Hvorfor reduserer musklene i bena?Hver sjette person som bor på planeten står overfor bygging av beinmuskulaturen. Følelsen ganske ubehagelig. Jeg ønsker å hjelpe deg selv, lindre muskelspenninger og glemme dette fenomenet.
Å utstede blir ikke returnert, vet du grunnen. La oss forstå hvorfor reduserer beinmuskulaturen.
Hvorfor reduserer muskel?
Med et slikt fenomen som oppleves av folk i alle aldre. Muskler reduserer lang sikt eller kort tid. Smertefulle opplevelser forstyrre bare etter visse handlinger eller smerte ble hronycheskoy.Pochemu reduserer beinmuskulaturen?
Arch etappe krampe: Årsaker
1) Hypotermi. Dette er en av de vanligste årsaker til muskelspasmer. De refleksivt reagerer på kulde stress og skjelving.
2) Overdreven fysisk aktivitet. Når trener musklene forbruker mer oksygen og glukose. Hvis muskelsteds å fylle tapet oppstår krampe.
3) Langtidsopphold i en ubehagelig stilling. Tilpasning til situasjonen, muskel kontrakter og deretter slappe det ikke fungerer.
4) Lang tur, ubehagelig sko eller arbeid på sine føtter. Vanligvis reduserer disse grunner muskel natt.
Hvis musklene reduserer og ofte svært smertefullt, kan det være et tegn på alvorlig sykdom. I parallell, er det andre ubehagelige symptomer. Hvis du er patologi reduserer beinmuskulaturen?
1) tromboflebitt.
Betennelse i blodårene, ledsaget av dannelsen av en blodpropp. Trombovoe utdanning innsnevrer blodårene og hindrer normal blodstrøm.
Medfølgende tegn (unntatt data muskler):
en følelse av fylde i leggene;
smerter som øker med å senke føttene ned;
hevelse, rødhet i huden.
Årsaker:
betennelse i karveggen;
årehinnen skade som følge av skade eller sykdom;
bremse blodstrømmen og endring i komposisjonen (under påvirkning av andre sykdommer, for eksempel);
clotting;
endokrin patologi.
Risikofaktorer:
vektig;
akutt og kronisk inflammasjon;
allergiske reaksjoner;
forgiftning av legemet;
kreft;
kirurgi (i nedre del av magen, i noen del av føttene);
mangel eller overflødig aktivitet.
Tromboflebitt ofte etterfulgt av åreknuter.
2) Flat Feet.
Av denne grunn ofte bringer ben hos barn.
Relaterte funksjoner:
raskt trette ben ved gange og stående arbeid;
enda litt mosjon fører til smerte i foten;
til slutten av dagen føttene er hovne og "tung";
fingrene er molotkoobraznыmy;
trykke den midterste såle smertefull;
i de siste stadiene fot sterkt deformert, mister mobilitet; smerter i korsryggen beveger seg.
Sykdomsårsaker:
"Feil" sko ubehagelig, tight;
vektøkning på grunn av overvekt eller graviditet;
medfødt unormal fot leddbånd og muskler; svakhet av muskler og leddbånd;
lav fysisk aktivitet, noe som fører til en svekkelse av muskler;
dreven trening;
skader og sykdommer i sener, muskler og bein.
Andre grunner til at reduserer beinmusklene:
epilepsi;
nevrose, alvorlig eller langvarig stress; andre nevrologiske sykdommer;
stivkrampe;
diabetes;
åreknuter;
hysteri;
stoffskiftesykdommer;
cerebrovaskulær sykdom;
lukket hodeskade;
hjernesvulst og andre.
Mange endokrine patologi, vaskulær og nervesystemet kan føre til anfall. Derfor, kroniske og smertefulle ereksjon leggmusklene trenger ekspertråd.
