Hvorfor faller tenner?I barndommen, tap av baby tenner tatt oss for gitt, fordi det er et naturlig fenomen. Men tapet av permanente tenner vil forårsake hver av vår bekymring. Hvorfor faller tenner?
Hvordan kan du unngå denne prosessen og holde blendende smil for livet?
Faktorer som kan bidra til tap av tenner.
Høy alder. De fleste mennesker i alderdommen å utvikle osteoporose. Hos kvinner denne prosessen starter umiddelbart etter overgangsalderen. Dette bidrar til mangel på kvinnelige kjønnshormoner - østrogen. Osteoporose - en dystrofe prosess som berører alle bein i menneskekroppen.
Grunnen til at det er en mangel på kalsium. Som et resultat av håret faller ut, negler blir sprø, løse tenner, er det en tendens til benbrudd. Den første symptom av osteoporose kan være en semi-transparente områder på kantene av tennene.
Menn er mer utsatt for tap av tenner enn kvinner.
Røyking påvirker negativt tannkjøtt og tann emalje.
Dårlig munnhygiene nivå.
Motvilje mot å gå til tannlegen regelmessig. Bare kvalifisert personell oppdage oral sykdom i tidlig og foreskrive riktig behandling for å hjelpe deg å opprettholde sunne tenner.
Skader maxillofacial omegn.
Enkelte sykdommer, så som hypertensjon, reumatoid artritt, diabetes.
Karies - en sykdom som er ledsaget av demineralisering av tann hardvev og dannelsen av en defekt i det. Når utidige behandling av karies prosessen kan være komplisert pulpitis (nervebetennelse) og periodontitt (tann lesjoner leddbånd). Disse sykdommene ofte føre til tap av tenner.
Periodontitt - er betennelse i vev som omgir tannen. Han er ledsaget av benresorpsjon rundt tannen, som fører til løsning og tap av tenner.
Tap av tenner er fysiologisk (ved utskifting melketenner til permanent).
Malocclusion.
Stress.
Karies lesjoner av tenner: unormal slitasje, erosjon.
Tolkning: tennene faller ut (tolkning).
"Hva drømmer tenner? De faller ... "- Med dette problemet vi ofte snu for å få hjelp til Dream. Tapet av en tann viser dårlige nyheter. Når tap av to tenner venter deg ubehagelige endringer og vanskelige tider. Hvis du drømmer at du mister tre tenner, denne visjonen portends alvorlig ulykke.
Hvis du drømmer tenner faller og rennende blod, portends det død av en kjære.
Tap av anterior tenner antyder mulig død av nære slektninger, side - langt. Når drømmen at tennene faller ut og vokse tilbake, portends det suksess for dine barn.
Når babyen tennene faller ut, og hvorfor skjer det?
Melketenner i bare 20 personer, og 32 permanent behov for å tygge fast føde vises hos barn i alderen 6-8 måneder. I løpet av denne perioden, og den første babyen tennene bryter ut. Kjeve barnet har en svært liten størrelse. Opp til 6 år er økende, og dannet gapet mellom melketennene, som forsvinner etter utseendet på permanente tenner.
Hele denne tiden de utvikler inne i Desna, og begynne å bryte ut 6-7 år. I denne perioden er det resorpsjon av røttene av melketenner, og de faller, så røttene ikke holde dem i tannkjøttet. Fullstendig endring av tenner er 13 år gammel. Senere er det bare visdom tenner (etter 18 år).
Hvordan å hindre tap av tenner?
Grunnleggende forebyggende tiltak omfatter:
Ernæring. Spiser tilstrekkelige mengder av mat som inneholder kalsium og vitamin D (meieriprodukter). Unngå store mengder godteri.
Avslag på dårlige vaner.
Samsvar med reglene i oral hygiene. Børste tennene to ganger om dagen trenger fluortannkrem. Disse pastaer kan brukes bare i sin spede begynnelse, som overflødig fluorinnhold kan føre til sverting tenner hos barn. Å rengjøre mellomrommene mellom tennene er nødvendige for å bruke tanntråd.
To ganger i året gå til tannlegen for å overvåke munnhulen. Rettidig ubehandlede karies.
Opprettholde en sunn livsstil, overvåke deres helse.
Ved deteksjon av periodontal sykdom bør gjennomgå regelmessige forebyggende behandlingskurer.
Hva de skal gjøre med tap av tenner?
Moderne proteser kan helt gjenopprette tygge effektivitet og utseende av tenner. Rasjonell protese bidrar til å hindre bein atrofi i områder der tenner mangler. Den mest estetisk protese bruker kermet.
I moderne tannbehandling og tannimplantater er mye brukt. De er konstruksjonen av bioinert materialer som er innført i tannkjøttet kirurgi. De brukes som støtte for proteser uten tenner.  
Hvordan søke skygge (bilder)Nyttige tips og triks for jenter
Hvis du tror at bruken av skygger lett, så du er galt. Mange kvinner opplever at du rett og slett velge en farge som tilsvarer den neste og hold i alder litt børste. Hva? Velge skygger stort - for enhver smak. Hadde på seg en blå jakke - smurte en blå øyelokk, hadde på seg en grønn - henholdsvis dollar. Nei, kjære, det er feil. Tross alt, trenger du ikke ønsker å se vulgær, ikke sant? Nemlig skygge og kan gi deg en titt.
Vi vil fortelle deg hvordan du skal velge skyggen og hvordan du bruker dem.
Velg riktig farge på skyggene er ikke så enkelt. Husk at sminke kan endre ikke bare formen, men også et uttrykk for øynene. Hvis du ønsker å lage din mening var glitrende og lå på øvre øyelokk lys skygge. Myke nyanser av kaldt metall - svart, stål grå og - understreke fargen på øynene dine.
Men hvordan du søker sølv skygge. Flytt øverst (du kan senke) øyelokk eyeliner blyant eller flytende sølv. Enkle sølvhvite skygger gjelder en plass på det innerste hjørnet av øyet, rett på tårekjertelen og rundt, opp og ned roztushovuyuchy. Må ha dannet en liten svart trekant.
Hvis du har blå øyne, vil rødlig nyanse passer deg, lilla, lilla, mørk blå og bronse nyanser. Ikke bruk lys - blå, grønn og plomme skygge.
The Green Eye er de best tilpassede metall farger - lilla, fiolett, mørk grønn, mørk - grå, bronse, beige. Unngå de blå, blå og blek rosa blomster.
Hvis du har brune øyne, unngå rosa og oransje nyanser.
Emballasje skrotter bør alltid være spesifisert "bestått ophthalmologic kontroll» (Oftalmologically testet) og "Hypoallergenic". Og hvis du har veldig følsomme øyne, velger blekk merket "Ingen konserveringsmidler og smaker." Det faktum at i noen tilfeller er disse stoffene kan forårsake allergi.
Hvordan søke skygge (bilder)


