Nå - en sykdom på grunn av deres ansikter nesten hver tredje innbygger i landet vårt. Er det noe rart at pasientene er middelaldrende eller enda veldig ung, stadig klager over at de fryser føtter? Selv i varmen av en pasient føler chill i føttene og tærne i kaldt raskt gå nummen. Ikke tenk på dette patologi noe av en funksjon individuell organisme og midlertidig. Hvis du fryser føtter, er det en sykdom som kan og bør behandles, og jo raskere du zaymetesya dette, jo flere sjanser til å bli kvitt det. Denne artikkelen Vse-Sekrety.ru site eksperter vil fortelle deg grunnene til at frysing føtter, og om hva du skal gjøre.
Hvorfor frysing føtter? Hva gjør jeg?
 Årsakene til frysing føtter
 Den viktigste grunnen for kalde tær er brutt mikrosirkulasjonen. I dette tilfelle lider de minste karene, kalt kapillærer. Til tross for at navn på de små blodårene er en latinsk roten av ordet "hår" i diameter kapillær tynnere hår og hele prosedyren er mindre enn 5,10 mikron. Veggen av kapillaren representert bare ett lag av endotelceller, noe som gir en hurtig og lett diffusjon av ikke bare oksygen, men mye større organiske stoffer.
 Mange negative faktorer som kan forringe mikrosirkulasjon. I tillegg til diabetes og andre endokrine avvik om tilstanden i små blodkar påvirker ugunstig miljø, brudd på prinsippene om sunn mat og fysisk inaktivitet. Betydelig skade fartøyene er virusinfeksjoner. Like skadelig for kapillærene og snur nikotin.
 For å styre alle vitale prosesser i kroppen - det er tre hovednivåer: nervøse, humorale og cellulære. Ideelt sett alle tre reguleringssystemer operere problemfritt og tillate folk å enkelt overføre selv de mektigste stress forbundet med overdreven og psyko-fysiske aktiviteter. Men alt er grensen. Når antallet belastning ikke tillater kroppen å gjenopprette til det normale, kan det være en rekke patologiske tilstander, herunder perifer vaskulær spasme.
 Sykdommen, som er små perifere vaskulære spasmer, kalt Raynauds syndrom. Under angrepet Raynauds syndrom, på grunn av de skarpe sirkulasjonsforstyrrelser, kan tærne bli gjennomsiktig hvit eller blåaktig har. Selvfølgelig, de pasienter som lider av Raynauds syndrom, er det nødvendig ikke bare for å ta regelmessige kurs av medisinsk behandling, men holdt under konstant overvåking vaskulær kirurg. Og alle andre som tidvis observert symptomer på perifer sirkulasjon, kan vi anbefale noen gode måter å forbedre det trofiske hjemme.
Hvorfor frysing føtter? Hva gjør jeg?
 Hva om frysing føtter?

 Holde føttene varme
 I de kjøligere månedene, prøv å holde føttene varme. Hvis du er hjemme, og du er frysing føtter, kan du bruke sokker eller tøfler. Også, hvis ditt hjem frysing føtter, er det anbefalt å legge teppe på gulv som vil skjule det kalde gulvet. Hvis du er på jobb og du er frysing føtter, anbefales det å sette varmeapparatet under bordet.

 Riktig skotøy
 Hvis du fryser føtter bør bruke sko med høy kvalitet naturlige materialer som "puster". Sko på ingen måte bør være smale, ben og føtter bør være romslig og komfortabel, eller noen komprimering vil resultere i dårlig sirkulasjon i bena og som et resultat - føtter vil fryse. For kvinner, hvis de stadig frysing føtter, er det anbefalt å forlate de høyhælte sko.
Hvorfor frysing føtter? Hva gjør jeg?
 Sunn livsstil
 Uten en sunn livsstil kombinert med et balansert kosthold effekt selv på de mest moderne og svært effektive legemidler vil bli kortvarig. Du må først eliminere dårlige vaner som røyking. Sekund, etablere en streng rutine, og gir tid for turer og leksjoner favoritt sport eller annen aktivitet. Ifølge opplevelsen av profesjonelle idrettsutøvere effektivt bryte opp blodet hjelper rask rotasjon av bena. Denne øvelsen kombinerer fysisk aktivitet med sentrifugalkraften som bokstavelig talt bidrar til å forbedre sirkulasjonen i de øyeblikkelige fartøy.
 Anbefalinger om kosthold inkluderer metning daglige kosthold mat rik på antioksidanter, flerumettede fettsyrer, mineraler, vitaminer og andre nyttige ingredienser for skip. Menyen må nødvendigvis bli inkludert fet hav fisk og sjømatprodukter, rå grønnsaker og frukt, rå nøtter og hele korn, urter og bær.
 Et utmerket verktøy for opplæring fartøyene er Douches og kontrast fotbad.

