Hvorfor er kviser?Over hele verden, folk er interessert i hvorfor det er kviser. Utslett alltid bekymret på feil tidspunkt. Men er det verdt å bli ledet av følelser og deprimert? Det finnes like mange oppskrifter for å bli kvitt langvarige problem, ville det være en synd å ikke sjekke minst et par av dem! Så det er på tide å finne ut hvorfor bry å sikkerhets acne minst på ansiktet, og traff bakken kjører.
Hva akne vises:
Arvelig disposisjon. Få mennesker vet at hide innenfor selv gener. Men noe kan læres fra sine foreldre. For eksempel, som holdt for dem i løpet av puberteten. Hvis både foreldre led akne, er sannsynligheten for en gjentakelse av den yngre generasjonen svært høy.
Hormonell ubalanse. Du kan bare skylde på hormoner som tenåringer fra hele verden øker talgkjertlene og alvor øker hudens porer. Men hormonelle forandringer oppstå av ulike årsaker, slik at ingen er immune mot akne. Gruppen klart falle risiko unge, gravide kvinner før menstruasjon og overgangsalder.
Fet hud. Forbedret talgkjertler gunstig effekt på veksten av bakterier på hudoverflaten.
Mangel på hygiene prosedyrer. Hullene i regelverket telt trekke synlige hudproblemer.
Effekt av kosmetikk og medisiner. Kosmetikk dårlig kvalitet idiosynkrasier av narkotiske stoffer "militær coloring" straffes med en funksjonsfeil i talgkjertlene. Opptakskrav visse medisiner også forårsake hud drysset akne.
Problemer i mage-tarmkanalen. Underernæring fører til et sammenbrudd i systemet av mage-tarmkanalen. Hvis giftstoffer ikke kan gå den rette veien, vil de se etter en bypass.
En allergisk reaksjon (inkludert forgiftning). Forgiftning kan oppstå både ute og inne. Huden kjemikalier av ulike slag falle gjennom stoffet av klær, kosmetikk, smykker favoritt, rørende skitne hender.
Svekket immunforsvar. Funksjonsfeil av immunsystemet påvirker helsen generelt. Huden gjenspeiler de interne prosesser i kroppen, noe som tyder på mulige områder for søke problemene begynte.
Hva skal bøte for akne?
Problemer som ble funnet hva synes kviser? Det er på tide å bli kvitt dem. Først av alt, til hjem vises arsenal av hudpleieprodukter. For en person trenger et verktøy for sart hud rensing, toner og fuktighetskrem. Dermed er økt oiliness av huden ikke årsaken til avslaget av hydrering og ernæring.
Vask nødvendig to ganger om dagen, morgen og kveld. Nyttig wont hjelp normalisere talgkjertlene. På morgenen av kroppen er utledet giftstoffer akkumulert i kveld - avgjort skitt fra luften rundt.
Forberedelser til akne kan løse en eller flere oppgaver samtidig:
rengjøring øvre dermis for det beste av talgkjertlene;
forbedre hudens tone;
tørking akne;
antiseptisk og anti-inflammatoriske effekter;
redusere sannsynligheten for dannelsen av ny akne.
Hjem salve mot akne
Dersom apoteket er ikke "Levomekol" hjemme kan gjøre noen masker. Det er viktig å redusere betennelse og opprettholde en sunn hud. Som en salve for akne ofte opptrer brygget havregryn, som er lett å påføre på huden.
Hvis du foretrekker det, kan du bruke alternative Levomekol og hjem rettsmidler. Således blir huden være nyttig blanding av ost og revet gulrøtter. Hver dag, bruker 2-3 behandlinger av 10-15 minutter og vask av med varmt vann.
Tsindol akne
Suspensjon tsindol er en universell antiseptisk mot å løse eksterne problemer med kviser og rødhet på huden. Medisinsk buffeting inkluderer glyserin, sink oksid, etanol, stivelse og dekstrin. Påvirker problemområder raskt.
Effektivitet betyr ganske høy. Nok til å sette tsindol 5-6 ganger om dagen for betennelse som en uke fra dem ingen spor gjenstår. Lar bruke for spedbarn og selv gravid. Og hvis vi betrakter den lave kostnaden av stoffet, når det blir klart høy popularitet blant folk i ulike aldre.
Laktofiltrum akne
Bruken av forskjellige salver og kremer akne er en midlertidig løsning. Først må du finne ut hvorfor det er flekker, og deretter bli kvitt dem. Laktofiltrum opererer innenfor. Preparatet er enterosorbent linhyn og prebiotisk laktulose.
Opptak laktofiltrumu alltid supplert kosthold og søker eksterne midler for behandling av akne. Tablettene av stoffet påvirker fordøyelseskanalen, linking inne giftstoffer og patogener. Parallelt skape riktig miljø for utvikling av gunstig mikroflora normal karbohydrat og fettstoffskiftet.
Opptak Laktofiltrumu ubrukelig hvis det var akne skyldes hormonell ubalanse i kroppen som kan skilte med en upåklagelig jobb i fordøyelsessystemet.  
Hva gjør du hvis en mageknipEnhver person bør vite hva de skal gjøre når en mageknip. Det er den vanligste klagen om legen. Smerter i naturen kan være forskjellig. Dette er fordi i magen er flere organer: lever, mage, tarm, nyre, galleblære, livmor og eggstokker. Derfor er behandlingen alltid individ. I noen tilfeller hjelpe hjem rettsmidler, men andre uten hjelp av en lege ikke fungerer.Plutselige og alvorlige magesmerter kan være et symptom på sykdommer som perforering av magen, blindtarmbetennelse, svangerskap utenfor livmoren, eller være den første manifestasjon av hjerteinfarkt. I alle disse tilfellene viktig å se en spesialist, fordi i fravær av dyktige omsorg person kan dø.
Hva de skal gjøre med smerter i magen
Dette spørsmålet er vanskelig å svare på: Diagnose årsakene til at det er smerter i magen - problemet er vanskelig selv for en erfaren lege. Ofte er smertene ikke alvorlig, men pasienten krever akutt kirurgi. Og kanskje det motsatte - den plutselige smerter kirurgi er nødvendig. Hvis magesmerter uvanlig, intens og langvarig, er det best å oppsøke lege.

