Hvorfor hvit tungen?Hvorfor hvit tungen? Morgenen raid i språket kan fortelle mye nysgjerrige blikk. Så hvorfor forsinke diagnosen hvis det hjelper ytterligere bedring? Nok til å betale litt mer oppmerksomhet til denne kroppen som en intern verden åpner helt på den andre.
En betimelig studie av tungen til å finne et helseproblem helt i begynnelsen av sitt utseende. Derfor kan vi ikke overse en så viktig symptom er utseendet av plakk på tunga!
Hvit tunge: forårsaker plakk
Tungen skisserer grunnleggende vitale mannen at hans tilstand som påvirker utseendet på tungen:
Fordøyelsessystem. Mange sykdommer i mage-tarm-kanalen er vist som et hvitt belegg på tungen dekker den midtre tredjedel av overflaten. Sår i magesekk og tolvfingertarmen kan uttrykkes ikke bare i form av plakk på tungen (med synlige sprekker i forskjellige størrelser på sidene), men i en tilstand av smerte rundt magen etter spising.
Lungene. Kroniske sykdommer (bronkitt, emfysem tidlige stadier av lungen fører til hvite plakk på kantene av tungen i dens fremre tredjedel.
Nyrer. Problemet med denne kroppen noen ganger synes å berøre kantene på bakerste tredjedel av tungen.
Pechinka.Yazyk gul farge klart tyder på leverproblemer. Men den hvite filmen med knapt synlig gul kan indikere en blokkering av den felles gallegang, og ødeleggelse av hepatocytter virusdefinisjoner.
Det finnes en rekke infeksiøse sykdommer som kan påvirke overflaten av tungen. Fordi forkjølelse og influensa er ofte ledsaget av dannelsen av plakk ikke bare språket, men også i hele munnen.
Noen ganger hvit tungen - et tegn på den store graden av dehydrering som krever korreksjon på sykehuset. Så du kan ikke ignorere hvite flekker på bakgrunn av konstant oppkast, diaré, anemi eller løfte kroppstemperatur til høye tall.
Hvite flekker på tungen, behandling
Avhengig av diagnose av problemet er etablert effektiv behandling:
Korrigering av spiseforstyrrelser i mage-tarmkanalen. Det er nødvendig å utelukke alkohol, stekt, krydret og salt mat. Når noe ubehag i magen eller tolvfingertarmen er bedre å oppsøke lege for ytterligere tester. Basert på resultatene vil være for individuell behandling.
"Åndedrag" i patologi i luftveiene. Røykere bør slutte å røyke. Arbeid med farlige stoffer reaktive vil endre type aktivitet for å bevare restene av helse. Hvis det er mulig, er det bedre å flytte til et rent område.
Sjekk nyrefunksjon. Urin vil snakke om hvordan å takle sin nyrefunksjon jeg kroppen. Alarmsignal - tilstedeværelsen av spor av røde blodlegemer og proteiner i urinen. Men selv med alle indikatorer innenfor de anbefalte standarder gå billige antivirale medikamenter for kvalitet medisiner. Vi må nøye studere strukturen og operasjonen av den foreslåtte vaksinasjon mot noe.
Fastslå helsen til leveren. Ved den minste antydning av en svikt i leveren bør undersøkes av en spesialist. Avhengig av diagnose, vil legen forskrive de nødvendige medikamenter og anbefale endringer i livsstil for sunnere.
I alle fall vil etter råd fra fastlegen komme pasienten. Noen ganger selvtest til ingenting bly, og i medisinske institusjoner og inspeksjons testene avslører et alvorlig problem. La ekspert håndtere behandling, ikke "teoretisk eksperimentator" over sin egen helse.
Hva hvis hvit tungen av et barn?
Noe problem med barnet bør løses bare i forbindelse med barnelegen! Hos spedbarn forårsake plakk kan være trost. Hos barn eldre enn ett år - stomatitt, skarlagensfeber eller begynnelsen av influensa. I mer sjeldne tilfeller er det overvekst, gastritt eller anemi.
Liten kropp kan ikke alltid lang kjempe med sykdommen fordi immunsystemet er bare begynner å ta form for fremtidige liv. Det er bedre å forlate "min bestemors metoder" og gå til en avtale med en spesialist. Når du er i hendene på et barns liv er verdt det lett risikere?  
Hvorfor tungen gul?Noen ganger ser i speilet og viser sin tunge, vi plutselig lurer på: hvorfor gul tunge? Årsakene til en fremmed tungemål farge (en farge kan ikke bare være gul, men hvitaktig, grå, brun) er mange: dårlig kosthold, alkohol, røyking, kaffe eller te spesifikk. I tillegg til disse årsaker hvite flekker på tungen kan være forårsaket av forskjellige sykdommer, inkludert infeksiøs.
