Hvorfor rykninger folk når de sover?Lang dag kom til en slutt. Faller på sengen, trekke teppet, bare å begynne å synke inn i riket av Morpheus ... og plutselig grøsser. Som en flue på gulvet.
Er du på den smuldrer veggen. Hvorfor rykninger folk når de sover? Krever ikke en statlig særbehandling?
Hvorfor gjør folk rykninger i søvne?
Tilstand drøm var alltid interessant mann. Hva skjer med kroppen på dette punktet? Som Bodies? Hvor er drømmer? Hvorfor snorke folk? Og andre lignende saker.
I antikken, gjorde folk ikke forstår innholdet i søvn. Derfor sammenligner ham med døden. Snarere sin øvelse. Det ble antatt at den menneskelige sjel forlater kroppen. Om morgenen returnert. Men natten - denne gangen djevelen. Han regjerer. Alle mennesker har sett eller gjort i en drøm, spurte djevelen svinger. En grøsse i løpet av natten hvile på grunn av berøring av djevelen.
I det tyvende århundre de andre svarene på spørsmålet hvorfor en person rykninger når du sover? Forskerne regnet dette fenomenet er naturlig. Ja, Holbin A.TS., som lenge har studert mannen i en tilstand av søvn, zdryhuvannya knyttet til overgangen fra en "søvnig" scenen til en annen. Så folk "klorer" seg fast til sin fysiologiske membran. Rykninger for ikke lov til å fordype deg i søvn.
Moyseyovych Wayne Alexander, MD, nevrolog russisk, forklarer kortsiktig muskelsammentrekninger natt aktiviteten i hypothalamus. Et lite område av hjernen som er ansvarlig for den langsomme prosessen med hjerterytme og pust. Menneskesønnen blir som et komma eller død. Hjernen sender et signal til alle muskler i kroppen. De kuttet, følelsen hans egen levedyktighet. Ja hjerne sjekker levende organisme eller ikke.
I dag er det flere versjoner som forklarer dette fenomenet:
Blod i leddene i underekstremitetene er ikke godt sirkulert (dette brudd folk blir arvet).
I løpet av dagen følte folk stor fysisk eller følelsesmessig stress. Musklene rett og slett ikke er i stand til å slappe av. Hjernen gjør hele kroppen grøsser som gikk overskytende spenning.
Prosessen med å sovne - er overgangen fra en fase til en annen drøm. I trinn lur man ikke oppfatter ytre stimuli, men reagerer på signaler i kroppen. Hjernen hans løser daglig oppgave bygger forutsetninger. Bildene er veldig levende og raskt erstatte hverandre. Så er det en nedgang i muskel og hjerneaktivitet, overgang til en annen fase av søvn. Noen ganger - som et gys. Kroppen gjør seg selv syntes å slutte å virke.
Overgangen fra våkenhet til å sove - mellomtilstand. På denne tiden, aktiv begge halvkuler av hjernen. Mannen som om flytende eller annet sted, ta deg i hånden, svømmer da. Når du er klar til å sovne, og våkne opp risting. Forskerne antyder at en slik reaksjon på en meget liten, men signifikant ytre stimuli.
Hvordan å sove fredelig?
Ufrivillig zdryhuvannya tvunget til å våkne opp. Noen ganger skremmende. Og det bør gjøre noe. Jeg vil overgangen fra våkenhet til å sove rolig og jevnt passert. Versjoner opprinnelse zdryhuvan mer. Men mest av alt, så vi egger faktor - en overdreven nervøs, følelsesmessig eller fysisk stress i løpet av dagen. Mange sier at de rekyl etter en alvorlig følelsesmessig sjokk eller betydelig muskelbelastning.
For å roe søvn, du slappe av muskler og nerver. Her er noen måter:
lytte til rolig musikk;
ta et avslappende bad, en dusj eller gå til badet;
en kopp grønn te (med kalk, mynte, for eksempel);
spør kompis å massere, strekke stramme muskler;
meditere.
Og lære å sove ordentlig. Du trenger ikke å bla i mitt hode dagers arrangement, støttet opp scenarier for å planlegge for neste dag. Sengen - ikke det beste stedet for å planlegge. Kan ikke stenge ned - gjør deg selv. På vil lede de første tankene til de nedre ekstremiteter. Føler hver finger til fots. Føler for å gå med dem tretthet og stress som de slappe av. Flytt stille på. Gå ikke glipp ingen muskler, ingen kropp. Til du kommer til hodet, vil du allerede være i dyp søvn.  
Hvordan å miste vekt raskt hjemme? Tips fagfolk

