Hvorfor menses jenter?Hvorfor jenter mensen begynner i 11-14 år, og tillot sex med 18? Som foreldre snakke om utviklingen av kvinnekroppen? Hva du trenger å vite hver av rettferdig sex? Voksne burde huske meg selv på den tiden. Leter du etter ord i tilfelle av en tenåring er viktigere enn moral forsinket ytterligere.
Hva er en "månedlig" jenter?
I en alder av 11-14 år i hver jente en gang i måneden begynner å stå blodig utflod. Den første menstruasjon snakker om prosessen med puberteten. Faktisk, dette er bare en overgang status Girls jenter.
Å forstå innholdet av menstruasjon, er det nødvendig å forstå anatomi av kvinner. Reproduktive system består av en kappe som går livmorhals, livmor og eggstokker seg. I den modne eggstokk ved ett egg, som deretter går til hans oppfatning. Parallelt med dette er å forberede endometriet til adopsjon av et befruktet egg.
Det begynner å løsne slim, hevelse, sier forbedret tilførsel av livmor blod. Men tiden går, har befruktning ikke skjedd. Så kroppen er selvrensende, økt vidtynayuchy av endometrium utenfor. Ruptur av blodårene som fører til frigjøring av blod gjennom livmorhalsen inn i skjeden, og enkelte slim i skjemapropper følger valg.
Riktig snakker "menstruasjon" fordi sykle fra den første til den neste måneden i Gynekologer kalles menstruasjons. Til tross for innsatsen av leger til å pålegge sitt navn, har kvinnen alltid prøvd å komme opp med sine egne versjoner:
månedlig;
"Red kalenderdager";
"Tante ankomst fra Krasnodar" (med et snev av rødt utvalg);
"These Days" (uttales demonstrativt).
I begynnelsen av menstruasjon hos jenter vanligvis uregelmessig. Etter den første utslippet kan ta flere måneder før neste vises. Men det vil ta litt tid (et år eller to), og syklusen er normalisert.
Hvorfor gå til månen først 14 år, og barn rådes til ikke å begynne før alder? Det er veldig enkelt! Naturen virker langsomt. Akkurat som et barn i mors liv er nødvendig for utbyggingsperioden og perioden, og jenta trenger tid til å modnes. Den første årene etablert syklus, forbereder livmoren for fremtiden unnfangelse.
I tillegg dannet bryster, noensinne tjene som mater en baby. De fleste av de næringsstoffene som i denne perioden forbruker hun mat, gå til utvikling av kroppen hans. Hvis du blir gravid veldig tidlig, begynner barnet til sin mor for å velge viktige sporstoffer. På spill vil være helse og liv som barn og hans mor.
Opp til 18 år i de fleste tilfeller gjennomført grunnleggende kroppsformasjons jenter fordi svangerskapet vil flyte lettere og naturlig. Men bortsett fra fysiologisk beredskap er viktig psykologisk melodi. Barnet kan ikke sammenlignes med kjæledyret mitt, noe som kan gi venner hvis han var "lei". Derfor, i siviliserte land innførte kunstig aldersgrense for kjøring seksualitet.
Hvor mange jenter siste måned
Utgangspunktet i menstruasjonssyklusen begynner på den første dag av menstruasjonen og slutter dagen før begynnelsen av den neste. Det ordet "syklus på 28 dager" betyr at uavhengig av varigheten av utlade seg fra begynnelsen av en menstruasjonsperiode til begynnelsen av den neste er nøyaktig 28 dager.
Det er normalt at menstruasjonssyklusen er i området på 20 til 35 dager. Gynekologer lettere å telle 28 dager, men ikke alle kvinner kan skryte av lignende nøyaktighet. De fleste jenter tildeling bry ca 2-7 dager. I den første tiden er det en mer intens måte ut blod og klumper, og mot slutten av den månedlige tildeling subtile og bare litt skitten pute.
Viktig! Hvis intensiteten ikke er redusert månedlig i løpet av uken, bør du ta kontakt med din gynekolog!
Hvordan og når man skal fortelle jentene om månen
Får mensen betyr ikke vilje til ungdom seksuell innvielse. Men det er viktig å forklare hvorfor jenter måne og hvordan å svare på deres utseende. Mangel på trening kan forårsake alvorlige psykologiske traumer i en tid da de shorts vil være blod.
Grunnleggende informasjon om utviklingen av kvinnekroppen er ønskelig å gi jenter i alderen 10-11 år. I en tilgjengelig form forklarer konstruksjonen av legemet, og når de to innleder menstrua. Det skulle vise naturlige prosesser. Også forklare følsomheten til tema å diskutere månedlig aktive i friminuttene på skolen var årsaken til latterliggjøring fra guttene.
Foreldre bør ikke føle seg vanskelig på tidspunktet for utseendet på "ubehagelig" spørsmål. Det beste av dette emnet vil bidra til å forstå innfødte mennesker enn sin tolkning vil bli gitt et verft venner. Tross alt, det er mange artikler og bøker om emnet. La vokse under foreldrene, ikke fremmede.  
Massasje for brystforstørrelseVakre og faste bryster er en av de mest attraktive og viktig for den mannlige øyet av kvinnens kropp. Eiere curvy form, alltid i sentrum av mannlig oppmerksomhet.
Men hvis naturen ikke har utstyrt deg med spektakulær bryster, så det er ingen grunn til å løpe til plastisk kirurg eller aktivt kjøpe jeans med push-up effekt. Prøv å øke mulighetene for å bruke bryst massasje. Denne metoden tilgjengelig vil ikke bare endre dine bryster, men også positivt påvirke funksjonen av kvinnekroppen. Massasje for brystforstørrelse vil også bidra til å forebygge brystkreft. Å massere for brystforstørrelse var effektivt, er det nødvendig ikke bare for å mestre teknikken av prosedyren, men sørg for å nærme seg ting med en positiv holdning. Vurdere de viktigste typer massasje for å hjelpe kjøpe sexy bryst form og volum ønsket.

