Hvorfor legger ørene?Hvorfor legger ørene og hva du skal gjøre i dette tilfellet - slike spørsmål hver av oss lurte på mer enn én gang. Svar på dette enkle spørsmålet kan være mange: fra situasjons grunner til Otolaryngologisk sykdommer. I hvert tilfelle har sine egne årsaker og fremgangsmåter for å eliminere problemet. La oss se på deres mangfold.
Enhet menneskelige øret mellomøret ligger bak trommehinnen. Midtre øre - en liten, luftfylt rom hvor trykket skal alltid være lik trykket i øregangen. Funksjonen til denne trykkstabilisering øretrompeten, gjennom en forbindelse til nasopharynx.
Hvorfor legger øret: grunn.
De viktigste symptomene er nasal:
tinnitus;
døvhet (delvis)
hodepine;
høyt (smertelig) ekko av sin egen stemme.
Årsaker til øret fylde kan deles inn i to grupper: naturlige og unaturlige (årsaksrelaterte sykdommer og skader).
Naturlige årsaker:
Den kraftige nedgangen i atmosfærisk trykk. Siden trykket i mellomøret kan ikke umiddelbart faller, er det en tilstand av fylde og redusert ledning av lyd. Denne situasjonen kan observeres i fly eller hurtigbåt heis.
Vann inn en auditiv tube etter bading.
Sulfuric stopperen. I dette tilfelle blokkering av øregangen.
Sykdommer:
Eustachitis - en sykdom hvor betent trompet og trommehulen. Oftest oppstår som en komplikasjon etter en kald eller kald. Det kan også være grunn til bihulebetennelse, polypper og nasal septum kurvatur.
Ørebetennelse. Etter å ha lidd for ørebetennelse tromme peretyntsi kan være sammenvoksninger som reduserer mobilitet membran.
Sensorinevralt hørselstap. Det er som følge av skade på hørselsnerven og blodstrøm brudd. Dette kan tjene som hypertensjon, koronar hjertesykdom og hjerneskade.
Hjertesykdom.
Sykdommer i nervesystemet.
Traumatisk hjerneskade.
Forkjølelse (rennende nese).
Årsaker til nese ører mye. Noen av dem er ganske enkel og krever ingen inngrep. Andre kan innebære et besøk til en lege, etterfulgt av behandling. Enhver person som ofte legger ørene uten noen åpenbar grunn, er det nødvendig å se en spesialist, otolaryngologist og gjøre audyohrammu - en prosedyre for å identifisere endringer i hørsel.
Hvis lagt øre hvordan å behandle og eliminere lunger.
Forårsake midlertidig (delvis) tap av hørsel kan være hvilken som helst av de ovennevnte faktorer, og avhengig av årsaken til problemet kan løses på forskjellige måter.
1. Reduksjon av atmosfærisk trykk (i en heis eller et fly, t-bane).
I dette tilfellet enkle nok til å gjøre noen svelge bevegelser. Dette vil åpne auditiv tube. Du kan også dryppe nesen vasokonstriksjonseffekter narkotika. Men dette er en ekstrem tiltak, som ikke bør gå ofte.
2. Vann i øret (etter bading).
Du kan ta bomullspinner og lett å rengjøre øret. Bomull absorberer vann på en pinne, og du vil bare nødt til å svelge et par ganger til de resterende vann igjen i nasopharynx. Du kan også tett knipe nesen og munnen og prøve å "presse" luften.
3. Sulfuric stopperen.
Okklusjon ørepropp øre svovelsyre gradvis forsvinner, så prøv en gang i uken for å rense ørene med bomull pinner. Hvis du fremdeles mener i nærvær av svovelsyre kork, så se en lege - han Skyll øret. Ikke gjør det selv, så hvordan kan alvorlig skade trommehinnen.
I alle andre tilfeller er det anbefalt å umiddelbart ta kontakt med fagfolk, fordi årsakene til lunger som følge av en sykdom kan håndtere bare lege-audiograf etter gjennomgangen.
