Hvorfor nummen tunge?Nummenhet språk ledsaget av ubehagelige opplevelser. I klinisk praksis er dette fenomenet som kalles parestesier.
Bokstavelig oversettelse av begrepet - et brudd på følsomhet. Hvorfor nummen tunge? Hva er årsaken til dette fenomenet? Hva du skal gjøre i denne situasjonen?
Hvorfor nummen tunge?
Den årsaker parestesi:
Bivirkninger av enkelte medikamenter. Farmasøytiske legemidler kan skade nerver språk. På grunn av dette er det nummenhet. I tillegg er noen antibiotika en bivirkning.
Glossalgia. Dette er en vanlig sykdom i tungen og munnslimhinnen. Det er ledsaget av en touch nevrose, manifestert av nummenhet eller kribling.
Alder funksjoner. Ofte tunge nummen for kvinner i overgangsalderen. Dette er på grunn av mulig brudd i slimhinnene (det blir tynnere og svakere) uorden gjenoppretting evner epitel labilitet vazomotornoy system dysrehulyatsyey autonome sentre og funksjonelle endringer i skjoldbruskkjertelen.
Anemi. Nummenhet tuppen av tungen karakterisert ved jernmangel og vitamin B12.
Refluksøsofagitt. Dette er en sterk aspirasjon av mave saltsyre region.
Allergi. En allergisk reaksjon kan forekomme i tannkrem, materialer for protetikk, tyggegummi (spesielt kanel).
Depresjon. Irritabilitet, humørsvingninger skarp, angst, søvnforstyrrelser - som alle kan utløse nummenhet språk.
Mekaniske skader nerveender. Kanskje som et resultat av en mislykket tannbehandling (tann extraction, for eksempel), kjevekirurgi, en brukket kjeve, ansiktsskader og hjerne.
Alvorlige symptomer på funksjonelle lidelser under svangerskapet. Spesielt i den tredje trimester, mot høyt blodtrykk og ødem.
Nummenhet tuppen av tungen kan være et symptom på visse sykdommer:
slag (som et resultat av hjerneskade);
Diabetes (nummenhet tips på grunn av tynning og tørrhet i slimhinnene av tungen, diabetisk nevropati);
multippel sklerose (på dette nevrologisk lidelse nummen mange kroppsdeler, inkludert tunge);
hypotyreose (med mangel på skjoldbrusk hormoner);
migrene;
Lyme disease (utvikler seg etter flåttbitt);
TIA (et midlertidig fenomen som advarer mot forestående slag);
hjerne aneurisme;
syfilis;
kreft i ryggmargen;
tumorer i hjernen;
Bells parese (en tilstand der ansiktet er nummen).
Parestesi språk oppstår oftest når
røyke;
overdreven bruk av alkohol;
mangel eller overskudd av mineraler i kroppen;
bestråling og strålebehandling;
heavy metal forgiftning;
B12-mangel.
Tips dum språk: hva du skal gjøre?
Nummenhet språk - er et problem som er nødvendig å gå til legen. Uavhengig av om de ledsagende symptomer. Som for liten, kan tilsynelatende brudd skjule alvorlige sykdommer. For kvalitativ undersøkelse av tilstanden er nødvendig for å svare på følgende spørsmål:
Når gjorde nummenhet i tungen tips?
Har du hatt noen rusmidler?
Har du maxillo-ansikts kirurgi eller hodeskade nylig?
Enten utført i den siste tiden tannbehandling?
På hvilken tid på dagen føler du nummenhet, følelsen forsterket når?
Det er ledsagende symptomer?
Du bør også gi informasjon om tilstedeværelse av allergi spesialister av produkter tatt nylig av tannkrem.
Å etablere den eksakte årsaken til problemet, må du
en blodprøve for å fastslå diabetes;
undersøke det kardiovaskulære systemet;
konsultere en nevrolog, endokrinolog og tannlege.
Bare etter resultatene av alle undersøkelser kan tilordnes adekvat behandling. Siden tuppen av tungen nummenhet påvirket av mange faktorer.
Vet du hvilket språk det, hvorfor er det så kalt?  