Hvis den medisinske undersøkelsen ikke avdekket noen alvorlige brudd, kan vi anta at mangel på kalsium, kalium og magnesium i kroppen. Disse mineraler utfører elektrisk ladning inne i cellene av muskelfibre. En porsjon kalsium, kalium og magnesium vitamin D. dvs. hvis mangler at musklene kan også redusere.
Mangel av mineralsalter og vitamin D er observert ved
graviditet;
Kronisk bruk av visse medisiner;
stresset;
av aktive svettekjertler;
store mengder protein i kosten mat.
Ta vare på deg selv og ikke ignorere ubehag. Slik at legemet signaliserer problemet.  
Hvorfor hovne føtter?Du må vite hvorfor hovne føtter i morgen og i løpet av dagen? Leger i ett tilfelle mener dette er et midlertidig fenomen i den andre - slå alarm. Individuell eksamen vil avsløre den egentlige årsaken til problemet.
Man er bedre ikke å tro og ta vare på helsen din nøye. Undersøkelse av en spesialist vil bestemme hva de skal gjøre med problemet otekayuschyh føtter. Informasjonen nedenfor er gitt utelukkende for hensikten med gjennomgangen.
Hvorfor hovne føtter:
Graviditet. Selv med normal graviditet, leger bemerket hevelse i ekstremiteter hos kvinner. Grunnen til det presserende appell til leger er ikke lett hevelse i bena, og fremveksten av magesmerter, kvalme, oppkast, problemer med vannlating, hodepine, svekkelse av syn. Alle disse symptomene sammen med hevelse av føttene skal varsle gravid. Kanskje ikke noe dårlig skjer. Men disse er symptomene kan være et tegn på svangerskapsforgiftning, der det er økt press og protein i urinen.
Lymphostasis (lymfødem). Protein fluid (lymfe) som sirkulerer i kroppen på grunn av lymfeknuter og nettverks fartøy. Låse lymfe kanal fører til opphopning av mykt vev. Mangel på betimelig behandling innebærer utvikling av kronisk fase. Som et resultat, kan deformasjonen starter eller tær. Ubehagelige forstyrrelser i lymfestrømmen ofte forekommer etter behandling av visse typer kreft eller som et resultat av genetisk arv.
Venøs insuffisiens. Sirkulasjonen av blodet i kroppen avhengig av enveisventilen rettet mot oppoverslag. Skade eller liten svekkelse ventil fører til at enkelte blodkar i stedet for å gå opp begynner å renne ned. I svake områder det er en opphopning av væske. De fleste av venøs insuffisiens lidelse ankel og fot. I den kroniske formen av sykdommen er det mange sår og åpne veien for infeksjon.
En bivirkning etter tatt medisinen. Det er en lang liste over legemidler som noen pasienter provoserer hevelse i føtter og ben. Disse stoffene inkluderer hormoner (østrogen og testosteron), kalsiumblokkere, steroider (inkludert anabole steroider), antidepressiva, diabetes rette etc.
Manifestasjonen av problemer med lever, nyrer og hjerte. Om hjertesvikt noen ganger si ankelen hevelse som vises under søvn. Hos pasienter med nyre væsken langsomt utskilt som hevelse ledsaget av en mann nesten alltid. Leversykdom som medfører problem med produksjon av albumin protein ansvarlig for vedlikehold av blodstrømmen i blodårene i bløtvev.
Dannelse av blodpropper. Blodpropp (tromboser) i bena blokkerer blodstrømmen fra bunnen av føttene opp til hjertet. Ofte er det trombose i de dype eller overfladiske vener. Bør varsle en etappe smerte, hevelse av lemmer og utseende temperatur. Før det var det ingen skade, er det best å oppsøke lege umiddelbart. Trombe er farlig fordi det kan komme av og flytte til hjertet eller lunge med blodstrømmen. Blokkering av en eller flere store årer noen ganger dødelig.
