Hvorfor nummen venstre arm?På problemet med "hva den venstre hånden er nummen" ikke kan tas lett på. Den venstre hånden er nærmere hjertet, og stikk det med et tap av følsomhet kan være en budbringer av farlige sykdommer.
Hvorfor nummen venstre arm etter søvn?
Hvis morgenen, våkner opp, oppdage subkutane maur på hånden - det er ingen grunn til alarm. Riste hender, håndledd, ta livskraftige sirkulære bevegelser, massere huden og musklene. Hvis ubehag forsvant, da - noe forferdelig har skjedd. Du bare lå hånden på natt og presset blodårer og nerver. Vev som ikke mottar tilstrekkelig ernæring, du ble advart om det.
De indikerer også om hans lange inaktivitet. Kroppen vår er konstruert ganske økonomisk måte - de organer som ikke utviser aktivitet avvent fra livet støtte. Prøv å holde hånden av en eiendom - etter en stund begynner det å lekke. Barn er rastløs, ikke på grunn av sin natur, men fordi de hver vev vokser kontinuerlig aktivert.
Vane å stadig og fast stole albuen på bordet, for eksempel en datamaskin, kan forårsake ulnar nerve nervesmerter. På det vil du finne ut om lillefingeren på venstre hånd nummen. Tap av følsomhet kan dekke og ringfingeren.
Når venstre hånd er nummen, kan årsakene være svært alvorlig
Lem parestesier kan være forårsaket av forstyrrelser i blodårer og nerver. Hvis nummenhet i venstre hånd prikking endres med jevne mellomrom, kan dette være et symptom på et hjerneslag eller hjerteinfarkt. Deres fare vil vite alt.
En indikasjon på tilnærming av et plutselig hjerteinfarkt kan tjene som ubegrunnet og parestesier i venstre hånd, dukket opp i våkenhet. I dette tilfellet, den eneste anbefaling - en rask telefon til legen, enda bedre - ring ambulanser.
Krever umiddelbar sykehusinnleggelse og hjerneslag. Det er farlig ikke bare delvis lammelse, som mange tror. Late hjelpemiddel kan forårsake blødninger i hjernen eller blokkering av blodårer. Tap av bevissthet, som kan slutte å puste og i døden - som sekvens mulig resultat. Hjerneslag dreper hver tredje eller andre, som døde i en fredelig miljø. Han er den ledende årsak til uførhet i nå. Det bør være oppmerksom på at i lesjoner av den høyre hjernehalvdelen av hjernen påvirkes venstre side av kroppen, nederlag venstre - høyre, spesielt nummen venstre arm.
Utsatt til for tidlig panikk er ikke verdt det. Finne ut, det er andre symptomer i tillegg ensidig nummenhet:
Plutselige synsforstyrrelser - forverring eller dobbel;
Kompleksiteten av språk - Uttale og lesbarhet;
Problemer med å forstå de mest enkle setninger;
Tap av koordinasjon, balanse, svimmelhet;
Plutselige, intense og uforklarlige hodepine.
Hvis du finne minst to eller tre tegn somle lenger tilgjengelig. Hjerte og sørg for å sjekke om lillefingeren på venstre hånd nummen og / eller ringfinger. Dette kan være et varsel om tilnærming av hjerneslag.
Det er ubehagelig er slik nå svært vanlig sykdom i ryggraden som osteoporose. Ignorerer hans behandling på et tidlig stadium truer alvorlige konsekvenser. Krumning av ryggraden (skoliose) på ett sted fører til endringer langs ryggsøylen. Og som ryggmargen er kontrollsenteret reflekser, det skjedde langs ryggmuskelen gjenoppbygge organer svare på svært ugunstig. Cradling muskelnerverøttene ved utgangen av ryggvirvlene, eller irritasjon av den deformerte intervertebral plate påvirke smerter og nummenhet.
Nesten enhver form for klinisk koronar hjertesykdom på noen måte uttrykt parestesi, særlig valne fingre på venstre hånd. Nummenhet i hendene og kan tjene som et signal av aterosklerose. På grunn av sin nærhet til hjertet, må man huske på at en blodpropp som brøt vekk fra veggen av en blodåre i armen og raskt når hjertet og hjernen.  