Ved hjelp av skygger

• Under visse fargenyanser og apparater trenger deres søknad. For eksempel, skimrende skygge bedre bare skygge på øvre øyelokk og øyenbryn hale i utsiden, men matt skygge - langs press i øyet, og på øvre øyelokk. Matte skygger kan også spore øynene.
• Ikke påfør krem ​​rundt øynene rett før du bruker en skygge. Få stygg! Skyggene faller ujevnt, vil rulle ned, og det endelige produktet er skitten. Bedre før salgs skygger, pulver huden rundt øynene.  
Hvordan å miste 3 pounds en uke

Svært ofte vi definitivt trenger å kvitte seg med noen få pounds, men ikke tving deg selv til å sitte på en seriøs diett, og ikke torturere deg selv daglig mosjon.
 For å være i stand til å gå ned i vekt i en uke må først lese de viktigste prinsippene i funksjon av kroppen og dens evne prosesserings kalorier i fett.
 Du trenger ikke å gå i dybden av den aktive forsøkspersonene biologi eller fysiologi. Tilstrekkelig vil bruke våre oppskrifter vekttap.
Hvordan å miste 3 pounds en uke

 Spise mer fiber
 Bruken av næringsmidler med en høy andel av fiberinnholdet gjør det mulig å opprettholde stabil blodsukkeret, som gjør det mulig å forhindre manifestasjon av alvorlig sult og manifesterer dem sterk appetitt.
 Videre produktene fra en stor base av fiber gjør det mulig å spise raskt, og dermed vil du ikke føle en følelse av tyngdekraften.
 Av produkter som er rike på fiberinnhold som omfatter alle grønnsaker, bortsett fra poteter og korn, samt en høy andel av fiber brød, kjeks, som ble laget ved hjelp av maismel integralt og frukter som epler, pærer og aprikoser, inkludert plomme.
Hvordan å miste 3 pounds en uke

 Utelukker alkohol og mindre TV-titting
 Noen alkohol funksjoner presentert av de viktigste faktorene som fører til utseendet av overvekt.
 Hvis du er en elsker av forbruket av øl eller vin drikker flere ganger i uken, vil det ikke la deg begynne å miste vekt, selv med en stor daglig diett restriksjoner eller hemme prosessen vil bli fastsatt gjennom vekttap bremse stoffskiftet.
 Men ikke fullt utelukkes bruk av alkohol. Det vil være tilstrekkelig til å begrense bruken hver 10-15 dager. Men den aktive periode av vekttap anbefales å ekskludere alkohol.
 Dømme etter statistikken, er folk som liker å se på TV mens du bruker mat vekttap prosessen går veldig sakte i forhold til de som driver med andre aktiviteter.
 Mange mennesker for å se din favoritt TV tilbringe din frokost eller middag, som har effekt av ukontrollert overspising fordi hjernen din har til aktivt distrahert av andre stimuli, og kan ikke gi signal satiety.
 TV-titting etter måltider også gjør du gå ned i vekt er normal, fordi i slike øyeblikk folk komfortabelt lagt ut i en stol, mens vi ikke flytte som bremser prosessen med å miste vekt.Яндекс.Метрика