Hvorfor gravide ikke bør drikke kaffe?Hvorfor ikke gravid mozhnapyty kaffe? Fordi Veena for nervesystemet stimulerer gravid, ugunstig å påvirke tilstanden til fosteret.
Opphisset tilstand kontraindisert for gravide: de har forstyrret søvn, humør endrer ofte. Dreven angst kan negativt påvirke ytelsen til noen indre organer.
Mange kaffe (ikke viktig: en naturlig eller oppløselig) hastigheter opp nyrene, øker mengden av urin, som fører til dehydrering.
Kaffe øker gastrisk sekresjon av saltsyre. Det reiser også mageslimhinnen, øker utskillelsen av spyttkjertlene.
Misbruk av kaffe fører til økt blodtrykk, betydelig akselererer hjertefrekvens, puste akselererer.
Kaffe i et stort antall viser kroppen av kalsium, slik som er nødvendig for dannelse av skjelettet av barnet, så vel som mange andre mineraler og sporstoffer. Kaffe ikke bare fjerner dem fra kroppen, men også til en viss grad hindre deres assimilering.
Også har leger vist at overdreven kaffe forbruk fører til vanskeligheter med å få barn. Og når unnfangelsen skjedde, kan kaffe forårsake spontanabort, forårsaker livmor tone.
Effekten av kaffe på kroppen av en gravid kvinne
Det bør bemerkes at alle disse problemer er anvendelsen av kaffe i mengden av damp kopper om dagen. Hvis du virkelig vil ha kaffe, kan du råd til en liten kopp gang i uken. Det er viktig at kaffen var god kvalitet og naturlig, uten tilsetningsstoffer.
Men det er problemet: Hvis du er en elsker av kaffe, er en kopp vanligvis ikke over. I slike tilfeller, leger anbefaler en fullstendig forbud mot dette produktet. Det er lettere å glemme.
Som for å drikke kaffe på ulike stadier av svangerskapet, kan forskerne ikke kommet til samme konklusjon. Noen mener at kafeen er ikke mulig i første trimester, andre at i sistnevnte. Men i alle fall, er kaffe skadelig for gravide.
Kaffe får gjennom morkaken fra mor til barnet, sammentrekkende placenta fartøy, hindrer nok oksygen og alle næringsstoffer. Det er også tanken at kaffen kan forårsake diabetes baby.
Hvorfor kan ikke gravide kvinner drikker kaffe? Svar på dette spørsmålet mye, så vel som på spørsmålet: hvorfor gravide kvinner ikke kan klippe håret sitt. Kanskje fra en kopp kaffe og ingenting vil skje. Men bedre trygg fordi babyen er viktigere enn kortvarig glede av å drikke drink!
Hva er ikke tilrådelig å drikke under svangerskapet?
Som vi har nevnt, ta en kaffe begrense eller forlate det helt.
Svart te inneholder også koffein. Men for noen grunn det er ikke så spennende virker på kroppen. Leger rådes til å drikke sterk te, bedre å spe den med melk. I noen land er det den tradisjonelle drikke, uten noe som det ikke er noen måltid. Mest nekte det er mer skadelig enn inntas i moderate mengder.
Grønn te gjør ikke tryggere enn svart te eller kaffe. Koffein i det der. Men mye mer vitaminer, mineraler, næringsstoffer. Grønn te anses nyttig å svart, men likevel bedre grense.
Urtete er mer nyttig for andre drikkevarer. Men bare når det er brygget direkte på tørket frukt. Teposer er ikke bedre enn andre teer. I alle fall er et stort antall av frukt te heller ikke velkommen.
Kakao - en sterk allergen, er det ikke tilrådelig å drikke, liker å spise sjokolade. Foruten kakao vasker kalsium fra kroppen.
Du kan ikke drikke brus. Denne uttalelsen klart. De bidrar til gassdannelse, metabolisme, dessuten inneholder mange skadelige kjemiske tilsetningsstoffer. De kan også fremme utskillelse av kalsium og hindre dens absorpsjon.
Juice er nyttige, men frisk. Juice pakke ingenting å gjøre med naturlig ikke.
Hva kan drikke?
Vann, hjemmelagde fruktdrikker, fruktdrikker, fruktdrikker og syltetøy, drinker med frossen frukt, urtete (ikke alle), melk, yoghurt og noen andre drikker, det beste hjemmelaget.
Forresten, i siste trimester av svangerskapet, bruk av enhver kvinne drikker bedre kutt. På denne tiden, uønsket stor belastning på nyrene, mulig hevelser, trykk og andre problemer.  
Hvordan å normalisere blodsirkulasjonen

