Hvorfor gutta kviser?Akne i ansiktet av unge mennesker ser ekkelt. De forstyrre relasjoner starte og starte dating. Dette problemet hjemsøker en ung alder da spesielt akutt opplevd alle kosmetiske defekter. Hvorfor gutta kviser? Hvordan man skal håndtere dem? Når du trenger medisiner?
Hvor er kviser?
Med kosmetisk feil overfor unge mennesker i alderen 14-19 år. I utviklingen av akne skyldig androgener (hormoner), bakterier og arvelighet. Hva synes kviser? Mekanismen for deres opptreden på huden som følger:
Økt sebum. Androgener dyrke utdanning fett. Men tenåringer nivå av kjønnshormoner normale. Utvikle store mengder talg som følge av økt mottakelighet for hormonreseptor stoffer. Denne genetisk faktor arvet.
Capping ekskretorisk veistalgkjertler og hårsekker av innløpet. Under påvirkning av androgener, øker "dårlige" arv antall celler som danner viser talgkanalene og hårsekkene. Det tetting. Sebum kan ikke nå overflaten, det akkumulerer follikler økt.
Økning i antall bakterier. I fettete føler vel blant bakterier. Restene av sitt liv provosere betennelse.
Ødeleggelsen av hårsekken. Dette er sjelden. Strukket veggen kan revne. Og alt innhold faller til tilstøtende områder av huden som blir betent som resultat.
Således er bildet av akne. Det er faktorer som svekker deres kurs:
væskeretensjon (i ungdomsårene økt svetting, kroppen kan ikke trekke noen flytende talgkjertlene hovne);
bruk av kosmetikk som inneholder mineralolje og oljeprodukter (for eksempel "smøremiddel" ytterligere tette kjertel);
ta visse legemidler;
mekaniske skader huden (klemme, skrape, etc.);
overdrevent inntak av fet og sukkerholdig mat;
intestinal lidelser;
utilstrekkelig hudpleie;
psykiatriske lidelser.
Nå vet vi hvorfor gutta kviser. Vurdere hvordan man skal håndtere dem.
Den mest effektive middel for akne - utdannet hudpleie
Acne - et midlertidig problem. Gradvis de løst seg. Det er viktig å organisere en skikkelig ansikt. Men disse reglene er gyldige relativt mild.
Alvorlighetsgrad kosmetisk feil:
lys (single opplyste elementer pluss en liten mengde nevospalennыh enheter);
gjennomsnittlig (mange små betennelses enheter, mangel på klare berørte hudområder og store glade elementer);
tunge (store og små betente utdanning på store områder av huden).
Med enkel tent og nevospalennыmy akne kan overvinnes med riktig pleie:
Regelmessig rengjøring av huden din nøytrale kremer, geler og skum som ikke inneholder alkohol. Vask med såpe og vann anbefales ikke. Hardt vann fra springen er heller ikke egnet. Du kan bruke et avkok av kamille, for eksempel. Etter vask ansiktet med et håndkle ikke gni, bare tørk av med en myk klut.
Ikke i noe tilfelle skal ikke klemme kviser. Dette vil ytterligere forverre situasjonen, som fører til utvidelse av inflammatoriske celler. Ikke rør ansiktet hennes. I løpet av dagen akkumuleres i hendene på mange bakterier som er fornøyd med å gå på overflaten.
Nekter å bruke Toning midler. Tonalnyky og pulver tette kanaler og forstyrre behandlingen.
Det er nyttig å normalisere tarmfloraen og fjerne giftstoffer fra kroppen.
Hva er den rette for acne botemidler på et apotek i stedet for ødeleggende?
På mellomlang og alvorlig nød behandling. Hva du trenger å vite?
Først kviser forsvinner på egen hånd over tid. Derfor er det ingen grunn til panikk.
Sekund, akne - en kosmetisk feil. De er ikke smittsom og har ingenting å gjøre med smittsom sykdom.
For det tredje, for utryddelse av defekten must lang tid. Du må være tålmodig.
