Hvorfor kløe?Kløe i huden på hendene - noe ganske ubehagelige, selvfølgelig, hvis den varer bare noen få sekunder. Grunnene til at det kan være svært forskjellig fra ufarlig og selv behagelig å ta ("til penger eller meeting") til alvorlige sykdommer forbundet med utseendet på hud utslett, blemmer, sprekker. Så la oss se hvorfor kløe.
Årsakene til kløe i armene.
1. Ulike dermatologiske sykdommer.
Det er i dette tilfelle ønsket om å klø - ikke den eneste manifestasjon av sykdommen. Du kan være på hånden rød flekk (det klør, det må sies, uten nåde), utslett og andre hud manifestasjoner. Den sykdommer så som
skabb (kløe midd tilgjengelighet)
pediculosis (lus)
urtikaria (elve feber)
atopisk dermatitt (kronisk dermatose) og andre.
2. Chemical, mekaniske og termiske effekter, i stand til å irritere huden.
Hvis huden din er tørr først og svært sensitive, kan det være kløende og i overkant:
kald,
varme,
sollys
svetting,
iført pels eller klær av ull eller syntetisk,
i en rekke av kosmetikk.
I slike tilfeller, når våpen kontakt med stimulus, gradvis passerer kløe. Denne sykdommen er vanligvis klassifisert som kontakteksem.
3. Vnekozhnыe sykdom.
Det er noen veldig alvorlige sykdommer der ett av symptomene kan være like kløe. Blant de vanligste:
diabetes (ikke bare kan bli uttrykt, men noen ganger er skjult);
gulsott (leversykdom);
leversykdom (delvis brudd på sine funksjoner) som levercirrhose;
nyresykdom (delvis dysfunksjon);
sykdom i lymfesystemet av kroppen;
svulster i mage-tarmkanalen;
skjoldbrusk dysfunksjon.
4. Sterk psykologisk stress.
Veldig spennende psyko-emosjonelle av natur mann kan godt svare på reke på utseendet av kløe i huden. Det er kroppens reaksjon på det
5. Tar forskjellige rusmidler.
Mange tabletter, salver, injeksjoner kan forårsake kløe på hender (som en bivirkning).
6. insektbitt.
Flere insekter kan "skryte" en giftig bitt. Stoffer som faller inn under huden kan forårsake en brennende følelse og kløe. Det er viktig å huske at hvis kløe på hender plager deg i lang tid, sørg for å se din lege og bli testet om nødvendig. For å begynne, kan det være en hudlege.
Hvis zachesalysya hands off, uten konsekvenser, er det mulig at dette klør bare "snakker" til deg om noe. Du trenger bare gjette hva.
Hva den høyre klør.
Folk varsler sier at vanligvis den høyre hånd (spesielt palmer) kløe til finansinntekt (penger).
Det antas at pengene kommer til deg plutselig, for eksempel, vil noen gjeld eller gå tilbake til arbeid gis en premie. Videre har det i økende grad kløende side, jo større mengde. Å lokke penger til seg selv, pochuhayte palm fra kanten til sentrum, som om du samler alle pengene i en haug. Da skiltet sier at pengene kom så plutselig du nøle lenge.
Hva kløende venstre hånd.
Men kløende venstre kan si at:
vil snart nødt til å gi penger:
Du har et viktig møte.
Generelt sett, husker du en god gammel vits?! Nei, men forgjeves - han selv svært tema.
Det nok en gang pinnsvin til Wise Owl.
- Nydelig Owl hjelp. Foten min klør noe, hva er?
- Det Hedgehog, ikke bare som til kampen.
Kommer i fem minutter:
- Å, noe jeg nå håndtere klør.
- Dette, Hedgehog, sannsynligvis til en masse penger.
Etter ytterligere fem minutter:
- Oh-oh-oh! Men nå har jeg en nål zasverbilo!
- Vasket du, pinnsvin eller noe ...
Definere forårsake kløe hender ekstremt vanskelig.
Hvis det var rødhet, blemmer, utslett på hendene (klør hele tiden).
