Hvorfor luktende åndeDårlig ånde forstyrrer normal kommunikasjon og frastøter folk, ødelegger selv de mest feilfri utseende. Og så rent som det burde. I morgen og kveld. Og ingen nytte. Hvorfor lukter pusten? Og viktigst av alt - hva gjør jeg?


Hvorfor stinkende ånde?
Dårlig ånde kan være en rent midlertidig fysiologisk fenomen. For eksempel, stank i morgen. Eller aroma etter å ha spist hvitløk, kål, løk, alkohol, etter røyking. Alle disse problemene er eliminert ved hjelp av en god tannbørste og tannpasta.
Hvorfor dårlig ånde permanent? Og ikke hjelper heller børste eller tyggegummi, eller spesiell spray. I slike tilfeller, det hele i en patologi. Hvorfor persimmon strikker munnen? Fordi det er "patologisk. Snarere, umodne. Men mer om det en annen gang. Nå om tannproblemer.

Grunner "smaken" av munnen:

- Feil eller utilstrekkelig munnhygiene (dårlig pensel, lim uheldig dårlig renser tennene, pusse tungen, som også leverer bakterier ikke skylle munnen etter å ha spist, etc.);
- Tannproblemer (tenner eller syke tannkjøtt);
- Unormal munntørrhet (vanlig hos personer som har en rekke aktiviteter for foredraget);
- Gastro-tarmkanalen (inkludert forstoppelse, magesår, gastritt);
- Sykdommer i øvre luftveier og lunger (mye av moms for dårlig ånde er bestemt at barnet er syk);
- Tar visse farmakologiske midler.
Finne ut hvorfor luktende pust, hjelper han ofte lukt.
1. Lukten av råtne egg vises gastritt, magesår, lavere surhet i magen, overspising. Samtidig kan skade magen, syk. Ubehagelige symptomene forsvinner, vanligvis etter å ha mottatt penger eller absorberende enzymer.
2 syrlige smak og samme smak i munnen - en hyppig symptom på mage-tarmkanalen.
3 bitter lukt og smak - et tegn på patologi i leveren og galleblæren. Mange pasienter er også gulaktig belegg på tungen.
4 fekal aroma vises med smertefull tarmobstruksjon, dysbiosis.
5 Det lukter aceton i diabetes og andre sykdommer i det endokrine systemet.
6 Aroma urin tyder på nyreproblemer.
Hvorfor luktende ånde

Det lukter av munnen: hva du skal gjøre?

Identifisere problemet og løse det. Vi flytter fra enkle til komplekse.

1 I tillegg til de obligatoriske to skutt pusse ren den indre overflaten av tungen og kinn. Det akkumuleres også bakterier som kommer inn i munnen med mat. Tren deg til å skylle munnen etter å ha spist og fjerne biter av mat med hjelp av tanntråd. I kampen med ubehagelige aromaer er overflødige spesielle skyllinger for munnen.
2 Se til tannlegen for å sjekke tilstanden på tennene og tannkjøttet. Hvis det er noen problemer, la legen fjerne dem.
3 Sjekk helsen til mage-tarmkanalen. Dette vil hjelpe gastroenterolog. Se nøye for regulariteten i stolen.
4 Besøk otolaryngologist. Sykdommer i øre, nese og hals er andre bare til listen over sykdommer i mage årsaker stinker pusten.
Samtidig kan prøve folk rettsmidler eliminere lukt:
- To ganger om dagen, skylle munnen med hydrogenperoksid (femten dråper per spiseskje med kokende vann).
- En annen måte å skylle - calendula (to teskjeer anstrøk av alkohol i et glass vann).
- Godt å bruke som en skyll avkok av kamille, salvie, mynte, eik eller jordbær.
- Skriv inn ditt daglige kosthold Hercules grøt i morgen pluss gulrøtter og epler i løpet av dagen. Disse produktene vil bidra til å normal stol. Og epler og gulrøtter renser munnen.

Rask effekt levert av slike midler som:

- Sterk te med honning og sitron;
- Persillerot (tygge, spesielt etter at hvitløk og løk hjelp);
- Kaffe korn (ikke frata helt, men dulls lukt);
- Walnut lim (det skal gå på tannkjøttet).
Når dårlig ånde hele tiden bekymret, tenner og tannkjøttet sunt, så se etter problemet inne. Stanken - bare et symptom. Kunne eliminere årsaken - og effekten forsvinner. Det vil være ganske riktig oral hygiene og rettidig behandling til tannlegen. Det skal forstås at den midlertidige berøvelse av dårlig - bare maske en mer alvorlig sak.