Hvorfor numne føtter?Nummenhet - ikke uvanlig, men forstår hvorfor numne føtter, er det fortsatt nødvendig. Blant de vanligste årsakene nummenhet i første omgang er mangelen på fysisk aktivitet. Hvis du av og til terpne foten årsaker kan ligge i dette. Å tone musklene trenger moderat trening, og det er viktig regularitet. Det faktum at moderat stress på musklene, og dermed positiv innvirkning på nerveender dermed gradvis stopper nummenhet.
"Supeni" nummenhet
Nummenhet kan forekomme i visse områder av huden på føttene. Den vanligste "satellitt" nummenhet:
frossenhet;
prikking;
røyke;
samlingen.
Nummenhet, som et tegn på sykdom
De ovennevnte symptomene er vanligvis tegn på sykdom:
dårlig sirkulasjon i nummenhet;
ryggsmerter;
migrene;
diabetes;
intervertebral brokk;
mangel på vitaminer, mineraler og overdrevent alkoholforbruk;
nerve kompresjon i trange regioner føtter (tunnel syndrom);
deformasjon av ledd og dermed nederlag nervene;
multippel sklerose;
arvelige sykdommer nerveskader.
Når du trenger å se en spesialist?
Disse symptomene kan skyldes degenerative plate sykdom i korsryggen, spesielt hvis det er nummenhet stopper ofte. Nummenhet kan også være et resultat av en mellomvirvel brokk. I alle fall, selvfølgelig, regulariteten av de ovennevnte sanser, nummen venstre ben eller venstre, eller kanskje begge føttene samtidig, bør du oppsøke lege nevrolog. Hvis inspeksjon ved hjelp av røntgen og MR ikke viser patologiske forandringer, så bør du gå til endokrinolog.
Fatigue - sykdom århundre
Årsaken kan ligge i nummenhet kronisk utmattelse som i dag folk flest føler at deres egen erfaring. "Den konstante mas på jobben hjemme, ofte uten en pause, en uke å gjøre alt for å gjøre det all right" - nesten hver dag for å høre fra legen par dusin pasienter. Årsakene til nummenhet kan være de mest tilsynelatende enkle ting:
Mangel på søvn.
Dreven trening.
Langvarig kroppen i en ubehagelig stilling.
Domstol - en av de tilknyttede symptomer på nummenhet i føtter
Ofte når numne hender eller føtter, er denne prosessen ledsaget av beslag som pluss de ovennevnte grunner kan skyldes en mangel på visse vitaminer og mineraler i kroppen. Anfall, vises vanligvis som et resultat av mangel på magnesium og kalsium, og B-vitaminer "D" og gruppen "For å forebygge og redusere forekomsten av eksisterende domstol skal spise regelmessig.:
melk og melkeprodukter;
alle typer nøtter og belgfrukter;
bokhvete;
rødbeter;
rosiner og aprikoser.
Hvorfor numne ben under svangerskapet
Nummenhet og kramper kan være hyppige følgesvenner av svangerskapet. Anfall ofte bringe ubehagelig følelse i denne perioden i en kvinnes liv. Det viktigste du trenger å vite om bena går nummen under svangerskapet, er det - vanligvis ikke trenger å ta hensyn primært på ernæring av gravide kvinner. Mikronæringsstoffer underernæring er den viktigste årsaken til ubehagelige opplevelser i bena under graviditet.
I første trimester av svangerskapet slike følelser kan også være forårsaket av toksisitet fordi det er ledsaget av oppkast og mangel på matlyst. Som et resultat, er det en mangel på viktige næringsstoffer. I andre og tredje trimester av fosterets behov vokse, slik at du trenger å spise balansert, i henhold til de prinsipper riktig, sunt kosthold.
Hvordan forebygge og løse problemene selv numne føtter
Hvis symptomene ikke er så systematisk, løse problemet med nummenhet ben kan være uavhengig:
Først endre livet ditt, selv om det var en stor vane. Morgen og kveld, sørg for å markere tid for elementær fizzaryadky. Hvis du gjør fysisk trening regelmessig morgen og kveld, du har aldri problemer med nummenhet;
Sekund, får lett jogging eller gange daglig spasertur minst 4-5 miles på et moderat tempo. Den beste tiden for slike prosedyrer er tiden på ettermiddagen, fordi i denne perioden reduserer blod viskositet;
Tredje, se på kostholdet ditt.
