Hvorfor numne henderHvis du står overfor svært hyggelig fenomen nummenhet i hender, må du snarest ta skritt for å eliminere ikke veldig stiv, og årsakene som forårsaket det. I dette tilfellet er det ikke en engangs-skjermer, og nummenhet i hender, som ble vanlig. Grunnene som numne hender er delt inn i flere grupper, vanligvis en sykdom relatert til brudd på metabolske prosesser i kroppen, samt uregelmessigheter i muskel- og skjelettsystemet.
Den årsaker nummenhet i hender

Før du tar noen skritt i behandling av nummenhet i hender, finne ut årsaken. Blant de vanligste:

- Stoffskiftesykdommer på grunn av ulike sykdommer i det endokrine systemet. Den vanligste - diabetes og pankreatitt. Hypotyreose (reduksjon i tyroksin hormon skjoldbruskkjertelen), og redusert nivå av kjønnshormoner i sykdommer i urin system - ofte er det grunner til at numne hender. Ofte hender gå nummen og hos pasienter som lider av sykdommer i fordøyelsessystemet, særlig når det er utilstrekkelig absorpsjon;
- Sykdommer i muskel- og skjelettsystemet. Spesielt cervical Osteochondrose, som er manifestert ved kompresjon av blodkar og nerver, som fører til nummenhet og øvre ekstremiteter. Mindre vanlige, men mer farlige sykdommer i muskel-skjelettsystemet, som fører til nummenhet - spondylose, leddgikt, periarthritis. Vanligvis disse sykdommene nummen en hånd som jamming er ensidige;
- Forstyrrelser i blodtilførselen til hendene. Denne grunnen er ganske sjelden blant sykdommer som provoserer fremveksten av lidelser - Raynauds syndrom, polynevropati. Mistanke om sykdom er mulig hvis hender ofte nummen om natten.

Måter å bekjempe nummenhet i hender
Identifisere årsaken til sykdommen har en medisinsk spesialist, har han også å gjøre forskrivning medikamenter for å behandle og forebygge nummenhet i hender. Etter samråd med legen din, kan du også bruke hjelpemidler hjemme for å redusere de ubehagelige manifestasjoner av nummenhet i hender og hindre fremveksten av nummenhet i fremtiden.
Det første du må gjøre - en anmeldelse av kostholdet ditt. Din mat skal være rik på vitaminer og mineraler som er nødvendige for normal kroppsfunksjon. Men avledet fra mat næringsstoffer ofte nok, så du må ta mange ekstra vitaminer og mineraler. Når det gjelder valg av den mest egnede konsultere legen din.
Det andre tiltaket er nødvendig for å hindre nummenhet i hender - en avvisning av dårlige vaner. Alkohol og nikotin påvirker alle systemer og organer i kroppen, og selv om dårlige vaner utløst sykdommen, kan de betydelig forringe sin gang.
Den tredje viktig skritt - utfører forskjellige øvelser som forbedrer blodsirkulasjonen. Ta vare på hendene, ikke glemme de andre deler av kroppen. Den beste måten i dette tilfellet vil være daglige øvelser, som består av enkle, men effektive øvelser.
I tillegg kan du gjennomføre lokale behandlings numne hender folk rettsmidler, men må først få godkjenning av legen din. Blant disse verktøyene - en blanding av pepper og vegetabilsk olje, tilberedt på brann i en halv time å bli gnidd etter avkjøling i hender og fingre. Effektivt middel som anses bad kontrast for hands - vekslende varmt og kaldt vann.  
Hva du skal gjøre hvis du har en hodepineDag, hodepine er en av de vanligste problemer. Grunnen til at hodepine kan innstilles. Dette tretthet og stress og spenninger, og migrene. Enda en endring i værforholdene, i noen tilfeller påvirke forekomsten av smerter i hodet. Heldigvis finnes det mange måter å glemme om dette problemet.
Hva gjør massasje for å lindre hodepine
Hvis du har hodepine, er det best å massere det litt. For denne tilnærmingen akupressur. Det er spesielt effektivt når smertene kom på bakgrunn av sterk tretthet eller feil på indre organer.
Du trenger bare å massere "beroligende" motion (rotasjons eller hjerneslag) 5 minutter å massere alt biologisk aktive symmetrisk punkt (hode og lemmer) bør være bare én gang.

