I dag, vil vår papir bli viet utelukkende fører til hevelse i føttene. Fra den kan du lære mye nyttig informasjon!

 15 grunner til hevelse i bena:

 En høy belastning på bena.

 Bruken av vann i store mengder på kvelden.

 Metabolske forstyrrelser.

 Seter fot til fot klype vene.

 Flate føtter.

 Sitter på ubehagelig stoler med en liten høyde.

 Vektig.

 Ubeleilig sko, for eksempel en flat såle og en høy hæl. De beste sko på en liten hæl. Siden skoene skal være behagelig - ikke kjøpe modeller som presse bena. Tær bør være i komfort, som om skoene gni blemmer - kjøpe en ny.

 Åreknuter (åreknuter) også påvirker visningen av hevelse og tyngde i bena. Men ødem akkumulerer sakte og rolig. På grunn av det faktum at folk går hele dagen - natt beina er veldig sliten. Vanligvis hevelse midlertidig forsvinne fra dvale, men etter lasting vises igjen. Når åreknuter verre, begynner progresjon av sykdommen. Trofiske lidelser direkte påvirker hevelse i bena. I de fleste tilfeller er dette ikke symmetrisk og hevelse kan vises på høyre eller venstre ben.

 På grunn av det hydrostatiske trykk på venene og betydelig forringelse av blod utstrømning utvikle hevelse i bena. Hvis blodet er bare lenge på ett sted, den første økningen trykket i de store vener og deretter i små fartøy.

 Sykdommer i det kardiovaskulære systemet kan være en årsak til ødem.

 Siden nyrene er gått gjennom væsken selv og rense det - hevelse kan oppstå på grunn av feil på nyrene. Primært svelling påvirker den nedre halvdel av kroppen, i første omgang bare på baksiden av benene. Kløe og smerter vises ikke i starten, men i fremtiden kan være i alvorlig. Mørke ringer under øynene og hevelse i øyelokkene bevis for nyresykdom, også redusere mengden av urin og endre farge indikerer tilstedeværelse av sykdom.

 Sykdommer i fordøyelseskanalen også føre til vannlating lidelser, og forårsake diaré eller forstoppelse. Disse symptomene likne nyresykdom, men de er forbundet bare med mage-tarmkanalen.

 Hvis en person lider av en akutt luftveisinfeksjon eller har kommet seg det, kan sykdommen oppstå. Dette symptomet indikerer nyresykdom, som var på grunn av svekkelsen av immunitet etter smitte.

 Skjoldbrusk lidelser er ledsaget av utseende av groper og ødem i bena. Ofte er det hull i bunnen av benet. Mark denne sykdommen kan være hevelse skuldre, språk, chill, døsighet og forstoppelse.

Hvorfor hovne føtter?
 Hvorfor hovne føtter under svangerskapet?
 Ødem under graviditet vises veldig ofte, men de raskt passere. Hvis de blir kronisk, må du tenke om langsiktig omsorg. Sykdommen kalles dropsy gravid, og legene er enige om at det gir ingen mening å behandle sykdommen, hvis ingen andre symptomer, som for eksempel protein i urinen. Derfor er vårt magasin Vse-Sekrety.ru ikke anbefale å torturere kroppen din og drikke den bitre medisin avkok av urter som gir vann som hevelse kan vises på andre deler av kroppen og gå på egen hånd etter en stund. Av denne grunn, gravide kvinner får fett raskt og få ca 10-15 pounds.  
 dagens hektiske livsstil, er det lett å bli sliten, ikke bare moralsk, men også fysisk. Tross alt, må vi holde i bevegelse, rask gange, vaske huset, selv kjøre bil, som å kjøre den ikke så lett oppgave (hvis vi snakker om en hel arbeidsdag). Så på slutten av dagen mange føler en utrolig tretthet i bena, øyne og selv over hele ansiktet hans. I dag skal vi snakke om hvordan å slappe av etter jobb.
Hvordan å slappe av

 9 måter å slappe av hjemme
 Rådene trøtthet mye, men vi vil fokusere på den mest effektive og nyttig:

 Start normal dag. Noen sykdom er lettere å forebygge enn å behandle, så hvis du vil aldri føle deg sliten, bør du begynne å gjøre skikkelig daglige rutine. Søvn minst seks og en halv time, guidet av sine biologiske rytmer, prøv å hvile i 20-30 minutter i løpet av dagen. Du trenger ikke å laste opp før du sovner, eller søvnløshet mulig, og derfor vanskelig tid.