Farmakologiske midler som påvirker prosesser som:
Utdanning underhudsfett (krymper tall);
blokkering ekskresjonsfunksjoner kanaler av talgkjertler og hårsekker (sliter med denne prosessen);
levebrød av bakterier i folliklene og kjertler (redusere sine tall);
inflammasjon (betennelse i tilbaketrekning).
I parentes er de viktigste aktivitetene til narkotika. Følgelig oppnås behandling av akne varierende alvorlighet.
Mild
Krever spesiell behandling hvis en ung person opplever psykologisk ubehag.
Brukes til utvortes bruk:
1) antibiotika.
De inkluderer - antibiotika eller antiseptiske midler. Hovedmålet med antibiotika - å stoppe veksten av bakterier, redusere deres antall. Formålet med antiseptiske midler - ødelegge ikke bare bakterier, men også virus, sopp. Det er mer korroderende stoffer fra syrer, alkoholer og reaktive oksygenarter.
Narkotika, Antibiotika:
Zyneryt;
Dalacin.
Forberedelser, antiseptiske midler:
Bazyron AU;
Oxy-5;
Oxy-10.
2) Azelaic acid.
Det hindrer rask celledeling, bekjemper bakterier. Eksempel - Skinoren i form av en gel eller krem.
3) Retinoider.
I mild - for utvortes bruk. Hindrer dannelse av nye celler som bekjemper blokkering av kjertler og follikler. De fleste av narkotika - Differin.
Forsiktig Hvordan du bruker bør være styrt av hudleger.
Intermediate
Når kviser sekundære former utenfor alvorlighetsgraden av behandling ved hjelp av retinoider. Inne foreskrive antibiotika. Vanligvis, doksycyklin. Stoffet er lett tolereres, men det er kontraindikasjoner og bivirkninger:
rusmidler ikke foreskrevet til barn;
kan utvikle en følsomhet for strålende sol;
mulige allergier og dysbiose.
Heavy grad
Å forskrive antibiotika og retinoider. Den sistnevnte er den foretrukne metode (etter svikt av andre behandlinger), som de har betydelige bivirkninger:
følsomhet overfor UV-lys;
brudd på CNS;
øyesykdom, bein og ledd;
pankreatitt og toksisk hepatitt.
Retinoider tatt inne - reseptbelagte legemidler.
Spor av akne hvordan å bli kvitt?
Etter tillatelse akne kan forbli:
1) flekker. Mørke eller lyse elementer forbundet med poslevospalytelnыm hud tilstand. De er alene. Behandling er ikke nødvendig. Og akselerere sin forsvinning umulig.
2) Arr. Dessverre ikke så ufarlig som flekker. Disse arr tett inflammasjon, som består av tett bindevev. Bli kvitt arr umulige. De kan hindre rettidig behandling av akne start medium og tunge former.  
Hvorfor kvinner voksende mage?Jeg lurer på hvorfor kvinner voksende mage? Men noen av de rettferdige sex kan ikke lagre utmerket form i mange år. Men det er andre som fra barndommen til voksenlivet bærer skjemmende magen. Problemer med figuren skapte ikke bare ubehagelig, men mange systemer.
Noen ganger skjer det, og slik at magen begynner å øke kraftig i volum, uten noen åpenbar grunn. Uansett, en stor mage, men nå kvinner anses ikke vakker og sexy. Selvfølgelig, bortsett fra når en kvinne er i påvente av babyen ...
Hvorfor kvinner voksende mage?
Når vi leter etter årsaker til økningen magen noen eksperter lagt frem på første arvelige faktorer, mens andre mener sykdommen. Det er de som anklager rundt feil livsstil. Vanskelig å komme til sannheten. Også kalt ovenfor, det er andre faktorer som påvirker endringene i en kvinnes kropp.
Årsaker til mage jenter og kvinner:
Underernæring og stillesittende livsstil. Det er velkjent fra skolen: ingenting er tatt ut av intet og ikke kommer ingensteds. Hvis du spiser en pai, skal den resulterende energien bli brukt. Ellers starter cluster "just in case". I en slik situasjon raskt voksende mage - er bare begynnelsen. Neste vil vokse i omkrets hofter, armer, rygg, etc.
