Hvorfor gravide kvinner ikke kan få en hårklipp?Hvorfor gravide kvinner ikke kan få en hårklipp, fargestoff og nyte livet? Venter på babyen - en flott tid, som skal leve i fred og harmoni, fremfor alt med seg selv. "En interessant tilstand" kvinner - er ikke en sykdom, men en naturlig stadium i utviklingen av et nytt liv. Så lett og vennlig til omverdenen for å komme gjennom denne perioden med minimale problemer og uro.
Mistet kontakten med universet. " Forfedre trodde på kraften i naturlige fenomener, slik at alle gudene var noe relatert til planter, dyr eller elementene. Symbolet på kvinnelighet anses tykk flette der nøye sett etter hver dag. Vask håret kunne på bestemte dager til bedre "oppfatte signaler fra verdensrommet." Trohpromeneva flette symboliserer enhet i verden av Java, Navi og høyre (viktig vitalitet). Plassere fletter langs ryggraden innebærer universell energi overgang gjennom et utvalg av hår til å fylle hele kroppen og sjel indre styrke.
Dermed var det en jente forberede for fremtiden morskap. Jo lengre håret var, jenta var ønskelig for en fyr (som lagret energi pass Rod arving hann). Når gift, har to fletter flettet for å få makt for seg selv og det ufødte barnet. Naturligvis med denne tilnærmingen trimming hår i svangerskapet ble oppfattet som svakhet og tap av kommunikasjon med omverdenen. En kvinne med kort hår i "interessant situasjon" forårsaket misforståelser og synd, fordi det truet den lykkelige livet til hennes barn.
"Barnet (eller mor) liv er forkortet." Denne troen delvis skjedd med tidligere oppfatninger om "forholdet med kosmos." Ved lov, fikk Stang og universet kvinnelige hår detaljert informasjon fra universet. En cutoff punktet av data gikk tapt hår roterende regn trøbbel. For eksempel kan dette "glemsel" om egenskapene til noen planter føre til forgiftning og tap av helse, som umiddelbart tilskrives kortere hår. Dette betyr ikke at kvinner med langt hår har alltid vært frisk. Bare finne sine problemer ganske annerledes forklaring.
"Sin". I kristendommen, Gud skapte mann fra himmelen "i bildet". Dette tyder ganske logisk konklusjon: ". Alt i mennesket - vel, uansett hva det ser ut til andre" Så, ikke bare gravid kan ikke klippe håret, men andre også. Dette blir sett på som en endring i utseende og tviler på at Gud skapte mennesket virkelig vakker. Etter samme prinsipp, er det noen kristne ikke farge håret, ikke bruk sminke og ha lyse klær. Og hvorfor, hvis alt er bra i denne time verden "?
"Ja tatt." Overraskende, er denne forklaringen svært vanlig blant dagens generasjon av unge mennesker. Å nekte å fordype deg mye inn i historien, studere opprinnelsen til informasjon og analysere det i detalj, gravid oppfatter innvilget nektet å støtte frisyrer i sin nåværende form. Bare fordi alle andre gjør. Og hvis plutselig noen våger å begå utslett, forfriskende farge og lengde på håret, og deretter finne omfanget av "godt wishers" som prøver naprorokuvaty hennes baby noe galt. Så noen nekter å skjære gjennom sin overtro, og andre - på grunn av andres meninger (alt lettere å gå inn enn å forsvare sin egen mening).
