Hvorfor nummen hender og føtter?Vite hvorfor nummen hender og føtter til rettidig ta hensyn til advarselen tegn på kroppen. I ett tilfelle, kan en svak nummenhet og prikking i ekstremiteter være en ufarlig signal den vanskelige plasseringen av kroppen. I en annen - en grunn tilgang til en lege.
Hvorfor nummen hender og føtter
Det faktum at numne hender eller føtter, som regel et symptom på interne problemer i kroppen. Endring av følsomheten av lemmer kan være forårsaket av ulike forhold:
Feil holdning. Vanligvis ender liten kribling, som går raskt når du endrer posisjon. Som en forholdsregel anbefales å unngå ubehagelig holdning når lem har sterk belastning.
Mangel på vitamin B12 i kroppen. Hans engasjement i metabolismen av nervefibrene vesentlig påvirker følsomheten av muskler og det kardiovaskulære systemet. Redusere B12 forårsaker nummenhet eller domstol utseende.
Klemming nerve. Problemer med ryggraden påvirker hele bevegelsesapparatet. For eksempel er ryggsmerter ofte ledsaget av midlertidig nummenhet eller verkende smerte i forskjellige deler av kroppen.
Carpal tunnel syndrom. Siden sykdommen ofte møter folk som har mye arbeid med datamus. Knusing middelnerve resultater i nummenhet første, andre og tredje fingre. Videre nummenhet kan ikke slutte med en kriblende og smerte.
Nevropati. Dette nervesystemet som forårsaker kløe, svie, kribling, følelse av sammensnøring i utstikkende deler av foten, fingre og tær. Spontan smerte ofte følger med diabetes, leddgikt, multippel sklerose, etc.
Hyperventilering forårsaket av angst eller frykt. Rask og overfladisk pust kraftig begrenser blodtilførselen til beina i kroppen, noe som fører til tap av følelse, nummenhet og svakhet øvre og nedre.
Raynauds sykdom. Mest sykdom manifesterer seg i prystupoobraznыh sirkulasjonsforstyrrelser i arterier, manifestert nummenhet i føtter og hender. Alarmsignal - svak cyanose av huden på fingrene ved den minste kald eller sterke følelser. Provocateur sykdommen er hyppig stress, hypotermi, arvelige faktorer, rus (inkludert alkohol og nikotin), langvarig soleksponering, vedvarende utmattelse. Ignorerer symptomer føre til lesjoner av andre organer i kroppen (nese, ører, hake).
Endarteryt obliterans. Innsnevring av blodårene er årsaken til nedsatt blodstrøm, etterfulgt av rask avkjøling av ekstremiteter. Mangel på behandling og progresjon эndarteryta kan forårsake permanent vaskulære og overlappende forekomst av koldbrann.
Provokasjon nummenhet
Det er mange vaner at følsomheten av ekstremiteter redusere. I noen midlertidig ubehag holdning av kroppen kan føre til alvorlige komplikasjoner i kroppen. Ved feil posisjon omfatter følgende:
Seter "fot til fot" der arteriell blodtilførsel blir forstyrret. Selv om dette utgjør ikke bare nummen ben, men øker sannsynligheten for åreknuter.
Krysset armene på brystet, skulder perezhymayuschye arterier som ligner på eksempelet ovenfor av føttene.
Permanent trammen, noe som fører til alvorlige problemer med ryggraden. Klemming nerveendene i dette området fører til ubehag i forskjellige deler av kroppen.
Seat "hvelvet hodet tilbake" i strid med blodtilførselen til hjernen. Permanent krenkelse arteria vertebralis kan ha svært uheldige konsekvenser, herunder lange stive øvre ekstremiteter.
Sitter på kanten av stolen når føttene er over gulvet (ikke får til kanten). I denne stilling, musklene presset på baksiden av låret, redusert blodtilførsel til det myke vev i kroppen. Derfor barkrakker forlate sjekk boliger for daglig bruk.
Sove på din side hvor hånden er i bagasjerommet. I drømmen er vanskelig å styre plasseringen av kroppen hans, så med en svak nummenhet i hender eller føtter etter å ha våknet opp med jevne mellomrom overfor folk flest i verden.
Hvis symptomene nummenhet oppstå oftere, er det på tide å se en spesialist. Diagnosen settes etter at alle nødvendige typer eksamen, fordi ofte pasientens klager ikke reflekterer hele problemet. Den tidligere er installert årsaken ubehag, vil de mer effektive metoder eliminere den.  
Hevelse av brystene før menstruasjon, norm og avvik forebygging