 Undersøkelse
 Selvfølgelig, de rådene vi har gitt ovenfor - er de første trinnene som skal til en viss grad bidra til å bli kvitt problemet, hvis du ofte frysing føtter. Det er slag av en midlertidig effekt, som bare skjuler problemet. Det er derfor det er viktig å se en lege og få testet for å finne ut årsakene til at du fryser føtter. Derfor, i de fleste tilfeller, problemet forårsaker problemer med blodårene, så det er best å diagnostisere problemer med blodårene gjennomgå MR (Magnetic Resonance Imaging), vil også behovet for å passere en rekke andre tester. Basert på innhentet informasjon vil bli tildelt behandling.
 Ta vare på deg selv og holde seg frisk  
 Det finnes mange forskjellige verktøy for hårpleie. Noen bidra til å holde håret, andre kan forbedre og styrke sine krøller. For eksempel, noen bruker serum. Og om det er effektivt eller ikke slikt produkt verdt å kjøpe?

 Hva er det?


 Hva er whey? Mange stylister og frisører finne en måte nesten unikt, fordi det kan påvirke håret flere påvirkninger. Den første og viktigste av dem - mat og styrking.
Serum Hår: Hydration og flisete tupper

 Det er verdt å merke seg at med vilje serum kan være annerledes, slik at næringsstoffer vil variere. Hvis en jente å bli kvitt skjærings ender, en annen drømmer om luksuriøse tykke krøller.
 Også verdt å merke seg er at myse kan kombinere fordelene ved flere hårpleie, balsam, balsam, masker og selv male. Og ifølge annonsører, kan du få rask medisinsk effekt, som snart vil se resultatene.

 Fordeler med


Serum Hår: Hydration og flisete tupper

 Hva ville når du bruker et verktøy som serum for håret? Det er hva produsentene lover:
 •  Spare tid. Det er virkelig, fordi dette verktøyet kan erstatte flere, fordi dette inkluderer mange komponenter. I tillegg serum etter påføring er ikke nødvendig å skylle.

 •  Håret vil se bedre ut. I alle fall, deres synspunkter forskjellig på hva som skjer etter normal vask håret.

 •  Du kan enkelt lage en komplisert frisyre, som et middel til å gjøre håret mer føyelig og milde.

 •  I løpet av dagen, forblir sammensetningen på håret og bør fortsette å positivt påvirke dem.

 •  Etter bruk av produktet på håret er tynt usynlig film som vil beskytte håret mot negative påvirkninger som varm luft tørketrommel, vind, forurensning og så videre.

 •  Mange er skeptiske til slike løfter produsenter. Men hvis du velger riktig verktøy, lære om det og ta hensyn til kvalitet, er resultatet synlig.

   Hva er den serum?


   Hvordan velge et middel for hår? For å gjøre dette, bestemme hvilke resultater du ønsker å oppnå. Det er nødvendig å finne ut hvilke er myse, og hvilke funksjoner de skiller seg. Her er de grunnleggende typer:
 •  Revitalisering Serum kan omfatte, for eksempel, silke proteiner som bokstavelig talt vil fylle skadet hår, å gjenopprette dets integritet. Også kan omfatte aktive naturlige oljer, som også positivt påvirke strukturen.

 •  Serum for hårvekst vanligvis som aktiv ingrediens inneholder burdock olje (mange bruker det i sin opprinnelige form). Men dette verktøyet gjør håret tungt og fettete, men vel gir næring til hårrøttene og stimulerer hårsekkene, slik at veksten er tiltakende.