Selvfølgelig, når hendene var synlige manifestasjoner av noen sykdommer, bør du gå til legen.
Å gå til det du kan noe lindre kløe følgende måter:
1. Påfør kaldt (midlertidig lindrer kløe og znebolyuye). Du kan ta et lite håndkle og pakk den inn i isbiter eller bare slippe en ren steril kompress i vannet med is og sette en komprimere hender.
2. Forbered havremel løsning. I en liten kum kan forberede havremel løsning og hold det i hånden (maks 15 minutter). Denne sammensetning har en beroligende effekt på irritert hud også.
3. minimere kontakt med potensielle irritanter. Prøv å holde seg borte fra alle typer hud irritanter, spesielt:
søt og antibakteriell såpe,
vaskemidler,
syntetisk og ull.
4. Ikke ta kontakt med varmt og kaldt. Vask hender bare i kaldt eller lunkent vann. Fra varmt kan bare forverre kløe og utslett verre.
5. Bruk urtete, hvis du ikke er allergi. Bad med et avkok av kamille, celandine eller storfe kan også midlertidig lindre kløe. Hvis bobler på hendene (mye kløe og smerte), må du gjøre alle prosedyrer forsiktig uten å skade dem.
Og husk, det viktigste forebygging av hudsykdommer anses samsvar med reglene for hygiene, regelmessig håndvask, og hvis dette ikke er mulig - våt behandling sanitære servietter.  
Hvorfor mennesker lider av skjørbuk?I dag, folk får sjelden syk med skjørbuk. Likevel, er diagnosen noen ganger satt. Faren har ikke forsvunnet. Alle som en eller annen grunn ikke får sammen med maten vitamin C, er i faresonen. Nok fire uker på diett, og alvorlig vitaminmangel gitt. Hvorfor mennesker lider av skjørbuk? Hvordan gjenkjenne faren? Hva gjør du hvis diagnosen?
Skjørbuk - en sykdom med en historie
Den første informasjonen om utseendet av skjørbuk dukket opp i begynnelsen av 13. århundre. De viktigste ofrene for sykdom - mannskapene på skip. Men i århundrer folk ikke har sett utgivelsen, visste ikke årsakene til sykdommen og oppfatter det som en uhelbredelig dødelig patologi.
Epidemier av skjørbuk var ikke bare blant sjøfolk, men også blant de fattige, fanger, innbyggerne i nord. Hvor diett var nesten tomme "kalorier for vitaminer og mineraler.
"Sea skorbut" regelmessig innsamlet livs reisende, uten hensyn til posisjon, uten rang. Dermed ekspedisjonen Vasco da Gama kom til kysten av India (slutten av 15-tallet) i en mengde på 60 personer (fra sitt eget land skipet kjørte 160 mennesker!).
I det 17. århundre havnen i England førte Admiral Anson fikk seks skip vmestyvshye omtrent to tusen mennesker ... til innfødte bredder returneres kun halvparten av mannskapet. Det tok tusenvis av liv skjørbuk. Ingen sjef sjømann mistet i kamp.
Håp for frelse var gjennom skotsk lege D.Lyndu. Han gjennomførte en studie som har som mål - å finne ut hvilken mat kan beseire den dødelige sykdommen. Legen tok en gruppe pasienter med skjørbuk. Hver av dem han utnevnt til en diett.
Ved slutten av testen, bare to levde behandlet med appelsiner og sitroner. Eksperimentet viste årsaken til skjørbuk - vitamin underskudd, noe som er svært mye i sitrus. Testresultatene Lind publisert en "Treatise on skjørbuk", men på den tiden noen trodde ham.
Bare hundre år mannskapene på skipene begynte å lager produkter som inneholder nok vitamin C (gran øl, surkål, lime juice). I første utbrudd av epidemier ble observert fra det 16. århundre. På denne tiden i Europa "stuck" i kriger og slag. Siege, dårlig kosthold førte til at skjørbuk bare "vykoshuvav" folk.
