Hvorfor øreverk?Jeg lurer på hvorfor det gjør vondt i øret? I de fleste tilfeller har interessen oppstår ikke i et vakuum. Når ingen styrke til å tåle smerte, må vi vurdere ulike måter å løse problemet.
Anbefalinger "lege besøk" ganske naturlig, men ikke alltid mulig for ulike grunner. Det er derfor de trenger å vite, på grunn av hva som kan være smerte og hvordan bli kvitt det.
En betydelig smerte i øret: Årsaker
I klinisk praksis vil 50% av pasienter med smerte i øret forårsaket av otitis media (antall barn som nærmer seg 70%). Arten av sykdommen, kan være viral eller bakteriell art. I utviklingen av otitis hovedrolle overgang av betennelser i neseregionen i auditiv rør (spesielt, en svelget hyortani).
Dannelse av undertrykk i hørsels røret bevirker slim og bakterier som kommer inn i mellomøret med nasopharynx. I noen tilfeller er det menynhohennыm ørebetennelse, traumatisk eller hematogenous rute.
Andre årsaker til smerter i mine ører:
Sulfuric stopperen.
Barotraume.
Svelging av fremmedlegeme.
Sykdommer i tenner.
Betennelse i mandlene.
Faryngitt.
Kusma (i den vanlige "gris").
Slitasjegikt i nakkesøylen.
Betennelse i livmorhalsen lymfeknuter.
Bekjemp vysochnonyzhnechelyustnoho felles.
Herpes virus-infeksjon (eller "helvetesild").
Dersom sår øret hvordan å behandle og hvorfor skynde hjelp
Den første tanken som bør komme til tankene med smerter i ørene - ". For å se en lege" Dyktige omsorg bedre enn noen "amatør". Men i noen tilfeller er det nødvendig å handle på egen risiko, utsette et besøk til en spesialist på et senere tidspunkt.
Løsningen av øret avhenger av forskjellige faktorer:
Bankende smerter på en bakgrunn av rent og kaldt eller SARS - en grunn til å ta smertestillende medikamenter med anti-inflammatorisk karakter av handlingen. Det er også nødvendig å dryppe nesen noen vasokonstriktor dråper, mens vippe hodet mot øret problem.
Med øret lekker etter en kraftig klapp eller lyd - et klart tegn på at straks bør søke legehjelp. Du kan ikke grave noe eller varmesone ører.
Svovelsyre stopper dannet etter svømming - vesentlig årsak til instilling i øret varm vaselin olje, vann og brus løsning (1 kopp vann 1 ts natron lagt til) eller hydrogen peroxide. Dette vil bidra til å lindre smerten ved den tiden da det vil være mulig å gå til en lege og med minimal skade svovelsyre fjerne korken.
Sterk smerte eller raslende lyd høres - et signal om at øret kan være et insekt. Hjemme, er pasienten plasseres på siden av de berørte øret opp og helles i olje eller varmt vann (for død og påfølgende oppstigningen insekter). Men denne handlingen bærer noen risiko for at insektet kan sette seg fast i øregangen eller ikke fullt dukke opp ... best å gå til legen for å få restene av insekter eller fornøyd i sin helhet øret rengjøring midtgangen.
Det er uklart hva som klør høyre eller venstre øre - grunnlaget for en lege besøk til screening for lesjoner sopp. For å unngå problemer med øret bedre å innføre en regel for å fjerne grundig vann fra ørene etter hver svømmetur. Du kan bruke bomullspinner eller støt.
Sterke smerter i øret til barnet
Gutten kan ikke alltid bare si at det gjør vondt. Bør ta hensyn til eventuelle endringer i barnets atferd:
uventet gråt eller vzdrahyvanye;
smertefull reaksjon på å trykke en finger på tragus;
feber;
nese varierende intensitet;
spesiell irritabilitet og angst;
forverring av søvn, prøver å gni hodet på puten;
uvanlig interesse i ørene (ønske å klø, ta på eller holde konstant).
Vilkår for foreldre skal bestå av de viktigste punktene:
Sjekk om fremmedlegemer i øret.
Glemt mulig årsaker forekomst av smerter i ørene og "prøve på" baby (tilstedeværelse av nylige infeksjoner, tann vekst, fremveksten av griser eller sår hals, får vann i øret etter bading).
Kast alle eksperimenter og vise barnet Laura (varsle observasjon).
Så hvordan kan uavhengig verifisere integriteten til trommehinnen, bør det nekter fyllplass borsyre alkohol eller annet.
Når øre verke under svangerskapet ...
En kvinne som bærer et hjerte barnet automatisk går inn i en spesiell kategori mennesker. Noen behandling må vurderes av de negative konsekvensene. Det er bedre å ignorere "tradisjonelle metoder" og gå til legen. Vilkår for medisiner tillates gravid, veldig smal. Bare en spesialist, nøye veiing alle de "proffene" og "mot" vil finne den beste løsningen.
Viktig!
Du kan ikke sette en pasient øret til varmeflaske hvis årsaken til problemet ikke har blitt etablert. I tilfelle når det kommer til Purulent betennelse kan skade kroppen din og betydelig skade hørselen. For å beskytte pasienten mot mulig over ørene og hypotermi på vei til legen bedre å bære en lue eller skjerf.  
