Deres helse er nødvendig å nøye overvåke, fordi hvis de første tegn på problemer og identifisere sykdommer i tid, vil det unngå alvorlige konsekvenser. Selv tilsynelatende ufarlige symptomer kan indikere et problem. For eksempel, hvis øyet rykninger, det presserende behovet for å ta affære.

 Problemet


 Hvis din topp øyelokk napp, så vi kan snakke om den såkalte nervøs tic, som i medisinsk praksis henvist hyperkynezom. Ikke se fenomenet nesten umulig. Du vil oppleve rykninger, som ufrivillige muskelsammentrekninger. Utad vil det også være tydelig, men ikke så ofte trafikk klar og intens.
 Det skal bemerkes at den øvre øyelokk er mye mer nerveender, dessuten at den er mobil. Dette betyr at den nedre øyelokk trekning av øyet kan, men er ikke så vanlig i de fleste tilfeller lider toppen.
Hvorfor rykninger øvre øyelokk i person?

 Umiddelbart er det verdt å merke seg at denne tilstanden av seg selv, ikke en trussel mot liv og helse fare representerer ikke, men fortsatt er det signaliserer noen problemer. Hvis de ikke blir fjernet, vil situasjonen øke.

 På grunn av at det skjer?


 Hvorfor rykninger øye? Årsakene som kan rykninger nedre eller øvre øyelokk, det er mange. Men identifisert to grupper: feil av nervesystemet og noen relaterte tilstand.
 Å begynne å nevne problemene i nervesystemet. Det er kjent at kroppen har mange nerveender og stier som gjennomsyrer hele vår kropp. I århundrene har de. Det bør bemerkes at eventuelle minste stimuli kan føre til nerveendene som utløses og sender signaler til muskler og andre vev.
 På grunn av dette, er det ofte ufrivillige sammentrekninger. Og som øyelokk er meget tynt, tilsvarende fenomener er ofte spesifikk for disse. List opp negative påvirkningsfaktorer som kan utløse rykk:
 •  Hyppige stressende situasjoner. Dessverre, noen mennesker har i kraft av yrke eller andre omstendigheter ofte (og noen ganger nesten alltid) føler stress. Og det absolutt påvirker helsen.

 •  Trøtthet også påvirke funksjon av nervesystemet.

 •  Ugunstig miljø. Hvis en person alltid føles ubehagelig, vil han føle spenningen.

 •  Hyppige opplevelser.

 •  Dette symptomet kan være ledsaget av alvorlige nevrologiske sykdommer (nevrose, etc.), men dette heldigvis er sjeldne. I tillegg er disse sykdommer bundet til å bli følt og andre manifestasjoner, og ganske alvorlige og noen ganger til og med farlig.

 •  Men en annen grunn ikke er direkte relatert til effekter på nervesystemet og kan provosere rykninger:
 •  Feil måte å leve på. Hvis daglig rutine mangler eller er feil fra et fysiologisk synspunkt (f.eks nattskift eller daglig arbeid), så folk kan ikke se hvordan nervene gradvis slites ut og bryte ned.

 •  Overdreven stress (både fysisk og psykisk). Hvis en person ikke spare seg og alltid setter kroppen stress, vil tretthet sikkert påvirke nervesystemet.

 •  Anstrengelse øyne. Hvis en person, for eksempel, bruker mye tid ved datamaskinen eller er opptatt med andre aktiviteter knyttet til overdreven belastningen på øynene, nervene ligger i århundrene kan bokstavelig talt "opprører".

 •  Bruk av kontaktlinser. Linser kan tidvis påvirke øyelokk og irritere nerveender. Så mange mennesker bruker linser, og til risting øyelokkene.

 •  Vedvarende mangel på søvn. De påvirke hele kroppen, inkludert nervesystemet.

 •  Økte tørre øyne kan skyldes egenskaper ved organismen, sykdommer i syn eller belastningen på øynene. Ofte er det tørrhet i eldre.

 •  Noen ganger også vanlig allergi forårsaker slike effekter. Det faktum at noen av dens manifestasjoner ledsaget av ødem og hevelse i øyne som kan utløse rykninger.

 •  Hvis du misbruker alkohol eller drikkevarer som inneholder koffein (kaffe, svart te og energi), kan dette symptomet også forstyrre deg.

 •  Vitaminmangel kan også forårsake posmykuvan fordi noen substanser spiller en viktig rolle i funksjonering av sentralnervesystemet.

 •  Knipe nerveender kan også forårsake funksjonsfeil i nervesystemet. For eksempel kan dette være Osteochondrose.

 •  Hvordan å være?


   Hva hvis du ofte ser i hans rykninger øyelokkene? Utløse alarmen og ringe en ambulanse er ikke nødvendig, men at det er nødvendig å se en lege. Dermed er det nødvendig først og fremst å besøke en nevrolog. Hvis nervene er fine, så gå til en øyelege. Generelt, må du begynne å fastslå årsaken og deretter gå videre til handling, den viktigste av dem er eliminering av negative faktorer.

   Medisiner


  Hvorfor rykninger øvre øyelokk i person?

   Hvis det er problemer med nervene, kan legen forskrive en beroligende. Hvis problemet ikke er alvorlig, så kan du få urte-preparat ("Persen", "Novopassyt" vendelrot skjær). I tilfelle av alvorlige sykdommer trenger undersøkelse, etter som legen vil foreskrive den nødvendige behandling. Hvis det var et tørt øye, så spør din øyelege om spesielle dråper.

