Søvn er nødvendig for oss alle. Og noen ganger så hyggelig å gå til et land noen ganger søte og fantastiske drømmer. Men hva hvis du har mareritt? Hvorfor skjer dette? Hvordan man skal håndtere dette problemet?

 Hva er det som skjer?


 Har du noen gang våkne opp i skrekk og i en kald svette? Hvis ikke, så er du veldig heldig. Og hvis så, det var et mareritt. I drømmen, vi ofte ikke forstår hva som er uvirkelig, så erfaring er som om alt er virkelighet.
Hvorfor har mareritt: de viktigste årsakene

 Og fordi kroppen produserer hormonet adrenalin, noe som provoserer økt hjertefrekvens og pust, svetting. Dette føler vi når våkner. Og noen ganger skremmende mareritt som sin realistiske, vi kan ikke for lang tid å komme til seg selv.

 Hvorfor skjer dette?


Hvorfor har mareritt: de viktigste årsakene

 Så hvorfor ha mareritt? Her er noen mulige årsaker:
 •  Stress. Ja, de er alle problemer. Hvis du er i stressende situasjoner, ikke bli overrasket over at du drømmer forferdelige drømmer.

 •  Økt kroppstemperatur under sykdom. Feber kan være forbundet med forskjellige symptomer, inkludert hallusinasjoner eller mareritt.

 •  Frykt. Hvis en person er redd for noe, slik informasjon alltid behandlet i hjernen og kan invadere drømmer. Barnet mareritt kan være på grunn av aldersrelaterte frykt, for eksempel frykt for mørket. Det viser seg at ungen bare redd for hva det var natt og rommet er mørkt. Disse erfaringene vil uunngåelig påvirke drømmer.

 •  Angst og opplevelser. Mange drømmer forferdelige drømmer før viktige hendelser eller vendepunkter i livet. I dette tilfelle hjernen på grunn av de konstante tanker om ikke hviler provoserende mareritt. I tillegg mareritt ofte oppstå hvis det er et problem på jobben eller i familien atmosfære er spent.

 •  Alt vi vet er dårlig for natten, men få folk til å innse at sen måltid ikke kan være den beste måten påvirke søvnen. På grunn av det faktum at fordøyelseskanalen er tvunget til å arbeide om natten, er legemet (inkludert hjernen) ute av stand til å slappe av. Spesielt farlig krydret mat som får fart på stoffskiftet, som i stor grad hindrer søte søvn. Greasy også kan forverre søvnen og gjøre ham rastløs.

 •  Alkoholmisbruk kan føre til forferdelige drømmer. Alkohol "kile" nerver og påvirker hjernen.

 •  Tar visse medisiner. Noen medisiner har bivirkninger, inkludert børsnoterte og søvnforstyrrelser.

 •  Tretthet, utmattelse. I en tilstand sliten hjerne ikke kan stille inn i en fredelig søvn.

 •  Betydningen og tolkningen av søvn kan fortelle noe om din helse. Hjernen - et unikt organ som er ansvarlig for nesten alle kroppens systemer. Hvis det oppstår et problem eller "feil", kan det gi signaler om av mareritt. Oppmerksom på drømmen. Det hender at folk drømmer den samme, for eksempel skade på noen del av kroppen.

 •  Ugunstige forhold for søvn, lukter ubehagelig senger, støy og så videre. Hjernen i slike tilfeller rett og slett ikke kan fungere og lytte til søvn.

 •  Å se en skrekkfilm. Spesielt sårbare mennesker etter å ha sett "skrekkhistorier" meget erfarne og sett forferdelige drømmer.

 •  Mareritt kan drømme etter at de opplevde i det virkelige liv forferdelige hendelser.

 •  Fysisk tretthet eller intens stress.

 •  Hvordan bli kvitt problemet?