Situasjonen endret seg dramatisk med oppdagelsen av poteter. Innføringen av en diett rik på askorbinsyre produktet betydelig redusert epidemien av skjørbuk. Men begrepet var bare i midten av det 20. århundre.
Siste skjørbuk stand til å streife i tid med "arbeidsleirer" av Sovjetunionen. Avsluttet med å tygge grener av gran og sedertre ekstrakter drikking å flykte. I dag, oppstår skjørbuk enkeltsaker. Før hennes "som" fengsel, militære kaserner, eksterne nordområdene. Fordi folk bryr seg om skvortsah, hunder, hus og biler, og glemme sine naboer.
Skjørbuk: symptomer
Ganske en måned for å spise mat som ikke inneholder vitamin C er i ferd med å utvikle skjørbuk. Først, den fungerer som en uspesifikk symptomer:
svakhet, sykdomsfølelse;
tap av appetitt;
slapphet, tretthet;
smerter i muskler og ledd;
feber;
kvalme;
diaré.
På senere stadier er det spesifikke symptomer forbundet med mangel på vitamin C. Hva skjer når kroppen ikke får denne vitamin?
Rollen til vitamin C symptom på skjørbuk
Dannelsen av kollagen (bindevev nødvendig for friske bein, blodårer, hud) blir betente, hovne og blødende tannkjøtt begynne, løse tenner, hud vises blødning (blod fartøy vegger bli svakere, tynnere - og lett penetrerer blod inn i vev og organer ), ledd- og muskel blødning oppstår, blir tørr og brunaktig hud
Antioksidant (ødelegger frie radikaler og beskytter kroppens vev mot mulige tap) utvikling av hjertesvikt, vekst av ondartede svulster, tretthet, utmattelse
Absorpsjon av jern begynner å utvikle revmatoid artritt, anemi, hjertesykdom, lever; det er tegn til forgiftning i kroppen (oppkast, kronisk diaré)
Normale funksjon av immunsystemet, lav immunitet, mangel på energi
Det er klart at en slik livstruende tilstand, så et presserende behov for å ta affære.
Skjørbuk: behandling
I dag fant en løpende skjema skjørbuk svært vanskelig. I ekstreme tilfeller, er det en lang hypovitaminosis C.
Behandlet skjørbuk på alle stadier av vitamin C. Han ble utnevnt som en syntetisk gjennomgang og anbefale til kosthold. Du må forbruke slike matvarer som inneholder store mengder vitamin C.
Dette
fersk juice av frukt, røtter, urter (sitroner, appelsiner, neper, kål, sorrel, rips, reddik, berberis);
rå grønnsaker og frukt (epler, tomater, løk, hvitløk);
tørket frukt (svisker, rosiner, tørkede aprikoser);
furu øl.
I en nødssituasjon, når det er ingenting å spise, for å takle skjørbuk hjelp vanlig eng gress.  
Hvorfor kløende kroppen?"Noe arm / ben / mage / skulder, etc. klør "-" vaske prøvd? »
Sannsynligvis alle kjent med denne spøk. Mange har spurt oss selv dette spørsmålet leken cheshuschemusya stakkar gjentatte ganger. Du kan svare på le når zasverbilo gang. Hvis kroppen er konstant kløe eller tilbakevendende kløe på ett sted, bør du tenke om årsakene. Hvorfor kløende kroppen?
Typer av kløe
Kløe kan lokaliseres (på en separat del av kroppen), og generalisert (i de fleste av huden). Generalisert kløe kan være et tegn på noen interne sykdom. Lokalt er forbundet primært med hudsykdommer. Kløe mens ledsaget av ulike endringer i huden, utslett, kviser, kviser, etc.
Utslett på kroppen klør
Utslett - en patologisk dannelse av huden, slimhinner, som er forskjellig fra normal hud farge, tekstur, utseende. I medisin, er det flere typer arr. De er preget av farge, lettelse, tetthet. I denne delen vi vurdere små blemmer, knuter, fokusert på noe område av kroppen.
Akkompagnert av kløe utslett er ikke en sykdom. Det signaliserer tilstedeværelsen av en sykdom.Grunner cheshuschoyi utslett:
1) Allergi.
