Hvorfor hovne hender?Legen må kunne forstå hvorfor hovne hender. Faglig synspunkt er viktig for å opprettholde helse. Men det finnes situasjoner der spesialist besøk er det ingen vei. Her i slike tilfeller bør gjelde for utendørs internettkilder, klar til å åpne øynene for eventuelle problem.
En grundig studie av sin egen stat vil bidra til å finne roten til det onde uten kvalifisert innblanding utenfra. Og det er svært nær ansettelse av riktig behandling.
Når hovne hender: forårsaker problemer
Fans av salt mat gjette hvorfor hovne hender. Overflødig salt i kroppen holder på fuktigheten, tillater ikke nyrene å fungere skikkelig, øker tørst. Slike problemer er løst bare for en dag eller to, når en person sitter på en streng diett og flere ganger reduserer salt.
Når du starter etappe hevelse, forårsaker ser nøye eller arbeid sko på føttene. Men tenk om otekayuschye hånd? Vi kan skille seks viktige faktorer som påvirker de statlige hender?
Allergifremkallende mat. Moderne kjemisk industri er så tett samarbeider med mat, det er vanskelig å fullt ut forstå den sanne sammensetningen av produktene i butikken. Mange kjøpere vet ikke engang hva det er der allergi og hvor fort det går. Du kan spise den nye italienske saus med eksotiske krydder, og selv å oppdage ikke bare hovne fingre, men hele hånden.
Det bør være sterkt opprørt-aza allergisk reaksjon? Nok til å alltid ha for hånden antihistamin (aka, antiallergikum) produkt. Verktøyet er utviklet for å hjelpe kvitte seg med tegn på allergi å gjøre med fingrene for å danne en "pølse" vanlige elegante volumer.
Kjemiske angrep. Rengjøringsmiddel må følge husarbeid relatert til oppvask, rengjøring av kjøkkenvasken, fjerne skitt fra ulike overflater. En forsiktig valg av virkemidler kan redusere risikoen for skadelige effekter på kroppen.
Noen ganger bare en dag etter påføring av rengjøringsprodukter er på fingrene synlig purulent betennelse i den akutte fasen (forbryter). Det virker som du kan få panikk. Men det er ikke slik! Når hovne fingre, som skal behandles er spesiell desinfeksjonsmiddel.
For liten tid å se på resultatet. Hvis synlig forbedring ikke skjer, henvise saken til kirurgen. Å vite farene ved en flaske rengjøringsprodukter, er det lurt å vaske huset i bare en behagelig gummihansker med tenkt indre belegg.
Infeksjon. Lite kutt med en kniv eller scratch favoritt katt medføre ubehagelige konsekvenser i form av hovne fingre fremtid. Anbefalt tiltak umiddelbart begynne å behandle sår eller kutt. Ellers, bortsett fra hoven finger begynner å bry feber og pasientens hode.
Åpent sår - en sjanse for at viruset skal inn i kroppen gjennom den brede gate oppløst. For dette formålet, kan du bruke noen anti-inflammatorisk agent. Når det er mistanke om utseendet på pus i morgen (preget av ubehagelig lukt), bør du straks oppsøke lege.
Unormalt i leverfunksjonen. Hvis fingrene begynte å hovne opp betraktelig i morgen, bør du tenke om problemene med indre organer. Dårlig fungerende lever etter natts søvn bare ikke har tid til å trekke alle giftstoffer. Det anbefales sterkt at privat, bør du kontakte legen din. Bare en spesialist bestemmer at bedre pass tester viser leveren. Gunstig effekt på hennes arbeid Hepatobeskyttelse.
Artritt (ledd knuter på fingrene). Med utviklingen av leddgikt kan føle seg phalanges lokal hevelse. Ofte pasienter bland det med hevelse. Lang ignorerer problemet fører til en følelse av konstant svie, rødhet fremtid, fremveksten av bobler på overflaten. Arthritis - en alvorlig sykdom. Du kan ikke frata hans behandling på ubestemt tid.
Tips lymfeknuter. I armhulene forstørrede lymfeknuter indikerer tilstedeværelse av interne problemer i kroppen. Vanligvis, hevelse av hender er en bivirkning. Her, uten å konsultere en lege nødvendig. I sjeldne tilfeller, ble lymfeknutene snakker om ulike sykdommer i øvre luftveier. Å avklare diagnosen definitivt trenger flere tester.
Hevelse av hendene på graviditet
Kvinner i den posisjonen i siste stadium av svangerskapet ofte klager over hevelse i ansikt, hender og føtter. De eksterne skjermene festet prikking i fingre, håndledd svak brennende og selv nummenhet i hender. Før eller senere kommer det en tid at ringen er veldig stramt.
I fare for gravide, som må jobbe mye med mus eller tastatur. Også utsatt for ødem kvinner må forholde seg til flere repetisjon av de samme handlingene (strikking, modellering). I slike tilfeller, idet den såkalte tunnel syndrom, støttet ved høytrykks væske akkumulert i passerer nær nerven.
