Hvorfor månen?
 Reproduktive funksjonen er bare for kvinner, denne prosessen er assosiert med oocytmodningen, eggløsning og hennes påfølgende graviditet. Hvis befruktning ikke oppstår, epitelet av endometriet, som kalles endometrium erstattes av nye. Gamle med spotting kommer ut, en kvinnes kropp uthvilt og re livmor forbereder for reproduksjon.
 Hva er månen?
 Syklusen av menstruasjon hos kvinner et gjennomsnitt på 28 dager. I løpet av denne tiden endometrium modnes og i fravær av svangerskapet, blir livmoren fjernet. Dette kalles demontering av livmorslimhinnen. Så lenge en kvinne er mensen, kan hun føde i form av biologi.
 I vårt samfunn, når en jente begynner puberteten i 11-14 år, tror ingen av fødsel. Natur rett og slett sier at modning er innenfor reglene fertil alder har kommet, og dette betyr at det er en intern omstrukturering av kvinnekroppen. Månen er bevis på dette: månedlig livmorveggen forseglet, fylt med blod for å ta den vordende mor celle og sperm forelder. Livmoren bør være fullt forberedt på å komme graviditet kan ikke avbrytes på grunn av mangel på blod i kjønnsorganene. I standby-modus, er moden celle om to dager (det er 12-14 dager etter vanlig månedlig). Men hvis graviditet ikke oppstår, endometrium hadde kommet ut to uker han skreller av og umiddelbart kommer i form av blødninger og blodpropp. Veggene av livmoren helt renset fra gamle slim, vasket de blod rikelig, og ved slutten av syklusen hele modningsprosess av kjønnsceller begynner på nytt. 
 Uregelmessig menstruasjonssyklus
 Avhengig av bostedsregion av genetiske faktorer og miljøforhold i den første menstruasjon hos kvinner kan variere fra 11 år til 18 i. Ofte skyldes forstyrrelser av vedheng eller endringer i urogenitale system er uregelmessig menstruasjon, for eksempel, kan være en forsinkelse på 1-2 måneder.
 Hvorfor måned, fant vi, og nå ønsker å snakke om sine symptomer lekkasje, noe som er strengt individuell for damene. Den gjennomsnittlige varigheten av menstruasjon - 3-7 dager. I de to første dagene av blødning er mer merkbar, som celler gå utenfor livmoren samtidig. Men hvis du blir forstyrret alderen og rikelig valg, trenger råd gynekolog.
 Unormalt i syklusen kan observeres i arvelige faktorer. Hyppig stresset påvirke tilstanden til den kvinnelige kroppen som en helhet, nervesystemet månedlig avsluttet, og eggløsningen var ikke, og er ikke ryddet i livmoren, at all fruktbarhet avsluttet. Hvis en kvinne tar p-piller kurs (inkludert hormonelle) om innsiden er spiral hvis det er ofte brukt i stedet for konvensjonelle sanitære pads tamponger, kan dette påvirke varigheten av menstruasjon.
 Hva er en "bølge"?
 Sprut - Denne frigjøring av endometriet, som utskilles i form av en del av blodet. Dette skjer hvis en jente eller kvinne er lenge på ett sted, slik som å sitte i en stol, så brått reiser seg og føles som en rask vanntett fôr. Splash skjer når overdreven fysisk aktivitet i løpet av måneden, etter en natts søvn når kroppen er i ro for lenge. Selvfølgelig, utgivelsen av blod gir en masse problemer, men denne prosessen er forårsaket av naturlig og kan ikke unngås.
 Å erte kroppen under menstruasjon, trenger du å kunne planlegge tid i løpet av de kritiske dagene. De kastet bort så kalt fordi, til tross for rengjøring og foryngelse av kroppen, med ankomsten av menstruasjon en kvinne føles mye ulempe, som inkluderer indre ubehag, trekke magesmerter, kvalme og svimmelhet, og generell svakhet. Disse symptomene hos friske kvinner kun observert i de to første dagene, men de trenger å være, og kan overleve, fordi hvis rengjøring ikke skjer, så hun ut som en mann, og derfor ikke kunne oppfylle sitt primære formål - å ta vare på og få barn.  
Hvor mange år med voksende bryster?
 Pubertet hos jenter ledsaget ikke bare i begynnelsen av menstruasjon, men veksten av brystene, forstyrret tidligere hormonelle endringer og vekt stabil psykologisk tilstand.
 Vanligvis vanskelig alder - en tid da folk i utgangspunktet ikke liker din refleksjon i speilet, jenter med vekst av bryster er veldig følsomme, tenker det vil bringe dem til livets mange ubehagelige overraskelser. Leter etter venner, kan de ikke ta mye om hvorfor hver jente utvikling skjer på forskjellige måter: noen - brystet det er begynnelsen på månedlig og blir frodig og forførende form, mens i andre er det mindre enn null størrelse på 20 år .
 Hvor mange år med voksende bryster?
 Voksende kvinne er folksomt, psykologer hevder at puberteten starter samtidig i hver av menstruasjon og brystvekst. Denne prosessen kan ta fra 5 til 8 år, avhengig av genetiske faktorer, miljø, hjemme jente, hennes nasjonalitet, etc. I 80% av jenter bryst slutter å vokse etter to år fra begynnelsen av den første perioden.
 Byste størrelse, form, plassering på brystet avhenger utelukkende på arvelighet, for å finne ut hvilken størrelse kan øke brystet, bare se på hans mor og pårørende til hennes linje. Når en kvinne ikke født, hennes bryster er som sovende, noe som betyr at etter mate babyen, og de vil slå litt annen form, mer moden, og dermed endre i størrelse.
 Strukturelle kvinnelige bryst fortsetter sin utvikling til alderdom, men alle endringene som finner sted innenfor, og det er ikke cellevekst. Bryst kvinner kan være mer på grunn av overvekt, som det er 85% av fettcellene.
 Hva bestemmer veksten av brystene?
 Gene spiller en avgjørende faktor i utvikling og vekst av kvinnelige bust. Hvis moren din beskjeden form, ikke forvent at brystene vokse til fem størrelser.
 "En hest i full galopp stop" - så sa en kvinne med stor form som har en stram struktur og form, vanligvis store bryststørrelse. De som vekten er små og skjøre bein, bryster vanligvis tilsvare grunnlov og ikke vokse over neste størrelse. Hvis jenta til tross for arvelighet, brystene blir overdrevent økning, bør se en endokrinolog, kanskje hun utviklet endringer i hormonelle bakgrunn, som hører til bruddene. Da jenta bli reseptbelagte medisiner er i stand til å harmonisere veksten av østrogen (kvinnelige hormoner).
 Seksuell utvikling generelt avhenger av bostedsregion, for eksempel orientalske kvinner føler seg full av 12-årene, og 15 er gifte kvinner og barnets fødsel.
 Ved sekundære faktorer som påvirker brystvekst, inkludert mat, hvis legemet i ungdomsårene ikke mottar det nødvendige antall sporelementer og vitaminer, er det underutvikling av visse organer, inkludert brystkreft. Leger anbefaler betale oppmerksomhet og meieriprodukter inneholder jern (f.eks, epler, pærer).
 Bryst vekst ledsaget av ubehagelige smerter, så, for å forebygge og å redusere mastopatiy terskel anbefales til bruk for bryst Douches, selv-massasje og rubdown grov klut. Omsorg for amming trenger for livet, fordi kvinners bryster - en dekorasjon kvinner.
 For utviklings organisme er viktig riktig holdning til ryggmusklene var i konstant tone, men takket være god holdning blir attraktive bryst form. Når hun sutulytsya, brystet hennes stiger uforholdsmessig, generelt kan det bremse utviklingen. Det sies at en kvinne skal bære seg selv, betyr det at bysten er sin dekorasjon. Og uansett hvilken størrelse det er, det viktigste som tiltrekker menn - en stolt peiling, vakker gangart, rettet skuldrene, trygg utseende. Det er fyren jenta vil følge (eller spise) øyne. En bryststørrelse er ikke viktig hvis en kvinne elsker seg selv for hva det er.  
 Å, hvor hardt vi har kvinner! Menn vil aldri forstå det. Bruke så mye tid på å prøve å gjøre en anstendig manikyr, og - igjen - vasket retter, og det er ingen manikyr! Eller enda verre - uten neglelakk retter kommer ned til lydens hastighet. Jeg tror bildet er kjent for mange. Med dette må liksom kjempe!


