Hvorfor klatrer hår?Hvis håret ditt var gjenstand for hemmelig og utilslørt misunnelse av andre, gledelig du, hans elskerinne, silkiness, volum og tetthet. Og nå er de ganske trist syn: kjedelig, svak og tynning i store sprang & lt; & gt;.
Hvorfor klatre hår - et spørsmål til deg nå kjøpt spesiell betydning, men enda mer du interessert i hvordan å stoppe håravfall. Hvis det er et problem - betyr det at det er en beslutning. Vel, prøv å se etter.
Klatre hår - hva gjør jeg?
Hårtap - er alltid et sikkert tegn på at en persons blod er det noen endringer, noe som er grunnen til at hårsekkene slutter å motta tilstrekkelig ernæring og oksygen. Det som er så i stand til å påvirke sammensetningen av blodet?
Mangel på vitaminer og næringsstoffer
Jakten på en slank figur viser seg ofte til eiere av praktfulle former ikke bare tap av pounds, men hår, som begrenser seg til mat, mister kvinnen en rekke næringsstoffer og vitaminer: vitaminer, mineraler og aminosyrer - som er mangelfull i den kvinnelige kroppen.
Hvis du oppdager alvorlig hårtap, lage en komplett blodprosent, er sannsynlig å være uakseptabel figur hemoglobin lav. Stoppe sult, bedre ernæring, ta multivitaminer og spesielle anlegg, bedre hud og hår - for eksempel Duovit for kvinner, Biotin og beta-karoten.
Skjoldbrusk problemer
Skjoldbruskkjertelen hos kvinner - en av de mest sårbare, og det er ikke rart det kalles skjoldet kroppen hvis thyroideafunksjonen reduseres, påvirker det umiddelbart tilstanden til håret. Forresten, hårtap - ikke den eneste symptom på hypotyreose kvinner også bemerket slapphet, hodepine, menstruasjonsforstyrrelser, frysninger, forstoppelse og andre lidelser.
Hvis du har håravfall er ledsaget av minst to av disse symptomene, skynd en avtale med en endokrinolog, kanskje din skjoldbruskkjertelen krever øyeblikkelig hjelp.
Den gode kan ikke forby
Ønsket om å være alltid vakker og velstelt - den sterkeste ønske om hver kvinne. Sjampo, maling av alle farger, maling, skum og geleer - alt dette kraftige arsenal er på badet til noen skjønnhet. Men synes det forventede resultatet som et resultat av noe uoppnåelig, hår tynning, pisket, blir sprø og selv begynne å falle. Grunnen er enkel: den kjemiske sammensetningen av alle disse geniale betyr bokstavelig talt forgiftning oss selv hår og hårsekker, og mer - tørker og inflames huden.
Det er grunnen til at kvinner ofte får følelsen av at skade røttene av hår. Følelsen er selvfølgelig veldig subjektivt fordi veldig sår hud, men dette er ikke lett gjort.
Aktivt bruker maling, lakk og sjampoer, prøver å hjelpe håret til å puste ordentlig og får tilstrekkelig ernæring, merke hårtap, samt å hindre det, gni 1-2 ganger i uken i hodebunnen burdock og lakserolje, skylle håret etter vaske nesle kjøttkraft.
Vi behandler eller lemleste?
I dag kan få kvinner skryte av god helse: bokstavelig talt et barn i mange allerede har en haug med ulike kroniske sykdommer hvis behandling krever kontinuerlig bruk ganske alvorlige narkotika. Deres sammensetning kan også være årsaken til hårtap: aspirin, veroshpiron, indometacin, jod, noen antibiotika og, selvfølgelig, prevensjonsmidler - dette er ikke en komplett liste over fiender krøller.
Kjøpe et bestemt legemiddel, alltid nøye føle på det, gjorde behandlingen ikke overskride dosen og ikke foreskrive et medikament alene.
Røyking
Hvor mange ganger hevdet verden ...
Slutte å røyke hvis du ikke har fått fra denne vanen. Ikke bare du som ikke fargestoff sigarett, så mer og nikotin forårsaker en skarp vasospasme (forresten, ikke bare i hodebunnen) og eliminerer oksygen.
Klatre hår etter fødsel
Svangerskap varer ni lange måneder, der det er en radikal hormonelle endringer som forbereder moren før levering. Fødsel - endokrine signal om at det er på tide å gå tilbake til "neberemennomu" hormonelle nivåer, og dermed begynner det motsatte prosessen, som ofte er et sjokk av hår ung kvinne. Den gode nyheten her er ett: hormonelle endringer vil ikke vare evig, noe som betyr at hårtap vil stoppe så snart den normale hormonelle.
Vær tålmodig, gi en god mat, hengi hår respektive masker (olje, kefir, gjær, løk), prøver ikke å være nervøs - og alt vil bli bra.