Aktive øvelser for armene i tillegg til en god hvile lettere gravid tilstand.
Viktig!
Sørg for å varsle legen din om hevelse, hvis annet enn hendene berøre andre deler av kroppen, rygg, rumpe, nedre del av magen.  
Hvorfor sår tilbake før menstruasjon?Hvorfor sår tilbake før menstruasjon? Dette spørsmålet plager hver fjerde kvinne. Smerte forbundet med syklusen og er normalt?
Eller i kroppen er et problem som er forverret under menstruasjon? Disse og mange andre spørsmål på jakt etter svar i artikkelen.
Det gjør vondt tilbake før og under menstruasjon: Forårsaker ufarlig
Hvis en sår tilbake før menstruasjon, det er ikke alltid sier problemet. Smerten kan være forårsaket av fysiologiske karakteristikker av kvinnekroppen. Disse er:
I bekken stress oppstår i forbindelse med muskelsammentrekninger i livmoren.
Livmoren er anatomisk vippet litt tilbake. Litt øker før menstruasjon og trekke dem når det presser på nervereseptorer tilstøtende organer og systemer. Av denne grunn, såre nedre del av magen, korsryggen og baken.
Overfølsomhet noen kvinner. De har en veldig lav smerteterskel, så kroppen reagerer sterkt på sammentrekninger.
Endringer i hormonnivåer. Prostaglandiner stimulere livmor sammentrekninger. Jo mer, jo sterkere kroppen reduseres og mer intens smerte. Samtidig, nivået av østrogen og progesteron avtar med menstruasjonen. Og ingen murrende smerte (østrogen - "hormon av lykke og eufori", progesteron - "beroligende hormon").
Hormonelle skift fører til stagnasjon av væsker. Den vises ikke i riktig mengde. Det er hevelse av indre vev og dermed press på nervene. Kvinner føler smerte (se også: hvorfor kviser vises før menstruasjon).
Intrauterin enhet. Det fører til at livmoren å trekke seg mer. Derfor er det smerte.
Ofte en sår tilbake i førstegangsfødende unge jenter og kvinner som lider av ufruktbarhet. Verdien av en genetisk disposisjon. Hvis min bestemor og min mor led, mest sannsynlig, vil lide og deres døtre og barnebarn.
Det gjør vondt tilbake før menstruasjon: stasjonen for å se en lege
Dessverre, ryggsmerter er ikke alltid trygt. Før du går månedlig hormonell svikt. Og noen patologiske prosesser i økende grad manifestere seg. De bryter den naturlige produksjonen av blod fra livmoren. Derfor er det smerte. Vurdere hva sår tilbake før menstruasjon.
Først en vanlig årsak - er en infeksjon i urinveiene. Betennelse i de kvinnelige kjønnsorganer fører til dannelsen av sammenvoksninger i livmoren selv og rundt det. Det bryter strømmen av blod. Livmoren prøver å presse den, og det hindre adhesjon. Det reduserer raskere, sterkere. Som et resultat av press på nervene i ryggmuskulaturen i korsryggen. Det er smerter.
Sekund, dannelsen av godartet livmor og rundt (cyster, fibroids, etc.). De endrer den naturlige størrelsen på det reproduktive systemet. Resultatet er det samme - forstyrret blodstrøm.
For det tredje, skjoldbrusk dysfunksjon. Krenket hormonell balanse. Dette kan utløse smerter før menstruasjon. Bekreftelse av diagnosen er relaterte smerter symptomer:
dramatiske vekttap (selv med økt appetitt);
Søvnforstyrrelser (søvnløshet eller døsighet, ønske om å sove på dagtid);
kvalme (skjoldbrusk sykdom - en grunn til at syke før menstruasjon);
hevelse i ekstremiteter.
Fjerde, svangerskap utenfor livmoren. Ved å bli med ryggsmerter sterke magesmerter, kvalme, oppkast, hodepine og andre symptomer på ekte graviditet. Pluss samme måned går galt, som vanlig.
I denne situasjonen, lurer ikke bare unyttig, men farlig. Sterkt sår tilbake - perevirtesya en lege. Bedre å være trygg i denne forbindelse. Hvis ingenting er funnet - utmerket. Ta smerte antispasmodics eller ikke-steroide medisiner, mer hvile, sette en varmepute på korsryggen eller pakk henne ull skjerf.
Vær oppmerksom på smerte
Sikker smerte (ikke relatert til sykdom) kan forebygges. Du må massere hver dag aktive flekker ansvarlige for det endokrine systemet og hormoner. En uke før menstruasjon begynner å utføre følgende oppgaver:
Startposisjon - liggende på magen, bena sammen, nevene knyttet og kjøre inn i magen. Løfte bena opp. Et halvt minutt prøver å puste dypt magen. Sakte tilbake til startposisjonen og legge seg ned så et par minutter.