Hvorfor tre hals?Har noen noen gang skjønt, men møtt med problemene med halsen, og han ofte lurt på "hvorfor artikkelen hals? ". Den særegne kiling kan ikke være ledsaget av noen symptomer og kan forekomme sammen med andre ubehagelige ting, som for eksempel sår hals eller sternum. Det kan være et tegn på lav chill og bli den første bjelle å gå til legen på grunn av en ganske alvorlig sykdom.
Mulige årsaker kløe i halsen.
1. Kronisk faryngitt eller tonsillitt; virusinfeksjoner (influensa og SARS).
I skrapete, kan manifestere smerter i halsen og feber.
2. Neurosis hals.
Neurosis hals anses patologisk tilstand relatert til brudd på innervasjon i svelget eller brudd på rettigheter i sin sentralnervesystemet. Ofte er det ledsaget av følgende symptomer: økt følsomhet hals, konstant ubehag "spiral hals", brenning eller prikking og smerter i øret eller gir strupehode og svelg stadig artikkelen.
3. Problemer med skjoldbruskkjertelen.
Nodulær dannelsen av skjoldbruskkjertelen kan legge press på luftrøret og dermed forårsake en kløe i halsen, og endre i stemmen hans. Alt dette skjer på bakgrunn av generell svakhet og tap av matlyst.
4. allergier.
Hvis du etter å ta antihistamin (antiallergic) stoffet er skrapete, er det nødvendig å ta en blodprøve for allergener (med mulig allerhopanelyam) så snart som mulig for å utelukke at provoserer dette ubehagelig symptom.
5. Profesjonelle vilkår:
Arbeid med støv (arkiv, kjellere, konstruksjon)
stor belastning stemme (sang, undervisning, dyktorstvo).
I slike tilfeller kan det se ut og sår hals ved svelging.
6. gastritt, reflux hastroэzofahyt, magesår eller hiatal.
Hvis kløe i halsen forbundet med å spise, ser ut til at når det er nødvendig å raskt kunne gjelde for en gastroenterolog.
7. Diabetes.
Kløe i halsen forårsaket av diabetes, oppstår på grunn av den tørre slimhinner. Så hvis etter normal slurk av vann, er det verdt å teste blodsukkeret og oppsøke lege.
Hvis artikkelen hals: kur?
Ved noen sykdommer som involverer kløe i halsen, bør oppsøke lege ENT. Han vil avgjøre om dette symptomet tilhører sitt område. Hvis ja - foreskrive riktig behandling, og hvis ikke - send til en annen lege.
Ved eventuelle forkjølelser er nødvendige for å beskytte sine slimhinner. Du kan gurgle med varmt og skjøre avkok av kamille eller smøre den med olivenolje og tindved.
Den enkleste formen for faryngitt (catarrhal faryngitt) er vanligvis behandles med enkle medisiner som inneholder mynte eller menthol, løser dem - og kile passerer.
Kronisk betennelse i mandlene har fokusert på behandling av mandlene.
Otolaryngologists rådes til å søke så:
ekstrakter av blader av bjørnebær, kvede frø eller persimmon papirmasse (2 ss. skjeer til 1 kopp kokende vann). Insister 20 minutter, skyll hals 5-6 ganger om dagen.
urte, urt Johannesurt -. 20g, blader tyttebær -. 20g, bjørk knopper -. 20g, bringebær blad -. 10g, aske røde blomster -. 10 g, Viburnum blomster - 10g.
innånding av damp tilsette dråper eucalyptus olje.
Parallelt med behandling foreskrevet av legen din bør også forholde seg strengt til dietten:
avstå fra kjølt drinker eller produkter;
utelukke krydret retter, retter av sure krydder;
fraskriver altfor varm mat;
ta mer væske, te, juice, avkok av urter.
Hvis årsaken halsirritasjon - ikke i seg selv, den nevrolog, gastroenterolog eller en annen lege foreskrive deres behandling etter de nødvendige tester og diagnose.
Forebygging skrapete hals og hals sykdommer.
Så ta vare på din hals og hindrer ulike sykdommer. For å gjøre dette:
prøver å puste nese (luften varmes, renset og fuktet, ikke tørr slimete og bakterier ikke faller i halsen);
zakalyayemo hals (i sunt å spise iskrem);
prøve før du tar krydret mat svelge en bit av smør (som vi skal tilbake i halsen);
slutte å røyke og muligens gjøre både alkoholinntaket til et minimum;
ikke pereohlazhdaem hals og ikke perenapruzhuye det;
overvåke renhold av rommet der det er en lang tid (støv kan forårsake allergi).
Hva hvis artikkelen hals under svangerskapet?
Gravide kvinner spesielt vanskelige for noen manifestasjoner av sykdommer, siden det må tenke ikke bare om seg selv, men også deres fremtidige baby. Og tatt noen rusmidler absorberes av blodet og få til det.
Hvis du venter en baby, og du beile hals mot andre symptomer bør umiddelbart kontakte legen din.
Hvis det var bare en kile, deretter hjemme, sliter med dette, må du huske at:
med noen urter du må være forsiktig, som med narkotika og salver;
drikke te med honning og sitron, men ikke varm;
Du kan gurgle med en liten tilførsel av salvie og kamille hver 2-3 timer;
hvis u velge noen medisiner, bør du oppsøke lege og stoppe på hva som kan små barn.  
Яндекс.Метрика