  Hvorfor har mareritt: de viktigste årsakene

   Så hva om du har mareritt?
 •  Prøv å tolke drømmen. Nei, det er ikke nødvendig å lære alle horoskoper eller kontakt spåmann. Vurdere hendelser som du så i en drøm, evaluere sine følelser. For eksempel, hvis du går et sted i lang tid, og kunne ikke finne veien, er det sannsynlig at i det virkelige liv du ikke kan ta den riktige avgjørelsen eller løse et problem. Hvis du finner deg selv fanget, så mest sannsynlig redd for at gjøre noe galt. Hvis du drømmer at du føler skam på grunn av sin nakenhet eller upassende klær, kanskje, din selvfølelse senkes, eller du innse at ikke okkupere den posisjonen du ønsker.

 •  Gi gunstige forhold for søvn. Jevnlig lufte ut rommet, endre madrass og pute, hvis ubehagelig, lukker gardinene at du ikke faller lys, sikre stillhet.

 •  Ikke overspise om natten! En time eller to før sengetid kan drikke en kopp yoghurt eller spise litt frukt.

 •  Snakke med noen om sine mareritt, ikke hold dine følelser og frykt i seg selv, ellers vil de og undertrykke og pine deg. Tips en venn om hva du drømte snakke om sine opplevelser. Kanskje han vil gi deg nyttige råd eller rolig.

 •  Behandle alt enklere. Hvis du har problemer, for å tune lykkes og gjøre alt så raskt som mulig å løse. Altfor nervøs bedre jobb bytt til en annen mer behagelig. Endring og Tilpass relasjoner med venner og familie, snakke med dem hjerte til hjerte og glemme alle utelatelser. Husk at med noen vanskelig situasjon du kan finne ut. Tune in for å lykkes.

 •  Bedtime kan inkluderes rolig musikk og drømmer om noe bra. Alle dumme tanker ut av hodet mitt for å bli kastet.

 •  Tenk på noen søvnig ritual. For eksempel, lys aroma lampe med olje med beroligende og avslappende effekt, stryke katten hennes, kysse sine kjære, og deretter slå av lyset og sovner. Positive følelser og vante handlinger vil hjelpe rolig tune inn i en fredelig søvn.

 •  Ikke misbruke alkohol.

 •  Følg helse. Jevnlig tilbake din undersøkelse og analyse av tid til å identifisere og løse alle problemer.

 •  Hvis du plages av mareritt hele tiden, og de er så realistisk og overbevisende som hindrer deg normalt føler i det virkelige liv, ta kontakt med en rådgiver. Fortelle ham alt det han fant årsakene forferdelige drømmer og hjelpe deg å forstå deg selv og bli kvitt følelser og frykt.

 •  Hvordan bli kvitt mareritt, hvis du er veldig sliten på jobb? Prøv å slappe av i løpet av dagen. På kvelden har ikke tenkt noen viktige saker, maksimal slappe av og Tune i å sove.

 •  Unngå stress av moderne liv er ikke lett, men i noen tilfeller kan din oppførsel bidra til å unngå ubehagelige situasjoner. Ikke i konflikt, ikke reagere på provokasjoner, unngå kontakt med ubehagelige mennesker du ikke besøke steder hvor føle ubehag.

 •  Ikke se på natten "horror". Vanligvis TV om natten bedre ikke å se på. For det første er det lite positivt, for det andre, hindrer blending skjerm irriterende nerver og hjerne slappe av. I stedet for å se på TV er bedre å ta en tid til sine venner og familie, eller gjøre en tur i frisk luft.

 •  Hvis mareritt drømme barnet, finne ut hvilke hendelser forut og frykt forstyrre baby. Prøv å gjøre en forskjell, Quiet barnet fortelle historien om hvordan en helt erobret sin frykt.

 •  Stopp tar medisiner som kan påvirke søvnen.