Når gravide kan få en hårklipp
Etter alvorlig stress. Selv i gamle innrømmet ideen om at menneskelig hår kan være barbert av goodwill. Hvis det var en sterk følelsesmessig sjokk, deretter riste av overflødig informasjon hjulpet endring skjebne. For eksempel, hvis under svangerskapet eller kort tid før hennes noen nær døde, var det en økonomisk krasj har oppstått eller abort, var håret omskjæring nødvendig for "rensing". Folket sa at det er nødvendig å gi avkall på håret og "dumpe dem alt ondt" til et nytt liv er blitt lykkeligere. En av anbefalingene var å fullføre rite av "reinkarnasjon" brenner håret.
Hvis du ønsker å se bra ut. Naturligvis moderne kvinner ønsker å være vakker selv under svangerskapet. Og når huden er ikke alltid glatt (rødhet, forekomsten av pigmentflekker), mirakel hår tillate å juble. Spesielt fordi i medisin er det ingen kontraindikasjoner for kvinner haircut "interessant stilling", i motsetning til verifisert informasjon som ikke kan være gravid kaffe.
Selv kristne troende kan få en hårklipp i ventetiden baby. Tross alt, ga Gud sin skapelse de samme kvalitetene som han har, til tørste skape vakker - det er Guds plan. Fordi reparasjonene eier utseende på ingen måte redusere troen på Skaperen av alt liv på jorden. Snarere vil det bringe glede, fordi alt vil bli gjort med kjærlighet, ikke bare for seg selv, men også det ufødte barnet.
I en avslappet holdning til tro. Det er én ting når nervesystemet begynner å raskt svare på en klessnor strukket (som kan passere gravid, barnet ikke er forvirret i navlestrengen) for å kjøre kattene (og plutselig et barn blir født med en pre ulykkelig skjebne?), Og noe helt annet - være rolige, selv om rundt prøver nahamyty. Dersom alle tegn forårsake bare et lite smil, kan du råd til endringer i utseendet til bedre humør. Når mamma rolig og munter, barn inni henne for godt.
Enhver beslutning vil måtte gjøre deg gravid. Ikke alltid sett en direkte sammenheng mellom tanker, handlinger og konsekvenser, men i livet er det alltid rom for tro på et bedre resultat. Så som en fremtidig mor vil gå og vil være riktig for henne og hennes baby.  
Hvorfor vondt i korsryggen blader
 Smerte under skulderbladene advarer mot alvorlige patologiske prosesser i kroppen. Identifisere årsaken til selv er svært vanskelig, bør oppsøke lege og gjennomgå en medisinsk undersøkelse.
 Hvis en sår rygg under skulderbladene og under noen spade, er det viktig å søke spesialist allmennlege. Han vil oppnevne en medisinsk undersøkelse på grunnlag av terapeuten vil utstede en henvisning til en lege spesialisering er videre detaljert detaljert undersøkelse. Etter nøyaktig diagnose kan stille en diagnose og riktig behandling.

