Hvorfor knekke fingreneHuden er viktig for oss, det beskytter våre indre organer og vev i alle slags negative effekter av kulde, varme, mikrober, bakterier, stråling, kjemiske brannsår, mekaniske skader. Hvis huden ikke har slike egenskaper, er den personen neppe være i stand til å utføre viktige funksjoner i de forhold som eksisterer i verden miljø.
For å gjøre det fullt utført sin beskyttende funksjon, er det viktig at den beholder sin integritet og spiste alt nødvendig for regenerering og vekst av celler og vitaminer. Spesielt i behov for de områder som er ofte i kontakt med en rekke forskjellige stimuli. Imidlertid kan ikke bare mangelen på dem, men overskudd forårsake metabolske forstyrrelser i hudceller.
Det ytre lag av huden, som kalles epidermis, har en kompleks struktur som må være fullstendig oppdatert i en måned. Dersom det er mer eller mindre, den sannsynlige vekst av celler som mangler mikronæringsstoffer, eller de stadig ødelagt av aggressive miljøet. Dette skjer ofte på huden, som begynner å skrelle av vl sprekk, forårsaker ubehagelig og noen ganger smertefulle.
Mange lurer på hvorfor sprukne fingre, peeling, kløende og såre. Årsakene til disse fenomenene kan være:
lave temperaturer eller vann anvendes,
mangel på viktige sporstoffer (f.eks jernmangel anemi)
allergisk reaksjon på dårlig kosthold (eksem) eller kontakt med husholdningsrengjøringsprodukter,
lav luftfuktighet, spesielt når du bruker fjernvarme
endokrine sykdommer assosiert med dårlig hormon,
hudsykdommer, sopp og bakterier.
Hvorfor sprukken hud på fingrene, la oss se i mer detalj.
Hyppige sammenstøt med kaldt vann forblir utenfor ved lave temperaturer uten hansker hypotermi er ikke bare huden, men de vev, muskler og ledd. Blod begynner å sirkulere dårlig i kapillærene og blodkar, cellene begynner å "sulte" epidermis er full av døde celler, og nye er ikke opprettet. Derfor begynner huden å flasse av, smertelig sprekke, forming lesjoner.
Mikronæringsstoffer er viktig for huden. Mangel på nødvendige stoffer, mineraler og vitaminer kan ha en negativ innvirkning ikke bare på betingelse av huden, men noe av arbeidet. Huden var alltid jevn, glatt, elastisk, det trenger en viss mengde av vitamin A, D, E og C. Vitamin A - beta-karoten, bidrar til å regenerere hudceller, vitamin D beskytte den mot virus og sopp, vitamin E - ungdom fortsette, legge elastisitet, bidrar vitamin C cellefornyelse og beskytter dem mot destruktive radikaler.
Årsaken alvorlig avskalling av hender kan være anemi - en mangel på jern i blodet. Anemi ikke bare gjør huden smertefullt og ubehagelig, det er blek status, sykdomsfølelse, tretthet, tap av matlyst og svakhet.
Irritasjon, peeling, rødhet i huden på hendene kan bidra til påvirkning av vaskemidler, husholdningskjemikalier. Allergiske manifestasjoner er svært farlig for kroppen, da de kan forårsake hevelse, ekstrem smerte og generell svekkelse av den menneskelige tilstand.
Årsaken allergi hender kan bli usunt kosthold. Det er derfor sprakk fingrene. Det faktum at organismen ikke alltid kan takle de stoffer som vi absorberer i store mengder. For eksempel sukker og baking. De er ofte ikke bare scrofula og barne diatese, men eksem hos voksne. Når eksem kan oppstå:
Morkake hud
utseende vassen blemmer som klør veldig mye,
på steder vises inter folder smertefulle blødninger sprekker.
Permanent opphold i et oppvarmet rom hvor luftfuktigheten som normalt, kan også forårsake tørr og peeling. Men ikke bare innendørs med sentralvarme kan være lav luftfuktighet. Jo lavere temperaturen er, jo mer land. Derfor kan tilstanden til huden påvirke menneskers nærvær uten varme klær i kulden.
Endokrine lidelser som diabetes, får pasienten en mann de torturerer. Her er lidelse, og interne organer, lemmer, hode. Brudd på huden - er bare en del av problemene med denne uhelbredelig sykdom. Mangel på insulin - et hormon som produseres av bukspyttkjertelen i blodet påvirker absorpsjon av næringsstoffer i det.
Av denne grunn, og mister sine egenskaper av normal sirkulasjon, opphører blod til å levere essensielle elementer myndigheter. I sin tur, kroppen er ikke i stand til å behandle mat og dets agenter inn i fordøyelseskanalen. Huden på beina om mangel på omsorg begynner å skrelle, flassende og sprukken hud på hælene, er det sår som er vanskelig å helbrede.
Ofte forveksles med allergiske sykdommer av sopp eller bakteriell. Soppen som vises på bena kan bevege seg lett til hånd og fra da begynner å løsne og ødelegge hud og negler.
Ett problem kan føre til en annen, er ubestridelig. Hvis peeling hudlesjoner viser seg, så de kan lett trenge bakterier eller sopp, som ville gå ut trygge og sikre epidermis. Også pasienter med diabetes bør holde seg fra skade, slik de vises i dårlig healing sår og blitt fokus for spredning av bakterier, bakterier og sopp.
Hva du skal gjøre for å holde hendene og fingrene fra peeling og dårlig treskaniya:
Du må gjøre en masse vitaminer og mineraler kosthold som helt normalisere organer og systemer;
Beskytte hendene i den kalde årstiden, hansker, ikke bruk vann med lav temperatur;
Bruk nærende krem ​​med tillegg av beta-karoten, vitamin E, for å bidra til å gjenopprette huden;
Mest opphold i friluft ved normal luftfuktighet;
I anemi, hvis det fører til at huden peeling, oppnevnt av tilskudd av jernpreparater. I mild nok til å være en vanlig spise jernrike grønnsaker og frukt, friluftsliv, spesielt i den grønne hagen hvor mye oksygen;
Hvis årsaken peeling av hendene ble eksem, bør du slutte å bruke søte og melprodukter. For best effekt bør behandles av en hudlege;
Når soppsykdommer bør alltid søke råd hos spesialister, som vil utnevne healing forberedelser;
I kontakt med husholdning rengjøring produkter bør alltid gummihansker;
For pasienter med diabetes og andre endokrine sykdommer som er nevnt ovenfor må være i samsvar med kravene i tiden. Disse menneskene er ofte i fare for å krenke integriteten av huden og soppsykdommer og allergier. Til tross for forsiktig omsorg og ernæring de definitivt trenger å bruke produkter som inneholder insulin.  
Hva hvis tilbake verke i skulderbladene
 I en panne kan være smertefullt for noen grunn, og ikke alltid på grunn av problemer knyttet til ryggraden. Effektiv behandling kan begynne, vel vitende om grunnen tilbake verke i skulderbladene og arten av smertene.

