Hvorfor numne tær?Det bør være redd for plutselig nummenhet i bena
Hver person noensinne har kommet til tankene spørsmål om hvorfor numne tær under søvn eller tvunget til å bo i posisjon. Selv små barn noen ganger føler nummenhet i fingrene, som noen ganger skremmer dem, så det er frustrerende. "Sitt ute" baby etappe kan entusiastisk spiller, sitter pidvernuvshy fot under. Det er lett å berolige, gni eller kraftig stryke etappe. Dette improvisert massasje hjelper blodsirkulasjonen og nummenhet går unna.
Hos voksne fenomenet er ofte i perioder med dyp søvn og rolig søvn. Knusing lem egen kroppsvekt, vanskelig å skru opp eller stakk hånden under puten, kan du presse kapillærer, som penetreres av fingre, hender, føtter, og dermed upovilnyvshy sirkulasjon i disse små fartøy. Våkne opp, hvis en person ikke føler sine egne fingre. Følelsen av "fremmede" uskikkelig hender eller føtter endringer prikking i fingrene, noen ganger ganske sterk. Det også kort og i en frisk person går raskt uten spor.
Så det hender at en mann av slike hendelser er ikke tilbøyelig til å legge vekt. Tross alt, de var alltid venner og seg selv. Men hvis lange og ofte valne fingre og tær uten hensyn til holdning, betyr det at tilstedeværelsen av sykdommer som ikke kan ignoreres. Spesielt forstyrrende symptom er manglende evne til å reagere på hudens temperatur, for eksempel for å skille varmt fra kaldt vann.
Hvordan finne et svar på spørsmålet hvorfor nummen tær
Henvise til lege for avklaring av hvorfor numne tær, må du være forberedt på testen, som dessverre ofte finner allerede eksisterende sykdom. Som et stort kroppens vev avgitt av nerver og blodkar. De bestemmer følsomheten, de riktige musklene fungerer. Og årsakene til at det er problemer i sitt arbeid, kan være mange.
En veldig vanlig symptom er nummenhet i tærne isjias forårsaket av lumbar Osteochondrose. Deformasjon av ryggvirvlene, herniated plate komprimere nerveender, noe som er grunnen forstyrret nerve conduction og perifer sirkulasjon. Avhengig av nerve Klem nummen venstre fot eller høyre. Selv om ubehag er av lokal karakter, for eksempel, tidvis nummen stortå, kan ikke ta hensyn til det. Etter periodisk tap av følsomhet tær raskt kommer ganske sterk smerte. Denne tilstanden krever sykehusinnleggelse, og jo før den er i gang, jo mer sannsynlig suksess.
Sykdommen er assosiert med symptomer og nummenhet i ekstremiteter
Mange alvorlige sykdommer er ledsaget av symptomer på nummenhet. Her er noen av dem:
diabetes, hvor blodårer er utsatt for større risiko for skade på grunn av forhøyede nivåer av blodsukker;
Raynauds sykdom brudd blodstrøm i små fartøyer;
obliterating endarteritis, som fører til innsnevring og blokkering av arteriene i ekstremiteter, og i alvorlige tilfeller - til koldbrann;
aterosklerose i underekstremitetene, hvor ødelagte blodsirkulasjonen gjennom plakk i blodårene.
Denne kroniske sykdommer som krever konstant medisinsk tilsyn og jevnlige kurs for behandling. Men disse sykdommene ikke skje ved et uhell. Disse resultatene genetisk predisposisjon, røyking, alkoholmisbruk i kosten, mangel på fysisk aktivitet. Alkoholforgiftning katastrofalt ødelegger blodårene, og røyke hver dag irreversibel innsnevring av lumen. Og så, og en annen - valget av personen, som langsomt dreper seg selv disse vanene. Når nummenhet i fingrene bør resolutt nekte alkohol og tobakk, bli en utmerket herre over sitt eget liv.  