Øyeinfeksjoner i kroppen. Risikoen inkluderer diabetikere og personer som lider tap av følsomhet. Skadede nerver kan ikke sende et signal i form av smerte fordi ubemerket av pasienten begynner å utvikle seg betennelse eller sårdannelse. Folk med lignende problemer er dobbelt oppmerksomme på de minste endringer i kroppen, går til legen for enhver tvilsom helsesituasjon.
Skade foten. Hvis den venstre foten kuler, kan det være gjemt i en fersk beinet eller foten. Dette er ikke alltid innledes med et fall. Noen ganger nok til å sette en fot galt når du flytter til en forstuet ankel oppstått eller forstuinger. Hvis du husker, er podvorachyvanye fot nødvendigvis ledsaget av smerte, så hoppe i begynnelsen av skade komplisert.
Midlertidig fenomen. I noen tilfeller, hevelse i bena er et resultat av å drikke alkohol dagen før, mangel på søvn, misbruk av salt mat, overoppheting i solen, etc. Også lignende symptom indikerer en rask innsettende menstruasjon hos noen kvinner. Ganske 1-2 dager til tilstanden bena tilbake til tidligere tall.
Hevelse i foten, årsaker
Det er godt å forstå hvorfor hovne føtter. Den viktigste årsaken til problemet - oppbevaring av væske i mykt vev i kroppen i stedet for å fjerne ut. Men de faktorer som forårsaker dette problem mye. Blant avhengig person skal liste opp de viktigste:
arbeid knyttet til vertikal posisjon av kroppen (frisør, selgere, flyvertinnene, dansere, etc.);
dårlige vaner (kaste bena, sitte på ett ben);
veldig stramme klær, perezhymayuschaya fartøyer;
ignorerer innenlandske helseproblemer (i stedet for en lege besøk og passerer utpekt behandling).
Hevelse i føttene: hva du skal gjøre?
Den beste tingen å gjøre med otekayuschymy føtter - søke hjelp fra en spesialist. Elektroniske artikler er usannsynlig å tilbringe nøye gjennomgang og gi en nøyaktig diagnose, og mannen alene er partisk, så hopp over symptomer. Og uten medisinsk utdannelse er svært risikabelt å medisinere seg selv.
Først fastslå årsaken til ødem, og deretter - å velge en måte å løse problemet. Gravide og personer med yrke "på beina" skal slappe av hjemme, heve bena ovenfor. Etter å ha gjort skade for å komprimere og venøse fett mesh spesielle geler. Men dette gjøres best etter godkjenning av lege som nøye undersøkt hevelse området og gjort en nøyaktig diagnose.  
Hvorfor sveller venstre ben?Artikler Internett må finne et svar på spørsmålet hvorfor venstre fot svulmer. Det er ikke utbredelsen av problemet og tilgjengelige løsninger på mange problemer. Deltidshjelp er nyttig i tilfeller der det ikke er anledning til å gå til en lege snart.
Bare en spesialist kan finne årsaken til svelling i et ben. Takket være informasjonen nedenfor, kan du prøve å bestemme sin egen problem ...
Venstre ben sveller: årsaker og utløsende faktorer
Når det er hevelse i armer og ben, forårsaker mest søkte i svikt i nyrene eller hjertet. Men hva om problemet påvirket bare ett lem? Den manglende symmetri symptomer ofte indikerer nærværet av en lokal årsaker.
Hvis det var hevelse i venstre fot, kan årsakene være lurking i følgende:
Blokkering av vener propper. I noen tilfeller dannes en blodpropp, som dekker blod beveger seg i en bestemt retning kanal. Hvis det er på ett sted, så begynner det lokalt nær bløtvev hevelse. Hvis nøyaktig bestemt hvorfor den venstre foten stigninger, som krever øyeblikkelig medisinsk intervensjon for å fjerne en blodpropp. Ellers en stor risiko for at det løsner og flytter til hjertet. Vi kan ikke ekskludere sannsynligheten for død ...
Tilstedeværelsen av en tumor. Kreftceller er svært sjelden plassert symmetrisk i organene. Svulsten på beinet hans - et sjeldent fenomen som kan utelukkes kun etter avtale en spesialist.