Hvorfor unge grå hår?Håret i håret bevis for høy alder, og et betydelig antall år bak. Denne ideen dannet i våre sinn i århundrer. Men grått hår på en ung jente eller gutt ser unormalt.
Snarere tror vi opplevde en mann alvorlig sorg, som i et øyeblikk zostarilo det. Kanskje det. La oss se hvorfor grå hår i ung.
Hvorfor vokser grå hår, ukontrollerbare faktorer
Fargen på håret vårt er avhengig av hva slags melanin - pigment som produseres av melanocytter, spesielle celler av pære. Eumelanin "flekken" i mørkt hår og brune nyanser.
Feomelanin - en blond og rød. Hvis melanocyttene slutte å fungere og mister sin aktivitet, gjør håret ikke får "maling" og blir grå eller fargeløs. Oppstå slik kan fiasko, av ulike grunner:
genetisk predisposisjon (på gennivå definert tidlig aldring funksjoner, noen celler tregere sin aktivitet har tjue år);
hormonelle forstyrrelser (noen hormonell svikt fører til irreversible konsekvenser, vil ingen noensinne gjette på som en "hit hormon" forstyrrelser i hormonelle nivåer kan føre til tidlig gråning);
lang kronisk sykdom (dysfunksjon av ett system i kroppen uunngåelig fører til svikt i de andre systemer som kronisk hjertesykdom eller mage kan påvirke tilstanden av håret);
Sykdommer i muskel- og vev og hud (nedsatt blodgjennomstrømning i muskler eller hud forbundet med sykdommen kan føre til tap av aktiviteten til cellene i hårsekkene).
Noen sykdommer kan forårsake midlertidig hår graying. Riktig behandling hell løser disse problemene. Forsvinner triggere - grå forsvinner.
Tidlig grå hår: administrerte grunner
Noen faktorer som oppmuntrer til grå hår, kan vi påvirke. Derfor en egen gruppe av utvalgte og vurdere problemet i form av sin løsning. Så hvorfor grått hår og hvordan du kan unngå det.
Først, for tidlig aldring av hår - et resultat av hyppig stress og depresjon. Moderne unge mennesker er i konstant stress: kampen for en karriere, "vыhrыzanye" sitt boareal, intriger og ugagn kolleger rask og rik personlige liv, konstant mangel på penger, sprø tempoet i læring, etc. etc.
Fra alt denne kroppen slites ut raskt, nervesystemet er oppbrukt, livsprosesser blir bremset ned. Resultatet - tidlig aldring og en grå i håret.
Videre fører sterk moralsk sjokk for en trekning av cerebral fartøy som er ansvarlige for ernæring hår. På grunn av dette håret begynner å gråne, fall, split, etc. Det finnes situasjoner der noen timer hode mann er helt grå.
Noen kirurger, for eksempel, i en kompleks operasjon kan være helt grå. En slik skjebne venter og fighter pilot, og en drosjesjåfør på hodet som var festet pistolen, og pedagog som går på "mistet" barnet. Enhver person som var i en tilstand av ekstremt høye nivåer av stress.
Hva gjør jeg?
Lær løse opp spenninger, å oppføre seg ordentlig i en stressende situasjon, lære teknikker selvtilfredshet og avslapping.
Sekund, ubalansert kosthold, hyppige kosthold. Håret ikke komme inn de nødvendige næringsstoffer, og derfor begynner å miste sin glans og farge. Tap av pigment fremmer også bruk av store mengder salt, kaffe og narkotika.
Hva gjør jeg?
Normalisere mat, avhjelpe mangel på proteiner fra planter og dyr i sitt kosthold, kobber, sink, jern, vitamin B10. Disse mineralene omfatter agurk, svinelever, hasselnøtter, østers, hvetekim, blåbær, gresskarkjerner, bokhvete, erter, kjøtt, meieriprodukter, egg, poteter, fisk, grønnsaker, frø og nøtter.
For det tredje, hyppig hårfarging. Inngang til maling kjemikalier gradvis ødelegger naturlige pigment produsert av melanocytter. Etter tre år med regelmessige fargestoffer kan virke første grå hår.