 Mer enn 70% av virkelig sex under premenstruelt syndrom, smertefull hevelse observert bryster. Det kan være så enkelt hevelse og en sterk økning eller belastning. I vitenskapelig terminologi, en prosess som kalles mastodynyey.
 Hvorfor hovne bryster før menstruasjon?
 Hovedårsaken er de hormonelle endringene som finner sted i andre halvdel av menstruasjonssyklusen. Nivået av østradiol og progesteron. Disse hormoner øke antallet celler i kjertelvevet i brystet ved å bli vanskeligere.
 Ifølge enkelte studier, mer sannsynlig at lider av smerter i brystet kvinner med større bryster og utvikles. Dette er fordi antallet av partikler som varierer fra 15 til 25. Under påvirkning av østrogen øker desember kanaler og progesteron utløser vekstbrysthule. Således utvider kreft og trenger å fylles med væske. Denne spenningen, hevelse og smerte.
 Hva kan øke brystsmerter før menstruasjon?
 - Salt, fett og kaffe i betydelig grad øke hevelse. Deres overdreven bruk fører til væskeansamling i kroppen.
 - Feilaktig valgt undertøy gir blodsirkulasjonen.
 - Å ta visse medisiner, ofte hormonelle prevensjonsmidler, noe som fører til hevelse i brystet.
 - Hyppige stress og tretthet også påvirke tilstanden av den kvinnelige brystet.
 - Abort føre til hormonelle ubalanser.
 Norm og avvik
 Allergi og liten brystsmerter i 5-7 dager før menstruasjon er normalt. Selv om ikke nødvendigvis forekomme i alle kvinner. En sunn kropp gjenoppretter raskt hormonell balanse, og hevelse finner sted umiddelbart etter menstruasjon.
 Hvis brystene øke betydelig og føre til store smerter, bør du ta hensyn til det. Enhver endring i status for brystet kan signalisere begynnelsen på en hvilken som helst inflammatorisk prosess. Spesielt bekymringsfullt tegn er ujevn komprimering. I deres nærvær bør umiddelbart oppsøke lege.
 Den mest vanlige sykdom i brystet - bryst i de tidlige stadier manifesterer seg som svellende brystene før og etter menstruasjonen. Selvbilde og forebyggende besøk mammologist bidra til å oppdage eventuelle avvik i den innledende fasen, som i stor grad forenkle behandlingen og forebygge alvorlige konsekvenser.
 Om status og utvikling av bryster har en effekt mange hormoner. Feil gjør selv en av dem fører til dysfunksjon brystene. Hormoner er avhengig av livsstil, ernæring, tilgjengelighet av usunne vaner, kroniske sykdommer.
 Forebygging av smerte i brystet
 Å redusere ubehag nok til å følge noen regler:
 - Ikke trekk brystet, å forlate BH med stive inserts og frø,
 - Muligens gi opp koffein, salt og fet mat,
 - Begrens mengden av væske
 - Føre en sunn og aktiv livsstil,
 - Med store smerter å ta smertestillende medikamenter, beroligende midler, eller urtete.
 For alle kvinner i reproduktiv alder endrer opplevelser forårsaket av varierende hormoner. Etter graviditet og amming i mange forsvinne eller omvendt symptomer-forløpere periode. Endring av menstruasjonssyklusen selv.
 Hevelse av brystene før menstruasjon er ikke en sykdom og krever behandling bare hvis det er forårsaket av sykdom.  
Hvorfor rykninger øyeUfrivillige muskelsammentrekninger øye - et ganske vanlig problem som kan ha ulike årsaker. Det antas at årsaken til dette fenomen - dreven spenning. I de fleste tilfeller er dette sant. Men øyet kan nappe og en rekke andre grunner.
Hvorfor rykninger øye
Før du bestemmer deg for hva du skal gjøre med derhayuschymsya øyet, må du finne ut årsaken til dette ubehagelige fenomenet.
Blant de vanligste årsakene til øye rykninger muskler, er følgende:

- Sentralnervesystemet.
 Nervøs tic forårsaket denne grunn som oppstår på bakgrunn av økt nervøs oppstemthet og samtidig nedgang i muskel tone. Oftest rykk muskler som årsak i hyperaktive barn;
- Smittsomme sykdommer. Vanligvis begynner øyet å nappe etter en ARI eller ARI. Nervesystemet er også underlagt den negative virkningen av virus og svarer på dem påtrengende bevegelser. Blant smittsomme sykdommer som kan forårsake nappe - direkte øyesykdommer: konjunktivitt, blefaritt;
- Beriberi. Underernæring fører til mangel på vitaminer. Nervøs tic er forårsaket av en mangel på kalsium og magnesium. Og plukke øynene - er det første symptomet, som kan følges av andre mer alvorlige manifestasjoner av beriberi;
- Trøtthet. Moderne mennesker aktivt involvere øynene til både arbeid og fritid. Arbeide med dokumenter på datamaskinen, se filmer - alt dette er det generell tretthet følgelig øyemusklene begynner å krympe på grunn av intens belastning normal;

- Nervøs sjokk.
Stress og nervøs belastning også ofte føre til at øyet muskler rykninger, lider nervesystemet og øye nerver spesielt.
Hva gjør du når øyet rykninger
Hvis øyet begynte å nappe, bør du være klar over at dette ikke er en sykdom, men et symptom på et brudd på et av systemene. Hvis du oppdager dette symptomet skal gjøre videre.
Først gjennom din livsstil.Arbeidstid og hvileperioder må være klart avgrenset. Hvis du har sitt arbeid aktivt involvere øynene, la dem hvile, noe som gjør fordypningen. I tillegg kan du gjøre spesielle øvelser for å bidra til å styrke øyet muskler. Positiv "bivirkning" av slike øvelser kan bli bedre syn.
Det andre viktige punktet - god ernæring. Tilfredsstille din diett mat høy i vitaminer og mineraler. Dette vil tillate deg ikke bare kvitte seg med en nervøs tic, men også forbedre den generelle tilstanden til kroppen.
Hold øynene på den negative virkningen av eksterne faktorer - strålende sol, vind og kulde. Hindre at fremmedlegemer, bruker bare høy kvalitet kosmetikk. Beskytte øynene mot infeksjoner som kan gå inn slimete observere reglene for hygiene.
Hvis forebyggende tiltak ikke hjelper - ta kontakt med lege.
Яндекс.Метрика