Hva gjør vondt i nedre del av magen?Absentia vanskelig å fastslå hva som gjør vondt i nedre del av magen. I alle fall, trenger du en spesialist gjennomgang og samle detaljert medisinsk historie. Ja, det er mange eksempler på at magesmerter oppstår etter en aktiv kilde eller endre den vanlige menyen.
Men sammen med at vi vet mange tilfeller der smerte symptom hjulpet oppdage farlig sykdom. Så det er bedre å veie risikoen før du ignorere ubehag og forventer at "det vil bli."
Lavere magesmerter hos kvinner
Mange jenter blir seksuelt modne notat som tidvis vondt i magen under mensen. I de fleste tilfeller er dette en normal fysiologisk prosess i hvilken det er ikke nødvendig å heve panikk. Men hvis utvalget er for omfangsrik, stå sin farge eller vekke mistanke, kan kvinnen ta kontakt med gynekolog for å sjekke deres helse.
De vanligste årsaker til smerter i magen vakre damer:
Gynekologiske sykdommer. Inne den kvinnelige kroppen er tett sammenvevd. Fordi betennelse vedheng, livmor fibroids, ovarian Cyste eller en seksuelt overførbar infeksjon kan forårsake genital like trekke smerter i nedre del av magen. I 70% av tilfellene hos kvinner magesmerter antyder sykdommer forbundet med gynekologi.
Kramper i muskler og leddbånd. Dreven emosjonelle kvinner noen ganger gjør en bjørnetjeneste til dem. Følelsesmessig opprørt eller stress på jobben kan føre til krampe sener og muskler som forbinder de indre organene sammen. Osteopat bidrar til å takle dette problemet, bør det slå til ham for å få råd.
Eggløsning. På tidspunktet for hårsekken ruptur og slippe et egg, feire noen kvinner trekke smerter på venstre eller høyre side av magen (avhengig av beliggenhet hårsekken). Gradvis, kan smerten bevege seg i bekken-området, eller til og med forsvinner av seg selv. Avhengig av de individuelle egenskapene til ubehag varer fra to timer til to dager i midten av menstruasjonssyklusen.
Blærekatarr. Hyppig og smertefull vannlating sammen med blod i urinen har blitt en viktig anledning til å anke urolog. I fravær av riktig behandling smerte vil bare øke.
Graviditet. Under svangerskapet barnet kan skade magen på grunn av trusselen om spontan abort, svangerskap utenfor livmoren, på grunn av plutselige endringer i hormonnivåer, på grunn av fysiologiske endringer (f.eks forskyve tyngdepunktet). Observasjon spesialist vil lette forståelsen av når smertene er normalt og når du skal ringe legen straks til huset til den gravide kvinnen.
Når en sår mage hos menn
Menn er brakt opp i stadige forsikringer om sin makt på grunn av smerter prøver å ignorere. Men ignorerer deres tilstand - er ikke et tegn på svakhet, men en manifestasjon av kortsiktighet. Hvis forsinkelse behandling, kan konsekvensene bli mye mer alvorlig.
Hyppigste årsakene til smerter i underlivet hos menn:
Blærekatarr og nyreproblemer. Hyppig vannlating (spesielt hvis det blir smertefullt) av ufullstendig tømming av urinblæren svært raskt fører til en overgang vanlig kronisk blærekatarr. Hvis det frysninger, feber, kroppstemperaturen stiger, kan legen mistenke pyelonefritt (nyre betennelse). Urin og ultralyd urin-systemet vil begrense søket til røttene "for å oppnå effektiv behandling.
Sykdommer i prostata. Dessverre, de fleste av mennene er ikke engang klar over betennelse eller prostata adenom. Om lag 60% av Cavaliers møte dette problemet minst én gang i sitt liv, så sjekk denne kroppen vil være en logisk løsning.
Obstruksjon tynn eller tykktarmen. Problemer med en stol klart angi årsaken til smerter i magen.