 På en ung kropp fritt sirkulerer i blodårene. Med alderen på grunn av livsstil i kapillærene og arterier begynne å akkumulere kolesterol plakk, som kompliserer strømmen av blod og cellene ikke lenger mottar oksygen og næringsstoffer.
 Symptomer hypoksi vil være smerter i bena, kramper og kalde tær. For å håndtere denne hjelpen regelmessig mosjon og idrett. Riktig ernæring og kosthold for å bidra til å kontrollere vekten innenfor normale grenser. Fra bruk av store mengder søtsaker, røkt og syltet mat bør bli forlatt. Bli kvitt dårlige vaner som å drikke alkohol og røyke også ha en positiv innvirkning på tilstanden i blodårene.
 For å bekjempe dårlig sirkulasjon Du kan bruke rådene til tradisjonell medisin. Å fjerne fartøyet og bli kvitt saltavleiringer i leddene må ta daglige tre ganger daglig teskje av skjær Sophora. 50 gram Sophora og hvitt harpiks insisterer 05 liter vodka i en måned.
Hvordan å normalisere blodsirkulasjonen
 Ved utilstrekkelig blodsirkulasjon hagtorn hjelp. En teskje anstrøk av dette anlegget bør tas tre ganger om dagen i en halv time før et måltid. Foruten hagtorn er nyttig for lavt blodtrykk. Normaliserer blodtrykk og Hibiscus te, for å bruke det varmt - trykk stiger, kaldt - vil avta.
 Å kvitte seg med vasospasme og hypertensjon, trenger 200 gram hvitløk, hell 05 liter vodka. Infusjonen bør oppbevares på et mørkt sted for to uker, deretter tappe og tilsett saften av fem sitroner. Trenger du å ta en spiseskje før måltider og drikke vann.
 Du kan føle forbedring etter behandlingsforløpet misteltein. Dens varighet 3-4 måneder, hver dag du trenger å ta en spiseskje 15 minutter før du spiser. Misteltein er bakken, teskje helle et glass med varmt kokt vann og la over natten.

 Hvordan å normalisere blodsirkulasjonen video


Hvor å redusere trykket i hjemmetØkt press - det er ikke uvanlig, dette problemet påvirker et økende antall mennesker. Med høyt blodtrykk kan ikke bare noen føler seg syk, men snarere utviklingen av alvorlige sykdommer som slag og hjerteinfarkt.
Derfor, alle som lider av minst periodiske økninger i blodtrykket, bør tydelig vet hvordan du effektivt håndtere det hjemme.
Hvordan å senke blodtrykket
Du kan ganske effektivt stabilisere blodtrykket hjemme. Du må først fjerne årsakene som førte til hypertensjon:
- Kampene overvektig.Overvekt er en ekstra byrde på det kardiovaskulære systemet. Det er derfor nødvendig å gjennomgå den daglige kosten og engasjere seg i kroppsøving. Kvitte seg med overflødig vekt bør gradvis heller enn brått, da dette kan føre til nye helseproblemer. Det bidrar til å stabil blodtrykk.
- Ernæring. Du må helt gi opp stekt, røkt, salt og fett. Måltider bør ikke inkludere hamburgere, chips og annen usunn mat. Begrense, og muligens også helt eliminere alkohol, kaffe, muffins og hermetiske produkter. Spis mer tørket frukt, fisk og grønnsaker.
- Begrens saltinntaket. Anbefalt av eksperter av salt daglig rate skal ikke overstige 1,5 g. Derfor prøver matlaging måltider nedosalyvat enn peresolyuvaty. En bedre solite en klar måltid når det er allerede på tallerkenen din. Husk hermetiske pølser inneholder mye salt, så ikke spise dem alle. Du kan også bruke kosttilskudd salt det inneholder mindre natrium enn vanlig.
- Minerals.Det viktigste spor mineral som har en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet er kalium. Også hjelper det spor mineral for å fjerne overflødig salt fra kroppen. Magnesium spiller en mindre rolle i funksjon av det kardiovaskulære systemet. Det er dette elementet bedrer hjertefunksjon, stabiliserer blodtrykket og forebygger blodpropp prosessen.
- Få nok fisk. Fisk inneholder omega-3 spesiell syre, spesielt mye av det er i den røde fisken. Disse stoffer bidrar til stabiliseringen av blodtrykket. Fisken kan erstatte fiskeolje.
- Poteter i sine skinn.Det poteter i sine jakker hjelper ikke bare forebygge høyt blodtrykk, men har også en positiv effekt i en svak økning i trykket.

