Hvorfor ønsker søtHvorfor ønsker søt? Det er kjent at økt craving for noen smak kan fortelle deg om noen problemer i kroppen. Slik at kroppen vår prøver å gjenopprette balansen. En ubalanse - en konsekvens av livsstil, underernæring, sykdom eller andre feil. Vurdere hvorfor ønsker søt.
Jeg ønsker søt, hva som mangler?
Årsaken til den økte ønske om søtt hver sin egen. Å forstå problemet, må du analysere din livsstil, tilstanden deres fysiske og psykiske helse, deres matvaner, hormoner, osv
Streng diett
Den raskeste, men også den farligste måten å gå ned i vekt. Mange jenter foretrekker å sulte deg selv enn vanlig gange inn i et treningsstudio og spise en balansert og korrekt.
Mest populær i hurtig vekttap diett er mono. Hvor mange kalorier kommer inn i kroppen til en jente som prøver å gå ned i vekt hvis det tre ganger om dagen spiser en bokhvete?! Knapt en tusen skrevet. Denne ubetydelig mengde energi, som er knapt nok for normal funksjon av organer og systemer. Cellene sulter. Og hjernen vet det.
Sentralnervesystemet trenger glukose. Utlede fra sin søte enkel og rask. En sulten kropp.
Hva gjør jeg?
Foreta en full meny. I dietten bør være komplekse karbohydrater som kroppen vil skape en tilførsel av glukose til nervesystemet. Spise bør regelmessig til samme tid. Det er bedre å gradvis redusere porsjoner. Siden kroppen blir vant til mengden mat som blir.
Fysisk og psykisk stress
Våre hjerner og våre muskler fôres hovedsakelig glukose. Det vil si, hvis vi legger musklene under sport eller trene hjernen mens du utfører mentale oppgaver, ønsker alltid søt. Fordi karbohydrater er delt lys umiddelbart. Når de zasvoyatsya (også umiddelbart), kroppen krever en ny porsjon.
Hva gjør jeg?
En time eller to før trening, fysisk eller psykisk, trenger å spise. Det bør være grønnsaker, korn, belgfrukter, korn, frukt. Når venne seg til det, suget etter sjokolade gradvis passere.
Hvorfor ønsker søt

Sinne, stress, depresjon
Emosjonell utmattelse, hyppige krangler med venner, vedvarende problemer, ensomhet, verdiløshet tvinger folk til å søke trøst i søt. Det er et vilt ønske om å "blidgjøre sine liv."
Dette er på grunn av utmattelse av nervesystemet, i hvilken det er en reduksjon i serotonin. En sødme raskt stimulere utskillelsen av hormonet moro.
Hva gjør jeg?
Først må du finne årsaken til dårlig humør. Hva som er satt inn i en tilstand av depresjon? Deretter finne en annen måte å komme tilbake fatningen. Det kan være hva som helst. Hvis du føler deg sterk sinne, deretter vyhlyupnit det. Rene gulv, tepper dunke ende flere ark, etc.
Dersom depresjon varer lenge, hjelpe avslappende behandlinger, hyggelig opplevelse. I alle fall må du finne en kilde til psykiske problemer.
Graviditet
Hvorfor jeg ønsker å salt, søtt, surt, etc.? Disse ønskene ofte på grunn av graviditet kvinner. Behovet for kaker og sjokolade øker gjennom hormonell svikt, følelser, vaner pinne stress.
Hva gjør jeg?
Igjen, må du trekke seg sammen og innse at lys karbohydrater - dette er ikke et produkt som trenger et barn i mors liv. Du må kanskje revidere din diett.
Andre grunner "søt" forhold:
- Lavt blodsukker (du må passere tester for å utelukke diabetes);
- Feil matvaner (mann vant til dessert etter en mettende lunsj);
- På slutten av måne måned og samme reaksjon (tap av kroppens jern med blod, et forsøk på å "gripe" ubehag, mangel på østrogen).
Bli kvitt sukker, avhengig umulig. Det første trinnet - for å finne ut årsaken til den økte etterspørselen etter søtt. Å vite roten til det onde, kan vi håndtere det. Og endre sin holdning til sukker. Det er ikke noe nyttig for kroppen vår.
Ved første, prøver å distrahere tankene dine fra ønsket om å spise godteri. Du kan drikke et glass vann eller spise søt frukt. Formalizuvavshy mat vil være lettere å håndtere sukker avhengighet.
When'd liker søt - spise!
Hvordan vaske nesen med en kald
 Undead gir mye ubehag og problemer. Det gir den kjente rytmen i livet, hindrer gjøre forretninger, noe som gjør natts søvn uutholdelig. Blant de ulike virkemidler for å håndtere en rennende nese er vask. Dette er en prosess der medisinsk væske passerer gjennom bihulene og renser dem, eliminerer vandøde. Det finnes mange alternativer enn nesen med en kald skylling.