Hva gjør jeg?
Å elske din naturlige hårfarge. Naturen kan ikke gå galt ved å velge en nyanse av hår. Og for bedre eller verre med en spesiell hårfarge - det er rent subjektive (noen liker, noen gjør det ikke). Hvis du virkelig vil, kan du bruke mindre skadelige vidtinochnymy sjampo og balsam.
Til slutt, dårlige vaner, usunn livsstil, mangel på skikkelig hvile, dårlig miljø er også gjerningsmannen utseende tidlig grå hår. Således, for tidlig gråning av håret - et resultat av aldring av hele organismen eller enkelte organer.
Brudd på den normale levetid av det indre menneske fører til svikt i produksjonen av melanin, som er ansvarlig for fargen.  
Hvorfor har hodepine hver dag?Årsaken konstant hodepine kan være ulike negative effekter:
søvnløshet
mangel på søvn
anstrenge
uvelhet
funksjonsfeil av et system eller organ
stresset
Videre kan en grunn suppleres med en annen.
Depresjon og stress
I løpet av dagen, kan en person være masse øyeblikk når han føler angst, stress eller sorg. Kroppen hans oppfatter alle emosjonelle plager er ikke overfladisk, nervesystemet er svært følsom, det bærer all informasjon på sine celler, som i stort antall som finnes i hver kroppen, men hodet mitt rett og slett uuttømmelig sett.
Slik at hodet er mer sannsynlig å lide organer under stress, noe som kan føre til en følelse av trykk i hodet, bankende eller verkende smerter av varierende intensitet. Hvis du tror den viktigste grunnen var konstant hodepine av stress, må du lære å kontrollere sine fysiske reaksjoner i løpet av sin forekomst. Under stimulering eller spenning kan du belastningen muskler, tenner krympe, pusting kan bli rask.
Disse refleks effekter over tid kan føre til ubehag og tretthet svakhet. Det er derfor en hodepine hver dag for rutinearbeid. Du trenger for å holde styr på tiden som stressreaksjon og gi dem til å vises.
Hvis konstant hodepine fra stress, kan du:
du trenger å lære å slappe av,
puste jevnt og dypt, og leverer den nødvendige mengden av oksygen i blod og hjerne,
fjerne stress fra skuldrene og rette ryggen,
turer til psykolog også hjelpe deg å lindre følelsesmessig stress.
Disse enkle løsninger er ikke bare fratatt tortur hodepine, men gjør deg motstandsdyktig mot stress.
Dårlig søvn - en privat forårsake hodepine
Står naken smerte kan føre til kronisk mangel på søvn, urolig søvn eller søvnløshet. I dag, moderne mennesket i kraft av sin stilling betaler en sunn, full sove mye mindre tid enn for eksempel innbyggerne i byene et århundre siden. Søvn - er kilden til vår energi, helse og livskvalitet.
Vi plantet noen biologisk program som krever fjerning av kroppen en viss mengde tid til å sove - en naturlig hvile nødvendige systemer og celler. Overtredelse av dette programmet ikke bare føre til smerter i hodet, men andre lidelser i organer og vev.
Grovt regnet med at den gjennomsnittlige personen en dag trenger åtte timers søvn for å gjenopprette tapt kraft og gi kroppen en pause. Minimumsverdien kan være seks timer, men bare for en tid, som det etter hvert kan føre til svekkelse av helsen og delvis uførhet.
For å forstå hvorfor en hodepine hver dag, må du forstå hva som forårsaker dårlig drøm. Dette fenomenet kan være søvnapné, noe som fører til søvn kort stopp puste. Den hyppige forekomst det kan forårsake midlertidig akutt mangel på oksygen i hjernen, noe som resulterer i stadig hodesmerter.