Forme massasje for brystforstørrelse

Eventuelle vannbehandlinger er gunstig for huden, øke muskeltone og forbedre elastisiteten av vevet. Vannmassasje for brystforstørrelse anerkjent som det viktigste verktøyet for rettferdig sex. Denne typen massasje er svært enkel i utførelse og ytelsen trenger ikke mye ledig tid.Det er to massasje teknikk for brystforstørrelse:
Massasje rettet jet. Justere vanntrykket og temperaturen. Vann jet massasje brystene bør ikke være for sterk til å ikke skade melkekjertlene. Denne massasjen er veldig svak vanntrykk vil ikke bidra til å styrke og utvide brystene. Vanntemperatur regime i gjennomføringen av massasje skal være behagelig for deg. Følg massasje for brystforstørrelse, dirigere en vannstråle opp gjennom aktive sirkulære bevegelser. Når brystet er anbefalt å øke intensiteten av massasje for brystforstørrelse, som i brystvortene, men følger en sirkelbevegelse forsiktig for ikke å skade den sarte huden i disse områdene. På hver side av bryst skal gjennomføre minst ti sirkulære bevegelser. Varighet av massasje brystforstørrelse er ca ti minutter.
Massasje spredt stråle. Med denne type massasje kan øke bryst og gjøre den mer elastisk. Utføre massasje i retning av kantene av lemmene og i nakken. Varighet av behandling brystforstørrelse er ca 20 minutter.

Etter gjennomføring av korrigerende massasje for brystforstørrelse bør være vått håndkle og sette brystene på overflaten lett massasje olje. Hvis hun vil jevnlig utføre denne prosedyren, må den øke brystet og skaffe attraktiv form.
Shiatsu massasje for brystforstørrelse
Orientalsk medisin tilbyr rettferdig sex for å øke brystvolum og justere sin form gjennom stimulering av aktive punkter på kroppen, bidra til utvikling av kvinnelige hormoner. Disse biologisk aktive forbindelser har egenskaper som bidrar til å øke raskt bryster.
Teknikken med shiatsu massasje for brystforstørrelse teknikk basert på spesielle punkter trykke tomlene. Denne presse anbefales ned og må fingertupper. Hvor er disse mirakuløse punkt for brystforstørrelse?
Aktiv punkt massasje kan avgjøre om farten ned fra krageben til den tredje interkostalrommet. Mange punkter lokalisert fortsatt i skjoldbruskkjertelen i halsen hulrommet under, så vel som i området av det sentrale punkt av brystet til skuldrene. Hvert punkt er anbefalt trykket i to sekunder til fem ganger. Bevegelsene dine bør ikke føre til ubehag. Følg shiatsu massasje for brystforstørrelse hver dag, og et positivt resultat vil ikke å vente lenge.
Stretching massasje for brystforstørrelse
Massasje bevegelser som slag, vibrasjoner, friksjon også bidra til å øke den kvinnelige brystet og er en effektiv forebygging av patologiske enheter. Stretching massasje forbedrer blodsirkulasjonen og styrker musklene i brystet. Alle bevegelser i utførelsen av denne fremgangsmåten skal rettes til bunnen av nippelen på brystet. Det begynner og slutter med lett massasje slag bryst palmer.
Stryke gradvis passere i bryst rubbing. Bevegelsene dine bør være forskjellig letthet, men for å være mer aktiv. Begynner å massere for brystforstørrelse opprinnelig fingertuppene, rubbing lite område av brystet. Deretter ca tre minutter massere brystet med hendene i retning fra bunnen opp og ovenfra og ned.
Så samtidig to hender bryst til brystvorten sentrum kombinert med midten av håndflaten. Sirkulære bevegelser er glatt brystet mot hverandre og i retning av midtlinjen av skulderen. Trafikkdata for brystforstørrelse anbefales å gjenta minst ni ganger.
Så ta et dypt åndedrag og puster trykk håndflatene til brystene hennes. Denne øvelsen brystforstørrelse anbefales å gjenta minst ni ganger. Fullfør strekker stryke massasje brystene.

Husk at all rasjonell nekter massasje for brystforstørrelse i følgende tilfeller:

Diagnose sel i brystet;
Tilstedeværelsen av thyroid sykdom;
Kronisk sykdom nyre, lever, hjerte og luftveier;
Graviditeten;
Dårlig helse.

Hvis du ikke skriver inn de ovennevnte kategoriene så følge systematisk massasje for å hjelpe trekke til å øke og forbedre formen på brystene.  
Яндекс.Метрика