 •  Rette Serum kan inneholde en rekke myke feste komponenter som gjør at de låser etter rett forbli på denne måten. I tillegg bør midlene gå inn og beskyttende næringsstoffer som beskytter håret mot varme lufttørker eller høye temperaturer Curlers.

 •  Hydrating Serum vil inneholde økte mengder næringsstoffer og fuktighetsgivende ingredienser (for eksempel olje) som vil trenge dypt inn i strukturen av hvert hår og ernære den fra rot til tupp. Dette alternativet er ideelt for eiere av tørt og livløst hår.

 •  Serum tips av håret inneholder spesielle stoffer som kan bli kvitt flisete tupper, lime delene sammen rassloyvshyesya. Det vil mate komposisjon.

 •  Tap rette styrker røttene og hindrer håret falle ut. Strukturen er ofte kjent og godt likt burdock olje og andre næringsstoffer.

 •  Det finnes også verktøy for fargebehandlet hår. I strukturen inneholder de flytende krystaller som gir næring til håret beholder farge og gjør det mer levende og mettet av refleksjon og nærer håret.

 •  Likevel er det terapeutisk serum mot flass. De er sammensatt med soppdrepende ingredienser som bekjemper flass og fjerne årsaken til sitt utseende - soppen.

 •  Verktøy for fett hår inneholde stoffer som er pidsushuvaty hår og bremse produksjonen av talg.

 •  Hvordan å bruke?


  Serum Hår: Hydration og flisete tupper

   For å lære hvordan du bruker disse funksjonene, kan du se instruksjonene som følger med. Dermed avhenger et bestemt program på bestemmelsesstedet. Hvis serum skal brukes til tips på endene, til midlene stimulere vekst innvirkning direkte på vintreet. Frekvens av bruk kan også være forskjellig. Noen verktøy anbefalte hver dag, mens andre kan bare brukes en gang i uken.
   Det er noen generelle regler for bruk:
 •  Tool er bedre å sette på rent hår blir vasket. Ellers vil den ikke være i stand til å trenge inn i de dypere lag av hår, og effekten vil være. For å øke effekten kan brukes før du påfører sjampo eller rensing maske.

 •  Det er satt nummer bør være liten, da håret vil se skitne og tung.

 •  Frisører rådet før du påfører produktet litt varme den. For denne delen du bare gni mellom hendene og deretter sette ned.

 •  Etter påføring hår kan vikle film (eller pakken), dekk med et håndkle og la stå i 15-30 minutter. Dette vil aktivere de aktive ingrediensene og gjøre dem dypt trenge.

 •  Skyll ikke trenger!

 •  Hvis du trenger å umiddelbart etter påføring for å tørke håret, vent i minst 10 minutter for å ha tid til å danne en beskyttende film.

 •  Bla noen midler


   Utforske vurderinger på noen biler:
 •  Serum "Estelle" nesten alle er fornøyd. Effekten kan ses nesten umiddelbart etter påføring. Håret er silkeaktig utseende sunn og sterk. Pris middel er ca 300 rubler, som ikke er så dyrt.

 •  "L'Oreal" er også en god måte, mange av herskeren er fornøyd. Spesielt behagelig kunder serum for hår restaurering, de faktisk har. Kostnaden er ca 300 rubler.
 •  «Kerastase» - ganske dyre verktøy, men en umiddelbar effekt kan forventes. Dermed sera tap, mange er ulykkelig fordi resultatet ikke er sett ingen hår begynte å vokse raskere og har ikke sluttet å falle ut. Prisen er ganske høy (ca 1300-1500 rubler).

 •  «Avon» - tilgjengelig for alle serum. Effekten er at det er merkbar etter den første påføring, selv om ikke alle egnede midler. Utvalget er ganske stor, det er et serum for flisete tupper, og for å gjenopprette glans. Kostnaden er enda akseptabelt (gjennomsnitt av kataloger varierer 180-300 rubler).


 •  Hold opp håret ditt, velge en høy kvalitet og nøyaktig måte. Og deretter håret blir skinnende, lang, sunn og sterk!  
  Яндекс.Метрика