Nødvendige tiltak for å forbedre kvaliteten og varigheten av søvnen:
gå til sengs tidligere, ikke bli båret bort sent å se på TV;
avstå fra jobb i kveld, noe som krever konsentrasjon, for eksempel datamaskinen arbeid;
Hvis det er ofte søvnløshet, bør du rådføre deg med legen din om det, kan han plukke opp for deg et sett med narkotika
som fortsetter å drømme;
ta et avslappende bad, ville det være gunstig for kvaliteten på søvn, blir det en dyp og sterk;
Prøv å sove tenke på hyggelige stunder, bli kvitt negative minner som har akkumulert i flere dager;
i morgen når jeg stige opp, ta en forfriskende rubdown eller ti minutters øvelser i rommet med vinduet åpent - de forbedrer blodstrøm, vil blod og hjerneceller gå mye mer oksygen til en av denne typen vil føre til friske celler og muskel tone;
Ikke misbruk i kveld mottak fet, krydret mat som forårsaker du smerte om natten i magen. Tung mat kan forårsake mareritt og ubehagelige drømmer;
Dreven drikking om natten kan også føre til dårlig søvn og hodepine. Det er nødvendig å hvile nyrene.
Hormonell ubalanse
Hormonelle ubalanser forårsaket av økt produksjon eller redusert nivå av progesteron og østrogen hos kvinner kan også forårsake langvarig hodepine. For eksempel kan en kraftig nedgang i østrogennivået før menstruasjon føre premenstruelt syndrom og dermed bidra til fremveksten av hodepine.
Hodepine under svangerskapet - et vanlig fenomen, spesielt i form av migrene. Først av alt, kan det være grunn til restrukturering av hormonelle nivåer. Det kan ta opp til levering. Når graviditet er ofte svimmel, er årsaker til dette fenomenet også gjemt i grove hormonell permutasjon.
Overgangsalder hos kvinner i voksen alder på grunn av en betydelig reduksjon i produksjonen av kjønnshormoner. På tidspunktet for overgangsalder og for en stund begynte det med kvinner ofte klager over vedvarende smerter i hodet. Over tid kan det gå tapt eller forverres, avhengig av de individuelle egenskapene til organismen.
Hvis hodepine av hva du skal gjøre i slike tilfeller:
helst postpartum amme babyen din, det vil ikke bare føre til normalisering av hormonnivåer, men frels oss fra erfaringer og hodepine
sørg for å ta kontakt med lege, som vil velge ut et stoff som lindrer alder av negative konsekvenser.
Smertene i hodet mitt fra belastningen på øynene
Hodepine kan oppstå etter langvarig belastningen på øynene. Visjon kan stamme ikke bare på det arbeidet som trenger mer oppmerksomhet øyne, men også matchet poeng på riktig måte.
Trykk i øyet er grunnen til at hodepinen ofte vises svimmelhet, skarp smerte når retning av blikket. Amerikanske forskere ble etablert av det faktum at mens du ser film i 3D-format med å sette på briller mange seere det ubehagelig svimmelhet, som varierer svak smerte.
Når tretthet og overanstrengelse av øynene til følgende fremgangsmåte:
Gjør kort men vanlig ansiktsmassasje, templer, området rundt øyet groper. Dette vil forbedre sirkulasjonen, føre en sunn tone ansiktsmusklene og kapillærer.
Du kan gjøre spesielle øvelser for øynene:
Fokus synspunkt fra nær til langt;
Ofte blinke øynene;
Avlede retning av blikket fra side til side, opp og ned
Gjenta øvelsen med øynene lukket;
Lage et avkok av kamille lotion, suge dem i 5-10 minutter.
Hodepine som følge av slitasjegikt
Presidenten kan verke fra konstant menneskelig tilstedeværelse i sittende stilling uten bevegelse. Smerter i baksiden av hodet og halsvirvler indikerer nærværet av sykdommen. Det plate degenerasjon i ryggvirvlene, stikkende smerter i nakken.
Det kan skje når:
Ujevn belastning på skjelettet og muskler
Krumning av ryggraden
Overvekt
Mangelen på vanlig fysisk aktivitet
Flate
Iført tunge gjenstander
Hva du skal gjøre:
Gjør fysioterapi, trening,
Forbedre din diett, som vil dominere vegetabilske proteiner og karbohydrater;
Ikke bære tung last;
Jevnlig endre sin posisjon, for å gi kroppen en pause fra monotont lang posisjon;
Walking on helse massasje økter.  
Яндекс.Метрика