Tilstedeværelsen av dårlige vaner. Det faktum at røyking og alkohol er usunn vet alt. Men alle ønsker å endre noe til det bedre? Ingen. Et nikotin og alkohol i kroppen, inkludert å forårsake skade på bryter metabolisme. Først av alt er det merkbar vekst i magen.
Graviditet - ganske logisk grunn til økningen i magen. Men etter fødsel blant unge mødre raskt gjenopprette skjema og annen lang slitne av fett og hudfolder. Hvis musklene ikke er i stand til å komme seg på egenhånd, trenger de hjelp. For eksempel bør du gjøre gymnastikk, yoga, spinn rokkeringer.
Stressende situasjoner. Konstant spenning nervesystemet påvirker ikke bare form, men også på menneskers helse. Derfor bør du gjøre ditt beste for å kroppen som mulig utsatt for forstyrrelser. Det er tryggere å reagere på hendelser, prøver å bestemme den beste av dem, ikke kjempe i uorden fra utseendet på det minste problem.
Søvnforstyrrelser. Dette kan virke merkelig, men mangel eller overskudd på søvn kan også føre til økt fett i buken. Imidlertid ikke lang søvn ikke tillate en person å miste nok kalorier under våkenhet. En veldig kort fører til produksjon av hormonet kortisol i kroppen, som fordyper mennesker i stress.
Hormonelle sykdommer og lidelser. Hormonell ubalanse kan føre til en dramatisk økning i magen, samt alvorlige helseproblemer. Spesiell forsiktighet er nødvendig for å overvåke nivået av hormoner som insulin, tyroksin, trijodtyronin, østrogen, kortisol og adrenalin.
Den tiden av året. I vinter, blir mange kvinner magen større enn i sommer. Denne indirekte årsak i seg selv ikke føre til en økning i sitt utvalg, men rett og slett kombinerer flere av disse faktorene (dårlig kosthold, mangel på mosjon, stress).
For å forhindre forekomsten av mage
Når identifiserte årsaker til veksten av magen, finne de riktige løsninger på dette problemet mye enklere.
Minking av magen hos kvinner:
Pass på at utseendet på magen ikke er assosiert med graviditet. Kanskje det kan virke utrolig, men tilfeller der en kvinne oppdager at er gravid, er i økende smerter, ikke uvanlig. For eksempel, hvis en kvinne ammer et barn, og det har ingen kritiske dagene. Eller etter menopause selv synes umulig graviditet og de første subtile endringer i aktiviteten i magen er skrevet av gass i tarmen.
Fysisk aktivitet. Dusj, sport, dans og noen aktiv idrett vil gagne figuren. Du kan også engasjere deg hjemme hvis intens og langvarig trening uten tid og penger.
Justering av kosthold og livsstil. Fysisk aktivitet alene er ikke nok. Hvis to timer om dagen for å vie sport, og resten av å ligge på sofaen og spise høy-kalori mat, trenger du ikke bli kvitt magen. Trenger mer vandre, matvaner foretrekker ikke stekt og fettete, og frisk frukt og grønnsaker.
Besøk endokrinolog. Kan øke magesekken forårsaket av interne problemer i kroppen eller på grunn av en hvilken som helst sykdom. Bedre sørge for at deres helse enn kjøre løsning.
De som bestemte seg for å seriøst vinne kampen for slank figur, være klar over produktene er voksende mage:
Animalsk fett. Hvis du ikke kan helt eliminere dem fra kosten din, bør du prøve å begrense mengder. Dette er ikke til å gi opp kjøtt. Men å velge mellom en saftig skive stekt ribbe og mager kokt biff, bør du velge sistnevnte.
Sukker og salt. Søt ødelegge formen. Dette aksiomet krever ikke bevis. Hvis du vil ha søte, er det bedre å spise frukt eller bær. Hvis voksende mage, bakverk, bør søt krem ​​og godteri faller under streng tabu. Et salt har en tendens til å holde på væske i kroppen, noe som utelukker alle andre innsats til korreksjon.
Hvetemel. Brød mel er ikke noe bra for kroppen, men bare etterlater spor i form av fett. Derfor bør du erstatte den med brød eller rugbrød.  
Яндекс.Метрика