Hvorfor hikke folk?Hvorfor hikke folk? Dette spørsmålet er alle når den angriper hikke. Noen ansikt slike problemer gjentatte ganger. Ubehagelige "IR" gjør hele skjelve kroppen. Noen ganger er det en helt upassende øyeblikk. Den mest offensive at ingenting kan hjelpe den. Hvorfor hikke folk? Coping med hikke raskt?
Fordi hva folk hikke?
Origin hikke forklarer flere versjoner. Morsomt, men de tilbød forskere sinn.
1) Menneskekroppen er vagus nerve. Den forbinder sentralnervesystemet med andre systemer. Sin faste bolig ligger mellom brystet og magen. Det er også membranen består av muskler og sener.
Under påvirkning av visse faktorer vagus nerve er skadet og irritert. Denne situasjonen er ikke som kroppen. Fordi overdreven aktivitet av vagus nerve kan negativt påvirke din indre organer. Hjernen, som mottar en funksjonsfeil-signal sender den aktuelle signal til stedet for brekkasje.
Avhjelpe situasjonen har phrenic nerve. Det gjør aktivt redusert membran. Tross alt, det er et lite hull, kobler magen og brystet. Intens membran komprimering stille vagus nerve. Og alt er tilbake til det normale. Denne prosessen kalles normalisering hikke.
Hva kan forårsake aktivere vagus nerve?
Rask svelger store biter av mat, overspising (overdreven spenning spiserør traumatisk vagus nerve).
En overdreven mengde alkohol (alkohol - gift for fordøyelsessystemet).
Frykt, alvorlig stress (irriterende faktorer for hele nervesystemet, kan analyse av den følelsesmessige tilstand også svare på spørsmålet om hvorfor en person som snakker i søvne).
Awkward holdning, kalde (negative effekter på nervene, og tvinger dem til å krympe mye belastning).
2) Hikke - en påminnelse for hennes natur. Gamle folk hadde zhabernoe puste. I dag, ikke folk trenger. Men mellom krampaktige muskelsammentrekninger (hikke) og puste gjellene har mye til felles. I hjernen, mest sannsynlig har fortsatt nerve sentre, som tidligere var ansvarlig for zhabernoe puste. Forfatterne av denne versjonen er franske forskere ledet av Christian Straus.
3) Hikke - det holdt suger instinkt. Hjernen husker hvordan du strøm i nyfødtperioden.
Nesten alltid hikke helt ufarlig. Men i noen tilfeller, signaliserer den en alvorlig sykdom i kroppen. Eksempelvis
lungebetennelse (infeksjon i brystet kan irritere nerveender sternum eller diafragma);
hiatal (et annet navn - H.Berhmanna syndrom);
alkoholforgiftning (slik ikannya har en giftig art);
leversykdom (økt kropps irriterende mellomgulvet);
ondartet svulst i retrosternale region (unormal økning i alle organ nær membranen kan kalle det ufrivillige sammentrekninger).
Ikke minst i denne listen er psykiske lidelser.
Tegn på unormal hikke:
varighet (timer eller mer);
frekvens (flere ganger om dagen);
relatert angstsymptomer (halsbrann, brystsmerter, vanskeligheter med å svelge, etc.).
Hvordan bli kvitt hikke?
Stalking og plutselige "ISR" tvunget folk til å oppfinne ikke en kur for hikke:
Gjør spiserøret reduseres. Deretter kan du slappe mellomgulvet. For å gjøre dette, klikk på roten av tungen, som om du prøver å forårsake gagging. Ikke overdriv det.
Drikk vann i små slurker i samme flat rate. Minste beløp - et glass.
Drikke eller spise noe veldig bitter eller sur.
Løser raffinert stykke.
Trekk ned tuppen av tungen.
Ta noen dype åndedrag. Deretter inhalere og hold pusten. Sakte telle til ti. Hikke skal gå raskere.
Gjør de spente musklene i mellomgulvet. Du kan gjøre noen tilbøyeligheter, heve stammen, push-ups med stopp liggende.
Stsepyte hendene bak ryggen til slottet. Prøver å bryte det raskt, men drikker små slurker et glass kaldt vann, noe som er i hendene på en assistent.
Tvilsom behandling for hikke:
frykt (vet ikke hva konsekvensene vil forlate denne metoden);
"Hiccup, hikke, gå til Fedotov, Fedota Jakobs Jacob med alt" (og lignende staver i tillegg stygg påkalle din neste irriterende "ISR");
Bytte oppmerksomhet (selv om fortjeneste i denne metoden er ikke zatsyklyuyuchys på sine hikke, tvinger du hjernen til å bytte til mer viktige ting).
Hikke ofte er alene. Vær tålmodig.  
Hvordan beregne månens syklusIkke alle kvinner vet hva en månesyklusen eller menstruasjonssyklusen, hvordan å beregne, samt hva som kan utgjøre et brudd. Vi vil prøve å kort og så tilgjengelig som mulig for å fortelle nøyaktig hvordan du finner ut løpeturen, og hvilke tiltak må gjøre hvis han plutselig mistet.