Tongue gul.
Tungen virker helt gul når plakk har en homogen struktur og avsettes hovedsakelig i den sentrale del av overflaten. Dette beviser en ting: bevegelsen initiert galle i kroppen. Typisk er dette tunge farge karakteristisk for personer som lider av sykdommer i galleblæren (inflammasjon) i bukspyttkjertelen (overskudd av galle) og leveren.
Også ta hensyn til fargen og formen på tungen: sprekker, hevelse eller hevelse hvor som helst, asperity. Du kan forsiktig bite tungen for å kjenne om det er overdreven smerte mens.
Lysere farge og mer plakk tykkelse, kan jo større sykdommen kjøres, og jo raskere det anbefales å starte behandling. Men husk at gul eller hvit tungen av et barn kan være forårsaket av helt andre grunner enn samme farge i den voksne.
De gule flekker på tungen: Forårsaker.
Den vanligste årsaken plakkdannelse på tungen er en rekke bakterier. Det er deres store publikum, og gir en farge på tungen. Bakterier - en reaksjon av det menneskelige legeme i indremedisin. Disse bakterier og mikrober som er ansvarlige for dårlig ånde.
Den mest sannsynlige stedet utseendet av plakk - midten og bak på tungen, vises sjelden foran plakett. Faktisk, på baksiden av tungen bakterier praktisk talt ikke utsettes for mekanisk påvirkning (gradvis samle og danne et lett synlig plakk), og på forsiden - de kan lett vaskes med eventuelle bevegelser i munnen, snakke, tygge mat.
Mild plakk uten lyse farger og svært tynn - som er vanlig i den varme årstiden. Men hvis tykkelsen av belegget og fargeintensitet øker, kan det indikere begynnelsen av en sykdom.
Hvis du finner deg selv i konstant gulaktig belegg på tungen, bør du tenke på å gå til legen, fordi i tillegg til disse årsakene til gul plakk, det finnes andre.
Problemer i mage-tarmkanalen. I dette tilfellet er det nødvendig å oppsøke lege og undersøke abdominal organer. Vennligst også testet krakk, som er sannsynlig påvisning av ormer.
Glossitt. Med dette problemet bør kontakte maxillofacial kirurg og gastroenterolog.
Dysfunksjon av galle pigment (bilirubin og dens fraksjoner).
Nyre og lever. I noen sykdommer gul plakk er en av de første symptomene.
Forverring av sår eller gastritt.
Stagnasjon av galle i intrahepatic kanaler. Årsaken kan være sykdommer som lyambyoz eller invasjon.
Hvordan bli kvitt gule plakk på tungen?
Først av alt må du finne årsaken plakkdannelse. Dersom årsaken til sykdommen - det er nødvendig å starte behandling, og hvis årsaken er å spise, for eksempel, sterk te eller kaffe - er det enkelt nok å helt forlate disse produktene, og deretter redusere innholdet i kostholdet ditt.
I dette tilfellet vil raid forsvinne av seg selv etter en kort periode. Unntak kan nå raid røyking. Det er vanligvis ikke har det travelt og forsvinne gjennom årene, selv om du ga opp vane.
I nærvær av plakk på tungen umiddelbart har å si farvel til frisk luft. Å fjerne plakk bruker vanligvis spesielle tannbørster som har en grov nedside. Rensing vil være mer produktive hvis du bruker tannkrem. Også, ikke glem om kremer munn - de kan trenge inn i vanskelig tilgjengelige områder hvor pensel er ikke alltid mulig å få.
Begynne å pusse tennene og munnen minst to ganger om dagen, ideelt sett - tre eller fire ganger. Etter hvert måltid skylle munnen med litt vann. Også prøve å legge til din diett mer nyttig for frukt og grønnsaker og belgfrukter og korn.  
Hvorfor sår halebenet?Med jevne mellomrom, mange lurer på hvorfor sår halebenet. Men i hvert enkelt tilfelle kan være forskjellig svar. Noen ganger ting andre indre organer, og noen ganger problemet ligger i halebenet.
Er det mulig å finne kilden til smerte in absentia, selv om leger med grundig undersøkelse er ikke alltid sikker på den egentlige grunnen? Under kliniske studier, nesten en tredjedel av tilfellene diagnostisert som "idiopatisk" (uten klar opprinnelse). Men fortsatt er det en liste over faktorer som provoserer smerter i halebenet ...
