Hvorfor kløende tilbake?Kløe tilbake - er en ubehagelig følelse som provoserer ønsket om å avlyse det berørte området. Han bringer betydelig psykisk og fysisk ubehag. Kvitte seg med kløe kan bare fastslå årsaken. Vanligvis er det en reaksjon av legemet for virkningen av irriterende faktor eller symptom av sykdommen. La oss se hvorfor kløende tilbake?
Hvorfor kløende tilbake, mulige årsaker:
Tørr hud.
En allergisk reaksjon på mat, medisiner, kosmetikk, støv. Manifestert i form av kontakt, allergisk eller atopisk eksem. De er ledsaget av hud kløe, hevelse, blemmer og skorper.
Insektbitt (mygg, veggdyr, lopper, veps).
Barns infeksjoner (meslinger, vannkopper). De er preget av dannelsen cheshuscheysya utslett på magen og andre deler av kroppen.

Smittsomme hudlesjoner (follikulitt, impetigo).
 Follikulitt er betennelse i hårsekken å danne abscesser. Impetigo - overfladisk hnoynychkovoe sykdom som rammer de øvre lag av huden.
Helbredelse av sår på ryggen.

Skabb -
 smittsom sykdom forårsaket av kløe midd. Den hudutslett papulært dannet og synlig hvitaktig prosesjon, som beveger tick. Kløe forbedret kvelden.
Atopisk eksem er en nevro-allergisk hudsykdommer. Eksaserbasjoner oppstår under påvirkning av sin spenning. Kløe i denne sykdommen er svært alvorlig, uutholdelig, det er verre om natten. På kroppen er det plakk som består av små papler, skjellende hud og coarsens.

Psoriasis -
en kronisk hudsykdom er sannsynlig å ha en autoimmun natur. Sykdommen er syklisk flyt av vekslende perioder med forverring og remisjon. Huden dannet grå flekker som ligner frossen voks.
Seborrhea - Denne patologi i huden forårsaket av feil i talgkjertlene. Hvis det øker mengden av sebum produsert og endrer dens kjemiske sammensetning. Huden hos pasienter med seborrhea tykk, skinnende, talgkjertler munnen svært bredt. Når tørr form av sykdommen produsert flak, sprukken hud.
Sykdommer i lever og galleblære, ledsaget av gulsott.
Psykisk sykdom (nevroser, depresjon).
Diabetes mellitus, hypotyreose.
Multippel sklerose - en autoimmun sykdom som angriper nervemembranen.
Kserodermiya - en arvelig sykdom som kjennetegnes av alvorlig tørr hud for å danne på hennes skalaer. Det er knyttet til mangel på talgkjertlene.
Noen onkologiske sykdommer.
Blodsykdommer så som jernmangelanemi.
En gammel mann kløe som oppstår i folk etter 70 år og har ingen spesiell grunn.
Irritasjon støv, syntetiske klær, dårlig kvalitet kosmetikk for kroppspleie.
Behandling av kløe tilbake
Laget kun etter samråd med en hudlege, allergolog eller lege og test.

Omfatter følgende aktiviteter:

Applikasjons inne antihistaminer (loratadin, Suprastin, Zirtek).
Opptakskrav sedativa (vendelrot ekstrakt, Novo Passit).
Ved alvorlige allergiske reaksjoner foreskrevet hlyukokortykosteroydnыe hormon injeksjon.
Et kosthold uten irriterende produkter (sjokolade, kaffe, krydret, salt).
Bruk protyvozudnыh fond: 3% løsning av eddik, kamfer lotion med mentol eller 2% løsning av salisylsyre
Kald dusj eller kompress for å redusere ubehag.
Bad med urte avkok (flokk, burdock, oregano).
Søl lokale hud antihistaminer (Psylo-Balm).
En sterk kløe brukt novocaine blokade.
Hvordan å hindre kløe tilbake?
- Bruk løstsittende klær laget av naturlige stoffer.
- Sørg for god personlig hygiene.
- Ikke vær nervøs.
- Spis riktig.
- Bli kvitt dårlige vaner.
- Hold styr på din helse.
- Unngå å spise allergener.
- Daglig vare på tørr hud tilbake med spesielle kremer.
- Bruk verktøy for å beskytte mot insektbitt - repellents
Hvorfor mye hår faller ut?I hver person en dag faller mellom 40 og 100 hår. Dette er helt normalt. Men noen mennesker hårtap er ikke begrenset til dette nummeret, og da kommer spørsmålet: hvorfor mye hår faller ut?
I dette tilfellet er det nødvendig å finne ut den egentlige årsaken til hårtap, og straks begynne behandlingen. Kampen mot håravfall vil være mer vellykket hvis dette lenge å begynne å katastrofale konsekvenser.
Sterkt håret falle: grunner.
Livet håret er delt inn i tre perioder:
opprinnelse og utvikling av flere pærer,
dannelsen av hår
død (fading) follikler og håravfall.
Hvis av en eller annen grunn prosessen er brutt, er det sannsynlig mer betydelig hårtap. Årsakene til slike brudd er:
1. Hormonell ubalanse i kroppen. Menn presenterer en fare dihydrotestosteron - et hormon som kan hope seg opp i hodebunnen. Han er ansvarlig for tidlig håravfall. Siden hormon - hann, da henholdsvis mer sannsynlig at lider av mannlig mønster skallethet.
Hos kvinner er håravfall ofte forårsaket av hormonelle endringer under graviditet eller overgangsalder. Spesielt mye hår falle ut etter fødsel.
2. Chemistry. Dette årsaker inkluderer forurensning, ulike medikamenter (hovedsakelig antibiotika og hormonelle), tungmetaller andre skadelige stoffer i mat og andre elementer (puter, tepper, sengetøy, tepper).
3. Stress. Stress kan påvirke vekst og reproduksjon av hår, så prøv å bekjempe den. Best av alt - positive følelser.
4. Vann. Innholdet av alle typer skadelige stoffer i vann fra springen også påvirke håret.
5. Underernæring. Mangel nyttig for hårvekst stoffer forårsake deres svekkelse, og dermed føre til tidlig håravfall.
6. Mangel på blodtilførselen til hodet. Godt kjøp for hodebunnen massasje eller en spesiell kam.
7. sykdommen ikke er relatert til hår, men direkte innvirkning på dem:
Ovarial tumor,
sykdom i binyrene,
diabetes,
lidelser i det endokrine system, etc.
8. flass. Kanskje dette er den vanligste årsaken til hårtap.
9. seborrhea. Brudd på talgkjertlene i hodet resulterer i utseendet på kløe, peeling hud, fet hud. Når fet tilstoppede porer, noe som resulterer i håret pære slutter å fungere skikkelig.
10. Kjemisk og termiske effekter. Hårfarge, føner, krølltang, krølltang, tett flettet fletter og parykker - alle disse funksjonene er svært skadelig for håret ditt.
Hvis du har for mye hår høst.
I dette tilfellet, så snart som mulig for å appellere til trichologist. Kun kvalifiserte leger kan nettopp dette området av diagnosen.
Hårtap kan bli irreversible om pæren helt magre. Jo før du går til legen, jo bedre sjanse for å holde håret ditt.
For riktig diagnose legene gjennomføre mikro-video diagnostikk, der legen bestemmer graden av "livskraft" av hårsekkene og er Trichogramma. På grunnlag av diagnosen vil bli gjort behandling, som omfatter vitaminer, mineraler.
Sterkt hår falle ut, hva du skal gjøre og hvordan du skal behandle.
Problemet med å slippe ut håret i de fleste tilfeller kan løses. For dette viktig for å etablere riktig diagnose og de nødvendige prosedyrer.
Hvis håret virkelig falle veldig mye, se en spesialist, da dette kan være en forsmak på enda større problemer i kroppen.
Andre metoder for å kontrollere tap er:
Sjampoer, geleer, kremer, byostymulyruyuschye midler. De er for det meste bare suspensjonsprosessen, mens på ingen måte påvirker årsaken.
Hormonelle midler. Hvis problemer med hår assosiert med hormonelle forstyrrelser, kan legen din hormoner som inneholder østrogen (kvinnelig hormon) som er i stand til svært aktivt stimulere hårvekst.
Hårtransplantasjon. Av dette betyr tydde til som en siste utvei når alle andre midler er maktesløse.
Mesotherapy. Metoden er basert sammenstilling "cocktail" av essensielle mineraler, vitaminer og andre nødvendige materialer.
Denne "cocktail" gjorde injeksjoner i problemområder av huden som hjelper å få de nødvendige materialer direkte inn i hårsekkene.
Hårtap kan enkelt forebygges i de fleste tilfeller. Det er nok til å bære hjem noen ukompliserte og helt sikre trinn:
God kam. Ikke bruk en kam med tenner av jern. De kan skade hodebunnen.
Børste håret i minst 5-10 minutter om dagen og lage en myk massasje av hodet.
Ernæring. Skriv inn i kosten mer grønnsaker, frukt og matvarer som er rike på vitamin E.
Vaske hodet ved første tegn på håret tilstopping. Dette forsøket sparsom bruk pleieprodukter. Rykter om at håret ikke kan vaskes ofte - en myte.
Ikke i noe tilfelle ikke la andre folk bruke kam.  
Hvorfor kløende magen?Hvorfor kløende magen? Årsakene til dette er flere. Det er helt ufarlig, som du ikke bør være redd.
For eksempel, kløende magen gjennom klær (etter ull strømper) på grunn av visse kosmetikk (som huden på magen er veldig tynn og delikat, det kan være den første til å svare) etter garving (overdreven bruk av ultrafiolett peresushylo hud) og andre. Men kløe kan også peke på problemer i kroppen eller på huden.
Itchy magen under svangerskapet
I gravide magen kan klø som i de tidlige stadier og senere. Noen ganger kløe er uutholdelig. Men du kan redusere eller eliminere. Det er svært sjelden kløe er en wake-up call. Magen øker, huden er strukket, så kløen. For å lette kløe kan smøre huden fet krem. Det blir mye enklere.
Blant årsakene kløe trygt i magen kan beskrives som kosmetikk, iført syntetisk, ull eller andre stoffer. Etter graviditet - en spesiell tilstand. En kvinne blir mer følsom.
Og det faktum at før graviditeten, ikke provosert noen bivirkninger under svangerskapet baby kan ikke bli oppfattet av kroppen.
Men i noen tilfeller kan føre til kløe være en alvorlig sykdom:
Brudd på leveren (kolecystitt, hepatitt, etc.). Dette kan ikke bare magen kløe, men rygg, armer, ben og bryst. Dette øker natt kløe, noen ganger ledsaget av en skarp brenning.
Kolestase. Det er en farlig tilstand for forventningsfull mor og foster. I risikogruppen inkluderer kvinner med gallestein, hepatitt A overføres, kronisk kolecystitt; med multippel graviditet og etter trettito år. I kolestase kløende magen, hender og føtter.
Allergi. Dessverre er gravid også utsatt for allergiske reaksjoner. Magen begynner å klø etter kontakt med et allergen, spise sitrusfrukter, meieriprodukter (som den vordende mor har å spise, mens graviditet ikke bruke dem), sjømat, etc.
Heldigvis, gravide kvinner må gå til legen regelmessig og ta alle nødvendige tester. Så ingen sjanse til å gå glipp av sykdommen. Hvis testene er normalt, så det er ingen grunn for følelser.
Kløende utslett på magen
Hvis det var til kløende utslett på magen, så sykdommen. Kløende utslett kan signalisere de hundrevis av ulike sykdommer fra allergiske reaksjoner på smittsomme sykdommer og lidelser av blodårer og blod.
Primitive cheshuschehosya magen og forårsake utslett kan være at reglene for hygiene. For å fastslå diagnose, bør legen vises. Etter at utslettet er annerledes. Videre har de fleste sykdommer er relaterte symptomer.
Vurdere de vanligste årsakene til kløende utslett på magen:
Allergi. Allergisk utslett vises etter å ha tatt inn allergen eller taktil kontakt. Det ligner på et brannsår fra brennesle og kløende. Men kløen er uønsket som det kan føre til komplikasjoner. Fjern kløende hjelp antiallergiske medikamenter.
Miliaria. Hos små barn er mer vanlig hos voksne - mindre. I større grad påvirker magen.
Cyrus. Nylig, denne sykdommen rammer ikke bare barn, men også voksne. Det er overført av luftbårne dråper. Først øser på nesen, huden bak ørene, da - mage, ben, armer og hele kroppen. Pasient feber, påvirker luftveiene, oppstår rus. Utslettet mørkere og peeling.
Kopper. Først vises et utslett i ansiktet og hodet, da - på magen. Kam kviser med vannkopper ikke kan. Dette kan føre til komplikasjoner. Vannkopper er ledsaget av feber.
Skabb. Utslett vises hovedsakelig mellom fingre og tær. Påvirker gradvis hele kroppen. Kviser er i par. Dette utslett klør fryktelig Body.
Den årsaker kløende utslett på magen er mer enn nok. Prøv selv diagnose er ikke nødvendig. Feilaktig behandling kan bare forverre situasjonen.
I magen kløende flekk
Røde flekker på magen informert om problemer i kroppen: kroppen prøver å kvitte seg med problemet, så er det ulike unormal utdanning. Fastslå årsaken bare etter inspeksjon. Selv vil ikke gi det ønskede resultat. Videre kan kløende røde flekker være smittsom.
Vanlige årsaker til mage cheshuschyhsya røde flekker følgende:
urtikaria (utløst av insektbitt, mat, medisiner, infeksjoner, forstyrrelser i lever, mage-tarmkanalen, nyrer osv Body kløende røde blemmer);
zoster (virussykdom, som flekker skrelle og svært kløende)
erytem (infeksjon, noe som resulterer i en flat røde papler vokser gradvis smelte sammen med hverandre);
røde hunder (små runde flekker av lys rosa farge).
Dette er ikke en komplett liste over årsaker til kløe røde flekker på magen. Nøyaktig diagnose vil bare spesialist.  
Яндекс.Метрика