   Livsstil


   Det er viktig å radikalt endre sin livsførsel:
 •  Sørg for å få nok søvn. Drømmen om en dag bør gis i minst 8-9 timer, og bør gå så snart som mulig (innen 11 timer).

 •  Hvis du føler deg sliten, må du være ikke perevtomlyuyte selv.

 •  Under stresset slappe av, ta lette beroligende midler.

 •  Ikke hold all opplevelse i seg selv. Med jevne mellomrom må du til å uttrykke sine følelser og vypleskuvaty. Snakk med en venn og gråte noen ganger nødvendig.

 •  Ikke bruke mye tid ved datamaskinen. Hvis forskjellig arbeidsstyrken du ikke kan, så la øynene hvile med jevne mellomrom, dekke dem. Bistår også mild massasje noensinne.

 •  Følge dietten, som det er viktig å sørge for inntak av all nødvendig.

 •  Ikke drikker alkohol, te, kaffe og energi i store mengder.

 •  Folk rettsmidler


   Det er noen folk rettsmidler som har en mildt beroligende effekt. For eksempel, nyttig myntete. Du kan også ta oregano ekstrakt.
   Hvis problemet ligger i øynene, kan du lage et avkok av kamille lotion eller storfe. Denne urten har anti-inflammatorisk effekt og lindrer irritasjon.

   For å unngå dette problemet?


   Så, hva er forebygging rykninger øyelokkene? Bare holde en sunn og fredelig liv. Hvis mulig, unngå stress, hvile, nok søvn, spise et balansert og variert, ikke sitte lenge ved datamaskinen. Ikke misbruk av alkohol og kofesoderzhaschymy drinker. Og hvis du merker de første tegnene, bør du kontakte legen din.
   Fred til deg og ditt bord!  
  Hva om jeg har en tannpine? Effektive behandlinger
   Hver av oss står overfor en tannpine, ubehagelig og slitsomt når ingenting annet ikke kan tenke. Faktisk så mye en tannpine, en følelse av at smerten sprer seg til hele hodet, distraherende fra virksomheten og ikke gi hvile. Vel, når det arsenal av nyttige tips og er en som vil bidra til å lindre smerte. Imidlertid kan det dukke opp igjen, så etter de første signaler om pasientens tann bør besøke tannlegen.
   Tannverk hva du skal gjøre?
   Hva om jeg har en tannpine, og du vil ha et hjem berolige smerten? Hvis det skjedde mens du spiste, deretter stoppe å spise og pusse tennene godt for å fjerne rester. Så smertestillende (nå i apotek kan kjøpe en rekke medikamenter slik handling - spazmalhon, kombyspazm, analginum, ibuprofen). Hvis disse stoffene var ikke for hånden, suge en bomullsdott i valokordin og fester seg til sår tann.
   Den mest populære måten å lindre tannpine hjemme - skyll med varmt soda løsning med tillegg av jod.
   Også effektiv frysing. For å gjøre dette, feste til tann stykke is, gitt en midlertidig effekt.
   Tradisjonell medisin: effektive teknikker
   I tilfelle at du er langt hjemmefra, og du har ingen smertestillende, kan du ty til tradisjonell medisin. For eksempel, propolis hjelp: sette en liten bit av tannen og smerten snart legger seg.
   Alternativt kan du bruke en blanding av løk, hvitløk og salt gjør løk og hvitløk, tilsett salt slurry (ingredienser ta i like proporsjoner). Sett blandingen på toppen og dekk tannen knoppen.
   En annen interessant måte å roe tannpine - roten av Banan. Satt tilbake i øret på den siden der tannen bekymringer. I 30-40 minutter vil du føle lettelse.
   Skjær oregano hjelp hvis en tannpine. Det er gjort i et forhold på 1:10 og anvendt skylling.
   Det er en merkelig måte å fjerne dental smerte og bruk av hvitløk, håndleddet hendene på det punktet der merkbar puls, gnidd hvitløkfedd. På samme sted satt han hvitløk og zamotuyetsya bandasje. Det viktigste i denne prosedyren - som fikk hvitløk juice på huden din. Prymatыvat det skal være til venstre side, hvis en tann verke på høyre side, og omvendt.
   Hvis huset er salvie, forberede et avkok av det - en god måte lindrer tannpine. For å gjøre dette, en spiseskje av urter helle en kopp kokende vann, kok i ti minutter på tolv minutter, kule og la det brygge. Varm buljong skyll munnen. Dette bør gjøres 4-6 ganger i løpet av en time. Prøve så mye som mulig for å holde kjøttkraft på pasientens tann.
   Alternativ
   I medisinsk utstyr og metoder for tradisjonell medisin er det også alternative måter å hjelpe bekjempe tannpine.
   - Masser hånden, i fem til syv minutter med et stykke av isen massasje sted hvor kryss bein index og tommelen. Massasje er på hånden motsatt plasseringen av plagsom tann;
   - Masser øret: den øvre kanten av øret (den delen av pasientens tann) massasje med tommel og pekefinger. I denne massasje øreflippen bør også massere;
   - En interessant måte å roe pasienten tann gråter. Forskere har konkludert med at det fjerner press på tannkjøttet, midlertidig gjør det enklere å lidelse;
   - Emosjonell blunting bryter bidrar også til smerte. Ser bra komedie, og normalt posmiyavshys, snu deg smertereseptorer i latter.
   Hvis du har en sår tann er forseglet, så bør du straks kontakte tannlegen din, som kanskje under segl fikk infeksjon, noe som er svært alvorlig.
  Яндекс.Метрика