Hvorfor nummen venstre arm?Det finnes en rekke grunner til at nummen venstre arm. De skiller seg lite fra kilder til nummenhet i venstre hånd. Så her, i utgangspunktet, vil snakke om omstendighetene som fører til tap av følsomhet i både øvre ekstremiteter.
Hvorfor nummen venstre arm: årsaker og konsekvenser
Parestesi - er ikke bare tap av følelse av touch. Denne medisinske begrepet omfatter brudd på følsomhet. Dette er det som populært kalles nummenhet, otlezhalostyu, zatekanyem, maur, svie, brenning, snulostyu våre organer. Det er avholdt og kronisk.
Det tar parestesi
Det kan være forårsaket av mekanisk virkning, trykk eller slag. Husk dask, som driver nålen i musklene moderne sykepleier. Sovjetiske pasienter fremdeles huske disse dager med et gys skudd når våre helsearbeidere var fortsatt ukjent enkleste måten å indusere midlertidig død hud og underhud. Og nå er det allerede og tannleger praktiserer et rusfritt smertelindring metoden.
Ganske ofte nummen hender i en drøm. Den mest sannsynlige årsaken kan være feil holdning under søvn, som ble klemarterien eller nerve badebukser og fiber. Litt varme nummen lemmer eliminere ubehag. Det er såkalte "Valentine syndrom" når en mann terpne hånd, som hvilte på natten hodet elskerinne.
Det samme resultatet fører og innenlandske faktorer:
hvis han ble kastet over lang stol, sofaer, nakke elskede;
hvis skuldermusklene fortsatt prydavlyvalys belte eller ryggsekk poser;
lang målt trykk og mansjett tonometer styahalasya for stramt;
hender i arbeid var over den langsiktige hjerte;
armene var for lenge i kulden.
Svært ofte er det en midlertidig parestesi muskelspenninger. Enkelt muskel overbelastning fjernes massasje. Men den konstante overveldende byrde på de andre, arbeider, hånd (de fleste mennesker - høyre) fører til såkalt "tennisalbue" (эpykondylytu). Sykdommen har en tendens til ikke bare idrettsutøvere, men også dataoperatører, syersker, massører, budeier og andre. Det hindrer streng overholdelse av arbeid (45 minutters arbeid - 15 minutter hvile).
Videre nummen venstre arm? Potensiell kronisk parestesi
Noen lengre dysfunksjon av kroppen - en anledning til å reflektere over sin helse. Hvilke sykdommer kan føre til en gjennomgang av?
1.Sheynыy Osteochondrose
Det er en ubehagelig sykdom som fanger overraskelse og ikke bare begrenser bevegeligheten i nakken, men også strekker seg til skuldre, armer og bryst. Kilden til det er klemt nerve eller langvarig irritasjon i umiddelbar nærhet av vertebra. Nerve klemmes små muskler, og irriterte unormale endringer i mellomvirvelskiver. Det kan være et fremspring (utbuling) plate vanlige grenser og samtidig opprettholde de elastiske egenskapene til innholdet.
Skoliose (krumning av ryggraden) - ikke den vanskeligste effekt. Mye farligere brokk når kollapser struktur substans stasjonen, og naturligvis ikke lenger mulig å returnere den til stedet. Irritasjon av nerverøtter som passerer utvekst eller prolaps, svare til sterke smerter og parestesier. Hvis patologi på venstre side, venstre hånd nummen da på høyre - høyre.
2. Cervical spondylose - en sykdom av bein ryggraden. Da hennes på kantene av ryggvirvel organer vises osteophytes (benete utvekster).
3. syndrom stige muskler - en samling av symptomer som vises når front trapp muskel press på de lavere røttene av plexus brachialis og subclavia, trykke dem til øvre thorax ryggvirvler. Det fører ikke bare tap av følelse og hennes hånd muskelsvakhet, men det provoserer vaskulær forstyrrelse i smerte reaksjon.
4. Skader i skulderen. De - og gapet strekking av muskler og sener, ledd vыvyhu - fører ofte skarp mekanisk belastning.
5. plexus brachialis nervesmerter. Den høyre påvirkes mer til venstre. Det er preget av sterke smerter, som alternerer med følelse og nummenhet oderevenelosty. Der slapp muskulatur og deres atrofi, begrensninger av springen.
Behandling av kronisk parestesi i hendene - er lang og kostbar. Derfor er det viktig å hindre at det ved å følge alle forebyggende tiltak.  
Hvordan fjerne en tannpineHvordan fjerne en tannpine ved hjelp av improvisert tror mange av oss minst en gang. Kanskje alle i hans liv minst en gang møtt med en tannpine. Smerten er bare uutholdelig. I dette tilfellet, Nyttige tips prøve å fortelle deg hvordan du skal håndtere tannpine.
Selvfølgelig, det bør ikke vente til en tann razbolitsya veldig mye. Det er best for forebygging av tannlege besøk minst en gang i året, og deretter ingen problemer. Men vi må gå til tannlegen ofte kort tid. La oss snakke om hvordan du kan fortsatt bli kvitt smertene.
