Hvorfor reduserer krampe føtter?Kramper - smertefulle muskler ubehagelig nummenhet karakter. De oppstår spontant. Ofte på verst tenkelige tidspunkt. Disse reduksjonene varierende intensitet, varighet og reduserer spasmer rasprostranennost.Pochemu føtter? Hva er mekanismen av vaskulær muskelkontraksjon? Som medisin klassifiserer fenomen?
Hva er anfall?
Domstol - det er smertefulle spasmer tverrgående musklene. Reduksjonen skjer spontant. Det kan isoleres, "tilfeldig" eller regelmessige, periodisk.
I medisinsk praksis å klassifisere anfall varighet og grad av involvering av muskler lokalyzovannosty.
Avhengig av lengdegrad krampe skille
kloniske anfall (de er kortsiktig, det er en umiddelbar endring i den perioden av dvalen og krampe, muskelgrupper er redusert, og deretter slappe av, et eksempel på en slik domstol er en nervøs tic øyne);
tonic muskelsammentrekninger (lang krampe, muskel plutselig stivner til et minutt eller mer, tilfeldig slappe av eller få det til arbeid ikke fungerer, i stedet kramper følte sterke smerter);
blandede kramper (med tonic og klonycheskoe over, blir de kalt tonisk-kloniske sammentrekninger).
Avhengig av graden av involvering av skjelettmuskelkramper skille for eksempel:
generalisert (meget farlig nummenhet nesten alle skjelett muskler, ofte på grunn av alvorlig sykdom, kan generaliseres reduksjon føre til bevisstløshet og død uten rask medisinsk behandling);
lokal (fast er bare en viss gruppe av muskler krampe ofte lokalisert i hofter og ben).
Lokaliserte anfall slutt har muligheten heneralyzovatsya. Risikoen er mennesker med noen alvorlige sykdommer (f.eks, stivkrampe).
Hvorfor reduserer krampe føtter? Hva er mekanismen av muskelspasmer?
Arch etappe krampe: Årsaker
For å forstå hvorfor noen ganger bringer opp, må du forstå mekanismen av anfall.
Hver muskel i kroppen vår består av individuelle celler belastet. Dette avslappet. Hvor kommer kostnad? Veldig celle inneholder kalium. Utenfor cellen - natrium. Disse ulike elementene. Følgelig deres ioner er forskjellige. Men støtte høyspenningsoppladningspumpe bestemt celle. Det suger kalium og natrium pumper.
Elektrisk ladning reduserer muskelceller. Det skaper en nerveimpuls. Det drenerer cellen - det blir kalsium. Denne sporelement får celle å krympe. Så, mens kalsium fyller cellen, er det spazmyrovannom tilstand. Så, kaste kalsium ledsaget av den samtidige innføring av natrium og kalium konklusjon.
Etter staten stress kommer dvalen. Hvorfor er dette?
Kalsiumpumper hente ut kalsium fra cellen.
Ender kalium og natrium.
Celle pumper krever energi. Deres arbeid gir en stabil magnesium. Videre enerhotvorennya og эnerhorashod umulig uten magnesium.
Forstått mekanismen for muskelkontraksjon og kramper. Vi nå vende seg til årsakene til anfall.
1. Magnesium-mangel.
Magnesium - et viktig element for normal muskelsammentrekninger. Hvis lure føtter, er årsaken mangel på magnesium. I de fleste tilfeller.
Man mister med dette mineralet ernæring. I tillegg, i noen sykdommer kroppen ikke kan absorbere innkommende magnesium. Se nøye til symptomer på mangel elementer:
økt angst, søvnløshet;
en følelse av svakhet;
dreven aktivitet, "derhanost";
hjertesykdommer;
lyse ICP;
tretthet;
osteoporose, leddgikt;
Eiendoms muskler etter søvn;
smerter i rygg, nakke og leddsmerter;
depresjon;
komplisert graviditet;
hyppige forstuinger og brudd;
høyt blodtrykk;
migrene.
Pluss kramper og nervøse tics.
Jo mer bevis du befinner deg i, jo større mangel på magnesium kroppen føles.
2. Kalsium mangel.
Denne fysiologiske alliert magnesium hindrer kramper. Hvordan kan dette sporstoffet mangel?
Bein blir sprø og meget smertefullt. Man bare snuble - og han har brukket beinet.
Pisket håret til å falle ut i stort antall. Sprø negler.
Tennene smuldre, sprekker dannet på emaljen. Stadig flere besøk til tannlegen.
Det irritabilitet, angst. Selv mindre fysisk eller psykisk stress utmattende, som fører til tap av styrke.
Etter trening om natten torturert kramper.
Mangel på kalsium, magnesium eller kalium føre til endringer i biokjemiske og elektrolyttsammensetning av blod.