Terapeutisk massasje for hodepine kan være:

- Varme lett stryke området mellom det ytre hjørnet av øyet og hårfestet, bare vann fra fingrene i øyet ikke bare i side opp;
- Finger å presse en avstand på ca 2 cm fra det ytre hjørnet av øyet og gjøre noen roterende bevegelser;
- Trykk fingrene inn i groper i bakken ørene og litt dra huden opp, og deretter tilbake til startposisjon av fingrene;
- Gjør noen sirkulære bevegelser i gropene, som er plassert på den ytre enden av øyebrynet (det er lett namatsuyetsya), og deretter gjenta de samme bevegelsene over toppen av øret.

Hvis hyppig hodepine, trenger du ikke bare hodet massasje. På kroppen andre punkter rørende at du kan fjerne smerten. For eksempel, på baksiden av hånden din. I dette området er det hull mellom tommel og pekefinger, og hvis en litt masserer dem når hodepine, vil smertene avta i løpet av få minutter. Dessuten er disse punkter ligger på utsiden av håndleddet (like over bretten og ankler er dypere) på foten (hvor forbundne fingre 2 og 3) og den indre overflaten av ankelen (ca. 1 cm over ankelen til ankelen).
Hvis du har en sår hodet baksiden av hodet, så mest sannsynlig at du har myoheloz som er begrenset nakkemusklene. Denne tilstanden er kjent for mange, som ofte oppstår når lang funn i en vanskelig posisjon (sitter ved datamaskinen i søvn), og da mannen var over. Den beste rette for denne type smerte i hodet er akupressur. Men det må begynne å gjøre med nakken: nakke muskel gni og gni dem litt.
Tradisjonelle metoder for behandling av hodepine
Hvis du gjør massasje, men hodepine ikke går bort, må du bruke en annen metode - Plantevern. Decoctions, infusjoner og andre former for urter vil bidra til raskt å beseire noen smerter.Det mest effektive er følgende oppskrift:
- 20 g hyllebær blomstrer brygge 200 ml varmt vann, la stå i 15 minutter og drikke 50 ml flere ganger i løpet av dagen. Selv om hodet ikke lenger gjør vondt, holde drikking infusjon i 7 dager.
- Johannesurt 20g (tørket), hell 200 ml varmt vann. Dette betyr perfekt fjerner hodepine som vises i bakgrunnen av stress eller under svangerskapet, men infusjonen bør ta minst 21 dager 100 ml per dag;
- 20 g oregano (tørket), hell 200 ml varmt vann og sil blandingen gjennom en 40 minutter Hvis du ønsker å forberede medisiner raskere bare koke blandingen i 15 minutter på lav varme. Ta det verktøyet du trenger 400 ml hver dag i en uke. Du kan ikke drikke et avkok av oregano og gravide kvinner som ammer babyen;
- 0, 5 kg lus kjøttdeigen og presse sin juice gjennom cheesecloth. Drikk dette juice 100 ml tre ganger daglig.
- Mix vann og eddik (eple) i forholdet 1: 1 og lage damp inhalasjon. Bør innåndes fem minutter, men smertene vil passere i løpet av to minutter.
Når en hodepine, bidra til å roe ubehag og komprimere poteter. For å gjøre det, trenger du en kg av rene rist potetene, tilsett 50 ml melk og sette den resulterende massen ved x / stoff laget av ca 1 cm. Deretter pakke må brukes på hodet og slitasje en pels lue. Hold det krever minst en time.
Også spare deg fra hodepine vannmelon juice. Å forberede den, må du ta en moden vannmelon og skille kjøttet fra huden. Deretter må du hamre massen og press gjennom cheesecloth, tilsett saften av et par skjeer av sukker og noen blader av mynte. Drikke det i små porsjoner trenger ca 100 ml
Av alvorlig hodepine og hjelp kur hvitløk balsam "stjerne" - de trenger å blande og gni en blanding av whisky. Med verkende smerter best å sette innsiden av vanlig kål blad til toppen av hodet.
Hvis hodet er sterk og lang vondt, vil du rødbeter. Gjør saften ut av det og legge den i bomull pads, feste dem til ørene. Den positive effekten du kan føle deg bare et par minutter. Også som smertestillende kan bruke sitron masse. Det er adskilt fra huden og sette 5 minutter på begge tinningene. Etter fjerning av sitron vil du merke en svak rødme av disse stedene. Ikke bekymre deg, dette er ikke en allergisk reaksjon, bare smøre vaselin tempel eller noen baby krem, og alt går.  