Hvordan fjerne en tannpine hjemme
Hvis en tann verke begynte under måltidet, er det første skrittet til å slutte å spise. Umiddelbart til popoloskaty munnen og pusse tennene. Denne måten vil du spare tennene fra matrester som kan sette seg fast mellom tennene eller hull. Nå kan du drikke litt smertestillende pille. Dette kan være analginum, ibuprofen, aspirin.
Hvordan fjerne en tannpineHvis smertene blir funnet på et sted som det å finne en hel tablett ting, så bare feste til sår tann vatt gjennomvåt valokordin. Godt til vanlige brus skyll tennene med en liten mengde jod.
Å bidra til å lindre tannpine kan et stykke av isen. Sannheten er lang, men effekten er merkbar.
Hvordan fjerne en tannpine folk rettsmidler
- Hvis tannpine kan bruke salvie gress. For å gjøre dette, en spiseskje av urter, helle et glass vann og kok i 10 minutter. Denne infusjonen å skylle munnen tar ca 4 ganger i 30 minutter. Vær oppmerksom på bare trenger å skylle munnen med varm infusjon, infusjon hvis kaldt, må du gjøre en annen.
- Du kan legge øret stykke roten av Banan. Smerten vil gå gjennom 30 minutter. Legg en bit av plantain roten av øret skal være, på siden, noe som er dårlig tann.
- Tannverk godt fjerner propolis. Et stykke propolis har å sette på den verkende tann. Smerten går fort.
- Hjelper lindre smerter i en blanding av like mengder løk, hvitløk og salt. Kashka plasseres direkte på tann og satte en bomullsdott på toppen.
- Utmerket velprøvd middel for tannpine er å bruke en magnet til tannen som gjør vondt. Du trenger bare å kinnet på den siden hvor en tannpine, satt et stykke magnet i en halv time, og du oppdager at du umiddelbart bli enklere og smertene vil passere.
- Hvis du har en tannpine, er det også anbefalt å smøre flere ganger om dagen med en løsning av jod i fravær av en allergi mot det. For å unngå brannskader leppe trekk forsiktig hånd med en bomullspinne børste med nebb og vente til den tørker.
- Vel å bli kvitt tannpine krydder som nellik. Ved hjelp av en støter Mos nellik i en morter til en tilstand av fint pulver. Pulver rosa feste tannen til pasienten og hold det med språket i noen minutter. Nellik er ofte brukt som et analgetikum og antiseptisk i odontologi.
Hvordan fjerne et barns tannpine
Hvordan fjerne en tannpineSmå barn så vel som voksne utsatt tannpine. Selvfølgelig, ved konstant verking eller skarp smerte av barnet må reduseres til tannlegen, denne forsinkelsen er ikke nødvendig. Men å fjerne tannpine av et barn til en lege besøk. Alle eksperter anbefaler først sjekke barnets munn. Noen ganger hender det at et barns tannpine sitter fast stykke mat. For å gjøre dette, ta en liten lommelykt eller gå opp til vinduet med et barn med et sterkt dagslys, og nøye inspisere tennene. Hvis du ser det fastkjørte mat, fjerner du det med tanntråd.
Deretter forberede barnet til å skylle salt løsning med et glass vann og en teskje salt. Salt stor hjelp avlaste gingivitt og dens hevelse. Gjenta fremgangsmåten munnvann saltoppløsning bør være flere ganger om dagen.
I tilfelle du finner ut at tannpine tannemaljen sprakk utløst, bør munnvann utføre vanlig varmt vann for å lindre smerte.
Når et barn blir skadet tennene nøye se til sine måltider. For perioden tannpine et barn bør utelukkes fra kosten til fast føde, så det trenger ikke føre til smerter, og spesielt varme eller kalde retter veldig motsatt.
Som et bedøvelsesmiddel i alle fall ikke la barnet ditt voksen medisin som aspirin. Motta narkotika i tidlig alder kan utløse utvikling av alvorlige nevrologiske sykdommer. Nok til å kjøpe en spesiell barne dråper eller gel tannpine. Eller barnet ditt kan skylle munnen vann og noen dråper fedd olje. Og husk, mens syke barn bør ta oppmerksomheten bort fra smerte og ubehag. Sjekk ut din favoritt babyen bok, slå til ham tegneserier å hjelpe flykte fra tannpine.
Hvordan fjerne en tannpine under svangerskapet
Hvordan fjerne en tannpineNår du i løpet av svangerskapet er det tannpine, til hastverk slå til en tannlege. En erfaren spesialist vil undersøke munnen, finne kilden til smerte og helbrede din verkende tann. Behandling av tannpine under svangerskapet føre til alvorlige problemer. I dag, tannlegekontor bruke spesielle laserenhet, som du kan trygt kurere tennene uten bruk av smertestillende tabletter, som trenge morkaken. Hvis du ikke kan delta på et skap med moderne utstyr, henvisende tannlege, sørg for å sette den i populariteten av din posisjon slik at legen kan finne den rette medisinen for behandling.
Inntil du slått til tannlegen for å fjerne tannpine hjelp munnvann soda-salt-løsning. Løs opp i et glass med vann i en kaffeskje med natron og salt. Varm løsning for å skylle munnen flere ganger om dagen for å lindre smerte.
Rynke Anbefale deg når du skal behandle tennene som ville da ikke står overfor en tannpine. Helse til deg!  
Яндекс.Метрика