Hvorfor overvåke hyppighet og varighet av sammentrekninger

 Nylig kom vi i formuleringen av spørsmålet:

 "Jeg er 7 måneder gravid. En venn nylig spurt om jeg regnet sammentrekninger. Hvorfor overvåke hyppighet og varighet av sammentrekninger?".
 Disse indikatorene kan tydelig bestemme hvor mye tid som gjenstår før levering. Ved begynnelsen av åpningen av livmoren sammentrekninger gjentatt etter 30 minutter. Da gapet mellom dem er redusert til tre eller færre minutter og gradvis øke deres varighet: 15 til 20 sekunder ved inngangen til omtrent 45 sekunder før slutten av denne perioden.

 En enkel metode for beregning av kollisjoner


 Den enkleste metoden for å telle sammentrekninger - definisjon intervall fra den ene ende av anfall før den andre: jo kortere den er, jo nærmere levering. Husk at evnen til å telle sammentrekninger uunnværlig hvis du har tenkt å ha en baby snart.  
Våren. Hårpleie våren

 Hvordan ta vare på håret våren


 Spring vitaminmangel og depresjon kan føre til økt hårtap. De svekket og tynnet det. I huden forstyrret mikrosirkulasjonen og vann-olje balanse, løk bli underernært.
 Spring - tids dietter. Kvinner har en tendens til å bringe kroppen i form før strandsesongen. Noen neuemnы i denne saken. Innsnevring dietten, alle slags restriksjoner på mat, har en tendens til å føre til en mangel på vitamin A, C 5 C og N. Vær forsiktig med dette. Bedre gi opp hermetikk, røkt kjøtt, ikke spise stekt og krydret. Hvis håret ditt du kan ha en mangel på silisium. Spiser rå frukt og grønnsaker med skinn, kli frokostblanding. Essensielle her agurker, rødbeter, asparges, salat, persille, jordbær.
 Spis første sesong greener i store tall, drikke fersk juice, buljong hofter, urtete. Spis sunn mat, sjømat, tang, kokt kjøtt, fisk og fjærkre, olivenolje, soyaprodukter. Kommer i en treningsklubb. Juster kroppen i de kommende årene, være glad og optimistisk. Humøret vil påvirke hele kroppen.
 Drikke kosttilskudd lage vitamin injeksjoner, forsiktig massasje av hodebunnen og stimulerer hårvekst fysioterapi utstyr. Bruke urtemedisin.
? No stress! Langvarig stress kan forårsake alvorlig hormonell hopp i kroppen som kan føre til dramatiske endringer i ulike systemer.
 I langvarige prosessen med håravfall, må du oppsøke lege trichologist. Det bør undersøkes. Det kan være skjoldbrusk problemer, diabetes, anemi.
 I sjampo og masker anbefales hårtap er ofte Amineksilom. Det er et stoff som forhindrer herding og forringelse av ernæring rot hår. For å stimulere til vekst i medisinsk kosmetikk amynoproteynы lagt. Vel, hvis en del av dere fortsatt finne eteriske oljer av rosmarin og sypress, som er en naturlig antiseptisk og glykoproteiner som forlenge levetiden på håret, og enzymer som styrker hårsekken.
 For å forbedre hårvekst næringsstoffer spesielt for våren er en maske som inneholder olivenolje, egg, honning, linfrø ekstrakt. God hjemmelaget maske med naturlige produkter.
 Potet kjøttkraft skylle håret. Dette vil bidra til å styrke tynnet struktur.
 Spring sjelden som ikke splitte hår. Å behandle dette problemet så godt som mulig til kjøp egnet maske som inneholder silikon derivater. Etter påføring danner en beskyttende film som beskytter mot dannelsen av nye lesjoner.
 Sostryhyte flisete tupper hos frisøren, å ty til hjelp av varme saks. Denne teknikken er tettende hvert hår, så de vil ikke bli delt, og deres struktur vil bli styrket.
 Tørt hår bare kald luft tørketrommel.
 Ikke dosushyvayte hår hvis utvei for å hjelpe tørketrommel.
 Fukte håret sjampo og masker, er hydrolysert eggehvite under hvilke. Det er viktig at dine kosmetikk for håret proteiner ble effektivt beskytte og gjenopprette strukturen.
 På tørt hår kan behandles av olje komprimerer. To eller tre søknader og betydelig forbedre hår tilstand. Du kan blande forskjellige oljer. Grunnlaget ta burdock olje og legge til det alle relevante funksjoner for aromaoljer, som appelsin, ylang-ylang, lavendel. De bare effektiv for tørr hud. Bland smør, gni blandingen inn i hodebunnen, bære en dusj cap og vikle et håndkle på toppen. Hold en time, vask deretter med en fuktighetsgivende sjampo og balsam.  
Prosessen med hårvask sjampo og teknologi søknad