Startposisjon - liggende på ryggen, bena bøyd i knærne, hendene - under baken. Lukk øynene og begynne å rocke kneet. Fortsett å gjøre dette om to minutter. Flytt håndflatene etter baken. Knees "roe ned" og puste dypt minutt. La kneet til magen og armene roterer under baken. Gjenta øvelsen på nytt.
Startposisjon - noen praktisk (bedre å ligge på ryggen). Mål fra navlen ned fire fingre (bredde) i hver retning - to fingre. Klikk på følgende punkter om to minutter. Breathing bør være jevn og dyp.
Aktiv etappe massasje.  
Hvorfor har hodepine før menstruasjon?Kvinnekroppen i den premenstruelle perioden oppfører seg på en spesiell måte. Noen noe vondt noen ønsker noe, noen gråter, og noen ler. Hvor gode menn: de ikke vet om PMS! Kanskje de vet. Men føler ikke det i sin egen hud.
Spesielle problemer leverer hodepine. Det virker med dette hodet. Men hun regelmessig splittet fra hverandre, fordi det samme antall dager. Hvorfor har hodepine før menstruasjon? La oss undersøke.
Predmenstrualnaya Hodepine: forårsaker problemer
Et av tegnene på premenstruelt syndrom eller PMS - hodepine. Selvfølgelig, ofte trekke tilbake eller mage, hovne bryster, "hoppe" humør. Kvinnen antyder allerede hvorfor sår tilbake. Før en månedlig sykdomsfølelse har blitt normen. Men hodepinen plager mange av virkelig sex før kritiske dagene.
Som andre symptomer på premenstruelt syndrom, hodepine assosiert med hormonelle "hjernerystelse" i en kvinnes kropp i løpet av denne tidsperioden. Akkumulering av progesteron etter eggløsning og deretter en kraftig nedgang i antall hans krefter "begynne å banke" hele kroppen. Det nevropsykiatriske, tsefalhycheskye og hovne funksjoner.
Tsefalhycheskyy syndrom - dette er en hodepine. Før menstruasjon er preget av følgende funksjoner:
ganske intense og sterke smerter;
pulserende natur;
gir for øyet, å trykke på øynene.
Assosierte symptomer:
Hopping blodtrykk (økning eller reduksjon);
kvalme og oppkast (kan før menstruasjon syk - så kan, kvalme betyr ikke alltid graviditet skjedde);
økt følsomhet for lys;
hjertesorg; svimmelhet;
overdreven svetting i hendene; nummenhet i fingrene;
depresjon;
hyppige humørsvingninger;
tretthet, søvnforstyrrelser;
ømme bryster;
smerter i ryggen;
oppblåsthet, overdreven flatulens, forstoppelse;
hevelse i ansikt, armer og ben.
Og i alle disse problemene er skyldig av kvinnelige hormoner. Det er god en: med utbruddet av menstruasjon normal tilstand, går hodepine.
Behandling av menstruasjons hodepine
Hvorfor har hodepine før menstruasjon, vet vi allerede. Men enklere dette blir. Legemidler som tilbys av moderne legemidler, redusere smerte, men ikke for lenge. Dette er ikke overraskende, fordi årsak til hodepine hos kvinnelige hormoner.
Hvis ingen styrke til å tåle menstruasjons hodepine, ta kontakt med en nevrolog. Legen vil foreslå den riktige løsning på problemet. Noen vil trenge hormonozamestitelnaya terapi og antidepressiva, og noen vil bli tilbudt p-piller i den premenstruelle perioden og terapeutiske prosedyrer. Det er viktig på dette tidspunktet å redusere psyko-følelsesmessig stress. Du kan gjøre dette selv ved hjelp av følgende tips:
mer hvile og søvn;
minimere fysisk aktivitet;
ofte gå i frisk luft;
nyte en yoga;
gå til anger management kurs og avslapping.
Forhindre premenstruelle hodepine
Slående manifestasjoner av premenstruelt syndrom kan unngås. Anbefalinger eksperter:
respekt for det arbeid og fritid;
omsorgen for deres helse (og dolikovuvaty behandle alle sykdommer, selv mindre forkjølelse);
ikke overbelaste deg selv fysisk og følelsesmessig;
unngå stress,
sove;
daglig tur i frisk luft;
ikke forsømmelse dosert fysisk aktivitet (morgen trening, jogging, svømming, sykling, etc.);
riktig ernæring (nok kalsium i dietten, magnesium, fettsyrer, saltfattig, mel, røkt);
avvisning av dårlige vaner (som røyking, alkohol, kaffe);
tilskudd av vitaminer og mineraler, designet spesielt for den kvinnelige kroppen.
I den premenstruelle perioden kan være en forsinkelse i kroppsvæske. Du kan ta diuretika, forbruke mindre væske.
Hormonelle systemet - en veldig fin organisasjon. Svikt kan provosere noe. En levende manifestasjon av premenstruelt syndrom karakteristisk for de kvinnene som har noe forstyrret hormoner. Så holde en sunn livsstil (i alle betydninger av ordet) - og alt vil være i orden.  
Яндекс.Метрика