- Si "nei" dårlige vaner.
 De fleste tilfeller av hypertensjon er forårsaket av røyking og drikking av alkohol. Heller ikke anbefalt å gamble. Dette vil hjelpe deg å opprettholde normalt trykk i blodårene.

- Dosert fysisk aktivitet.
 Å stabilisere blodtrykket bør alltid trene det kardiovaskulære systemet. Dette krever en konstant regelmessig fysisk aktivitet. Ideelt egnet i dette tilfellet, svømming, sykling, gange eller jogging morgen. Bare trenger ikke å gå på treningsstudio og gjøre bruk av vekter - det spiller komplisere sykdommen. Ikke delta i styrke. Ved tegn på tretthet eller forverring blir bedre stoppe trening.
- Phytotherapy. Urter ganske effektivt bidra til å takle høyt blodtrykk. Du kan forberede neste drink - en bit av tørkede aprikoser, bær og rose hofter helle kokende vann i en termos. Sette mot i over natten. Drikk tre ganger om dagen for en halv kopp.
- stressende situasjoner. Til press steg ikke, prøv mindre nervøs, fordi noen stress provosere utviklingen av hypertensjon. Selv om du har noe opprørt, prøve å glemme det og fortsette å nyte livet og ikke sitte rundt og jukse et problem. Bedre å le mer, fordi, som vi vet det er latter ikke bare forbedrer det kardiovaskulære systemet, øker elastisiteten i blodårene, men også forlenger livet.
Stabilisering av press

Men alle disse tipsene kan bidra til å senke blodtrykket hjemme, hvis de følges i lang tid. For å stabilisere trykket raskt, er det en rekke måter:

- Kjøling. Å raskt håndtere blodtrykket hjemme, bør du vaske med kaldt vann og litt tak i hendene til albuene. Du kan også legge til solar plexus fuktet klut i kaldt vann.
- Pusteøvelser.Hvis, i løpet av to minutter 5 sekunder for å holde pusten når razohnutыh ​​ben og armer kan lett redusere trykket i skipene.
- Apple cider eddik.Å redusere trykket hjemme, kan du bruke et grøtomslag av eple cider eddik. For å gjøre dette, satt på gulvet pre-gjennomvåt klut i eddik og stå på føttene. Holde føttene på en serviett i 15 minutter. Hvis trykket er redusert kan stoppe prosedyren. Vanligvis etter denne fremgangsmåten, faller blodtrykket til normale verdier.
- Sour.For å redusere trykket eksperter anbefaler ofte grønn drikk svak te med sitron, eller bare spise en skive sitron.
- Aronia.Chernoplodka lenge vært kjent for sine egenskaper til å redusere blodtrykket i skipene. Det bør være bare drikke et glass juice eller kompott med aske.
- Alkohol anstrøk av calendula.Nok er 20 dråper tre ganger daglig alkohol anstrøk av calendula å effektivt stabilisere trykket. Det hjelper også normalisere søvn, øke vitalitet og bli kvitt hodepine.
- Massasje når de utsettes for akupunkturpunkter. Hvis du tegner en linje fra depresjon, som er under øreflippen til krageben, eller snarere dens midten og uten press for å bruke stryke på denne linjen, kan du lett redusere trykket. Disse bevegelser bør gjentas 10 ganger på hver side. Du kan også massere punktet, som ligger mellom øyenbrynene. Ikke massere mindre enn et minutt, dette er sikker på å hjelpe takle det økte trykket. En annen spesiell massasjepunkt beliggende på forsiden, det kan oppdage om en linje fra øreflippen til spissen av nesen. Vi trenger et skjæringspunkt av linjen av kinnben. Når masserer trenger ikke mye press på den. Det massasje bidrar til å redusere trykket litt hjemme.

- Valerian, stevia og linfrø.
Et utmerket verktøy for økt press er stevia. Brukes også vendelrot ekstrakt, linfrøolje, og for å stabilisere blodtrykket. Disse urtene ikke bare hjelpe med hypertensjon, men også effektivt redusere blodsukkernivået i diabetes. Husk at før du bruker noen form for urter bør konsultere med en kardiolog som vil hjelpe deg å velge den mest passende i ditt tilfelle dosering.  
Яндекс.Метрика