Hvorfor numne hender?Hvis din venstre og høyre hånd (vekselvis eller sammen) nylig gjør seg nummenhet, må snarest forstå årsaken til nummen hender hvorfor. Nummenhet i hender kan oppstå av ulike grunner. For å fastslå diagnose, for å finne årsaken til følelse. Den beste måten å finne årsakene er en fullstendig undersøkelse av kroppen.
Vanligvis er nummenhet forårsaket av kompresjon av visse deler av kroppen. Når klemme blodsirkulasjonen, så nok til å endre sin stilling til nalahodyvsya blodet. Hvis nummenhet gjentas ofte nok, bør du søke en undersøkelse av spesialist.
Hva kan forårsake nummenhet?
Nummenhet i hender kan faktisk være ledsaget av prikking, som vanligvis oppstår når du endrer kroppsstilling. Hvis nummenhet er midlertidig, kan det utløses av:
Lang sitter i en stilling, i hvilken en av armene kastet over på baksiden av en stol eller stoler. I denne stilling er det komprimering av nerver, blodtilførselen blir avbrutt knuste områder, slik at det er nummenhet.
Utvidet slitasje last (bag eller ryggsekk) på skulderen hans.
Bruk av stramme klær som setter press på visse områder av hendene, for eksempel, stramme mansjetter, komprimere håndleddet. Av denne grunn, valne fingre.
Arbeidsforhold, som skal heve hendene over hjertet.
Innsnevring av blodårene, som oppstår ved langvarig eksponering for lave temperaturer (vinter).
Hva kan indikere nummenhet i hender?
Hvis nummenhet i hender eller det ganske ofte, og det er ikke elimineres ved å endre posisjonen til kroppen, har en fullstendig undersøkelse av kroppen. Hvis du er kronisk numne hender, kan problemet være en av de sykdommer. I dette tilfellet, nummenhet else er ett av symptomene. Først av alt, bør du ta kontakt med nevrolog for første nevrologisk test. Denne testen tar sikte på å identifisere følsomheten av nerver. I tillegg kan det hende du trenger en blodprøve for å fastslå blodsukkeret av tyroksin og nivåer av kjønnshormoner.
Høye blodsukkernivå kan indikere diabetes, tyroksinnivå - om hypotyreose, og nivåer av kjønnshormoner - om overgangsalder. Også undersøkt nivåer av kalsium, natrium, kalium, magnesium, vitamin B6 og B12. Hvis du har mistanke om forekomst av leddgikt og skader utnevnt påvise røntgenundersøkelse. For å bestemme offset plate eller klemt nerve, har du myelografi. MR pass ved mistanke om svulst. Etter inspeksjon blir det klart hvorfor numne hender.
Samlet numne hender kan indikere forekomst av følgende sykdommer:
nevralgi av plexus brachialis, som kan følge av sykdom i nerve eller nerve plexus betennelse i omliggende vev og organer, og som et resultat av hypotermi eller infeksjon. Plexus brachialis nervesmerter ledsaget av skarp smerte og tap av følelse i skulderen, som kan spre seg til andre deler av kroppen;
skadde håndleddet og skulderbladene;
cervical Osteochondrose, som er å beseire den mellomvirvelskive av nakkesøylen. Med livmorhals Osteochondrose er klemt nerve. Sykdommen kan også være assosiert med forekomsten av en prolaps, felles degenerasjon, og hyperaktivitet vertebra. Nakkesmerter er ledsaget av ryggsmerter under bevegelse av nakke, armer og skuldre, forårsaker kriblende følelse i bena og fører til dårlig koordinering av bevegelser av hender;
syndrom stige muskler. Dette syndromet oppstår når komprimeringen av subclavia og de nedre røttene av brachial plexus. Knusing påvirkes stige muskler, skyver hun røttene til den øvre thorax ryggvirvler. Som et resultat, er den berørte side et tap av følsomhet, er det merkbart redusert og forskjellige karakteristiske vaskulære forstyrrelser. Slike brudd er ledsaget av smerte;
cervical spondylose, preget av vekst av osteofytter på de ytre grensene av ryggvirvlene, noe som skyldes degenerasjon av kommunikasjon. Cervical spondylose - en sykdom i ryggraden, der smerte er konsentrert i nakke og øker når du flytter lemmer og hodet;
pleksopatyya skulder. Denne sykdommen er forbundet med skade på nerve plexus, som følge av traumer, stråling, strålebehandling, tumor eller kompresjon;
carpal tunnel syndrom. Dette syndromet vises som et resultat av sammenpressing av median nerve ved sin passasje i carpal tunnel i håndleddet tverrgående leddbånd;
ulnar nerve syndrom, som er forårsaket ved sammenpressing av albuen grøften perifer nerve. Ulnar nerve syndrom vanligvis resultater fra traumer;
Raynauds syndrom, carpal lidelse preget av arteriell blodtilførsel. Dette syndrom er et resultat av spenningen, eller under påvirkning av kulde.