3. Den kraftige økningen i temperatur.
Anfall som grunn kalt hypertermycheskymy. De har en kort varighet og forekommer under sykdom, etter sol eller varme strøk.
4. Fysiske belastningsskader muskler.
Gått for dagen et par kilometer pozaymalysya fitness, lør huk i hagen, utskjelt møbler i femte etasje i en bygning uten heis) - vente på natten domstol. Muskler har lenge vært anstrengt. Det var en svikt i skiftende perioder med ro og spenning.
5. Motoren område av hjernen er irritert.
En bestemt område av hjernen som er ansvarlig for muskel sammentrekning ben, utsatt nerveimpulser. Dette kan skje
i utvinningen av pasienter etter hjerneslag eller slag;
influensa;
med alkoholforgiftning;
med lesjoner av kroppen til virusinfeksjon.
6. Vaskulære sykdommer i føttene.
Hvis blodårene i bena "syk" blodsirkulasjonen. Stoffer mister oksygen. Utvikle lokal hypoksi.
7. Mangel på glukose.
Du får komplett forsakelse av sukker i kosten, overdreven bruk av hypoglycemic agenter pasienter med diabetes.
8. Osteochondrose av korsryggen.
Når sykdommen komprimert nerverøtter. Krenket følsomheten av enkelte avdelinger. I tillegg, "lider" motoriske nervene. Muskler som er avhengig av disse motoriske nervene, ufrivillig redusert, vondt.
Leggkramper og en frisk person. Dette er hans svar til sterke stimuli:
forgiftning;
mangel på oksygen (ved lange opphold i et tett rom);
hypotermi;
tretthet, etc.
Hvis en person svarer kramper, så han har dem eller genetisk appetitt.
Hvordan finne "sin" føre?
Først identifisere alle åpenbare faktorer. Utmattelse, hypotermi, trening for beina, choking? Nei?
Og se, vi fikk ikke syk. Influensa, forkjølelse eller annen virusinfeksjon? Nei?
Analysere relaterte symptomer:
ryggsmerter, verre når du endrer kroppsstilling (osteochondrose);
åreknuter, kronisk tretthet i bena, lemmer lunger, ødem, blå (problemer med blodårer);
diaré, oppkast (mangel på mineraler).
Hvis det ikke er noen åpenbar grunn, og beslag regelmessig berørte må undersøkes fra ekspertene.
Hvorfor føler meg syk i morgen?Du må finne ut hvorfor syk i morgen? En slik tilstand kan være gjenstand for både voksne og barn. Ubehagelig tilstand usannsynlig å ønske å leve igjen og igjen ...
Hvis du ikke kan helt bli kvitt kilden til problemet, bør vi fokusere på å redusere følelsen av kvalme. I løpet kan sendes til folks råd, medisinsk utvikling og deres hemmeligheter.
De viktigste grunnene til at stadig syk:
Fremveksten av ormer. Barn aktivt lærer, berører alt og raskt inn mikrober i munnen. Det anbefales hvert år for å gjennomføre et kurs av forebyggende tiltak rettet mot utvisningen av ormer fra kroppen. Kvalme i morgen barnet ofte ber som skal skjermes for smitte av ormer.
Graviditet. Alle kvinner i reproduktiv alder, som er periodisk intimitet med en mann en dag kan bli gravid. Ingen prevensjonsmetode er ikke 100% garanti.
I alle fall er det nødvendig å teste disken, og lurer på: "Hvorfor føler syk i morgen? ". Tidlig morgenkvalme bekymrer seg tre av fire kvinner. Hvis kvalme er festet alvorlig svakhet, oppkast, svimmelhet, er det beste så snart som mulig for å se en lege.
Problemer i mage-tarmkanalen. For kvalme kan skjule gastritt eller magesår, tarminfeksjon, forstyrrelse av galle. Å identifisere den sanne problemet må passere en rekke tester og ultralyd. Hvis morgenkvalme er festet sterke smertefull oppkast og feber, er det mistanke om akutt tarminfeksjon, pankreatitt eller matforgiftning.
Mer alvorlige symptomer krever umiddelbar kvalifisert vurdering. Du må lytte oppmerksomt til deres egen helse når syk etter å ha spist. Oppkast kan stoppes, forutsatt at tiden for å treffe alle nødvendige tiltak.
Sykdommer i indre organer. Det er ikke bare et problem med galleblæren eller leveren, men også svikt i andre organer - nyrer, hjerte, etc. Lever og galle ledsaget av kvalme, vedvarende bitterhet i munnen, mørk urin og avføring misfarging, hud kløe, gulsott.
Hjerteinfarkt oppkast vises på bakgrunn av sterke smerter i brystet. Nyre problemer påvirker frekvensen av vannlating, smerte karakteristisk utseende, endre antallet og fargen av urin.
