Hvorfor er tinnitus?
 Mange mennesker er møtt med en slik følelse som tinnitus, er relatert til eksterne stimuli. I seg selv er det ikke en sykdom. Imidlertid kan det være et tegn på en mer alvorlig sykdom og være av forskjellig art - permanent eller midlertidig, intens eller nesten uuttalte. Lyden kan det være myk som suset av vann, eller irriterende som mygg knirker. I alle fall bør du etablere sin sak.
 Hvorfor er det en tinnitus?
 Dette fenomen kan forklares ut fra flere perspektiver. Noen ganger kan han bare høre mannen selv, og deretter kalt subjektiv. Hvis du hører støy utenfor observatør - Målet. I sistnevnte tilfelle kan det også fange opp ved hjelp av visse instrumentelle metoder. Dens årsaker er vanligvis forbundet med nevromuskulære sykdommer eller ledd (i patologi av kjeveledd). Noen ganger kan de også kan forklares ved tilstedeværelsen av noen vaskulære problemer, som inkluderer både hjertesykdom og unormale stillinger av enkelte skip. I alvorlige tilfeller kan føre til at det er en hjernetumor som komprimerer den delen av fartøyet. Vanligvis de er godt overvåket phonendoscope.
 Subjektiv støy
 I subjektive mye mer rekke årsaker. Dette kan være en svært vanlig svovelsyre kork og noen øre sykdom (f.eks barotraume, otitis media). Videre, i noen tilfeller er dette på grunn av det endokrine systemet (dvs. tilstedeværelse av diabetes, hyper - og hypotyreoidisme), hepatitt, aterosklerose fartøy. Noen ganger tinnitus er et resultat av visse legemidler, symptomatisk degenerative plate sykdom i livmorhalsen og enda en manifestasjon av psykisk sykdom - for eksempel schizofreni eller depressiv lidelse.
 Klassifisering av støy

 Med en så stor liste, flere nyttige funksjoner, som kan klassifiseres som støy og diagnose. Vanligvis legen bruker en beskrivende metode. For eksempel, hvis du hører en lyd som eksternt i periferien, et symptom på hørselstap. Hvis pasienten hører gongongen - kan det tyde på en lesjon i hørselsnerven. Når ørebetennelse støy minner gnashing, sprakende eller lopane bobler. Hvis ENT sykdom, pasienten bare støy hos en pasient øret. Men andre brudd på lyden kan lokaliseres og andre steder. For eksempel, i ryggen - da dette er symptomer på vaskulær sykdom. Ignorere det kan ikke være, fordi konsekvensene kan bli katastrofale (spesielt cerebral iskemi eller svulster).
 Hvis lyden er avhengig av temperatur og klimatiske faktorer kan øke spenningen, indikerer det misbruk eller endokrin autonome nervesystemet. Men noen ganger er det ganske naturlig fenomen. Støyen begynte å dukke under trening eller under svangerskapet - i slike tilfeller, ikke bekymre deg, det er bare en indikasjon på at det vaskulære systemet er i nødmodus.
Hvorfor er tinnitus?


 Hva er hørselstap?
 Ofte støy fører til hørselstap, hørselstap er. Vanligvis i dette tilfellet synes det som en lav lyd et sted i avstand. Hvis sykdommen først brått, kan det være tegn på infeksjon eller inflammasjon i det indre øret. Noen ganger kan dette fenomen er et resultat av traume. I tillegg er det ledsaget av hypertensjon og noen sirkulasjonsproblemer. I sjeldne tilfeller, hørselstap forårsaket av inntak av rusmidler (vanligvis er det en viss type antibiotika). Den nøyaktige årsak og diagnose kan etablere en lege.
 Mulige problemer
 Ikke forvent en støy ufarlig fenomen. Hvis du ikke betaler nok oppmerksomhet til det, kan det alvorlig påvirke livskvalitet, som hindrer riktig funksjon og riktig restitusjon. Dette fører til stress, og han på sin side kan forverre sykdom. Og, selvfølgelig, er å minne om at støy kan være en manifestasjon av alvorlig sykdom som truer med å skade hjernen eller fullstendig tap av hørsel.
 Behandling Alternativer
 Det bør bemerkes at siden støyen i seg selv ikke er en patologi, vil behandlingen bli rettet til den sykdom som forårsaket den. For eksempel, hvis produktet av otosclerosis, forskjellige vaskulære tumorer, kan den brukes kirurgiske teknikker. Vanligvis er de såkalte stapedoplastyke. Det bekjemper effektivt lavfrekvent støy forårsaket av otosklerose. Hvis en pasient skadet trommehinnen, kan den brukes mirinhoplastika.

