Hvorfor har hodepine?Hvorfor har hodepine? Dette problemet er ikke så enkelt som det kan virke ved første øyekast. Hvis du allerede egne forskere kan ikke fastslå årsaken til antall smerte, hva kan vi si om "vanlige dødelige".
Ifølge statistikk fra WHO, er ca 20% av verdens befolkning opplever vanlig hodepine i mitt liv. Disse tallene gjør du tror ...
Vanlige årsaker til hodepine:
migrene;
høyt blodtrykk;
posttraumatisk syndrom;
vaskulære problemer;
belastning og stress.
I sjeldne tilfeller kan mistenkes hjerneblødning, alvorlig hypertensjon, betennelse i blodårene i hjernen, febrilsk tilstand og andre alvorlige helseproblemer.
Hvorfor har hodepine i pannen?
Psykologisk tretthet. Hvis du ofte har hodepine etter en travel dag i mentalt, deretter snakke om effekten av stress på forekomst av symptomer.
Bihulebetennelse. Forringelse av lukt og puste gjennom nesen, er utseendet på utflod, feber, vassen og ingen bestemte plasseringen av smerte en viktig anledning til å referere til Laura.
Bihulebetennelse. Lignende symptomer på maxillaris bihulebetennelse (unntatt alvorlighetsgraden av smerte) på tidspunktet for peak influensa sykdom lege gi all grunn til å sjekke status på de bihulene å justere behandlingen.
Inflammatoriske eller infeksiøse prosesser inne i hodet. Når hjernehinnebetennelse bemerket en skarp hodepine og oppkast. Under influensa smerter sprer seg til pannen, tinningene og selv øyenbryn buer. Feber ledsaget av muskel og leddsmerter, så det synes en videreføring av hovedsykdomstilstand hos pasienten. Bare en lege for flere symptomer kan bestemme mulig årsak, så det er et must besøk.
Opptakskrav kosttilskudd. Med ekstrem forsiktighet bør tas mononatryevыy hlyukamat.
Problemer med blodårer. Migrene er karakterisert ved den plutselige opptreden av pulserende og meget intense smerter i området for pannen og templer. Oftest ensidig trengende hodet opp til baksiden av. Øket eller redusert intrakranialt trykk er også forbundet med arbeidet av skipene, hvilket resulterer i opptreden av smerte på toppen av hodet.
Smerter i baksiden av hodet
Denne type hodepine forekommer ofte i ett av to grunner:
Langvarig muskelspenninger hode og nakke som følge av fysisk eller følelsesmessig stress. På tidspunktet for forekomsten av smerte kan bruke varme til ryggen, utføre avspenningsøvelser for nakke hode og nakke.
Osteochondrose. Av spesiell risiko er skade på mellomvirvelskiver i nakken. Riktig holdning, utføre spesielle oppgaver og anbefalinger i ekspert bidra til å løse problemer med ryggraden.
Hvis du har en hodepine i tinningene ...
Oftest skarp smerte i tinningene kalt migreneanfall som er svært vanskelig å forutsi på forhånd. Derfor, de som ikke personlig klar over dette problemet, anbefaler vi overalt bære en ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler opprinnelse (aspirin, Analgin, aspirin, etc.). Når du velger et stoff er bedre å oppsøke lege ser på.
Migrene er ofte paroksysmal og pulserende karakter. Intensiteten av smerte er avhengig av individuell følsomhet til personen. Kan være ledsaget av lyd - og lysskyhet, oppkast eller kvalme.
I sjeldne tilfeller, migrene forårsaker prikking og nummenhet liten. På grunn av intensiteten av smerte er betydelig redusert livskvalitet lider så det anbefales å ta alle mulige tiltak for å eliminere migreneanfall.
Det finnes også andre årsaker til smerter i templene:
Langvarig spenning, etterfulgt av hodepine likt på begge sider. Følelsen kan sammenlignes med seg for stramt hodeplagg. Motta et avslappende bad, til narkotika roe nervesystemet og avslappende massasje vil hjelpe bli kvitt smertene.
Tannverk, som til slutt "stige" til templene. Det kan banke eller være i samme tone, svarer raskere til å motta visse matvarer. Selvfølgelig er det nødvendig å løse problemet med tenner som en smerte i templene forsvinner av seg selv.
Økt muskeltonus forårsaket av langvarig opphold i en ubehagelig posisjon (f.eks sitter arbeider ved datamaskinen). Sammen med en vond følelse i templer spenning kan bli følt i nakke, skulder ledd. Den beste måten å trene deg FOREBYGGENDE gjøre "fizkult-minutt" snu hodet fra side til side og utføre ulike tilbøyeligheter. Regelmessig massasje bidrar til å redusere muskel tone.