Hvis lagt ørene under svangerskapet.
Som en gravid kvinne kan stå overfor problemer, er det ikke noen gang trevozhyvshymy. Og innestengte ører (ofte klager over nese til høyre) er en av disse problemene. La oss ikke forveksle den med andre former: øret når "brenner". Hva brenner høyre øre? Om du snakker sant. Venstre - løgn.
Årsakene til lunger under svangerskapet:
Press. Karakteristisk for hele perioden av svangerskapet. Hypotensjon og redusert hemoglobin kan produsere lunger. Trykket bør bringes tilbake til normal (eller kaffe drikke sterk te, en tur i frisk luft) og hemoglobin er svært godt øke ferskpresset juice av rødbeter og gulrøtter.
Konstant tett nese. En av bivirkningene av svangerskapet, der det er mulig nese ører.
Forkjølelse (rennende nese). Før behandle rhinitt under graviditet, bør du oppsøke lege.
Vektig.
Ørepropper. Fjernes enkelt utøver.
Nasal - en av de første symptomene på øret sykdom, anbefales det å overvåke tilstanden til ørene. Dersom det under svangerskapet har vist prippen, tror ikke at dette bare er en bivirkning av svangerskapet - se en lege.
Bare etter samråd, vil du vite nøyaktig hvorfor. Hvis grunner til ikke å være, ikke fortvil: postpartum uforklarlige prippen ørene forsvinner.  
Hvorfor en sår hals?Jeg lurer på hvorfor en sår hals? Eller mer verdifull, hvordan hjelpe seg selv i en problematisk situasjon? Everyday symptom på mange sykdommer bringer en masse problemer med sitt utseende. Det bør kjøre en litt sår hals, blir det umulig å ha for å snakke og søvn. De tidligere tiltak vil bli iverksatt for å gjenopprette helse, jo raskere vil livet gå ned i sin vanlige kanal.
Sår hals ved svelging, fører
Leger kan lang liste sykdommer som er ledsaget av smerter i halsen. Det er grunnen til at det er så vanskelig å nevne bare sanne metode for behandling. Blant de vanligste årsakene til nakkeproblemer er følgende:
Angina - en infeksjonssykdom akutte form, noe som påvirker mandlene. Det er preget av plutselig feber, sterke smerter ved svelging og generell sykdomsfølelse.
Betennelse i mandlene - betennelse i mandlene i kronisk form. Gjenkjennelig med skrapete følelse i halsen eller sadnenyya. Det er en følelse som i mandlene er et fremmedlegeme. Det er litt smerte ved svelging, installert lavgradig feber, og gir ånde.
Laryngitt - betennelse i slimstrupehodet. Forut osyplostyu stemme tørr og "bjeffer" hoste på bakgrunn av tørr og kløe i halsen.
Faryngitt - betennelse i slimhinnen i strupehodet i akutt eller kronisk form. Det er preget av sterke smerter når svelger spytt at flere "utflytende" under måltidet.
Tørr luft. Ikke bare puste gjennom munnen når lunger fører til en sår hals. Ofte, med bruk av fyringssesongen inneluften er tørr, skrapete følelse som er. Fører gradvis til kilende hoste, og han - forårsaker en sår hals.
Muskelspenninger. Aktiv posisjon av fans på tribunen av idrettsanlegg, kan fanatiske skrik på konserter av din favorittsanger eller en lang tale foran et stort publikum forårsake hals musklene surge.
Når en sår hals enn å kurere?
Effektiv behandling er nødvendig for å fjerne halsen faktor som opprinnelig forårsaket problemer med å svelge. Hvis pasienter med angina, det første foreskrive en antibiotikakur, og deretter avlaster kroppen ekstra fasiliteter.
Det samme gjelder for andre sykdommer, bør være fokusert på sin kjernestyrke eksil, noe som gjør svelge smertefull kamp med "sekundær oppgave".