 Årsakene til at korsryggen gjør vondt blader Nyre sykdommer forbundet med betennelse, ledsaget av en smerte i korsrygg og hoftesmerter i hele området, samtidig som det gir den høyre skulderen, beveger seg i podrebernuyu regionen.

 Magesår er ofte tydelig symptom på hvor vondt i korsryggen bladene. Pasienten begynner å føle smerte eller skarp smerte pokalыvayuschuyu som begynner å vokse etter et måltid eller på tom mage. Kanskje det er en følelse av varme, tyngde i magen venstre med inntrykk i brystet.

 Hjerteinfarkt myokardы presentere den samme følelsen. Smerten er skyting eller verkende i naturen, gir hals, bryst, venstre skulder eller arm.

 Ofte, korsryggen verke etter trening bladene. Dette indikerer nevralgi, som kan være ledsaget av smerte i nakke eller korsryggen. Ubehagelige opplevelser er forbedret mens du går, hoste, mosjon, skarpe svinger kroppen.

 I nærvær av nyrestein oppstå kramper kanaler og galleblæren i blæren. Denne sykdommen kan være ledsaget av sterke smerter i høyre skulderblad i øvre høyre kvadrant.

 Diagnostisering av smertefulle symptomer på nedre blader


 Utvilsomt, kan spesialisten diagnostisere høy grad av spesialisering. For denne viktige resultater (blod, urin, avføring). For diagnose anvendt forskning ved hjelp av ultralyd, computertomografi, magnetic resonance imaging, røntgenundersøkelser.
 Urinanalyse og blod taler om de grunnleggende prosesser som finner sted i kroppen. Nøyaktig diagnose ved hjelp av moderne utstyr bekrefter eller avviser første diagnosen.
 I sjeldne tilfeller, hvis det er nødvendig, når diagnosen ikke kan etableres, oppnevnt av de andre, flere metoder for undersøkelse.  
Helicobacter pylori overføres Hvordan?
 Sykdommer i fordøyelsessystemet - en ekte svøpe av vår tid. Det anses at den største byrden føler hjertet og blodårene i det moderne mennesket, utsatt for stress og livet i en storby. Imidlertid lider den gastrointestinale trakt minste fra en ubalansert diett, skytende kunstige produkter, ujevn fordeling av måltider og hele den samme belastning. Alle disse faktorer påvirke og absorpsjon av næringsstoffer og metabolske prosesser i kroppen, og er et resultat av gastritt, kolitt, sår i magesekk og tolvfingertarm. Dessverre er det mange som ikke pleier å overvåke helsen din og la sykdommer ikke bare skje, men vokse til løping og selv kronisk. Men et enda større problem synes selv oppmerksomme på deres helse, folk er ikke alltid godt bevandret i årsakene til dårlig helse, og vet ikke hva som utløste sykdommen. I fordøyelsesbesvær akseptert skylden konserveringsmidler og fargestoffer i mat og mat suhom'yatku, selv om den virkelige årsaken til sykdommen er ofte Helicobacter pylori. Denne bakterien er ofte manifestert i studiet av pasienter med sykdommer i mage og tarmer. 
 Helicobacter pylori Hva. Helicobacter pylori Hvor farlig
 Helicobacter pylori (. Lat Helicobacter pylori) - en type bakterier, parasitter av menneskekroppen. Navnet Helicobacter settes som "spiral" og reflekterer formen av kroppen av denne organismen ved hvilken den trenger gjennom slimhinnene i fordøyelseskanalen, munnen, magen og tolvfingertarmen. Helicobacter pylori infeksjon provoserer utvikling av gastritt, duodenitt, sår og til og med kreft i mage og tarm. Noen leger også spor av koblingen mellom lymfom (en type tumor) i magen, og tilstedeværelsen i pasientens Helicobacter pylori. Dyr også utsatt for infeksjon av bakterier. Og det er bare kjent for realmikroorganismer som ikke bare overlever, men også reproduserer i meget aggressive sure miljø i magesekken. Denne egenskapen er en lang tid hindret forskere avansere i sin studie.