 Når det gjelder andre vaskulære patologier tilordnet medisinering. Ja, noen ganger brukt narkotika basert på Betahistindihydroklorid. Han har en vasodilator effekt. Som et resultat av bruken bedrer oksygenforsyningen av de innenlandske ører og støy forsvinner. Hvis hørselstap er forårsaket av smittsomme sykdommer, er det nødvendig å identifisere patogener og bekjempe dem med antibiotika og andre legemidler.
 Men legene erkjenner at ikke alltid den mest forsiktige diagnose kan finne årsaken støy. I dette tilfellet er det ingen effektiv medisinsk eller kirurgisk. Noen ganger kan det bare lytte til råd forstyrrende lyder - for eksempel lyden av regn eller tikkende klokke. Men selvfølgelig, slike saker er sjeldne.
 Andre behandlinger
 Hvis støyen forårsaket av problemer i vehetatsyonnoy eller endokrine systemet, bør være rettet alle tiltak for å bedre metabolismen. Spesielt kan det være mottar B-vitaminer, antioksidanter, visse hormoner. Hvis høyt blodtrykk behandling er rettet mot å fjerne overflødig væske fra kroppen.
 Det er mer radikale metoder. For eksempel, i enkelte sykdommer hirudotherapy anvendes, som er leeching. Velprøvd ikke helt tradisjonell akupunktur. Men dette betyr ikke at du er din egen kan foreskrive en behandling. Spør diagnose og prosedyre kan bare være en lege.
 Kinesisk medisin
 I kinesisk medisin tatt 1-2 ganger om dagen massere ørene. Det vil være nyttig i vaskulære sykdommer, så vel som å hjelpe til å etablere sirkulasjon. Bedre, selvfølgelig, konsultere legen din før du bruker denne programvaren. Hun innbefatter imidlertid en forholdsvis enkel oppgave. Kan omfatte overflaten av øret, tommel og pekefinger, og begynner å gni henne ganske intenst. Denne bevegelse gjentas flere ganger. Så grip overflaten indeksen og tommelen litt forsinket den til side og riste 5-6 ganger øret. Qigong-mestere kan introdusere deg til andre selvmassasjeteknikker.
 Folk rettsmidler
 Dersom tinnitus er forårsaket av høyt blodtrykk, blir den behandlet folk rettsmidler, som imidlertid gjenkjenner og konvensjonell medisin. Ved høye trykk drikke tranebærjuice eller bete. God hjelp infusjoner balsam og et glass vann med honning, som klemte saften av en halv sitron (drikke en drink en gang om dagen). Veletablerte og urter (Teiebær brev, blomst Talabani). Men selvfølgelig, før de tar, bør du konsultere legen din.

 Husk at høy lyd eller plutselig hørselstap kan være en manifestasjon av en alvorlig sykdom, så ta deg tid ubetinget stole på tradisjonell medisin og sørg for å besøke otolaryngologist.
NyresteinStatistikk viser at nyrestein eller urin stein sykdom er den vanligste sykdommen i nyrene og urinveiene der nyre eller urinveissteiner dannes eller som de kalles kalkulus. Dette er på grunn av krystallisasjon og utfelling av salter som finnes i urinen.
Ofte, nyrestein begynner å danne mellom 20-50. Mens i medisinsk praksis er det tilfeller der pasienter lider urolithiasis og tidligere alder, selv barn på åtte år.
Diagnostisering av nyrestein
Intrigue urolithiasis at på et tidlig stadium mennesker kan også være klar over tilstedeværelsen av nyrestein, fordi de ikke kan vise seg. I medisin, er denne tilstanden kalles kamnenosytelstvo.
Det er farlig fordi når som helst, kan disse steinene begynner å bevege seg og skade nyrene og urinveiene, og dermed forårsaker alvorlige skarpe smerter, kalt renal kolikk.
Enda farligere asymptomatisk sykdom når steinene i nyre vokse i en slik grad som kan skade den og utvikle nyresvikt. Denne personen kan ikke føle seg for å vare ingen smerter.