 Med våren hver kvinne begynner å bekymre seg for utseendet ditt. Men de lange vintermånedene mange utpekt vektig. Dette skyldes det faktum at vinteren er redusert motorisk aktivitet i mennesket. Kvinne iført vinterklær dekket i å skjule den ekstra vekten er lett. Men med den kommende våren og sommeren klær blir stadig mer åpen, så finne feilene begynner å streike øyet og gjemme dem er ikke så lett.
 De fleste kvinner plaget av spørsmålet: hvordan å gå ned i vekt hjemme?
 Fokuset bør være på riktig ernæring. Andre måter er å øke fysisk aktivitet, spesielle øvelser, massasje og andre teknikker.
 Hvordan å miste vekt raskt hjemme: Forskrift
 1. Antall kalorier ikke overstiger to tusen om dagen.
 2. Ta en diett for å spise 6-7 ganger om dagen. Denne del av mat bør være liten, og ikke mer enn 300 gram. Så, trenger du ikke la magen til å strekke seg og be om mer mat.
 3. Du kan ikke legge til mat krydder, krydder, sauser og andre tilsetningsstoffer som øker appetitten.
 4. Ditt kosthold bør inneholde naturlige produkter med et høyt innhold av vitaminer, mineraler, proteiner og fiber. Glem fet mat, kjøtt, mat med konserveringsmidler og junk mat.
 5. Mange kvinner å miste vekt raskt ty til sult. Dette er en ganske effektiv måte, men er en helsefare. Fasting kan organiseres kun etter avtale legen din. Men sult er ikke anbefalt, det er bedre å være faste dager. De er ikke så effektiv, men i motsetning fasting er gunstig for kroppen.
 Hva menes med lossing dager? Dette kan være en dag når du spiser bare epler og yoghurt. I en annen dag i mat kan du spise bare ris og usaltet smør. De bør varieres med vanlige dager. I en slik fasting dag kan du miste opptil to pounds.
 Menyen for faste dager:
 Melk og ost Day dele inn i 5-6 måltider 400 g fettfri yoghurt og 800 gram melk.
 Apple Day i løpet av dagen bør du spise 15 kg epler.
 Kefir dag: drikke 1,5 liter fettfattig yoghurt for 6-8 mottakelser med intervaller på 2-3 timer.
 Kjøtt Day i løpet av dagen, spiser 07 kg grønnsaker, 400 g kokt magert kjøtt og drikke to kopper te uten sukker.
 Vegetabilsk Day dele inn 5-6 mottakelser 15 kg rå eller kokte dampede grønnsaker (gulrøtter, kål, greener, squash, tomater).
 6. Gi opp dårlige vaner, særlig av alkoholholdige drikkevarer.
 7. Hvis du etter noen uker du ikke kan tilbakestille eller en kilo, så årsaken er i mye vann i kroppen ("retention"). Derfor, for å gå ned i vekt, må du skille ut væske. For å gjøre det du trenger fra kosten helt eliminere salt. Salt og salte matvarer bidra utviklingshemning og opphopning av væske i kroppen hennes. Resultatet er overvektig. Resultater væske fra kroppen og hjelp frukt vanndrivende te.
 8. Drop ekstra pounds bør gradvis. De fleste ernæringseksperter støtter følgende uttalelse: "Den tidligere slippe ekstra pounds - jo raskere får dem igjen." Dette er sant. Kroppen gradvis tilpasse seg endringer i det.
 Ved å følge disse enkle reglene, en måned du vil lykkes i kampen mot overvekt.  
Hvordan å miste vekt i 2 dager

 Gå ned i vekt i løpet av et par dager er ja! Så sier folk ysprobovavshye i noen forskjellige måter å gå ned i vekt århundre. Selvfølgelig er det ikke en radikal kvitt overflødig vekt, i mellomtiden redusere volumet og kaste et par ekstra pounds i to dager fortsatt mulig.
 Det er annerledes metoder for hurtig vekttap : Fasting dager, spesiell diett, kroppen rensing, etc. I denne slank alle enige om én ting - at prosessen med vekttap ikke torturere deg, og etterlevelse av regelverket ikke skape problemer, er det best å begynne å miste vekt i helgene, bor hjemme og være i stand til å kontrollere seg selv og søvn.
Hvordan å miste vekt i 2 dager

 Faste dager
 Først av alt, husker dager med faste, som ikke bare bidrar til å kvitte seg med to eller tre ekstra pounds, men generelt sunnere kropp.
 Denne typen rystende til kroppen må ordnes ikke mer enn annenhver uke, forutsatt at du har ingen problemer med lever og nyrer.
 Essensen av lettelse er at disse dagene du har å spise bare noen ett produkt. For eksempel, yoghurt (8 glass om dagen), tomater (2-3 stk.), Rice (250 g per porsjon uten smør), poteter i sine skinn (5-6 stk. Pr dag) eller grønnsaker (15 kg dag).
 Herved nødvendigvis drikke rikelig med rent kokt vann (2 liter).
 Frukt og grønnsaker utgang
 Det er en spesiell rask diett utviklet bare i to dager. Kjernen i det er at den første dagen du spiser bare frukt og bær, og den andre - grønnsaker. Denne dietten er spesielt nyttig om sommeren når alle disse produktene i overkant.
Hvordan å miste vekt i 2 dager

 Eksemplar menyen:
 Den første dagen
 Frokost: fruktsalat med fersken, aprikos og epler, krydret med fettfri yoghurt + kaffe eller te uten sukker;
 Lunsj: urtete eller ananas juice;
 Lunsj: Frukt tallerken med pærer, plommer og bringebær;
 Te: kopp ananas juice;
 Middag vannmelon.
 Den andre dagen
 Frokost: Fresk gulrot juice + 3 stekt tomat;
 Lunsj: grønnsakssalat, krydret med sitronsaft + et glass urtete;
 Lunsj: kokte grønnsaker (blomkål, brokkoli, erter, spinat, gulrøtter). De kan bakes i ovnen med ost;
 Gjenværende tid, drikke urtete og ikke-kullsyreholdig vann.
 Diett pluss sport
 Denne metoden er mer passende for aktive mennesker. Det gir nestrohe restriksjoner på mat, kombinert med intens fysisk aktivitet. Denne øvelsen kan velges på vilje.
 Vekttap ordningen er som følger. Etter en aktiv dag bør spise proteinrik mat. Dagen starter med en lett frokost, deretter tilbringe trening, etter som du vil finne diett lunsj og middag.Яндекс.Метрика