 Fjern generell tretthet og melodi i kontinuerlig drift vil dusjer. Hvis du føler en "ødelagt", men du fortsatt trenger å fortsette å jobbe om natten (hjemme), anbefaler vi på det sterkeste å ta en kald dusj. Det forbedrer blodtilførselen til hjernen, og dermed gjøre det fungere enda bedre. I tillegg er det vel lindrer fysiske spenninger. En dusj, ganske enkelt, god oblyyte seg med varmt vann, deretter bytte til kaldtvannskranen og oblyytesya igjen. Gjenta denne syklusen 2-3 ganger og god etter vыtretes håndkle (tørr). Du vil føle bølge av adrenalin og energi til å fortsette aktivt arbeid.

 Ta et varmt bad med nåler. For å gjøre dette, legg til en full bath 10-20 mg furu ekstrakt og 1-2 spiseskjeer av havet (eller du kan havet) salt. Hvis du trenger å slappe av bare med føttene, bena proparte bare i en barskog varmt vann.

 Slapp av før sengetid hjelper en dusj. Selvfølgelig, før du sovner bedre ikke å ta en kald dusj for å slappe av, i dette tilfellet, bedre å bruke vanlig varm dusj, som perfekt fjerne fysisk stress. Dusj spray i dette tilfellet fungerer som en massasjeterapeut, spesielt hvis en god trykk, så peker det på alle deler av kroppen, som føler sliten.

 Aromaterapi som den beste veien hjem tretthet. I tillegg til dusj og boblebad, sørg for å bruke aromaterapi for avslapping, som er flotte effekter på nervesystemet, slapper anspente muskler mann. Aromaterapi kan ordnes på mange måter: stearinlys, oljer og legge urter i vann på hvordan par føtter eller ta et bad.

 Slapp person vil vitaminized maske. Slappe av ansiktet og halsen, ved hjelp av en enkel maske av fersk agurk eller rå potet. Sett grønnsakene trenger etter rense dem, og viktigst huske dette god damp ansiktet til porene vitaminer bedre passform. Bruke en maske, den beste i den horisontale format. Tid, noe som vil ta 5-7 minutter. Etter å ha fjernet masken er et flott tillegg til en grundig gre håret, og dermed vil du gjøre massere ryggen av.

 Fysisk trening lindre trøtthet av musklene i ryggen og overkroppen. Ledende en stillesittende liv, vi ofte lider av smerte og tretthet i ryggen. Fjern denne spenningen bidrar regelmessig fysisk oppvarming, stretching og tilbøyeligheter.

 Massasje - en av de viktigste måtene kroppen tretthet. Hvis du har mulighet til å besøke massasjesenter eller dine slektninger vet grunnleggende om massasje og villige til å hjelpe deg, så sørg for å dra nytte av slike situasjoner. Det faktum at noen massasje positivt påvirker den enkelte, men det viktigste - det beroliger musklene. Massasje teknikk mye, så vi vil ikke dvele ved dette. Det er nok å si at grunnlaget for de fleste av dem er rubbing de riktige områdene.

 Fjerne øye tretthet, bidrar til å bryte fra dataskjermen. Det er veldig enkelt og klart. Vil øynene dine ikke blir lei av skjermen?! Jobbe i prosess og pauser! Vi vet alle hva skade har datamaskin, men ikke alle følger anbefalingene fra legene som har i årevis sagt at det å jobbe på datamaskinen, bør du ta en pause i 5-15 minutter. Få opp fra bordet i en pause, kom til vinduet eller selv gå utenfor. Fokusere tankene på ting som er på ulike avstander. For 2-3 minutter bare lukke øynene og sitte i mørket. Følg de enkle øvelser for øynene - ser vekselvis venstre og høyre, opp og ned.

Hvordan å slappe av
 Dette er i dag. Gud velsigne dere, kjære lesere!  
 Redusert trykk kalles hypotoni. På denne tiden mannen er vaskulær tone. Kan senkes trykket til 105/65 ved et slikt trykk i mennesker er det en meget sterk svimmelhet og svakhet.
 Før du øke trykket, må du finne ut hva din grad av hypotensjon. Det er to grader: høy og lav. Trenger din daglige måler trykk ved hjelp av et spesielt apparat. Hypotensjon er når øvre trykk under 100 og bunnen under 65. Også, må du oppsøke lege.
 Videre artikkelen vi dele med følgende:

 Hvordan kan du øke trykket uten medisiner

 Hvordan å øke trykket i mennesker for the People

 Hvordan øke lavt blodtrykk i svangerskapet

Hvor for å øke trykket i mennesker?