Hvorfor numne hender om natten?
Mange lurer på: "Om natten, numne hender, hva du skal gjøre" Hvis du av og til gå nummen hender om natten, er grunnen til feil posisjon under søvn cervicalcolumna.
Om natten, nummenhet som følge av "lekker" nakken under søvn. Dersom feil posisjon nakke ødelagte blodtilførsel og ernæring nerver i ryggmargen. Hvis du bruker en høy pute, kan nummenhet være mer uttalt. Å eliminere "natt" bør brukes nummenhet ortopedisk pute og madrass.  
Grunner Hvitt belegg på tungen
 I normal frisk person, den vanlige fargen på tungen - blek rosa. Men noen ganger kan dette være en del av talen dekket av en taste forskjellige farger: grå, gul, grønn, brun og noen ganger til og med svart (f.eks kolera). Den vanligste fargen belegg - hvit. Dette er tilfeller vi vurdere i mer detalj.
 Som forklart av eksperter, fører hvit blomst i språket ikke alltid ligge i noen sykdom. Av seg selv, er denne utdanningen en opphopning av bakterier, avfallsstoffer og døde celler. Ingenting galt med dette fenomenet er ikke - alle, synes selv en helt frisk person hvite flekker vanligvis om morgenen (etter sove). Å fjerne det er nok til å pusse tennene og skylle munnen.
 Noen ganger årsaken er og bruk av visse medisiner. Dette bør nevnes i instruksjonene for bruk av narkotika. Du trenger ikke å bekymre deg spesielt - etter avsluttet behandling fargen på tungen seg tilbake til det normale.
 Men hvis raidet tettere enn vanlig, kan dette tyde på dehydrering (overdreven tap av fuktighet) eller på en klar misbruk av alkohol, overdreven avhengighet til røyking, samt feber (ett av symptomene på forkjølelse). Her er noen trinn du bør ta.
 Tykke hvite flekker i språket er noen ganger en budbringer av sykdommer i mage og tarm, som kronisk forstoppelse, gastritt. Hvis han begynner å ta gul, så mest sannsynlig sykdommen blir mer alvorlig stadium. Forresten, de tettere patcher, jo mer vokser smittsom sykdom i kroppen. Normal er et slikt lag gjennom som lett se kroppsspråk.
 Mye verre hvis plakk er nesten umulig å fjerne (det skjer igjen raskt) og holdt det for mer enn to uker. Denne personen kan forstyrre ikke bare dårlig ånde, men sykelig tilstand språk (det er betent papiller). I slike tilfeller er det tilrådelig å oppsøke lege så hvit språk ofte indikerer tilstedeværelse av viral luftveissykdommer eller lunge opprinnelsen til lungebetennelse.
 Men ikke glem at hvite flekker kan indikere ekstremt farlige og andre menneskelige sykdommer. Disse inkluderer:
 - Leukoplaki (en forstadier tilstand av kroppen);
 - Gjær infeksjon (forårsaket av sopp slekten Candida);
 - Syfilis;
 - Deskvamativny glossitt ("geografiske" tunge);
 - Lichen planus, noe som påvirker slimhinnen i munnen og tungen.
 Derfor, hvis du har noen mistanker om fargen på tungen, er det bedre å oppsøke medisinsk anlegget.  