Når en sår hals, vondt å svelge, bør følge en påvist behandlingsregimer:
Skriv inn rikelig varm drikke.
Gjør skylle med saltvann, infusjon av urter eller spesialverktøy hver 2-3 timer.
Slutte å røyke (selv passiv) og alkohol.
Fullt begrense krydret, sur, kald eller for varm mat.
Gi tørr varme i nakken (hvis du ikke kan holde en lys, passform og oppvarming komprimere).
Organisere sengeleie i strid med generelle helse.
Gå til legen når nye symptomer forverrede situasjonen for allergiske reaksjoner på medisiner tatt, opprettholde en sår hals for tre dager med aktiv behandling.
Som narkotika kan kombinere ulike verktøy eller opphold på en ting. Apotek har et utvalg av spray, pastiller, hard candy eller pastiller fra en sår hals. Av sine handlinger kan avvike antiseptisk, anti-inflammatorisk, antimikrobiell, soppdrepende og smertestillende effekter.
Lollipops fra sår hals
Når tre hals enn å behandle alle velger sine egne. Dette stadiet synes vanlig forløper kaldt. Men med bruk av smerte stod for mer detaljer tatt fra deres behandling. Medisiner ofte i form av sugetabletter inneholder fenol, i stand til å eliminere smerte ved lammende de lysfølsomme nerveender. Parallelt med dette, drepe bakterier på slimhinnen i halsen.
Noen lollipops inneholder sink, i stand til å eliminere flere symptomer på forkjølelse. Imidlertid kan langvarig bruk av legemidlet med sink (mer enn 7 dager) forårsake ubalanse av sporstoffer i menneskekroppen.
Enhver godteri bør tas strengt i henhold til instruksjoner om ikke å skade sin egen kropp. Anbefales sterkt å tygge dem! I hver munn lollipop pinner for å fullføre resorpsjon at dens handling var mest effektive.
Blant alle godteri fra forskjellige produsenter kan deles inn i separate linjer Strepsils og Coldrex. Den første gir antiseptisk virkning på et bredt spekter av patogener, og den andre har smertestillende effekt.
Tabletter av sår hals
Siden sår hals er den samme sykdomsfølelse som noen annen sykdom, kan du bruke aspirin for å lindre hans tilstand. Også bidra til å kvitte seg med ubehag i halsen ibuprofen eller paracetamol. I alle fall bør ta piller innsiden av en sår hals være i samråd med legen din om det er tilrådelig å slikt valg.  
Hvorfor nakke vondt?Selge forstå hvorfor sår hals, som er smerter i nakken. Mange føle smerte på baksiden av hodet. Dette problemet vedvarer førti prosent av befolkningen. Noen ganger fører til total uførhet.
Hvis det ikke er noen alvorlig sykdom, i de fleste tilfeller er disse smerte forårsaket av muskelspenninger, dype nakke extensor. De er like under halsen. Smerten kan vises bøyer hodet snu, selv når du berører baksiden av hodet. Alt i alle årsaker til hodepine kan være mye mer enn tre hundre!
Hodepine i nakken: typer smerte og hvordan legge til rette
Vurdere de viktigste typer smerter i ryggen og se på hvordan å bli kvitt dem eller i det minste letthet.
Akutte smerter. Denne typen smerte er ofte på grunn av en plutselig stress lidelse, sterke følelsesmessige opplevelser, samt langsiktig depresjon.
For å bli kvitt denne smerten skal legge seg ned, slappe av, lukke øynene og slappe av. Tune inn hyggelige minner, tenk bekymringsløs bilde. Følelsen av letthet erstatte hodepine.
Murrende smerte. Disse typer smerte gjøre folk lide sterkt. Selv berøre lokalisering smertefullt. Disse smertene er ofte observert i sykdommer som leddgikt, ryggsmerter. Noen ganger årsaken er mangel på mosjon.