Hvordan beregne månens syklus

Dermed menstruasjonssyklusen - antall dager som går fra dag én før neste menstruasjon. Ofte kvinner er galt og finne antall dager mellom den siste dagen i den første dagen og noen andre valg - det er fundamentalt galt, og kan ofte være veldig forvirrende for en kvinne eller hennes lege. Mest mulig informasjon om datoene for måne må ha for de som kommer til å ha en baby snart, og for behandling av ulike typer gynekologiske og andre sykdommer, spesielt hormonell natur. Basert på denne informasjonen legen foreskriver medisinen og har planer om å gi vurderinger og fødsel.
Å forstå om den månedlige syklus innenfor medisinske standarder, må du vite at denne normen er 21-35 dager mellom utbruddet av menstruasjon. Hvis din menstruasjonssyklus er vesentlig kortere enn 21 dager, eller lengre enn 35 trosser trygg prediksjon - mest sannsynlig kroppen din noen problemer, og bør oppsøke en gynekolog for deteksjon deres.
For å beregne Menstruasjon alene, kan du bruke vanlig papir kalender, som vil indikere den aktuelle datoen eller populært i det siste virtuell kalender, som bokførte opplysninger, og da han planlegger å syklusen din og hindrer starten av utslippet.
Årsaker til feil månesyklusen
Hvis du finner ut at din menstruasjonssyklus er langt fra normen, er utvalget for sterk eller for knappe, og helse kroppen eliminerer muligheten for normal aktivitet, det er best å kontakte din gynekolog.
Men før du gjør det, vær oppmerksom på at normal menstruasjon kan svikte og oppfører seg uforutsigbart i noen tilfeller. For eksempel er det ofte nenormyrovana etter utbruddet av menstruasjon eller såkalt menarche (første menstruasjon). Over tid vil normalt. Det samme kan skje etter fødsel og under amming, og etter overgangsalderen i voksenlivet. For å oppnå et gjennomsnitt på 45-55 år syklusen hos kvinner er vanligvis langvarig menstruasjon blitt mye sterkere og mer smertefull, ofte ledsaget av ubehagelige symptomer som urininkontinens, økt svetting, depresjon og økt emosjonell oppstemthet og irritabilitet.
Det finnes en rekke andre faktorer som påvirker din menstruasjonssyklus er ikke direkte relatert til seksuell funksjon kroppen. Med sin fjerning syklus vanligvis tilbake til det normale. Disse omfatter ulike typer forkjølelse, spesielt de som ble behandlet med antibiotika. Forsvinner eller sterkt forstyrret syklus og for kompliserte gynekologiske sykdommer, inkludert kreft. Han glipper også i tilfeller der en kvinne har et stort overskudd eller mangel på vekt - anoreksi eller fedme. Enhver av disse avvik kan forårsake feil eller fullstendig bortfall av syklusperioden.
Ofte Menstruasjon oppfører seg merkelig i perioder med stress eller vitaminmangel, og syklusen kan svare på dårlige miljøforhold eller alvorlige følelsesmessig eller fysisk flyet forhold og kronisk tretthet.  
Kan starte mensen tre uker etter forrige

 Varigheten og regularitet av menstruasjonssyklusen - den viktigste indikatoren på kvinners helse. I løpet av menstruasjonssyklusen modnes egg og livmor forbereder for vedtakelsen av fosteret. Hos kvinner er det visse hormonelle forandringer underordner streng tidsplan.

 Normal menstruasjonssyklus


 Den normale menstruasjonssyklus varer i 28 dager. Norm er avvik i syv dager i en eller annen retning. Derfor er spørsmålet: kan begynne mensen tre uker etter den forrige, det vil si 21 dager, er svaret - ja, det kan du. Brudd på regler for medisinsk nei.

 Merk at syklusen er veldig personlig. Spille rollen som arvelighet, metabolisme, selv klimatiske forhold.
 Med alderen, er menstruasjonssyklusen reduseres, så du bør være oppmerksom hvis syklusen er mindre enn 23 dager etter fylte 40 år. Selvfølgelig forutsatt at denne syklusen var over.

 Kort menstruasjonssyklus


 Vi har allerede besvart spørsmålet om en start mensen tre uker etter forrige positive. Men hvis menstruasjonssyklusen var lengre og plutselig redusert til tre uker, bør dette tas opp. Ta kontakt med din gynekolog. Diagnosen kan settes først etter grundige undersøkelser. Årsaken kort menstruasjonssyklus kan være eggstokkene dysfunksjon.
 Reduksjon av menstruasjonssyklusen antyder redusert evne til å bli gravid. Men etter terapeutisk behandling gjenoppretter normal menstruasjonssyklus.

 Menstruasjonsblødninger mid syklus


 I en kort menstruasjonssyklus menstruasjonsblødning kan tas i midten av syklusen. Slik blødning varer bare 2-3 dager, de er mindre og er ikke ledsaget av noen symptomer på menstruasjonsblødning.
 Brudd syklus kan være ulike grunner, men har symptomer på noe behov for å gå til legen.
 Hvis syklusen var vanlig og one-off startet tidligere, ikke bekymre deg. Men hvis det er hyppige blødninger ofte, gå til legen.  
Яндекс.Метрика