Velg en neglelakk


 En måte å bekjempe - det er det riktige valget av neglelakk.
 Jeg tror alle vet at du trenger å kjøpe høy kvalitet lakk. Dette er en av sakene hvor betale for mye penger fullt berettiget. Kjære lakk holdt lenger og lenger hviler på neglene. Hvis du ønsker å kjøpe en god lakk, se etter frø og flaske.
 Børste bør være medium hardhet. Stiv det vil være vanskelig å håndtere, og myk som raskt mister formen. Typisk er lengden av fibrene i forskjellige børste og gjorde det å male lettere deponeres. Kontroller børsten kan være å sette den på spikeren. Det bør skje i form av en etasje fan avslørt.
 Nå kan vi vurdere hetteglasset bør matche størrelsen på penselen. Det er ønskelig at han hadde mindre bøying, som elsker å stikke lakk. Det er to ting du bør være oppmerksom - dette er lukten av maling og utløpsdato.  
 Hvis du merker at huden i ansiktet hans mistet sin tidligere friskhet og rynker begynte å dukke opp, må du ta affære! Ikke ødelegge på grunn av denne stemningen, og trenger bare litt arbeid og utseendet på huden mye bedre.


Hvordan å gjenopprette huden og redusere rynker hjemme?


 Det finnes utallige typer merkede narkotika, for det ville forbedre huden og bli kvitt uønskede rynker. Men ikke alle midler er så vakker og trygg som de annonsere. Hvis du ikke stoler rashvalennыm proprietære verktøy, vil du bidra til folks oppskrifter.
 I stedet for kremer og masker kan tørke ansiktet sesam eller olivenolje. Det bør være på å tørke betale spesiell oppmerksomhet spesielt der rynker er mange og dype. Ved tilstrekkelig dype riller, kan du fylle med olje ved hjelp av en vanlig engangssprøyte (selvsagt uten nål). Denne ansiktsmaske holde omtrent en halv time og deretter vaske av.
 For vasking anbefales å bruke mineralvann.
 På toppen av alt blir våt klut i ansiktet. Vegetabilske oljer er en utmerket jobb med kraften i huden, glatter og gjenopprette sitt utseende. Vanligvis, etter måneder med behandling, rynker blir synlig redusert.  
Яндекс.Метрика