Sterk hodepine: hva du skal gjøre?
Hvis du kan tåle smerte, du bedre gi opp med å ta smertestillende medikamenter og gå til en avtale med en spesialist. En mer komplett bilde av situasjonen, uten å "smøre" medisin, fortell ham mulige årsaker til problemet. Noen ganger terapeuten må forene krefter med en tannlege, nevrolog og otolaryngologist for å gjøre de riktige diagnose.  
Hvorfor ikke vokse hår?Hvorfor ikke rostute hår på hodet så fort som du ønsker? Forskere sier at den gjennomsnittlige frekvensen av Veksten i størrelsesorden 1-1, 5 cm per måned. Men ikke stole på disse tallene? For noen er normen 2 cm per måned, men for andre - 0, 5 cm synes lykke.
Når dårlig hår vokser fra barndommen, snakker ofte om dårlig arvelighet eller individuelle egenskaper av organismen. Men selv i dette tilfellet kan vi gjøre en forskjell.
Hvorfor ikke vokse hår
Mye bedre å løse problemet av seg selv, men å forstå årsaken til dannelsen. Ellers ikke bli overrasket hyppig repetisjon av de vanlige problemene med hår.
Vanlige årsaker til svak vekst eller hårtap aktiv:
Mangel på næringsstoffer. Balansert kosthold - med utgangspunkt i den fulle funksjon av enhver levende organisme. Hår avgjørende forbruk av sink, krom, magnesium, kalium, kalsium, mangan, silisium og jod. I tillegg, vitaminmangel forverret vinteren til tidlig om våren og fører til forringelse av håret generelt. I denne forbindelse, er det bedre å oppsøke en smal spesialist - trikologi som vil hjelpe deg å velge en multivitamin eller homøopatiske midler.
Genetisk predisposisjon. Arvelighet skyldig i mange avvik fra gjennomsnitts indikatorer. For eksempel det faktum at håret vokser på magen eller tiltalende tetthet på hodet. Du kan se en direkte sammenheng hårlengde av løpet av mannen. Dermed kan representanter for mongoloid rase skryte av den lengste hår, og negroid - tykt og kort hår. Og hvis du ser nøye til de pårørende av den eldre generasjonen, kan du finne årsaken til langsom vekst av sitt eget hår.
Ved feilbehandling. Av farer omsorg omfatter hyppig sjamponering, etterfulgt av tørking med varmluft fra en hårføner, strykejern konstant gre børste vått hår endre farger med aggressive farger.
Dårlig sirkulasjon i hodebunnen. Hårsekkene blir lei av en god blodtilførsel til hodebunnen. Mangel på mat fører til en svekkelse av røttene, bremse hårvekst og påfølgende tap i store mengder.
Alvorlig stress. Psykiske problemer kan påvirke den generelle helsen, hva kan vi si om tilstanden frisyrer. Hair sterkt reagere på følelsesmessig sjokk. Særlig fare er langvarig stress. Det er enighet om at det tar tid å kjøre de interne prosessene i kroppen, slik at håret merkbart dårligere sted i et halvt år etter nervøs sjokk.
Ulike sykdommer. Det er mange sykdommer i mage-tarmkanalen eller endokrine system der det er problemer med hår. Hvorfor ikke vokse brystene på grunn av mangel på visse hormoner ennå klare, men at forholdet med hår noen ganger ikke så opplagt. Det er bedre å gjenopprette helsen til alle organer i kroppen, og deretter takle de eksterne manifestasjoner - hud og hår.
Hvorfor et barn ikke vokser hår
Det er vanskelig å bedømme kvaliteten på frisyrer babyen til sin tre år. Noen ganger små lo under 3 endringer frodig hår, slik at alder barneleger nesten ikke ta hensyn til hennes hår barnet. En annen ting er hvis vedtatt ettertraktede milepæl og hår kvalitet dårlig ...
Det er flere grunner til at et barns dårlig hår vokser:
Den enkelte funksjon eller genetisk arv.
Problemer med mat.
Mangel på vitamin D.
Hvis du mistenker et problem relatert til hår vekst, bedre å slå til spesialisert omsorg, å bli vist på barnelege, hudlege og trichologist. Selvtillit og tanke følgende "nasjonale råd" noen ganger fører til dårlig helse for barnet. Det er nødvendig å nøye vurdere muligheten for dette, eller at behandling hodebunnen før eksperimentere på babyen.
Når håret ikke vokser, hva du skal gjøre?