Galileo - Breath  
Hvor mange ganger kan du bli døpt mor yu
 Den gamle apostoliske tradisjon har gitt opphav til skikken med dåpen. Den personen som tar troen på Herren skal være godfathers. Den ortodokse kirke krever gudfar folk var troende, at de kan gi sine rapport handlinger og å lære troen på sine godchildren, noe som åpner for rituale løfte overfor Gud. I sakramentet bør vite Creed, for å kunne svare riktig på spørsmål prest, koble den åndelige forhold til Herren, mentalt avsverget Satan. I vårt land få mennesker som ikke vet at det er et ritual for dåp, fortsatt mindre de som ikke deltok i det en gang i livet ditt.
 Sekulære mennesker forstår ikke før mot slutten effekt, som betyr å bli døpt og å være faddere fordi de spør mye, prøver å finne ut detaljene for fremtidige forestillinger. En av de viktige saker av interesse for fremtidig vospryyemnykiv er: "Hvor mange ganger kan du være gudmor? ".
 Dåp ved kirke canons
 Ifølge presteskapet, ikke den russiske ortodokse kirken begrenser ikke den personen du ønsker å døpe henne, så klare rammer i denne saken ikke eksisterer. Det antas at den åndelige gudmor blir tettere forhold enn den som ga liv. Det må være et reelt eksempel for pohresnytsi eller pohresnyka må beskytte sitt kors barnet og hjelpe ham til ikke å fjerne seg fra den rette vei. Faktisk, under seremonien døpt ytrer ordene forsakelse av Satan, for seg selv og for deres sønn eller datter som heter fordi, sier ortodokse kirken tar fullt ansvar for barnet. En annen ting er at når en kvinne bedt om å være gjentatte ganger korset. Spørsmålet melder seg: "Og for å være i stand til å gjøre så mye ansvar døpt? »
 Før du tar rollen som gudmor bedre snakke med prestene i templet, slik at de mer forklart essensen av dine ansvarsområder, testamenter hoved Gud, etc. Mange som "lever i verden", er ideen om dåpen begrenset til kjøp av korset i kirken og håndklær, pakket babyen i at etter skriften. Og med kirkelige vilkår gudmor må selv følge Guds lover og lære dem deres vospryemnyka.
 Bli døpt og slektninger Godson. Det er uakseptabelt at to godfathers var ektefeller eller hadde et intimt forhold til hverandre.
 Gudmor to ganger - først fjerne korset gudsønn?
 Kirken tilbakeviser også vanlig oppfatning at, etter å ha vært krysse en gang, den første kryss gudsønn fjernet. Disse ryktene ortodokse prester ikke støtter sammenligne døpt med fødselen av hennes andre barn, en kvinne ble mor for andre gang, har ikke glemt sitt første barn og livet ansvarlig for det.
 Beslutningen om å dåpen er ditt
 Før du lurer på om du kan bli døpt flere ganger, tenke på hva du liker ingen andre før Gud vil være ansvarlig for pohresnykiv, du legges oppgaver (og det er sikkert ikke så påskeegg og kulychah ). Spør deg selv: "Kan jeg leve av det hellige lov i den ortodokse tro? "" Kan jeg lære min godchildren rettferdighet og fromhet på, og feste dem til det grunnleggende i den ortodokse kirke? "" Kan jeg be for dem resten av deres liv og ta ansvar for sine handlinger i retten av Gud? ". Disse problemene er ikke tatt fra luften, sette dem i kirken under intervjuet når du ønsker å kjøpe gudmor.
 Hvor mange ganger bli døpt mor bestemmer, selvfølgelig, du. Fremfor alt ønsket kom fra hjertet, og var ikke spontan og lite gjennomtenkte. Ikke rart de sier at korset koblet med sine åndelige barn enn foreldre som ga dem fysisk liv  
Produkter som slabyat

 Forstoppelse er et vanlig problem. Dette er på grunn av de fysiologiske egenskapene til strukturen i mage-tarmkanalen, og hastigheten av livet som etterlater ingen tid for riktig ernæring.

 Snack hvor som helst og med noe som fører til en person til å komme til toalettet. Ad hoc defekasjon fører til forgiftning av kroppen på grunn av det faktum at forurensninger ikke er vist, og tas opp i blodet. De fleste er vant til å bruke avføringsmidler, som kan kjøpes på apoteket, men de er ikke alltid effektive. De er heller ikke tilveiebringe et langt terapeutisk effekt på mage-tarmkanalen og føre til midlertidig behandling.
 For å gjenoppta arbeidet i fordøyelsessystemet, må du gå gjennom kostholdet ditt. Du må ta med de produktene som slabyat. Blant dem, noen juice, som for eksempel eple, pære, eple, druer, eple shypshynovyy, fersken, plomme, ananas - fersken og multivitamin. Det bør bemerkes at saftene bedre forberede deg heller enn å kjøpe i butikkene.
 Produkter som slabyat innsendte vegetabilsk potetmos, spinat, med tilsetning av fløte. Du kan lage potets frukter som pære, plomme, fersken og aprikos. Som et avføringsmiddel produktet kan brukes melon. Det er andre produkter som slabyat, slik som tørkede frukter. De kan spises i løpet av dagen, og de er perfekte for å eliminere sult. Valget er stor - tørkede aprikoser, svisker, fiken eller rosiner. Tørket frukt kan helle varmt vann, og dette avkok gitt til barn.
 Alle melkeprodukter som slabyat er én dag. Noen dager senere hadde de allerede utfører motsatt funksjon. Drikk fersk yoghurt, yoghurt, gjæret bakt med forstoppelse og tarmhelse forebygging. Interessant faktum, i motsetning til det mange tror, ​​gir svart mørk sjokolade en lakserende effekt. Spise riktig og holde seg frisk.
 Dette var produkter som slabyat.  
Яндекс.Метрика