Infeksjon. Ved foten infeksjon kan komme gjennom en ripe eller gjennom blod. Oftest lider av lignende problemer diabetikere som, på grunn av tap av følsomhet for nerveender kan gå glipp av begynnelsen av sykdommen. De tidligere behandlingen starter, la de mindre problemene bak infeksjon.
Klem fartøy. Vane med seg altfor trange klær ingen er gode. Det samme gjelder for trange trange sko med spenner rundt ankelen. Dersom årsaken til dette, slitasje bare et par dager kuttet gratis måte å holde føttene tilbake i sin vanlige tilstand.
I det tilfelle hvor kvelden lei meste av venstre ben, er det anbefalt å kontrollere sko spenne. Du bør også bytte høy hæl på en stabil og små. Tær inni skoen bør plasseres fritt uten å klemme i en naturlig posisjon.
Årer. Hvis vi tar hensyn til det hydrostatiske trykk, vil det åpenbart være i kapillarene er høyere enn i de samme intercellulære mellomrom. Funksjonsfeil på interne systemer fører til "crowding out" av væske fra blodårene i vevet direkte årsaken til ødemdannelse.
Økt hydrostatisk trykk i venene er et brudd på utstrømningen av blod. Åreknuter er nesten ikke bekymret i begynnelsen av sin utvikling på grunn av problemet ofte går utover menneskelig oppmerksomhet. Hvis vi lagt utløsende faktorer (langvarig stående på føttene, iført trange sko), vil det liten hevelse gradvis øke og bry blir sterkere.
I åreknuter viser tydelig forverring i sen ettermiddag. Hvis en av bena var sterkere peredavleni klær eller sko, hevelse og hun vil være mer uttalt på den ene siden. Funksjonalitet årer delvis utvinne fra søvn, som visuelt viser fullstendig bortfall av ødem i bena i morgen. Bør tenke på deres helse hvis hevelsen vedvarer føtter hele dagen.
Det er også mulig progresjon av andre sykdomstegn. Åreknuter og så bemerkelsesverdig som plager bestemt sted. Plassering hevelse i bena kan være symmetrisk, påvirker bare ett ben.
Skader. En person kan tåle mye smerte, men i tilfellet av det skadede benet kan føre til dårligere konsekvenser. Hvis det var en synlig dråpe eller forstuet foten, se traumer. Røntgenbilde avklare situasjonen. I fravær av brudd kan vi snakke om Forstuinger trenger midlertidig begrensning av fysisk aktivitet.
Inflammatoriske leddsykdommer. Hevelse rundt leddet bør varsle fordi dette kan være begynnelsen på en alvorlig sykdom. I den felles berørte motorisk aktivitet sjekk tilgjengelighet og symptomer. Legen ved vurderingen kan være flere tester for å nøyaktig oppdage leddgikt eller slitte ledd. Revmatologer kan forklare i detalj hvordan du kan hjelpe kroppen å overvinne sykdommen eller redusere de negative effektene.
Behandling av ødem i venstre ben
Hvis problemet påvirker blodårene, kan legen forskrive en spesiell komprimering undertøy. Betennelsen er behandlet med salver og geleer. Når venøs insuffisiens kan kreve kirurgisk inngrep. Sørg for å utelukke sko med høye hæler og en sterk byrde på begge beina.
Hevelse i beinet etter en fersk fraktureringsbehandlinger redusere elektroforese, hyppige våte omslag og bad med havsalt. Krever også utvikling av motorisk aktivitet i underekstremitetene, en profesjonell massasje.
Det viktigste - det er ikke til selvmedisinering, og gå til legen for videre diagnostisering. Med dyktige pidberetsya praktisk og effektiv måte å lindre hevelse i venstre fot. Med minimal risiko for helsen til pasienten kan uavhengig redusere saltinntaket bare.  
Яндекс.Метрика