Berike diett. Menyen barnet legges matvarer rike på vitamin D (egg, smør, rød kaviar og fisk). Uavhengig av alder anbefales å balansere ernæring. Hver dag på bordet bør være nok protein og vitaminer. De fleste foretrekker frukt og grønnsaker grønn eller gul.
Utfør hodemassasje. Lett masserer huden uten utilbørlig press stimulerer blodsirkulasjonen hodet. Som en følge av dette vil øke kraften i hårsekken. Daglig massasje kan ikke bare aktivere hårvekst, men også forbedre deres tilstand.
Søke trichologist. Nisje spesialisthjelp for å etablere den egentlige årsaken til problemet. Basert på undersøkelser lege vil anbefale inntak av ulike vitaminer, næringsstoffer, forklarer det grunnleggende hårpleie vil velge den optimale sammensetningen av masker for hodebunnen. I mer alvorlige tilfeller kan ha en salong, fysioterapi eller medisinske prosedyrer.
Viktig!
Hvis det er mulig, er det best å eliminere alle mulige årsaker til problemet. I de fleste tilfeller hjelper det å gjenopprette aktiv hårvekst.  
Hvorfor knekke krav mynte?Sprekker på hælene levere mye ulempe. De ødelegge utseendet på bena - de vakre sandalene kan bli glemt.
De vondt og blø når han går. Hvorfor knekke fem? Hvordan og hva du skal behandle sprekker?
Sprukken hud på hælene: Årsaker
Fem sprekk i et stort antall mennesker, uavhengig av alder og kjønn. Først er det små hakk. Til slutt de slår inn i sprekker. Uten tilstrekkelig behandling sprekker blir dypere, mer forurenset blod. Femte gjør vondt, det gjør vondt å gå. Men hvor det hele begynte? For hvilken grunn? Hvorfor knekke fem?
De viktigste årsakene til sprekker:
1. Feil hudpleie stopp eller nei.
Det er ikke nok å vaske beina på kvelden. Grov hud bør med jevne mellomrom rengjøres. P'yatochky - fukte.
2. Iført ubehagelig sko, syntetiske sålene.
Når sko klasker det mekanisk skade foten. Dannet microtrauma. I tillegg trenger syntetiske materialer som ikke absorberer svette og ikke lekker luft. Føtter svette tungt. Det skaper en ideell grobunn for skadelige mikroorganismer og liv. I liten travmochky smuss på føttene - kan begynne betennelse.
Også, ikke slitasje nylon strømpebukse lange og syntetiske sokker. Denne kunstige materialer som hindrer huden å puste. Føttene er våt. En ganske våt huden er skadet.
3. Mangel på vitamin A.
Retinol gir helse og skjønnhet hud. Denne fettløselig vitamin regulerer proteinsyntese i kroppen er involvert i byggingen av nye celler, styrker cellemembraner og subkletochnыe. Hvis retinol mangler, blir tørr i epidermis, mister sin elastisitet. Sprukken hud på fingrene, føttene. Naturligvis vår lidelse hæl.
Hvorfor kroppen dannes vitamin A-mangel?
Først, på grunn av utilstrekkelig inntak av matvarer som inneholder retinol. Dette lever, egg, gule frukter og grønnsaker, gulrøtter, grønne og andre.
For det andre, på grunn av mangel på vitamin E (beskytter mot oksidasjon retinol), sink (bidrar til å aktivere vitamin A).
For det tredje, på grunn av den vanlige bruk av mineralolje (vitamin A oppløses i den, og at kroppen ikke får retinol).
For det fjerde, fordi mange sykdommer (gastritt, kroniske sykdommer i huden eller nyre), diabetes, vitaminmangel, etc.
Femte, på grunn av feil på det endokrine systemet (inkludert, av naturlige årsaker, menopause, graviditet, menstruasjon, etc.).
4. Overvekt.
Tenk deg at må tåle p'yatochky når sidene av de ekstra tjue eller tretti pounds!
5. sopp.
Patogene sopp treffer huden fra utsiden. "Catch" infeksjonen kan være i bassenget, bad eller pedikyr kontor. Sporer fanget på den skadde huden føles friere i organismer med svekket immunforsvar, sirkulasjonsforstyrrelser eller en bakteriell eller viral infeksjon.
Fem sprekk: hva du skal gjøre?
Hvorfor knekke krav mynte?

For små sprekker kan prøve å takle på egenhånd. Først ordne skikkelig vare på føttene.
Vasking av føttene. Sprakk fem er ikke nok bare å vaske. Første etappe godt dampet, deretter gni med pimpstein, pimpstein og sette promakyvat rik krem.