Og husk: ingen lege og medisiner vil ikke erstatte din oppmerksomhet til din egen kropp!  
Hva grå hår
 Dette vanlig fenomen i dag så tidlig gråning, berørte ikke bare unge jenter, og jo sterkere halvdel. En ting er når vi ser eldre dame krøller var hvite, og en helt annen situasjon - en ung kvinne med grått hår på hodet.
 Det er mange tilfeller når folk Sibyl få timer. Dette kan være å bo i en stressende situasjon eller sjokk, for eksempel farlige øyeblikkene som truer liv eller helse.
 Under normale omstendigheter, kan forekomsten av grått hår begynner i en alder av 30-40 år. Den første grå hår vises i templene, og deretter på ryggen. Dette er på grunn av redusert produksjon av melanin - pigment ansvarlig for fargen på vår hår en viss farge. Jo mer melanin produsert av mettet skyggen av hår. Det er to typer pigment:
 - Feomelanin dominert av representanter for rød hårfarge eller naturlige blondiner;
 - Eumelanin farge håret svart eller brun.
 Under produksjonen av melanin spiller en viktig rolle tyrosin enzym med aktivitets avtar med alderen, og alderdom generelt slutte å fungere. Som et resultat, blir grått hår og deretter hvit. Dette naturfenomenet er ikke relatert til funksjonsfeil av hårsekkene. Men la oss se hvorfor grå hår i tidlig alder.
 Hva grå hår
 1. Stress eller langvarig depresjon. I dagens verden, de aller fleste mennesker har en tendens til konstant stress. Misnøye personlige liv, relasjoner med andre, problemer på jobben, tilbakeslag i karrieren er et resultat av stress. Til slutt fører hektiske livet som fører enhver moderne mann, spesielt de som bor i store byer, ofte til nervøs utmattelse.
 2. Ulike kroniske sykdommer som avbrudd i fordøyelses og hjerte-systemer. Anemi og redusert immunitet kan også være en betydelig faktor i utseendet på hvite hår i folk under 30.
 3. I noen tilfeller kan tidlig gråning skyldes overforbruk dietter. Dette refererer til unge kvinner og jenter, som i dag mye av damene fiksert på å nå din idealvekt. Noen krysser en linje ved hjelp av ulike metoder for vekttap, frata kroppen din det samme settet av viktige vitaminer og mineraler og forstyrre riktig funksjon av menneskekroppen.
 4. usunn livsstil, overdreven tretthet eller permanent fysisk stress. Også svært vanlig årsak til tidlig gråning.
 5. arvelighet. Noen leger er av den oppfatning at det er en genetisk predisposisjon for tidlig gråning.
 Er det mulig å gjenvinne tapt hårfarge
 I noen tilfeller har det utseendet av tidlig grått hår ikke er fastlåst. For eksempel, hvis årsaken til hvite hår er en krenkelse av fordøyelsesorganer, er det mulig å forbedre situasjonen. Det er nødvendig å behandle kroniske sykdommer og etablere viktige driftssystemer, og vil være sannsynligheten for at tidligere hårfarge tilbake. Det samme gjelder mangel på vitaminer eller mineraler.
 Imidlertid er de fleste av grått hår irreversibel tilstand, i slike tilfeller, ved hjelp av forskjellige fargestoffer. Nyanser av sjampo eller hår fargestoffer er veien ut, mange kvinner lykkes med å bruke den.
 Riktig ernæring vil ikke tilbake hvis fargen på håret, så i hvert fall gi mulighet til å stoppe tidlig gråning. Du må få testet og finne ut hvilke vitaminer i kroppen er ikke nok til å fylle gapet.
 I forebygging av tidlig gråning trenger å føre en sunn livsstil, spise riktig, inkludere i kostholdet ditt et tilstrekkelig antall viktige sporstoffer, og selvfølgelig prøve å unngå stress og mental utmattelse.  
Яндекс.Метрика