 •  Søte og hyggelige drømmer til deg og dine kjære!  
  Øyesminke for brune øyneBrune øyne har mange nyanser - de kan være sjokolade, kirsebær, valnøtt eller nesten svart. Men mange kvinner rett og slett ikke ta hensyn til det og finne fargen på øynene kjedelig og uinteressant. Men brun-eyed skjønn noen ganger misunner blue-eyed blonde. Likevel som gjør øynene lyse og uttrykks jente med brune øyne mye enklere. Og dette betyr ikke nødvendigvis bruke mye sminke. Hvordan kan gåtefulle blikk med minimum sminke? Dette vi nå snakke.
  Øyesminke er forskjellig fra en kveld som:
  - I dagslys versjonen ikke bruke for lyse skyggen
  - Ved hjelp av færre make-up,
  - Ikke aktuelt brå overganger og skarpe kontraster,
  - Praktisk talt ingen metoder benyttes, noe som gir makeup utstråling og glans.
  Alle disse prinsippene er relevante ikke bare makeup brune øyne. De er også i samsvar med prinsippene makeup blåøyde blondiner, damer med grå eller grønne øyne. Saken dagslys, der sminke ser mer levende og mettet, selv om det ikke gjelder noen spesielle verktøy. Men i kveld tungsinn fokus på øynene alltid har gjort siden dag alternativ zblyakne i skumring.
  Hva makeup for brune øyne bør være mørkt - stor feil. Mange kvinner feilaktig tror at for dagtid makeup brun-eyed skjønnhet bør bruke nyanser av skygge, øyenfargetilpasning, er at brun. Faktisk bør brune øyne jenter og kvinner med mørkt hår foretrekker skygger melk eller lys gylden brun. Også for dagtid makeup perfekt rosa, lilla, lilla og lilla nyanser. De er spesielle ved at de passer damer med mørk brun, nesten sorte øyne, og kvinner med en lysere nyanse brune øyne.
  Velge kosmetikk
  Siden gjør makeup, betaler spesiell oppmerksomhet til huden og de verktøyene som du vil bruke i makeup. Ikke overse frakk - med hjelp av sminke vil bli lenger og skjule mindre feil, direkte hud kvitt mørke ringer under øynene. Primer (foundation make-up) kan kjøpes på noen salongen eller spesialitet butikken kosmetikk.
  Øyesminke for brune øyne

  De fleste holdere brune øyne av naturen utrustet med tykke bryn, som om nødvendig kan tynnes ut litt og forsiktig gre hver dag. Hvis håret ditt er veldig mørkt, bør fargen på øyenbrynene være skarpe lettere. Hvis du er blond med brune øyne, bør kontrast øyenbryn farge være litt mørkere enn hårfarge.
  Øyesminke for brune øyne

  Velge fargen på øyesminke, guidet av tonen i huden din. Hvis huden er kald skygge, bør skyggen også være ganske kule farger, og omvendt, hvis huden er gylne, varme nyanser, skygge bedre å bruke altfor varm. Ofte eiere mørkt hår og mørk øyenskygge egnet pistasj, oliven grønn, og for eiere av luksus blå-svart hår blå dress skygger ser flott ut i riktig make-up dag.
  Øyesminke for brune øyne

  En spesiell plass i makeup kvinne med brune øyne tar eyeliner. Du kan bruke den til å endre kutt (eller rettere sagt, skape synlighet). Hvis du legger eyeliner på øvre øyelokk kanten på kanten av øyevipper, noe som gir bøye, som en katt øvre øyelokk, og deretter helt fint, tynn linje langs den nederste kanten, så vi kan skape svært interessant, sjarmerende arabiske mening. I dette tilfelle brukes bare svart eyeliner. Oliven og kastanje skygge understreke den arabiske sinn, spesielt hvis du setter noen farger som kombineres sammen. Indre hjørnene av øynene kan gjøre litt mer lys - det vil gi syn letthet og åpenhet.
  Øyesminke for brune øyne

  En av reglene dagtid makeup for brun-eyed girl - nøyaktighet og moderasjon. Ikke eksperimentere mange forskjellige nyanser for å sminke ser naturlige ut.  
  Яндекс.Метрика