I noen tilfeller kan magesmerter fjernes uavhengig av hverandre. For eksempel, kolikk, kramper smerter avta etter en stund, og deretter gjenta.
 Årsaken til kolikk er en krenkelse av dietten, forgiftning, stress. Bidra til å lette tilstanden tablett Nospanum, buljong vendelrot eller mynte. Hvis kramper oppstår regelmessig bør konsultere en gastroenterolog, kanskje grunnen er parasittiske infestation og sykdom galleveier.
Hvis lokalisert en skarp smerte i øvre høyre kvadrant og følte etter å ha spist fet eller krydret retter, ta krampeløsende. I dette tilfelle går ultralyd, som viser tilstedeværelse eller fravær av steiner.
Når helvetesild smerte som gir i ryggen, ledsaget av oppkast, tørr munn, økt trykket øker etter fet, krydret mat, kanskje det er om akutt pankreatitt. Denne sykdommen krever øyeblikkelig legehjelp. Ellers bukspyttkjertelen begynner å dø, som livstruende.
Hvis magen din gjør vondt helt nederst, mens du går smertene øker, det er kvalme og feber, er tegn på blindtarmbetennelse. Pasienten viste øyeblikkelig kirurgi. Magesmerter er ledsaget av svakhet, kvalme og høy feber, og medisin er ikke hjelpe? Det bør umiddelbart ringe en ambulanse. Dette er tegn på peritonitt som livstruende.
Når betennelsen som utvikler seg i blæren, er smerte følt over pubis, som observert og svie ved vannlating tråden. Hvis feil behandling av infeksjon kan påvirke nyrene og forårsake pyelonefritt. Så ikke prøv å fjerne deg selv smertebehandling må utnevne en lege. Det første lov til å gjøre - ta en pille paracetamol og Nospanum. Hvis du ikke kan gå til legen, avgjort uroseptycheskye narkotika kombinert med overdreven drikking.