Barnet klatre hår
Hårtap oppstår ikke bare hos voksne, men også hos barn. Årsakene til dette ligger i feil av barnas immunitet. Ofte når det refereres til en lege diagnoser er følgende:
Ringorm (en sopp sykdom)
Avl alopecia (hårtap i enkelte områder), som et resultat av svikt i immunsystemet
Skader i håret (ofte forekommer i jenter som er omsorgsfull mor for stramt flette fletter, samt forsøk fra disse samme spytte potyahaty).
Hårtap - et alvorlig problem og krever mest forsiktig oppmerksomhet. Ikke utsette sin avgjørelse før senere, eller kan finne at levere ingenting.  
Behandling SpursSpisse utvekster på såler av foten kalles hælspore. Det er ganske ekkel sykdom, som i de tidlige stadiene er vanskelig å oppdage, og noen ganger kan det bare gjøres av X-ray.
Hvis svulster er store, kan de skade omkringliggende vev og forårsake smerte, noe som gjør det vanskelig å gå. Naturen av smerten avhenger av plasseringen spurs: jo nærmere det er til nerveender, jo mer smerte.
Utrygt for hælspore er spesielt høy i folk som er overvektige, sykdommer i ryggraden, ledd av nedre ekstremiteter, flate føtter. Den vanligste sykdommen vises etter førti år. Anspore forårsaker ubehagelig smerte. Eldre mennesker kan ikke stole på benet.
Årsakene til hælspore
De viktigste årsakene til hælspore, unntatt overvekt og flat, er følgende:
- Skade calcaneus akutt eller kronisk form,
- Stoffskifte, blodsirkulasjon føtter
- Komplikasjoner av kroniske sykdommer som leddgikt.
Årsakene til hælspore er viktig informasjon. Jo mer de er definert, desto mer vellykket behandling være.
Hælspore kan forekomme hos middelaldrende og unge.
Flat Feet gir uriktige belastning på foten, sener deformert, og i flere tilfeller av brudd. Anspore og kan vises som et resultat av overflødig vekt. Med fedme foten økt lasttest, som også bidrar til deformasjon. Spurs kan provosere skader som sene forstuing eller blåmerke hælen som ofte finnes hos idrettsutøvere. Ofte spurs er et resultat av leddgikt og gikt, føre disse sykdommene er metabolske forstyrrelser som utvikler etter fangst alkohol og fett kjøtt måltid.
Symptomene på hælspore
Hovedtrekkene i Spurs - er først og fremst smerte som oppstår under gange og belastningen på foten. Pasientene sier at skarp smerte oppstår vanligvis i morgen. I morgen smerten avtar, men kvelden er tilbake med et smell. Et annet tegn på hælspore er plutselige og alvorlige smerter i hælen uten skader og blåmerker. Når sykdomssymptomer skyldes primært, virkningene av inflammasjon, snarere enn anatomiske forandringer i foten.
Diagnosen stilles etter undersøkelse, der legen bestemmer innholdet i smerte. Ofte er tilordnet for å bekrefte funnene radiografi: et lite fremspring på overflaten av sålen av hælbenet indikerer at sporer. X-stråler er imidlertid ikke i stand til å påvise tidlig utvekst sykdom. I dette tilfellet, smerte forbundet med utviklingen av betennelse. I tillegg vil legen sende deg for en blodprøve for å utelukke tilstedeværelse av revmatiske sykdommer.
Spurs på hælen - hvordan å kurere
Spurs behandlinger avhenger av graden av manifestasjon av sykdommen og dens årsaker. Først av alt, behandling som tar sikte på å eliminere smerte og betennelse. Direkte fra Spurs vil ikke ha.
Metoder for behandling av hælspore:
- Medisinering - søker salver, geler for å bekjempe betennelse i leddet. Innen to uker, er smertene. Noen ganger foreskrive injeksjoner hæl, effekten fremkommer etter to behandlinger. Men på grunn av deres smerte denne behandlingen er ikke populært.
- Fysioterapi - ulike prosedyrer, elektroforese, laser og magnetisk terapi og andre.
- Terapeutisk trening - et sett med spesielle øvelser, hvis viktigste oppgave å bedre blodsirkulasjonen.
- Massasje.
- Ortopediske innleggssåler og podpyatochnyky. Slike enheter er dyre, men de gir jevn lastfordeling og i stor grad lindrer smerte.
- vanlige oppskrifter, kan de redusere smerte og til og med fjerne den betennelse, men disse metoder er best brukt i tillegg til hoved behandling.
Nylig stadig mer populært ny behandling for hælspore - sjokkbølgebehandling. Denne metoden er svært effektiv og bekrefter eksperter. I FTA berørte området er utsatt for lavfrekvente lydbølger. Følge prosedyren forbedrer blodsirkulasjonen, eliminerer smerte og hevelse. FTA - en enkel, smertefri og effektiv måte å håndtere hælspore. Dessuten mangler det bivirkninger.