Verkende smerter i magen, mulige årsaker
Fremveksten av magesmerter i seg selv er ikke et symptom som indikerer et helseproblem. Mest smerte kan bare supplere andre manifestasjoner av en sykdom.
Blant de mulige årsakene til verkende smerter i underlivet hos både menn og kvinner, være oppmerksom på følgende:
Betennelse i vedlegg. Smerten starter fra området av navlen, gradvis synke ned i den nedre del av magen på høyre side av kroppen. Mange mennesker feilaktig tror at betennelse i vedlegg er alltid ledsaget av en skarp smerte, så ignorere den gnagende følelse i underlivet. Men hvis det er en økning i kroppstemperatur, oppkast, kvalme, bør du søke legehjelp.
Symptom divertikulitt. Det er ledsaget av frysninger, feber, kvalme og forstoppelse. Varighet av smerte kan bli alvorlig strukket i tid.
Strangulated brokk. I svært sjeldne tilfeller, når mennesket terskelen er ganske høy, mens begrense smerter beskrevet som verkende brokk. Gjennomgang av fremre bukvegg bidrar til å diagnostisere.
Forsiktig
Noen meget skarp smerte i nedre del av magen kan skjule et farlig problem. Det er bedre å ringe en ambulanse, men ikke for å sende slektninger til apoteket for smertestillende medikamenter.  
Hvorfor lure føtter
 Denne ubehagelige fenomenet oppstår plutselig og forårsaker skarp smerte. Kalv muskelkramper kan oppstå både under trening og under søvn. Hvis bena reduserer regelmessig, bør du ikke la problemet uadressert.
 Retten kan forekomme i foten eller leggen muskler i låret. Svært smertefullt de oppstår i ro når en person våkner fra akutte smerter i noen del av beinet. I forhold til fysiologi fenomen forklares ganske enkelt: musklene i underekstremitetene er en skarp klipp, og avslapping kommer bare gjennom tid.
 Ben kan reduseres mens svømming, løping, utendørs spill, sykling. I dette tilfellet, kan problemet være mangelfull i oksygen og glukose i kroppen som er nødvendige musklene under fysisk aktivitet. Ofte reduserer foten i kaldt vann. Dette skjer på grunn av reaksjonen av musklene i kulden. I hvile musklene reagerer på kulde skjelve, men hvis de blir utsatt for fysisk aktivitet, det vil si risikoen for plutselige kramper lemmer.
 Ofte reduserer foten og i løpet av ferien. Vanligvis leger tilskriver dette til tilstedeværelsen av flate føtter. I noen tilfeller natten leggkramper provoserer mangel på magnesium, kalium, kalsium og glukose. I noen tilfeller beslagene signalisere utviklingen av diabetes, åreknuter eller aterosklerose. Arch føtter ofte hos gravide kvinner, som i begynnelsen av svangerskapet og i de senere stadier. Her kan det være gjemmer seg i mangel på vitaminer (i første trimester), og økt stress på føttene (siste trimester).
Hvorfor lure føtter
 Hvis det plutselig dukket opp, trenger å slappe av og ta en komfortabel stilling. Hvis du føler deg krampe i liggende stilling, bedre opp og sakte senke benet mot gulvet. Med sterke smerter lett massere musklene dine eller sette på leggen eller foten elastisk bandasje. Prøv å spise mer mat rik på kalsium, magnesium og kalium. Reduser mengden fett i kosten av kjøtt og animalsk fett.
 Pass på at skoene var høy kvalitet og komfortabel. Med hyppige kramper i ekstremitetene kan være effektive i Filatov øvelser for føttene. I sittende stilling eller ligge bøy og unbend føtter (over en fot og meg selv). Å starte arbeidet med 12-zhynan rozhynan tre ganger om dagen. Omsider sine tall økt til 50-70 bevegelser.  
Яндекс.Метрика