For å lette sløv smerte bør nøye tilt hodet til siden. Du kan ikke snu hodet, noe som gjør brå bevegelser. Det vil hjelpe varmt bad, kan vannet tilsettes havsalt. Ved konstant smerte trenger å massere hodet og nakken. Men i profesjonelle massører.
Verkende smerter. Denne typen smerter i nakken kan utløses av muskelkramper skuldre eller nakke. Verkende smerter kan oppstå på grunn av langvarig intellektuell stress, slik som i løpet av dagen.
For å bli kvitt denne hodepinen er anbefalt å massere hodet i hendene for å bedre blodsirkulasjonen. Du kan sette en kjølig kompress på pannen.
Bankende smerte. Slik en smerte i nakken kommer ofte fra angrep av hypertensjon. I tillegg kan en person oppleve støy i ørene på grunn av økt trykk. Smerten kan tidvis bli styrket eller stille. Noen ganger slik smerte eller besvimelse slag slutten.
Du kan ikke behandle denne smerten alene. Ikke ta noen medisiner. Umiddelbart ringe en ambulanse.
Hyppige klager fra pasienter med nakkesmerter område
Andre symptomer på hodepine i ryggen området forekomme i mennesker. Disse er de vanligste klagene av disse pasientene:
alvorlig occipital smerte, tinnitus, øresus i hodet mitt;
følelsen er at noen sterkt press på hodet;
føler halsen kompresjon som vice;
smerte på toppen av innlegget, på baksiden av halsen;
smerter i ryggen rett, hvis nåværende "skyte" på skarpe svinger av hodet;
smerter i nakke ledsaget av tap av bevissthet, numne hender, legger ørene, mørke øyne;
hodet aches på forskjellige steder, følelsen av kompresjons hodet, presset på nesen og andre symptomer.
Smerter i nakken: årsaker
Smerter i nakken kan vises i mange sykdommer. Vurdere noen av dem.
Ulike sykdommer i nakkesøylen. Dette kan være sykdom, ryggsmerter, skade og strekke halsen eller ømme lymfeknuter i halsen, og andre. Slike smerte i nakke ofte øke til enhver bevegelser.
Cervical spondylose. Dette er en kronisk sykdom som kan føre til belastning på ryggvirvler osteophytes. Må ikke forveksles med sykdommen med avsetning av salter, i dette tilfellet er det degenerasjon av kommunikasjon. I denne sykdommen smerter i nakken kan også være ledsaget av en sår skulder belte, ører, øyne.
Myoheloz cervicalcolumna, forårsaker komprimerings muskler. Denne sykdommen kan oppstå under oppholdet, fra sittende eller liggende i en ubehagelig stilling, fra feil holdning, selv stress. Smerte følte i nakke, skuldre, ledsaget av svimmelhet.
Mental eller psykisk stress. Det kan være et resultat av lange arbeids stress. Oftest smertene hos kvinner etter 30 år.
Smerter i nakken kan oppstå fra fysisk belastning på nakke og hode. Dette kan være et resultat av en lang sitter ved datamaskinen i en ubehagelig stilling og spenning.
Occipital nerve nervesmerter. Dette paroksysmal smerte gir vanligvis i ørene, halsen, kjeven. Smerten økte når man nyser, hoster, brå bevegelser. Smerteanfall, skarp, rive, skyting.
Andre sykdommer som fører til smerte i baksiden av hodet:
hypertensjon;
livmorhals migrene;
vertebrobazylyarnыy syndrom;
muskelspenninger, og andre.
Hvorfor er det en bankende smerte i nakken?
Pulserende smerte i nakke - en av de mest vanlige i dag. Og de kan føre til en rekke årsaker. For eksempel forkjølelse (bihulebetennelse, hjernehinnebetennelse, etc.), trangvinkelglaukom.
I noen tilfeller kan denne smerten oppstå på grunn av feilaktig valgt briller diopter.
Pulserende smerter i hodet kan også være et resultat av hypotermi, tar kald mat.
Hypertensjon fører også bankende smerte i nakken.
Яндекс.Метрика