Kurere spurs i hælen kan kun integrerte bruke de fleste metoder. Praksis viser at behandling - en møysommelig prosess, men det er gjennomførbart. I sjeldne tilfeller der måter å håndtere hælspore ikke gir positive resultater, kan legen din foreslå kirurgi. Operasjon - en siste utvei behandling av hæl spurs, men det bare bidrar til å eliminere noen symptomer.
Forebygging spurs på hælen
Kur hæl spurs er svært vanskelig. Derfor bør du tenke på spesielle forebyggende tiltak. Deres bruk bidrar til å forhindre sykdommen.Tiltak av forebyggende spurs inkluderer:
- Bruken av komfortable sko, unngå langvarig iført sko med hæler, sko med smale tær ubehagelig,
- Den riktig modus av dagen: vekslende arbeid og fritid, aktiv idrett godt styrke kroppen,
- Unngå tung byrde på foten, lange turer og farlig sport for risiko for å overbelaste musklene i foten,
- Forebygging av flate føtter,
- Bruk av spesielle ortopediske innleggssåler,
- Stell av ryggraden - tidlig oppdagelse og behandling.
Ved første tegn på fødselen av hælspore, bruke forebyggende tiltak for å hindre videre utvikling av sykdommen.
Metoder for tradisjonell medisin
- Varme bad med en sterk saltløsning. Best egnet havsalt, men du kan bruke vanlig. I en liter vann, tilsett to spiseskjeer med salt. Varigheten av bad - ca førti minutter. Vannet bør være varmt. Føtter etter inngrepet bør tørk, slitasje varme sokker
- Foot Bad med sennep. Etter badet trykke kraftig tregjenstander på plantar overflaten av foten, trekke jod mesh og gå til sengs i ullsokker. Denne metoden bør ikke brukes for personer intolerante jod med forsiktighet - hypertensjon og diabetes.
- Tinktur lilla blomster. Tørre blomster helle vodka, sette mot i ti dager i en lukket beholder, avløp. Den resulterende infusjon drikke tretti dråper og gni hennes sår etappe.
- Svart reddik rist, spurs grøt satt til over natten. I morgen, skyll med varmt vann. Vanligvis nok tre prosedyrer.
- Groblader å sette fem på tørking erstatte en ny. Smerte vil bli holdt i to uker.
- Kok 5-6 poteter i sine skinn, drenere vannet og tilsett parafin. Hot masse festet til tå, i nærheten voksduk og sjal. Hold inntil kult. Vanligvis nok 10-15 prosedyrer.
- Infusjon av valnøtter. Hell nøtter i en krukke, helle en halvliter vodka, sette mot i to uker for å danne en mørk brun væske, avløp, ta tre ganger om dagen for tretti minutter før måltider. Behandlingen er å bruke alle infusjoner. Gjenta om nødvendig, men vanligvis spurs på hælene forsvinne etter det første året.
- Bland like mengder ammoniakk og solsikkeolje. Sug vatt i denne delen, feste til hælen, bind, topp, bære en plastpose. Bruk komprimere før sykdommen vil ikke gå. I gjennomsnitt, bare 2-3 behandlinger.
- Normal burdock bidra til å gjøre mindre hælspore. Friske blader satt under hælen sikker bandasje. Når et brev er tørr, erstatte med frisk.
- Gulrøtter rist, klemme saften brukes på verkebyll for natten. Etter flere behandlinger smertene forsvinner.
- Apotek kål ta tre eller fire ganger om dagen med noe drikke. Feltet kjerringrokk småkoke på svak varme i tretti minutter, avløp, kule. En halv time etter å ha tatt tang drikke en skje med kjøttkraft.
- Løs opp i varmt vann en skje med soda. Rasparte opp, DAB en fuktig håndkle og sette på en time femtedel klut, drysset med salt og fest med en bandasje. Om natten satt på sårstedet slurry av knust hvitløk. Løpet av behandlingen - om to til tre uker.
- Mel, salt, sukker, sennep (to spiseskjeer) Hell en spiseskje vin eddik, bland til konsistensen av tykk fløte. Salve for å sette på gasbind festet til hælen bandasje for å binde. Prosedyren er gjort om natten, i morgen vaske av med varmt vann.
Praksis viser at folk rettsmidler hjelpe bare et lite antall pasienter. I tillegg må de søke om flere uker. Blant oppskriftene finner du og farlig råd. Implementering av anbefalinger for rålekkert og bruke is og snø kan forårsake etseskader, frostskader, hud eller eksem. Derfor, bruk av folk rettsmidler for behandling av hælspore bør nøkternt.  
Яндекс.Метрика