Halebenet vondt under svangerskapet
 Under graviditet, mange som klager over smerter i halebenet, og det ble nesten uhørt i denne posisjonen, men det er bedre å konsultere legen din. Halebenet smerter under svangerskapet kan være annerledes - kjedelig, skrapete, gitt perineum eller nedre del av magen. Ikke overraskende, er moren plaget av slike smerter, fordi kroppen hennes har til å arbeide og for henne og barnet, og det er ganske stor belastning på hele kroppen.
 Hvorfor sår halebenet under svangerskapet
 For denne smerten kan finne ganske enkel forklaring - kroppen naturlig forbereder seg på den kommende fødselen. På denne tiden, begynner å utvide bekkenet og halebenet avvist å åpne fødselskanalen. Også kan skade innvirkning hvordan nylig mottatt og er helt glemt (offset eller subluksasjon halebenet). I tillegg kan årsaken være en brokk, som er i mellomvirvelskiver, eller salter, som avsettes i leddene, fordi den er konsentrert i halebenet nerveender.
 Av åpenbare grunner kan sitte i samme stilling over lengre tid. Tilstrekkelig til å forandre seg med lenestoler på en stol og gjøre noen enkle øvelser og smerte forsvinner.
 Ubehag i ryggraden, eller rettere sagt, i sin nedre del, kan være forårsaket av depresjon og stress.
 Når smerter i halebenet og nedre del av magen, er å anta at skylden kan være bekkenorganer og derfor bør gjelde til gynekolog kan betent eggstokkene. Dessuten kan en naturlig forklaring på smerter i halebenet være nerve prosesser som zaschemylys. I dette tilfelle er det meget intens smerte og "brenne".
 Smerter i halebenet kan indikere en mulig spontan abort.
 Hvis legemet i utilstrekkelige mengder tilført kalsium og magnesium, som kan observeres smerte i dette området.
 Under graviditet, vokser livmoren i størrelse, så det er en spenning forhold i halebenet, sacrum og bekken bein. Hvis en gravid kvinne led en vanskelig fødsel eller frukt er stor, og kan føre til smerter i halebenet.
 Slik smerte er karakterisert ved sprekker i endetarmen, hemoroider og proktitt. I dette tilfellet må du umiddelbar behandling, som utnevner en lege.
 I alle fall, for å identifisere den egentlige årsaken til smerter i halebenet krever en helhetlig tilnærming og kombinert behandling.
 Hvordan fjerne smerter i halebenet
 Først av alt, bør du konsultere en erfaren profesjonell. Hvis det ikke er noen trusler, denne smerte - en normal tilstand for gravide kvinner, men det er noen måter hvis ikke bli kvitt det, eller i det minste redusert.
 Stor hjelp i dette tilfellet øvelser inkludert i treningsanlegg, designet spesielt for gravide. For disse øvelsene egnet spesiell gymnastisk ball, men behovet for å engasjere regelmessig.
 Vel lindre smerte tørr varme som er oppvarmet salt helles i en pose, og du kan koke et egg og sette den på halebenet. Men før denne prosedyren er nødvendig å oppsøke lege fordi de kan være kontraindikasjoner ved termiske behandlinger.
 Under graviditet, er det bedre å foretrekke hard avføring, ikke polstret sete og inkluderer iført tung last. Også vei ut av denne situasjonen kan kjøpe en spesiell bandasje, som eliminerer stress. I tillegg kan det virke som et forebyggende tiltak for å forebygge mange komplikasjoner. Ikke sitte for lenge på ett sted, den beste tiden å tide å stå opp, men sakte, gjør oppvarmingstid tur.
 For å forhindre slike smerter kan bruke en spesiell myk pute, det reduserer press på halebenet når en kvinne sitter. Bli kvitt smertene i halebenet kan bruke massasje, beroligende bad eller bruke noen avspenningsteknikker.
 Ikke behandle med likegyldighet noen smerter i halebenet, eller smerte vil bry deg lenge etter fødselen, og den neste graviditet vil være en reell pine. Så det er bedre å slå til en gynekolog og beholde helsen i sjakk.  
Яндекс.Метрика