 Hvordan kan du øke trykket uten medisiner
 Det er flere måter å øke trykket uten medisiner:
 Bad med et avkok av rosmarin medisinsk
 Ta to kopper rosmarin blader, helst tørr og hell det hele i to liter kokende vann. Deretter pour innhentet buljong til badet. Ta et bad ikke mer enn 15-20 minutter. Etter badet, er det ønskelig å ta en kald dusj som du skal, oppdatere fra badestampen. Etter badehåndkle vыtretes. Bør tørkes med et håndkle strenge.
 Pusteøvelser
 Sitt på en stol. Rette ryggen og holde hodet opp. Pust rolig og jevnt så sitte i 2-3 minutter. Deretter brått inhalerer og hold pusten i 15-25 sekunder. Så puster og puster jevnt. Gjenta øvelsen 5-7 ganger på rad. Etter øvelsene ikke stiger kraftig. Få opp sakte og håndhilse.
 Salt og salt mat
 Noen mener at den mest effektive måten å spise sjømat, fisk, blekksprut, reker og mer. Også, for å øke trykket i mat tilsatt mer salt enn vanlig. Det er store trykket øker. Men dette bør ikke bli misbrukt, fordi du kan overdrive det og øke betraktelig.
 Det er en av noen få, enkle oppskrifter. Tilsett 1 liter vann 1 ss salt. Bland deretter løsningen og drikke 05 kopper hver 15-25 minutter.

 Hvordan å øke trykket i mennesker for the People
 Her er de beste måtene å øke trykket for the People:
 Golden bart vant press
 En leser har alltid lidd av redusert trykk. Hun så piller forårsaket hjem lege, men det er ikke alltid nyttig. Hun leste i Journal av de unike egenskapene til planter golden bart. Hun kjøpte den og ventet til han hadde vokst en bart. Hun så inn som følger:
 1.Nado kutte sytten kolenets (helst mørk lilla) tynt og fint, og hell all vodka. Vodka ganske halvliter og kolenets lik et oddetall.
 2. Etter denne løsningen må lukke lokket og sette på 12 dager i et mørkt sted. Fortrinnsvis 2-3 dager riste løsningen. Den resulterende infusjon bør drikke en teskje hver morgen. Ta medisiner for en halv time før måltider.
 Lesere, etter behandling med denne medisinen ikke lider av press. Kriser ikke oppstår neppe skje.
 Sitron, honning og hvitløk fra hypotensjon
 I ett barnebarn var fantastisk kvinne for livet lavt blodtrykk. Han alltid spunnet hodet, legebesøk var konstant. Hun rådet ett effektivt verktøy som hjelper gutten fortsatt på trykk.
 For å forberede denne medisinen vi trenger: en halv kopp fersk honning, sitron og 5 fedd hvitløk. Hvitløk bør være ung, men du kan enten. Det første du må gjøre er å gni den revet sitron med skall. Deretter gni sitron plassert i et glass med honning. Etter, gni revet fem fedd hvitløk og legge det samme i et glass med honning. All mix godt og legg i en varm mørk sted. Det bør ta en halv kopp honning, sitron og gni på et rivjern, men bare med skallet. Skjær bør stå nøyaktig en uke etter at du kan flytte den i kjøleskapet, innpakket kopp svart klut.
 Legemidler gi pasienten 2-4 ganger om dagen, uansett før eller etter et måltid.
 Ta løsningen bør være 200 gram før måltider (helst 25-30 minutter). Denne infusjonsbehandling til ca 50 dager. Behandling av denne avkok bør bruke mer enn 365 dager.
Hvor for å øke trykket i mennesker?

 Hvordan øke lavt blodtrykk i svangerskapet
 Hvis den vordende mor ønsker å trygt øke lavt trykk, ville det trenger tid til å gå til sengs i tide og gå ikke sitte lenge ved datamaskinen. Du trenger et strengt regime som vil balansere livet ditt.
 Øke lavtrykksvannaerobic hjelp. Det vil definitivt øke trykket ditt uten noen feil. Også hjelpe og yoga og akupressur.
 Tocheny massasje: et enkelt klikk med fingrene finne punktet i mellom overleppen og nesen. Dempe disse vilkårene. Du kan også øke presset poschypay fingrene tips, men ikke skade den.
 Forventningsfull mor kunne øke presset på det gjennom overtalelse. Du må snakke om seg selv: ". Jeg er frisk, har jeg stort press" Etter disse ordene trykket skal stige. Men du må tro på talte ord.
 Å øke trykket, mange mennesker drikker kaffe. Dette absolutt ikke kan gjøre. Videre, hvis en kvinne er gravid. I kaffe inneholder koffein, som dårlig påvirke barnet.
 Å presse ikke ponyzhalos aldri bo i prippen og overfylt rom. Få nok gange og puste frisk luft. Leve med tillit til at du er frisk og alt du får!
Hvor for å øke trykket i mennesker?
 Leve sunt!  
Яндекс.Метрика