Det er derfor det er nødvendig, uten å vente på angrep av skarp smerte ved den minste mistanke om forekomst av nyrestein passere en medisinsk undersøkelse og straks begynne behandling av sykdommen. Faktisk, i de tidlige stadier av sykdommen har alle sjanser til å unngå kirurgi og takle sykdom konservative metoder. Litt senere kommer vi tilbake til hovedtrekkene i urolithiasis, og nå vurdere dannelsen av nyrestein og årsaker som fremmer dette farlig fenomen.
Dannelsen av nyrestein
Faktisk, nyrestein starter fra det punktet der det vises lite stykke salt som får inn i nyrene med urinen. Så er det to scenarioer: enten dette stykke ut i nyrene med urin, eller forsinket eller annen grunn, og deretter begynne å vokse i størrelse, samle krystaller av salt som finnes i urin og til slutt blir til stein.
Den viktigste årsaken til dannelsen av steiner, metabolske sykdommer i kroppen, og endring vann og salt og kjemisk sammensetning av urin og blod.
Avhengig av sammensetningen av urin steinene kan være kalsiumfosfat, kalsiumoksalat, magnesium, syre, cystin eller protein.
Videre steinene er ikke bare i dens kjemiske sammensetning, men også i form, plassering og størrelse.
Ofte, små steiner selv ut av nyrene med urin flyt. Dette bidrar til en tilstrekkelig mengde væske som brukes ved mann. Denne utviklingen er mulig hvis steinene liten størrelse - noen få millimeter. Og i utgangspunktet hva som skjer. Faktisk 9 av 10 nyrestein bryte selv. Men hvis stenen er større enn 1 cm, uavhengig utgang fra nyrene er ikke bare umulig, men også ekstremt farlig for menneskekroppen. Tross alt, kan denne steinen ikke fritt passere gjennom urinveiene og er en fare for at det kan sette seg fast i ureter, forårsaker renal kolikk og blokkerer strømmen av urin fra nyrene. Det hydronefrose som krever umiddelbar behandling. For å unngå en slik situasjon - er det viktig å kjenne symptomer på nyrestein og rettidig diagnostisere henne.
Hovedtrekkene i urolithiasis
Den kraftigste og mest alvorlige symptom karakteristisk for urolithiasis er kjedelig svekkende ryggsmerter, lokalisert i regionen i ryggen. Avhengig av plasseringen av steinene, kan smerte oppstå på den ene eller begge sider. Ofte er dette smertene øker ved hard fysisk aktivitet eller endringer i kroppsstilling.
Renal kolikk fra tid til avta og da oppstå igjen, utmattende pasienten alvorlige anfall av plutselig uutholdelig smerte. Når steinen begynner å bevege seg fra nyrene og går inn i ureter i - smerter i nedre del av magen beveger seg, noe som gir lyske, kjønnsorganene, og noen ganger opp.
Pasient nyrestein kan oppleve alvorlige skarpe smerter ved vannlatning. I tillegg er det hyppig vannlating om hvilken urinstrålen plutselig slutter uten å la pasienten følelsen tom, og når du endrer kroppsstilling - gjenopprette. Dette såkalte syndromet av "lå".
Hvis steinen sank inn i ureter og skadet ham - i urinen kan forårsake blod. Dette skjer vanligvis etter et alvorlig angrep av smerte eller hard fysisk aktivitet. Også symptomer på nyrestein inkluderer: clouding urin, ødem, høyt blodtrykk og høy kroppstemperatur, noen ganger - opp til 40 grader.
Utvilsomt, kan alle disse symptomene gå ubemerket hen. Hvis du har noen av disse bør du umiddelbart ta kontakt med legen din for å unngå alvorlige problemer og komplikasjoner. Men alle disse symptomene tyder på at steinene har allerede startet sin bevegelse. Men diagnostisere dem tidlig kan bare være gjennom en spesiell undersøkelse, inkludert - ultralyd.
Dette bør gjøres hvert år - spesielt hvis livet ditt det er faktorer som fører til utvikling av urolithiasis. Hva er de faktorer?
Faktorer som fører til dannelsen av nyrestein
Den viktigste av disse faktorene er arvelighet. Bidrar også til dannelse av stener i mage-tarmkanalen, skjoldbruskkjertelen og av det urogenitale system. Hos pasienter med risiko og osteomyelitt, osteoporose og andre bein sykdommer som krever kalsiumtilskudd. I tillegg, bidrar til dannelse av stener: lang dehydrering, drikker hardt vann med høyt saltinnhold, misbruk av produkter som øker surhetsgraden i urinen.  
Яндекс.Метрика