 For hver person varig behov vaske håret er annerledes.
 Tips om denne saken i sine hver kosmetolog. Fremfor alt, ikke søker til absurditet, ikke vыmыvayte helt naturlig beskyttende fettlaget som naturlig fett og hud utvalg, som har soppdrepende og antiseptiske egenskaper, beskytter hår og hodebunn fra sykdommer.
 Det er tre hovedmåter sjampo, pulver, spesielle midler og våt vaske.
 Renseri egnet i tilfelle av alvorlige sykdommer i hodebunnen. Deretter renser håret med sjampo, pulver, fordele det på håret og hodebunnen med lett massasje bevegelser. Pulver etter inngrepet fjernes med en myk børste og kam med det absorberes overflødig olje og skitt. Som et resultat av dette får pasienten stimulering av blodsirkulasjonen hodet, uskadet beskyttende fettlaget på håret og fukte fjerne behovet "Tormented" hudsykdom.
 Vask spesielle midler er å bruke avfetting penger. ren alkohol, eter, bensin klorid og t e.
 Våt rengjøring - Den klassiske metoden, som brukes av alle, dvs. ved hjelp av vann og blåsemidler for hårpleie.
 Ikke forsøk å bruke når du vasker håret stor mengde sjampo. Det nytter ikke.
 Hår vasker skum, som gir sjampo, ikke væsken.
 Ikke hell sjampo flasker fra hodebunnen. Leyte i håndflaten hans, deretter gni hendene for å få rikelig skum. Så du myke "hit" på håret av de kjemiske komponentene som finnes i sjampo. Gni sjampo inn i hårrøttene trenger og tips til å behandle med forsiktighet for ikke å provosere sin separasjon.
 Sjampo hår på vent i noen minutter før vask.
 Balsam krever også ytterligere eksponering tid: 3-5 minutter.
 Skyll sjampo fra hår, og balsam bør nøye for ikke å la unødvendig "kjemisk film på håret.
 Håndkle tørking hår bør tas med en myk og naturlige fibre: bomull, lin. Er elskere hodet til tørke naturlig silke ark som gamle kinesiske kvinner som trodde at silke gjenoppretter hårets struktur.
 Når du får vått hår forsiktig, knytte en turban på hodet med et håndkle i 10-15 minutter og gå i den. Så lett renne litt hår håndkle.
 Ikke vask håret om natten, det er ille. Dårlig tørt hår vil ikke få ønsket mat. I drøm hodebunnen avkjølt, redusere blodtilførselen. Og du vil sove urolig.
 Husk at vått hår er mer sårbare. Hovne keratin skalaer er veldig følsom, lett brekke av.

 Prosedyren for å vaske håret skal se slik ut:


? fukte håret;
? presse håndflaten rett mengde sjampo;
? knock sjampo i håndflaten;
? på håret;
? sirkulær bevegelse av den fremre delen av håret til tuppene, vspinyuvaty sjampo, masserer hodet;
? skyll grundig med vann hodet;
? klem håret;
? skriver i håndflaten rett mengde av air condition;
? gni balsam i hendene;
? påføre jevnt mot midten av hodet;
? la stå i 2-3 minutter;
? skyll håret;
? forsiktig klem håret med hendene;
? tørt hår håndkle.  
Vi kjemper hårtap

 På kamskjell var å være for mye hår? Tilbring hånd om hår og hår smuldre som høstløvet? Hårtap - et problem som møter mange kvinner.

 Årsaker til håravfall


 Årsakene til hårtap noen. Selvfølgelig har dette problemet ikke vært uten genetikk, fordi timingen og intensitet av hårtap "registrert" i våre gener. Til den største lykke for den vakre halvparten av menneskeheten art begått meget klokt. Til en del med hår, til mann nok bare ha en "skallethet gen", og en kvinne av slike gener bør umiddelbart to fordi hårtap hos kvinner ofte knyttet til andre faktorer.
 Ett - Et overskudd av mannlige kjønnshormonet testosteron eller, i vitenskapens språk, androgen alopeci. Hos kvinner, sykdommen kan
 oppstå i ungdomsårene, under graviditet eller overgangsalder. Tradisjonelle virkemidler ikke hjelpe ting her: trenger råd fra en spesialist. Legen vil foreskrive trikologi hormonbehandling og kardiovaskulære legemidler.
? Frisør eksistert siden antikken. Før vi nådde Ybersa papyrus skrevet 4000 år siden. For behandling av alopecia gamle barberere rådet blandet med 5 deler løve, krokodille, gås, rådyr og slange olje. Moderne vitenskap har bevist at denne salven, dessverre, er det ikke effektivt
 Hårtap kan utløses av stoffskiftesykdommerOg for deres diagnose og behandling er nødvendig å søke legehjelp.
 Tredje utbredt årsaken til hårtap hos kvinner - mangel på vitaminer og næringsstoffer. Det kan være forårsaket av for strenge diett og fordøyelsessystemet, inkludert bulimi, anoreksi. Behandling av hårtap i dette tilfellet begynner med et besøk til en lege.
 Det anbefales å inkludere i kosten mat rik på vitamin A, C 5, C, H, jern, magnesium, silisium. Spis mer kjøtt, sjømat (fisk, skalldyr, alger), soyaprodukter, spiselige oljer. Det er lurt å gi opp alt stekt, røkt, saltet og skarp.
 Hårtap kan være et symptom på anemi.
 Kjemoterapi - Effektiv behandling av kreft, som har en rekke bivirkninger. Blant dem - skallethet. Folk ofte mister opptil 90% av håret. Men alt er ikke så ille som det ser ut ved første øyekast. Etter vellykket gjennomføring av behandling håret i de fleste tilfeller gjenopprettet.
 For å finne årsaken til hårtap må søke medisinsk hjelp. Følg anbefalingene fra den sakkyndige! Med tillatelse av legen som et supplement til den grunnleggende behandling kan påføres folk rettsmidler.
Яндекс.Метрика