 Årsaker


 Årsakene kan være forskjellig:

 Sykdommer i leddbånd, sener, muskler, etc. Smerter i skulderblad kan forsvinne etter å gjøre noen enkle øvelser for å varme opp eller dersom endringen i kroppsstilling. Men noen ganger bare trenger medisinsk intervensjon

 De vanligste sykdommer der ryggen verke i skulderbladene er kyfose, nervesmerter, prolaps, skoliose, thorax skoliose. Smerte i venstre skulderblad kan skyldes en psykisk lidelse. Det pressing, stikkende smerter med svie. Mange mennesker feilaktig sette en diagnose av hjertesykdom og begynne å drikke nøye riktig medisinering.

 Smerter i høyre skulderblad kan skyldes problemer med galleblæren, trekning av muskelvev og gallegangene. Dette vises i folk som forsterker spise krydret og fet mat.

 Smerter i høyre skulder blad kan være forårsaket av nyresykdom.

 Hvis en sår tilbake i bladet, er det svært viktig for en omfattende undersøkelse av pasienten. Smerte kan forårsake osteomyelitt, tuberkulose, traumer og svulstbladene.

 Smerte i skulderblad kan være på grunn av anatomien. Årsakene til de uvanlige funksjonene i strukturen av kroppen kan være lammelse av muskel vev eller nerveskader bladene.

