Hvorfor kløende nese?Hvorfor kløende nese? Kløe er en tvangsmessig lidelse som fører til en person bevisstløs ønske ripe det berørte området. Foruten som leverer kløe ubehag, kan det være et symptom på alvorlige sykdommer.
Mekanismen for dette fenomen er ikke fullt ut forstått. En rolle spille patologiske impulser som sendes reseptorer i sentralnervesystemet, og biologisk aktive stoffer - histamin.
Hva kløende nese, mulige årsaker:
Irritasjon av nesehulen og hud mikroorganismer, støv, dyrehår stykker.
Tørre slimhinner, som ofte oppstår når varmen og lav luftfuktighet.
Allergi mot pollen, mugg, kjæledyr dander, mat, støv.
Hypertrikose - overdreven hårvekst i nesen.
Forkjølelse.
Stress, emosjonelle nød.
Hudsykdommer: lichen planus, psoriasis, eksem, atopisk dermatitt, seborrhea.
Skabb - en sykdom forårsaket av kløe midd. Denne sykdommen også kløende hodebunn, sideflatene av fingre og andre kroppsdeler. Huden synlige små svarte prikker på en bakgrunn av lyse striper. Denne prosesjonen, som flyttet midd.
Bites lus, lopper, mygg, veggdyr.
Healing sår etter brannskader og riper.
Solforbrenning.
Enkelte sykdommer, slik som diabetes, hypotyroidisme.
Skilt, kløende nese
Folk sier at kløende nese har en magisk betydning. Hvis kløende nese, vil hans herre drikke vin. Kløe neseborene merker fort dåp, nese - Dessverre, siden overflaten av nesen - fremveksten av nyheter. Det er også en humoristisk tegn, som sier at kløende nese å drikke og fest moro.
Hvordan man skal håndtere kløende nese?
Hvis kløe på nesen er ledsaget av nesetetthet, slik som rhinitt, mulig bruk av vasokonstriktor stoffer i form av dråper eller spray (Nazol Advance, Farmazolyn, Naftizin). De bør ikke være lenger enn 5-7 dager på dosene anbefalt i instruksjonene til stoffet.
Langvarig bruk av disse stoffene kan utvikle tørr slimete, ørebetennelse (otitis media), legemiddelindusert rhinitt, som er ledsaget av en følelse av konstant tett nese. Noen ganger er det neseblod.
For fukting i rom satt spesielle enheter - Luftfuktere. Den vanligste langt dampen og ultralyd apparater. Også øke luftfuktigheten ved å bruke tank zaveshyvanyya batterier våte håndklær, montering av vinduskarmer åpne beholdere med vann.
Veldig tørt fôr behandlet med vaselin eller spesielle essensielle oljer som selges i apotek. For fuktighetsgivende nesedråper kan brukes fra sjøvann, for eksempel Akvamaris, Humer, nasal saltvann vanning.
Du kan ikke velge og klø inne i nesen, så det er en høy risiko for infeksjon.
I hypertrikose anbefales å trimme nesehår bruker skarp saks med avrundede tips. Tweeze hår med pinsett er umulig på grunn av risikoen for infeksjon og betennelsesforandringer.
Hvis en person er utsatt for allergiske reaksjoner, anbefales det å bli vist på allergolog for å identifisere allergener og deres utelukkelse. I reaksjon til støv du kan rense luften renere elektro.
Den inneholder en spesiell plate som lader støvpartikler og trekker dem. Alvorlig allergisk kløe eliminere bruken av antihistamin narkotika (Zirtek, Suprastin, Loratadin, Fenkarol).
Unngå bor i røykfylte rom, fordi sigarettrøyk vil styrke kløe.
For å oppdage hudsykdommer rådes til å konsultere en hudlege, passere blodprosent.
For å forebygge forkjølelse smøre neseslimhinnen oksolinsyre salve Inside adjuvans av vegetabilsk opprinnelse (echinacea, Aflubin).
Kjøling reduserer kløe og varmen øker.  
Hvorfor kløende palmer?Kløe palmer er vanligvis ikke tatt på alvor av alle. Etter å ha hørt klagen av kjære, folk ofte vidzhartovuyutsya, husker folks tegn eller tilby å vaske.