Allergisk reaksjon utslett oppstår etter bruk av et produkt, medisinering. Utslettet kan være konsentrert i armhulene, ansikt, mage, armer og ben. Allergi er vanligvis ledsaget av økt tåreflod og rennende nese.
Hva gjør jeg?
Først av alt, må du installere allergen. Og så - unngå kontakt med ham. Hvis symptomene på allergi (utslett, rennende nese, kløe, etc.) må ta hystamynblokatorы.
2) skabb.
Utslett i form av små bobler, som er anordnet i par, påvirker hender og mage. Kløe forbedret kvelden.

Hva gjør jeg?

For behandlings brukt narkotika, spesielle salver basert acaricider.
3) Эpydermofytyy.
Kløende utslett i tær og føtter.
Hva gjør jeg?

Oppsøk lege som det er en sopp føtter.
4) miliaria.
Små bobler eller knuter i forskjellige farger. De kan dukke opp hvor som helst på kroppen, hvor svettekjertlene. Barn synes miliaria ofte på ansikt og hals hos voksne - på stammen. I den kløende hudutslett, øm å ta på. Boblene brister lett, inne - gjørmete væske. Arealet av den mislykkede bobler huden begynner å flasse av.
Hva gjør jeg?
Å eliminere kløe og utslett salver og pulver brukes. Du bør også fjerne utløsende faktorer: varm fuktig luft er for trange og varme klær med unaturlige stoffer etc.
Røde flekker på kroppen kløe
Flekkene er kalt i dermatologi slags utslett, preget av misfarging av huden, men ikke tetthet, topografi og andre egenskaper. Hvis røde flekker på kroppen skall, kløe, "vokse", er det patologisk.
Cheshuschyesya røde flekker på kroppen kan indikere følgende sykdommer:
- Fotodermatoz. Det er et resultat av bestråling med ultrafiolett lys, langvarig bruk av antibiotika, smertestillende midler, anvendelse av visse kosmetiske produkter, som har en sandal olje eller bergamot. Avslutt - for å begrense innflytelsen av provoserende faktorer, med en sterk kløe å ta allergi medisiner.
-Lyshay.Utviklet under påvirkning av sopp. Rødbrune flekker på nakke, skuldre, bryst og rygg. Skrell sol og mørkere. Exit - soppmidler og peeling.
- Atopisk eksem. Kronisk sykdom som i perioder med forverring (i den kalde årstiden) ledsaget av røde flekker shelushaschyhsya, selskinn kløe. Exit - antiallergiske medikamenter.
- Psoriasis. Røde flekker på håndledd, albuer, knær, korsryggen og andre ekstensorflatene. Senere flekker øke, sammenslåing med hverandre, begynner å løsne. Exit - individuell terapeutisk program utviklet av en lege.
Acne Body kløe
Et lite opplyst bakke Body - en kvise. De vises på kroppen av ulike grunner. Men ofte dette problemet er lagt til en annen - kløe i det berørte området. Hvorfor kløende kviser?
Først på grunn av en allergisk reaksjon. Sunn hud kan være et allergen og ikke å reagere, men det betente området - Acne - begynner å klø.
Dernestinfeksjon eller hudirritasjon. I puberteten skjer hormonelle endringer i kroppen. Gjennom huden giftstoffer skilles ut. Som et resultat, kan det være kviser. Når det blir mye, de begynner å klø. Betennelse ytterligere fremgang hvis det ikke er riktig hudpleie.

For det tredje
reaksjon på ytre stimuli. Denne personen funksjonen, forstår så fullt irriterende faktor er umulig.
Endelig hudsykdommer.Dette kan være dermatitt, eksem, psoriasis. I alle fall bekymret kløende kviser i lang tid, bør du konsultere legen din.
Noen ganger klør kroppen, og relaterte tegn der. Ofte slike ubehag forårsaket av viss tilstand. For eksempel, kløende magen under svangerskapet på grunn av forekomsten av strekkmerker, det er kløe som følge av stress eller insektbitt.  
Яндекс.Метрика