 For første gang denne bakterien ble oppdaget i det nittende århundre i Tyskland, men da utviklingen av vitenskap ikke er lov til å fortsette sin studie, og potensielt farlig oppdagelse glemt. Bare i 1980 felles innsats av australske og amerikanske forskere Helicobacter pylori var kultyvyrovana i laboratoriet og bevist sin direkte innvirkning på den menneskelige fordøyelsesorganer. Men for denne uredd patolog Barry Marshall hadde selv svelget innholdet i en petriskål fylt med kultur bakterier og kur gastritt utviklet etter. Noen år senere ble han selv fikk sin prestasjon for Nobelprisen i medisin. Men viktigst av alt, at saken har blitt gjort: det vitenskapelige samfunn anerkjent Helicobacter pylori ansvarlig for de fleste magesår og gastritt. Begynte å lete etter effektive diagnostiske verktøy og mikrobe ødeleggelse som fortsetter den dag i dag. Var to store problemer. Først, tradisjonelle behandlinger ikke hindre gjentakelse av infeksjon Helicobacter pylori. Sekund, er infeksjon med mikroorganismer ikke alltid manifestert sykdom - i noen tilfeller sine høyttalere har ingen symptomer. Men likevel dag offisielt omtrent 40% av magesår og 50% av duodenalsår er forårsaket av tilstedeværelsen av pasientens Helicobacter pylori. 
 Helicobacter pylori-infeksjon og dens symptomer
 Ifølge statistikk, om lag 2/3 av verdens befolkning er smittet med Helicobacter pylori. Men ikke alle opplever symptomer på infeksjon. Identifisere det mulig for en blodprøve, pusteprøve eller biopsi, men i alle fall, spør legen pasienten i detalj om hans helse. Selv et besøk til legekontoret du bør varsle følgende symptomer:
 magesmerter når du er sulten eller etter et tidligere måltid tok lang tid;
 halsbrann og tyngde i magen etter å ha tatt hardt og varm mat;
 redusere magesmerter etter å ha tatt varm og myk (krage) mat;
 kvalme og avvisning av fett og / eller kjøttprodukter.
 Alle disse manifestasjoner karakteristiske av gastritt, magesår og, og de peker på muligheten for infeksjon av Helicobacter pylori. Og uregelmessige måltider, problemfri, brennevin og "sarkastisk" karakter bare forverre sykdommen. Hvis symptomene er identifisert og oppført dårlige vaner ta plass i livet ditt, kan du ikke utsette å gå til legen. Helicobacter pylori Det kan slå seg ned i fordøyelseskanalen for en lang tid, fikk det en av følgende måter:
 1.  Fordi spytt og andre kropps slim mens kyssing og intim kontakt.
   På grunn av servise og bestikk som brukes av en bygning eller generell spisestue. Barn ofte blir smittet gjennom flasken brystvorten, smokk og rangle.
   På grunn av personlig hygiene av noncompliance leggende regler for sikkerhet og renslighet.
   På grunn av medisinsk utstyr, som undersøkte smittet person, og avfallsprodukter slik pasient (fekal og oppkast).
   Den eneste måten Helicobacter pylori tilgjengelig for - en åpen luft, fordi i kontakt med seg denne bakterie som tilhører en klasse av anaerobe mikroorganismer drepes raskt. Men med hell overvinne denne fare, er det begynner sin ødeleggende angrep i menneskekroppen.
   Dette skjer i følgende rekkefølge:
  1.  En gang i kroppen, går Helicobacter pylori i magen.
    Siden saltsyre magesaft Helicobacter ikke å frykte, da beveger seg raskt til den indre overflate av magesekken. For denne kroppen har spesielle bakterier flag.
    Ødelegges det beskyttende slimlag, er Helicobacter pylori er festet til veggen i magesekken, og frembringer et spesifikt enzym kalt urease.
    Under innvirkning av urease strukturen av vev og celler fra hvilke de er sammensatt, gradvis ødelagt, brutt deres funksjon.
    Omsider Helicobacter pylori kolonien utvider i magen, skaper rundt seg onsdag med surhet og ammoniakk innhold.
    På samme tid, kan det berørte vevet ikke tåler syre mavesaft egen - det er en brenner, og betennelse i veggene i magen, noe som fører til sår.
    Jo lengre Helicobacter pylori kolonisering av magen - jo mer den svekker, og risikoen for kreft i mage og duodenum øker. Og ikke utelukket alternativ, der mikroorganismer lever i kroppen i mange år, men begynner å vise seg smertefulle symptomer først etter en person endrer livsstil: opplever langvarig stress knyttet til svekkelse av immunsystemet, gir regelmessig kosthold og hvile, har røyking og alkoholholdige drikkevarer. Alle disse faktorene aktivere "sovende" bakterien Helicobacter. Derfor er forhindring av infeksjon av Helicobacter pylori primært i den personlige hygiene, og den andre - i å opprettholde en sunn livsstil. Men selv under disse forholdene ikke ignorere symptomer som ligner symptomene på Helicobacter pylori. Behandling av infeksjon med antibiotika heller lange og kompliserte, men resultatet er ikke alltid forutsigbar og utelukker ikke tilbakefall. Vær hyggelig mot kroppen og sunt!  
Яндекс.Метрика