Sko. Må være skinn og komfortabel. Det er umulig å lyaskaly sko eller presset. Syntetiske sko ikke gå glipp oksygen, så svette og fem namokayut. Husk å vaske sålene.
Måltid og hvile. For å stimulere blodsirkulasjonen i bena, slappe av, ben gjemt under valsen.
Kroppen må få fra mat alle nødvendige næringsstoffer. Når sprekker på hælene, spise mat rik på vitamin A. Det tomater, ost, myse, vårløk, asparges, spinat, ost, etc.
På samme tid tilveie ytre hæl terapeutisk effekt. Vi tilbyr de mest effektive tradisjonelle metoder, bevist av mange mennesker.
Bladene av burdock Mneme litt og satt i sokker slik at bladene falt i fem. Så gjør hver dag under oppveksten krus.
Cook grøt uten salt og sukker, smaksatt med olje av sengetøy (kan være en annen plante). Pålegger en rot i poser, kle dem på beina. Topp - varme sokker. Komprimer ikke fjerne to timer. Behandler denne måten for en uke.
Sprekker på hælene smører fersk honning. Zakutuyemo i cellofan, ta på sokker. Gjør det på kvelden før sengetid.
Daglige bad gjøre med plantain, celandine eller brennesle.
For små sprekker komprimerer hjelp med revet epler.
Kok potetene i sine skinn i vann. Midt i buljong og mos den. Hell væsken i en bolle, tilsett litt kaldt vann (til hud lidelse) og en spiseskje med natron. Rasparte meter i massen. Pimpstein fem ren, vask og tørk. Påføre et tykt lag av fett krem. Etter ti minutter, fjerne restene av sin serviett.
Bland saften av Kalanchoe og lanolin. Behandle dem sprekker.
Etter fem per Mast løsning av eddik og glyserin (1 til 1).
Bosh røtter misvisende. Daglig dem gjøre varme kompresser.
Lin suge vanlig vodka, feste til tå, pakk med cellofan og sette på sokker. Avenue komprimere denne kvelden. I morgen, vaske føttene med en pimpstein, tørt og smøre fett krem.
Med dype sprekker på hælene bør konsultere en hudlege og spesialisert omsorg.
Knekke fem: kur?
Hvis sprukne hæler er et resultat av en alvorlig sykdom, vil kremer og salver ikke hjelpe. Det er nødvendig for å behandle sykdommen. Så før du går til apoteket må undersøkes av en lege.
Hva farmakologisk agenter hjelpe av sprekker på hælene? Beskrive de mest vanlige.
1. Balzamed. Egnet for daglig omsorg og behandling av små sprekker.
Aktive ingredienser:
Vitamin A (beskytter huden utenfor, fukter og gjenoppretter);
Vitamin F (øker elastisiteten i huden, regulerer vannutskifting);
Vitamin B5 (helbreder små sprekker);
glyserol (mykgjør hard hud);
urea (myker kåte områder, slik at de kan absorbere vann og absorbere vitaminer);
eteriske oljer (herunder jojobaolje og avokado) og andre ingredienser.
2. Radevyt. Legemiddel i form av salver. Det har regenererende, anti-inflammatorisk og kløestillende effekt.
3. Bio Astin Antyhrybok. Organ i form av en krem. Virkestoff - astaxanthin - en kilde av flerumettede fettsyrer, vitaminer C og B, aminosyrer, mikro - og makro. Fløte er mer egnet for behandling av sopp sprekker natur.
4. ALLGA San.
Det kalles også furu krem. Den består av
furu olje;
allantoin (regenererer hudceller);
terpentin (aktiverer blodsirkulasjonen);
kamilleekstrakt (reduserer betennelse).
5. salisylsyre smeltet parafinvoks og blandet i like proporsjoner. Varmebehandlet med en blanding av fem lag: et lag når det er tørt, sagt på en annen. Foot zabyntovuyut og gå som dag. Deretter lage et brett med natron og såpe, fjerne filmen, og huden på hælene av behandlet pimpstein.
Kremer og salver av sprekker på hælene selges i apotek uten resept. Når sprekker er svært dyp, ved hjelp av midler fra antibiotika. I spesielt vanskelige tilfeller, foreskrive anti-inflammatorisk narkotika inne.
Alle medikamenter anvendt til pre-dampet og behandlet pimpstein fem. Under behandlingen kan ikke gå barbent, iført skifer, grave i slapping i hagen. Siden smuss, sprekkdannelser zakuporyvshy komplisere løpet av dermatologiske problemer. Behandlingen kan vare i mange år.  
Яндекс.Метрика