Og hva om virkeligheten? Hvorfor kløende palmer? Palmer kløe å frykte?
Palmer kløe - en grunn til å se en lege
Hvis kløende palmer regelmessig, mye den samme hvis det var et utslett på hendene som klør, det er rødhet, blemmer, tørr, det er en grunn, og ganske alvorlig, kontakt lege.
Grunner som kløende palmer:
1. allergier.
Hvis bare kløende palmer, er allergenet ofte produktet, som rørte hendene. Det kan være kremer, kjemiske løsninger for opplesninger apparater, pulver, såper, etc. Hvis kløende hender, føtter og andre steder, kan det være på grunn av allergi mot dyr, mat, støv, lukt, etc.
Hva gjør jeg?
A) Se opp når de begynner å klø palme som var årsaken til kløen. Hvis dette skjer på grunn av noen ytre stimuli, prøve å begrense kontakt med ham eller fjerne det (krem og såpe kan endres, kan du bruke vaskemiddel i hansker).
B) holde fuktigheten i huden (kremer, masker, infusjoner, etc.).
B) Ta protyvoalerhenni narkotika.
2. Skabb.
Itch midd ofte legger seg under huden på håndleddene, mellom fingrene og andre områder hvor tynn og sart hud. På disse stedene vises vassen kviser. Kløe er vanligvis selv øker. I noen tilfeller er utslettet nesten usynlig og kveld kløe heller. Men stress-symptomene forverres dramatisk.
Hva gjør jeg?
Kontakt lege. Selvmedisinering med mistenkte skabb uakseptable. Først protyvochesotochnыe narkotika - er gift. Hvis du setter dem på huden uten laboratoriebekreftelse av diagnosen kan utløse en forverring. En plutselig utslett og kløe var ikke på grunn av skabb? For det andre kan egenbehandling føre til komplikasjoner.
3. Eksem.
En vanlig hudsykdom der huden betennelse begynner. Vanligvis ledsaget av kløe rødhet. Noen ganger er det er peeling eller blemmer. Eksem kan være en komplikasjon av allergisk reaksjon.
Hva gjør jeg?
A) Ring en kvalifisert tekniker.
B) Unngå å klø, da huden enda mer skadet.
B) Bruk oppskrifter på tradisjonell medisin (lotion med en slurry av fersk kål, bær av Viburnum, komprimerer avkok av bladene av burdock, bad med bjørk buljong, etc.).
4. psyko-følelsesmessig stress.
Kløe oppstår som en reaksjon av kroppen.
Hva gjør jeg?
A) Unngå irritanter.
B) Ta-angst narkotika.
C) Oppsøk spesialist.
Palms kan klø på grunn av avbrudd av noen indre organer (oftest leveren), sopp hudlesjoner og andre grunner. Hvis kløen ble permanent, bør du oppsøke lege.
Hva kløende venstre håndflate?
Hvis for ingen åpenbar grunn zasverbila venstre håndflate, kan du sjekke selv noen folk tro. På dette punktet er det to motstridende synspunkter:
uventet ankomst av penger;
uforutsette utgifter.
Selvfølgelig, jeg ønsker å tro på den første antakelsen. Å bringe ønsket og uventet berikelse må ta pengene med sin venstre hånd og sette den i sin venstre lomme. Hånd fikk ikke til kløe har stoppet. Oppdatere kapital garantert.
Hva kløen høyre håndflate?
Mange tror, ​​sier høyre håndflate klør - velkommen wilt. Prøv å forklare dette vitenskapelig.
De fleste mennesker gjør nesten alle operasjoner høyre hånd. Høyre hånd skriftlig maystruyut, reparasjon, hold bestikk, ta noen elementer, etc. Og forvalter disse prosessene venstre hjernen som er ansvarlig for rasjonell tenkning.
Kløe i høyre håndflate oppstår når personen har å gjøre noen logiske operasjoner er en viktig beslutning om å utføre en rekke hverdagslige handlinger høyre hånd.
Høyre håndflate kan også klø på grunn av undertrykkelse av negative følelser. Hvis en person er sint på noen for en lang tid, hendene begynner å klø spontant, komprimerte never og svette. Alle irritabel følelse forsvinne når folk "vil slippe ut damp."