 Hvordan å behandle ryggsmerter i skulderblad


 Hvis hele grunnen til muskelkramper, kan du gjøre noen enkle øvelser som gjenoppretter blodsirkulasjonen og eliminere jamming. For eksempel, den sirkulære bevegelse av de to bladene. Du må gjøre åndedrag, dyp. Hele effekten er at når du strekker muskelvev er eliminere krampe, som forårsaker konstant ubehag og symptomer.
 God massasje hjelper. Du kan gå for prosedyren til en erfaren spesialist klinikk, eller gjøre det selv.
 Men noen ganger kan det være vanskelig å behandle, så det er viktig å vurdere alle faktorer som påvirker smerte. Bare en erfaren ekspert vil fortelle og velge riktig og effektiv behandling.  
Ubehag i magen

 Forholdet til utseendet ubehag i magen eller tarmene alle mennesker er forskjellige. Noen stresser for å gjøre en svært skremmende diagnose, andre rett og slett ikke ta hensyn til det. Er galt verken de eller andre. Du bør ikke få panikk, men for å finne årsaken til dette fenomenet og prøve å bli kvitt det er viktig. Etter ubehag i magen og tarmene kan fjernes enkelt hvis det er forårsaket av underernæring eller livsstil. I tilfelle når det først begynner klokkene sykdom, behandling er bedre å starte på tid.
Ubehag i magen

 Manifestasjoner og årsaker


 Ubehag i magen etter å ha spist kan oppstå kvalme, oppkast, halsbrann, raping, følelse av tyngde etter å ha spist, spasmer og smerter. En av de viktigste årsakene til disse fenomenene - dårlig kosthold. Brudd diett når etter timer med faste brukt store mengder mat; meget oljeaktig og dårlig fordøyd mat i store mengder; bruk av lav kvalitet på produktene.
 Det er feil å tro at de negative effektene av overgrep er bare fett. Dreven protein fører til råtten prosesser karbohydrater - til gjæring. Noen ganger grunnene ikke er knyttet til ernæring, mye stress, alkoholmisbruk og røyking, hyppige stressende situasjoner. Følelsen av tyngde etter å ha spist indikerer demping evakuering av mat fra magesekken.
Ubehag i magen

 Ubehag i tarmen vises ubehag eller smerter, diaré eller forstoppelse, økt gassproduksjon. Årsakene kan være dystoni, kronisk stress, nevroser. Forgiftning eller infeksjon forårsaker denne tilstanden sjelden.
 Dyspeptiske symptomer kan tyde på at - graviditet, alkoholforgiftning eller andre giftige stoffer. Det kan være et tegn på patologi - kolecystitt, blindtarmbetennelse, sykdommer i bukhulen; et resultat av en akutt infeksjonssykdom eller nervesystemet. I dette tilfelle kreves øyeblikkelig og spesiell behandling.

 Hvordan kan jeg avlaste dyspepsi


 Brekninger skal bli frigjort fra magen av mat og ta rikelig med væske. Når følelser av kvalme og hjelpe magre supper og buljonger neharyachi, forfriskninger.
 En svært effektiv måte å lindre ubehag i magen er kosthold. Spis lite og ofte nødvendig. Det er umulig at maten var fet, krydret og peresolenym ikke spise stekt mat og stekte produkter. Unngå røkt, sterk kaffe og te, krydder. Ta vare med mat som kroppen ikke inkluderer kjemiske tilsetningsstoffer - søtstoffer, fargestoffer, smaksforsterkere. Rask matlaging - en av de viktigste fiender av magen.
Ubehag i magen

 Sunn livsstil avvisning av dårlige vaner, forebygging stress vil også hjelpe å bli kvitt fenomenet ubehag i magen. Mange legemidler irritere magesekken. Hvis du ikke kan forlate dem helt, og følg instruksjonen av narkotika.
 Å kvitte seg med ubehagelige opplevelser i tarmen, må du også riktig ernæring, kan du trenger psykologisk hjelp. Men i alle tilfelle, en lege og bli testet. Den siste ordet for legen.  
Яндекс.Метрика