 Typer undead


 Før den kalde behandlingsprosedyrer, bør finne årsaken til. Det smittsomme og infeksiøs rhinitt. Når inge bakterier eller virus infeksiøs rhinitt skjer, er det ledsaget av feber, forkjølelse. Infeksiøs rhinitt behandles grundig med samme sykdom. Hjelper varm te med honning og bringebær, spyling og nasal drypping.
 Ikke-infeksiøs rhinitt skjer ved et visst stimulus. De kan være allergisk eller mekanisk skade på nesen (septum kurvatur, allergisk mot støv eller pollen, dyreflass, etc.). I denne kalde bør begrenses til allergenet.

 Hvordan og hva skylle nesen med en kald


 Enhver form for rhinitt nasal vask hjelper. For denne tilnærmingen:

 Sjøvann, som er tilgjengelig på utsalgssteder.

 Saltvann, noe som kan gjøres uavhengig av hverandre.

 Infusjon av urter som kan lett gjøres hjemme.

 Løsninger for infusjon nasal lavage Saltvann gjøres med varmt vann og salt (i et glass - en spiseskje). Der kan du legge til et par dråper av jod. Dette utdraget er vasket nese med hendene eller med en pipette.

 I et glass vann utvannet teskje anstrøk av calendula eller eukalyptus.

 I en halv liter vann en spiseskje brygget kamille. Når væsken er avkjølt, kan du vaske nesen.

 Fra hva skylle nesen med en kald, avhenger av hvor raskt det vil passere. De ovennevnte verktøy er mest effektive. Selv om du kan vaske nesen med sitronsaft, trekke gjærede bete juice løk.
 Rhinitt - er den vanligste symptomet på forkjølelse. Så mange mennesker bekymret for hvordan du raskt kurere en rennende nese? Det er ingen hemmelighet som gir effektive resultater vaske bihulene viktig å vite hva din nese med en kald skylling. Saltløsninger er den enkleste måten å gjøre dette, og på rekordtid kur denne sykdommen.  
Hvordan bli kvitt en kald en dagNå er denne tid, når kald uunngåelig. Årsaker til nesetetthet kan være mange. Nok til å få regn eller tørke. Derfor må de første symptomene på nese umiddelbart begynne behandlingen.
Tror du at det er umulig for en dag kur rhinitt, også kjent som udødelige? Det er mulig. Det er mange måter. Kanskje ikke alle av dem vil hjelpe deg best, men verdt et forsøk.

Effektive måter å bli kvitt den udøde

Først av alt, sørg for å holde føttene varme. Ta et varmt bad.
Hvis det bare var en rennende nese, begynner å vaske nesen fortsatt mineralvann. Gjør dette så ofte som mulig. Om natten nese fett honning.
Like effektiv måte å bli kvitt en forkjølelse er å bruke en bue, men heller bruke løk innånding. For å gjøre dette, smuldre løk med en kniv, hell det i en bolle og puste overkapasitet, dekket med et håndkle. Lage flere av disse prosedyrene.
Skyll nese salt vann. For å forberede salt løsning, helle et glass varmt vann, tilsett en spiseskje salt, bland godt til det er oppløst. Når vannet er avkjølt, begynner å vaskes. Kan sprøyte, eller du kan bare helle vann i hånden og trekke neseborene.
I stedet for saltoppløsningen fra forkjølelse kan brukes bete juice. For en kopp vann til 0, 5 ts juice og begrave nesen på denne måten hele dagen.
Også god hjelp aloe juice. Det kan begrave nesen eller smøre nesegangene.
Ancient behandling var bare kaldt er sennep. De satte til tå og zabyntovuyut flanell, så slitasje varme ullsokker og holde sennep timer. Dette gjøres best om natten.
En svært effektiv måte, som lenge har vært brukt av våre bestemødre, er behandling av egg. Ta to kokte egg, men ikke la dem avkjøles helt. Påføres på begge sider av nesen og heiet før egg er fullstendig avkjølt.
Og sørg for å bli kvitt en forkjølelse i en dag, ved sengetid er nyttig å massere brystet, halsen og hendene. Du kan også drikke et glass varm melk med tilsatt smør og honning, og legger det på tuppen av en skje litt brus, og trekke på hælene av jod mesh og slitasje varme sokker.
På måter å bli kvitt de første tegn på en kald kan snakke mye. Ved første tegn kan godt hjelpe folk rettsmidler. Bare ikke utsette behandlingen hvis sykdommen kan forebygges i tide til å unngå mange problemer. Bedre ennå, styrke immunforsvaret, kle på været og ikke fryse å hindre at visse manifestasjoner av sykdommen.  
Яндекс.Метрика