Dette betyr ikke nødvendigvis noen slå. Fra "stimulus" kan snakke, du kan lukke på andre og vykrychatysya, slo en pute, gråte, etc. Når negative følelser gå, stopp høyre håndflate kløe.  
Hvorfor krible i beina?Kløe ben kan ha en annen karakter, og treffe tiltak for å eliminere dette ubehagelig følelse bare etter å avsløre sine grunner. Intens kløe skrape kan føre til at huden til å danne sine defekter, noen ganger betent og infisert. La oss se hvorfor krible i beina? Hvordan man skal håndtere dette delikat problem?
Kløende utslett på beina
Ofte årsaken til dette fenomenet er en allergisk reaksjon på mat, medisiner, kosmetikk, kroppspleie, klær stoff støv. Det manifesterer seg i form av elveblest, allergisk dermatitt, eksem. I den siste sykdom av huden blemmer føtter det som lopayuchys skjema oser områder.
Allergisk eksem er preget av utseendet på bena hovne områder dekket med kløende rødt utslett. Å identifisere allergener ha spesielle subkutane prøver. Behandlingen innebærer bruk av antihistaminer i (Fenystyl, Fenkarol) og eksternt i form av salver.
Også kløende utslett på bena kan oppstå når smittsomme sykdommer som meslinger og vannkopper.
Røde flekker på min fot klø
Red skarpt definert flekker på bena vises når erysipelas huden. Denne sykdommen er forårsaket av streptokokker og ledsages av forringelse av generell helse, feber, intoksikasjon.
Først, det er røde flekker på kroppen cheshuschyesya. Inflammatorisk fokus sine konturer minner om "flammer" er hoven, varm og smertefull. Også, når det er erysipelas lymfovenoznaya svikt (elefant fot). Behandlingen er med antibiotika.
Kløe føtter
Vanligvis kløende feet under påvirkning av skadelige faktorer (brannskader, frostskader, insektbitt, blemmer), skabb, sopp føtter. Skabb - en smittsom sykdom som er ledsaget av alvorlige kløe mage, ben og hender. Spesielt intens kløe mellom tærne og fingrene, øker ubehag om natten. Huden blemmer dannes og hvite striper (kløe trekk).
Mycosis (sopp fot lesjoner) ledsages av kløe og brennende føtter og tær. Huden peeling føtter, er det små papler. For behandlings brukt soppmidler (Lamisil, flukonazol orungalom) inne, samt ulike verktøy for lokal behandling som neglelakk, salver, geler.
Andre mulige årsaker til kløe:
Overdreven tørrhet i huden, spesielt i den kalde årstiden.
Vitaminmangel.
Endokrine sykdommer: diabetes, skjoldbrusk dysfunksjon.
Leversykdom ledsaget av gulsott.
Åreknuter som vanligvis går med eksem og kløe. For å eliminere ubehag anbefales å bruke spesielle kompresjonsstrømper, bruk venotonykamy (Lioton, Gepatrombin F).
Irritasjon etter barbering, voksing feil valg av metode. Du kan ikke barbere leggene før du forlater huset, er det bedre å gjøre det før sengetid.
Graviditet. Økte kvinnelige kjønnshormoner fører til en forsinkelse av galle. Akkumulering av gallesyrer forårsake kløe. Å eliminere ubehag vordende mødre anbefale å ta aktivt kull, Hepatobeskyttelse (Kars, Essenciale).
Atopisk dermatitt, psoriasis, seboré og andre dermatologiske sykdommer. Gjelder spesielle antipruritic midler: mentol salve, anstrøk av salisylsyre dimedrol, vann, fortynnet eddik. Du kan også ta et bad med avkok av oregano, storfe, fennikel, nesle.
Psykiske funksjonshemninger.
Hvordan forebygge kløe?
Vask føttene daglig og bruke fuktighetskrem på dem.
Å bruke barberknivskarpe, spesielle kremer før og etter barbering.
Du kan ikke barbere leggene mot hårvekst.
Ikke ha noen andres sko og klær.
Ikke gå med trange sko med kunstige materialer.
Drikk rikelig med væske.
Spise riktig.
I høst og vår, innsiden vitaminer.
Utelukke effekt allergener.
For fotpleie bruk, kosmetikk testet merkevarer.  
Яндекс.Метрика