Hvorfor pisket håret?Som hår kan nøyaktig bedømme helse og livsstil av eieren. Trihoptiloz eller flisete tupper av håret - er bevis på interne problemer i kroppen eller feil vare.
Mest sannsynlig å ha dette problemet lenge tørt hår. Under påvirkning av uønskede eksterne faktorer, begynner de å flasse ved endene. For å bekjempe tverrsnitt av hår, er det først nødvendig å identifisere årsaken. La oss se hvorfor pisket håret?
Hvordan er den delen av håret?
Det ytre skallet er laget av håret skalaer i tilknytning til hans bar. Talgkjertlene utskille sebum hode, som er fordelt over overflaten av håret, beskytte, og gir glans og glatthet.
Under påvirkning av aggressive faktorer er lipidfilm skadet og bunter av keratin skalaer, som gir håret skjemmende. Vanligvis sichutsya tips av håret i en avstand på 2-3 cm fra kanten, de hviler lysere hår. Men noen ganger kvinner klager over at pisket hår hele.
Årsaker til Hair tverrsnitt:
genetisk predisposisjon;
lavt immunforsvar;
dårlig ernæring, mangel på vitaminer;
smittsom sykdom;
kroniske sykdommer i endokrine, hjerte, fordøyelsessystemet;
ugunstige miljøfaktorer: sterk vind, høye og lave temperaturer, solen;
mangel av sebum olje til håret på grunn av overdreven lengde hår;
stresset;
dårlige vaner;
kort søvn;
Mekaniske faktorer: dårlig kam, grer vått hår, stram elastisk sammentrekning;
kjemiske faktorer: hårfarging, perming, alkaliske rengjøringsmidler, maling, skum;
termisk effekt, føner, styling og krølltang.
Pisket hår, hva gjør jeg?
Spis riktig, ta vitaminer, søvn minst åtte timer om dagen, unngå stress.
Drikk rikelig med væske.
For å utføre behandling av kroniske sykdommer.
Du kan ikke gre vått hår.
Bruk en tre kam, væske og store tenner.
Regelmessig trim håret (1 per måned), for å forhindre tverrsnitt bruker en spesiell teknikk hårklipp hot saks, er flisete tupper forseglet.
Glem om de kjemiske perms, styling, tørking hårføner.
Til farging av hår farge betyr sparsom bruk av terapeutisk effekt.
Split hårbehandling
Du må bruke medisinsk Anti delen. De inneholder lecithin ekstrakt, kamille, hvetespirer. På tuppen av håret etter sjamponering, gjelder spesielle balsamer som ikke trenger å skylle. Disse midlene dekker håret wrap, og det holder sammen keratin skalaer.
Hver gang du vasker håret gjøre hodemassasje. Også ikke glem om næringsrik masker til håret pisket. Hva gjør du hvis håret pause og pisket? Skjønnhetssalonger tilbyr hår lamineringsprosess. I håret sette en spesiell forbindelse som Seal hår porene, noe som gjør det glatt og tett.
Masker til håret pisket
Masker tillate deg å fylle fuktig hår for å forbedre deres vekst, ikke så tørr. De brukes til hodet vask to ganger i uken. Først masken gnidd inn i hårrøttene og deretter distribuert i hele sin lengde. Mer hår innpakket et håndkle i 30-40 minutter.
I hodebunnen kan bli gnidd varm burdock olje. Deretter hodet dekket med plastfolie og et håndkle. En time vaske håret med sjampo og skyll med vann surgjort med sitron.
75 g burdock røtter insisterer på 200 gram mandelolje for 24 timer. Deretter koke på lav varme, blir belastningen påføres hårrøttene for en time før vask.
1 eggeplomme blandet med olje, brandy, honning, henna pulver. Alle ingrediensene er en teskje. Påfør på håret i 30-40 minutter, vask deretter grundig.
Som en maske for tørt hår kan søke varm yoghurt. Det er brukt to ganger ved et intervall på tretti minutter, og deretter vaskes med en mild sjampo.
Linfrøolje er blandet med vodka i like mengder, 10 minutter rubbing hårrøttene. Da han forlot for tretti minutter, og innpakket et håndkle på hodet.  
Яндекс.Метрика