Hos kvinner, smerter i magen gynekologiske sykdommer.
Det kan være enkle inflammasjon, og alvorlige problemer som krever kirurgi. Hvis det var en skarp smerte i magen, merket svakhet, svimmelhet eller besvimelse, ikke kast bort tid på selv. Umiddelbart kontakte legen din.
Forebygging av magesmerter
For å hindre forekomst av magesmerter, observere noen enkle regler:
- Grense krydret og fet mat,
- Daglig drikk rikelig med vann,
- Spis små måltider ofte,
- Regelmessig utføre fysiske øvelser
- Gi opp matvarer som forårsaker oppblåsthet,
- Ta vare på et balansert kosthold med mye fiber,
- Spis rikelig med frukt og grønnsaker.  
Årsaker til hårtap hos kvinnerSiden de fleste hårtap overfor menn, men for kvinner der hadde ingen problemer med hår. Mange la merke til at på visse tider håret faller mye mer intens enn noensinne. Slike øyeblikk er veldig redd for kvinner, og de begynner å implementere utslett handlinger. Men dette er galt, trenger bare å søke profesjonell hjelp. Hva ville forstå hva som skjer med håret bør lese litt og se den informasjonen du trenger for å være klar over hva som skjer i kroppen din.
Etter gjennomgang av nødvendig informasjon du vil finne at håret faller i alle hundre hår om dagen, er dette normalt. Bare hvis håret kam var dramatisk høyere enn normalt, er det nødvendig å iverksette tiltak allerede. Først må du forstå årsaken til deres tap. Slike grunner er ikke nok, og det er umulig å eliminere alt alene.

Årsaken til hårtap hos kvinner - hormonell

Den første årsaken til hårtap - en endring i hormonnivåer. Mest kvinner håravfall skjer umiddelbart etter fødselen. I de fleste tilfeller er dette et midlertidig fenomen som foregår i et par måneder. Men hvis deretter håret fortsetter å falle raskt, ikke nøl med og gå til ekspertene. Andre sykdommer i skjoldbruskkjertelen og andre hormonelle lidelser kan også forårsake plutselig hårtap. For eksempel har kvinner funnet forhøyede nivåer av mannlige hormoner - androgener, kan det bare balansere hormonterapi.

Årsaken til hårtap hos kvinner - beriberi

Mangel på vitaminer og mikroorganismer kan også bidra til håravfall. Dette skjer vanligvis i vårmånedene. Men noen skallet på grunn av det faktum at slankere spise eller irrasjonell. Hvis kroppen er mangel på aminosyrer for å spise mer egg, nøtter, bananer, meieriprodukter og protein - ost, nøtter, fisk og kjøtt, beta karatina - gulrøtter, lever, egg, sink - blåbær, bønner og bananer , jern - epler, bokhvete og kjøtt Kalsium - ost, kål og spinat og vitaminene C, E, F
Årsaken til hårtap hos kvinner - stresset
Konstant trøtthet, nervøs stress og søvnløshet kan lett bli kronisk, på grunn av noe som øker hårtap hos kvinner. Hårpleie er en indikator som umiddelbart levere alle dine hemmeligheter på generelle helse.
Årsaker til hårtap hos kvinner kan være en annen sykdom
Også noen smittsom magetarmsykdom, osteoporose, og nervesystemet negativt påvirke helsen til håret og føre til hårtap.
Dårlig hår eller perm
Hver kvinne prøver å gjøre deg uimotståelig ved hjelp av ulike fargestoffer og kjemikalier. Men dette er ikke alltid sant. Feil håndtering av hår, at hyppig endring av hårfarge fra mørk til lysere, fremhever, farging, etc., kan forårsake alvorlig skade. Før du begynner noen prosedyre må lese nøye gjennom bruksanvisningen. Ikke krastes flere ganger i måneden, vil det skade håret ditt.
Å splattering håret var glatt, silkeaktig og myk nødvendig for dem å se nøye og følge den generelle helsen til hele organismen. I våre moderne dager langt hår kan kjøpes i noen timer, som øker. Men selv med utvidet også til å bry seg, eller de kan føre til deres tap.
Behandling av hårtap hos kvinner
Behandle håret på flere måter: tonic, masker og ulike rusmidler.
I hvilken som helst butikk kan du kjøpe oppstrammende lotion som over tid vil vise sine resultater. Pass på å følge instruksjonene.
Masker er også godt behandlet, næring, fukte håret fra rot til tupp. Påfør masken du trenger hver dag for å dusje.
Medisiner for å bedre hår kan kjøpes på apoteket. De effektivt styrke hår og negler. Hoved observere riktig kosthold og prøver ikke å være nervøs, ikke bekymre deg, bli kvitt stress og daglig mosjon.  
Яндекс.Метрика