Når halebenet gjør vondt: årsaker
Skader. Smerter i halebenet i de fleste tilfeller oppstår på grunn av skader. Hovedproblemet er at utseendet av smerte kan effektivt fjernes i tid fra fallet. Noen ganger vinterisen kollisjon er tydelig bare på våren. Å utelukke halebenet brudd subluksasjon eller kirurg kan foreskrive en x-ray eller MR.
Graviditet eller fødsel. Mest haleben smerte under graviditet er forårsaket av utdaterte skader, forbereder kroppen for fødsel eller langvarig sitter på et mykt underlag. Unge mødre haleben kan være syk på grunn av en vanskelig fødsel eller fødselen av en stor baby.
Tarmproblemer. Leger i Russland blir ofte tvunget til å knytte smerter i halebenet med forstyrrelser i tarmen. Anal sprekker, diaré, forstoppelse, kan hemorroider gi så smertefull reaksjon at pasienter noen ganger vanskelig å angi den nøyaktige plasseringen av problemer for distribusjon.
Proctologist finger etter studie anus og kjønnsorganene kan bekrefte "anorektalnuyu smerte" eller utelukke en rekke andre proktologisk og nevrologiske lidelser.
Økt belastning. Hyppig sykling, turgåing på dårlig vei, lenge sitter på en kontorstol i en ubehagelig posisjon i stand til å provosere et skifte halebenet eller dårlig sirkulasjon i de omkringliggende vev.
For menn i militær alder selv oppfunnet et spesielt navn - ". Dzhypovaya sykdom" Dens opprinnelse er assosiert med økt belastning av soldater under sin tjeneste (f.eks hest rustning eller jeep fjærer uten for mye påvirkning på halebenet).
Nevrologiske problemer. Søl området av smerte kan påvirke sacrum, haleben, rumpe og selv lår (betalende litt og skjeden). De vanligste symptomene på dette merket hos kvinner over 50 år i forbindelse med andre nevrotiske og nevrologiske lidelser (depresjon, hypokondri).
Avsetning av salter eller betennelse. Skjøten mellom sacrum og haleben kan antenne som noen åpenbar grunn, og fordi den tidligere traumer. Deponering av salter er vanligvis forbundet med metabolske forstyrrelser og utførelse i som mange har til å sitte på ett sted.
Smertene i halebenet når du sitter
Så lenge du sitter på en stol blir til uutholdelige smerter i halebenet området, bør endre sine vaner. Det er tilrådelig å forlate "razvalyvanyya" i stolen, lener seg tilbake så mye rygg og bekken presset fram.
Det er best å velge en kontorstol med så hardt (og ganske myk) sete medium bredde. Som en midlertidig løsning egnet til å bruke spesielle fôr i form av en hestesko eller bolle (for å redusere belastningen på coccygeal bein).
Når et sår halebenet, behandling
Til tross for sin lille størrelse, er halebenet en viktig del av ryggraden. Det ble med noen muskler og leddbånd i urin-systemet og tarmene. Derfor problemer med ett legeme forårsaker tilbakeslag i "nabo" deler av kroppen.
Hvis du ignorere smertene, så etter en stund vil det slå inn kronisk. Som et resultat, vil folk føle en betydelig forverring liv, komplisert sitter på en stol, gå selv på flatt terreng, natt søvn.
Den viktigste behandlingen er å ikke bruke smertestillende, og finne årsaken til smertene. En helhetlig tilnærming ville fjerne en del av provoserende faktorer og begrense omfanget av søket. Etter å identifisere de underliggende årsaker til smerter til å begynne behandlingstilbud:
Eliminere triggere. Hvis smerten er forbundet med problemer i tarmen, er det nødvendig å behandle det. Når smerter i halebenet forårsaket av tvang langvarig sitting, leger anbefaler at pasienter ofte varm eller spesiell tilknytning til en stol formet som en hestesko.
Gir ro. Hvis det er mulig, er det best å redusere noen byrde på denne delen av kroppen: gi opp sykling, avbryte øvelser på det harde gulvet, minst sitte i en stol. Helst mer løgn.
Restaurering av blodstrømmen. Når blodårene takle sin direkte objektiv (overføring av aktive stoffer i kroppen), er helbredelsesprosessen raskere.
Anestesi. I det tilfelle hvor pasienten er meget vanskelig å tåle smerte i halebenet, leger foresmertestillende midler basert på individuelle egenskaper av organismen.
Utfører spesielle øvelser. På toppen av smerte er svært vanskelig å forholde seg til spesielle øvelser for å styrke musklene i halebenet. Men når det går på endringen vil være ganske veien, til forebyggende tiltak hindre gjentakelse.  
Яндекс.Метрика