Funksjonsfeil på vestibulære apparat. Tilstand preget av skarpe angrep av kvalme ved hver endring av kroppsstilling. Kanskje utseendet av svimmelhet og tinnitus. Å beseire den vestibulære apparat inkluderer reisesyke, svimmelhet, reisesyke. Alle symptomene beskrive i detalj nevrolog som hjelper avtale med problemet.
Mangelen på thyroid hormon. Hypotyreose er ledsaget ikke bare kvalme, men tretthet, glemsomhet permanente og synlige endringer i kroppsfasong.
I ungdomsårene, skjoldbruskkjertelen ofte ikke kan takle belastningen lagt på den, så det er viktig årlig inspisert spesialister (endokrinologen og immunolog). Men eldre mennesker kan ikke slappe av, fordi miljøforhold påvirker ikke den beste måten å helse.
Hypertensjon og vaskulær dystoni. Tydelige tegn på problemer med blodtrykket er kvalme om morgenen og hode eller hjerte smerte. Kontinuerlig overvåking av blodtrykket vil reagere på endringer i kroppen.
Migrene. Ca 15-20% av befolkningen lider av alvorlig hodepine som plager med stor hyppighet. Under et migreneanfall kan oppleve kvalme, brekninger, lysskyhet, irritasjon støy utenfra. For å lette den generelle tilstanden må skape fred og ro i mørket.
Den tidligere traumer. Kvalme - et sikkert signal om en hjernerystelse. Du må se en lege hvis dagen før var et slag mot hodet (faller fra en høyde, scramble).
En bivirkning etter å ha tatt narkotika. Å utelukke en slik grunn nok til å fullføre løpet av behandlingen, forsvinner umiddelbart ubehagelig symptom. Hvis du ikke kan helt forlate det rusmiddelet som forårsaker denne reaksjonen, prøv å bruke de samme produksjonsmidler eller annen form for spesiell sammensetning. Kvalme ofte provosere jerntilskudd i piller, antibiotika eller anti-inflammatoriske medisiner er sterke.
Mentale faktorer. I sjeldne tilfeller, kvalme forårsaker stress, intens frykt, spenning plutselige, skarpe smerter. Individuell intoleranse overfor visse matvarer, lukt, smak lignende reaksjon kan uttrykkes selv i tilfeller hvor det var rett og slett en ubehagelig stimulus forening.
Noen ganger symptomer på hysteri inkluderer tilbakevendende oppkast. Med slike skjermer må forstå psyken til en erfaren spesialist.
Hvordan får jeg ikke syk:
Skape fred. Kvalme øker med hver bevegelse rettigheter. Det er spesielt viktig for dem som lider av fred myhrenevыh smerter, trykkstøt og fikk en hodeskade.
Det er bare små porsjoner. Store deler av mat overført i delstaten kvalme oppkast, så er det viktig å redusere mengden spist. Det er viktig å ikke bare redusere mengden spist på en gang, men å fullstendig eliminere fra kosten til stekt, fet og røkt.
Sørg for frisk luft. Utendørs frekvens av kvalme er mye lavere enn i tett befolkede byer. Utenlandske lukt ofte handle negativt på kroppen. Nok til å installere aircondition hjemme, flytte til et renere område, øke antall utendørs trening som en helse vil begynne å forbedre seg selv.
Alltid holde deg i nærheten av en bestemt kategori av produkter. Sure representanter sitrus godt redusere strøm kvalme. I løpet ikke kan bare sette sitron eller grapefrukt masse, men også vasket deres hud. Gravid kvitt toksisitet med ferske eller pickles, sure epler, sitrus, tomatjuice.
Bruke aromaterapi. Som en måte å hjelpe de essensielle oljer av ingefær, lavendel, sitron, peppermynte. Ganske 1-2 dråper i nesen skjerf til rettidig kjøre en bølge av kvalme. Men gravide kvinner bedre ikke å risikere det, fordi hele perioden i påvente av babyen lukt kvinner øker dramatisk. Enhver duft kan i stedet utløse begynnelsen av kvalme og oppkast.
Bli kvitt årsaken til problemet. Kvinner i den situasjonen forverres toksisitet når magen er tom. Det høres kanskje rart ut, men jeg har lyst til å spise minst et stykke brød før de blir gravide få opp av sengen. Å fremme denne pakken er plassert i nærheten av sengen (skuff, plate) med mat. Hvis forgiftning drikking absorbenter, migrene - som gir ro i pasienter med hjerte smerte - umiddelbart ringe en ambulanse. Det er bedre å stole på GP enn å prøve å finne deg selv i løpet av internett alternativer for å bli kvitt problemene.
Oppsøk spesialist i medisinske institusjoner. Kvalme raskt går oppkast, hvor kroppen dårlig dehydrert. Legen vil foreskrive etter nøye og riktig behandling kan gi individuelle råd. Under hans lederskap kan forhindre en masse ubehagelige konsekvensene av selv-behandling.  
Яндекс.Метрика