Hvorfor sharuyutsya negler?Hvorfor sharuyutsya negler? Dette problemet løser mange hverdags kvinner. Noen kjørte den for første gang, noen har gjentatte ganger slitt med dette. Grunner pakke spiker, det er mange, fra det banale mangel på vitaminer alvorlige interne sykdommer.
Derfor, behandling av negler ikke bli utsatt, fordi å finne ut den egentlige årsaken til problemet vil raskt slå spiker styrke og skjønnhet.
Neglene sharuyutsya hva du skal gjøre og hvorfor?
Som vi har sagt, har puffs spiker et stort antall grunner. Her er noen av dem, de vanligste:
Helseproblemer. Svært ofte problemer med negler - det er et ekko problemer i kroppen. Lever, nyre, mage, endokrine system - dette er ikke en komplett liste over sykdommer, som i de tidlige stadier kan sees på negler.
Giftstoffer. Antibiotika og hormoner kan også påvirke neglene er ikke den beste delen.
Mangel på vitaminer. Kroppen din første, viktige vitaminer D, E, A og kalsium.
Diet. Hvis du sitter på en rigid diett, gjør deg klar for det faktum at neglene vil stratify.
Vann. Dette er vann som du vasker hendene. Vann fra springen, som vanligvis inneholder stoffer (for desinfeksjon), som har en negativ innvirkning på spikeren platina - desiccate det. Prøv å vaske retter og fliser, tabeller, etc. i hansker.
Mekaniske skader. Neglene vi ofte prøve noe pidkolupnuty, vidshkrebty, krok. Sam er noen spiker keratin lag oppå hverandre. Med sterke mekaniske og kjemiske påvirkninger kommunikasjon lag er redusert og trykke tetthet avtar. Det er sprekker som fører til den endelige separering.
Ved feilbehandling. Ofte vi ikke vet hvordan de skal håndtere negler, så vi setter dem ytterligere skade. For eksempel kan slipe kanten av neglen stump gjenstand vi klikker mer enn nødvendig, og dermed tvinge keratin lag bevege seg som til slutt fører til delaminering.
Sharuyutsya tåneglene.
I tillegg til problemer med negler, tåneglene ofte ikke oppfører seg bedre. Årsakene i dette tilfelle er nesten de samme som med hendene. Men det er noen forskjeller, for eksempel:
Noen sko. Ved nagler stadig utøves stort trykk, som forårsaker deformasjon av hele spikeren, som ikke bare kan føre til atskillelse, men også til en inngrodd spiker inn i huden. Derfor elsker trange sko er ikke anbefalt å gå i dem i lang tid.
Sirkulasjonsforstyrrelser, åreknuter, stillesittende livsstil, etc. Hvis jobben din gjør at du sitter på ett sted, og deretter prøve å gjøre en liten pause eller gjøre gymnastikk for å spre blodet.
Hvis sharuyutsya negler, behandling og forebygging.
Behandling av Nail individuelt for hvert enkelt tilfelle. I generelle tips i denne artikkelen, oppfordrer vi deg til en spesialist som kan gi råd og hjelp i denne vanskelige saken:
Det er nødvendig å mette spiker olje eller krem ​​(spesielt hårstråene området). Krem (olje) er brukt i en sirkelbevegelse på hårstråene. Det er best egnet for dette formål olivenolje, som inneholder store mengder av næringsstoffer.
En eller to ganger i uken olivenolje brukes på neglene, og sette på bomullshansker. Prosedyren bør utsettes for kvelden at hanskene var på hånden for natten. Ikke glem at hvis du starter behandlingen, rettene (og ikke bare det) bør vaskes i gummihansker.
Komprimere. En oppløsning inneholdende 70 g vann, 5,7 g av alun og 25 glyserol satt på neglene i 15-20 minutter. På dette tidspunktet bør du prøve å ikke gjøre noe med hendene.
Bad. Flott for sea salt bad. Løsningen bør inneholde ca en teskje av salt i 200-250 ml vann. Hender som holder vann i 15-20 minutter. Å konsolidere effekten av prosedyren skal utføres 10 påfølgende dager, deretter ta en kort pause (om en måned). I noe tilfelle ikke bade med natron! Dette vil bare forverre problemet.
Selv i tilfelle problemer med bunten bør manikyr minst en gang per uke. Bare i dette tilfelle er det nødvendig å følge noen regler:
Ikke bruk metallneglefiler.
Neglelakkfjerner bør ikke inneholde aceton.
Podpylyvaetsya spiker i én retning.
Pass på å polere kanten av neglen.
Shape negler må være enten oval eller rektangulær.
Også, i stedet for lakk kan gjennomføre prosedyren "forsegling". "Sealing" - en lagdelt søknad styrke løsninger med sporstoffer og vitaminer som vil beskytte neglene tørker ut. For denne prosedyren, bruke spesielle kremer og lakk. Etter inngrepet, vil neglene ikke trenger et beskyttende belegg.
Etter en stund (ca 1 måned) er det ønskelig å gjenta prosedyren.
I alle fall sharuyutsya negler, bør behandlingen være komplisert og langvarig. Hold neglene rene, bruk hansker og prøv å ikke utsette dem for overdreven belastning.  
Kunstige negler (Video)Spiker var for mange moderne kvinner norm, fordi deres omsorg ganske enkelt, vil de lengter etter å behage deg valgt fargerike mønster, de nadlomyatsya og vil ikke levere noen ulempe. Gjør spiker kan være inne eller hjemme slike materialer som gele eller akryl. Også i etableringen av kunstige negler kan simulere sin form - gi dem en firkant, oval form eller danner en trekant. Lengden av neglen også helt avhengig av din vilje, men ofte slike mestere rådes til å begrense lengden på som den frie kanten av neglen var to ganger kortere spiker plate.
Naturlige negler fortsetter å vokse normalt under modellert negler. Landet, som er nær neglen boks, etter at neglen vokser ut igjen, vanligvis dekket med et lag av gel eller akryl - og dermed gjennomført spiker korreksjon kapasitet. Korrigering utføres hver 3-4 uker, avhengig av veksten av naturlige negler, og på betingelse av de modellerte negler.
Velg type manikyr
Økende negler, kan du legge til din manikyr en rekke alternativer:
- Naturlig klassisk manikyr, hvor skjemaet vil se ryddig og naturlig.
- Fransk eller fransk manikyr. Med denne type manikyr vokst spiker tips er hvit, og platen på senga - rosa. Noen ganger, når du oppretter en fransk manikyr, er spiker som stikker kant dekket med farget lakk. Dette manikyr kalles "fransk årtusen. Den klassiske formen. "
- Holografisk manikyr gjøres ved hjelp av holografisk støv å dekorere negler. Det kan være av en hvilken som helst form.
- Crystal manikyr. Når det er helt gjennomsiktig spiker og det er dekorert med bare små fargebilde. Skjemaet kan være noen.

- Aquarium manikyr.
 Som i det foregående tilfelle, er spikeren gjennomsiktig, og at bildet er påført mellom lag av materiale som benyttes i modelleringen. Har noen form.

- Manikyr, som bruker farge materiale - gel eller akryl.
 Med deres hjelp og gjort negledesign, negler dekorert med forskjellige farger og hamamy har forskjellig form.

- Manikyr bruker piercing.


Valget av form

Manikyr kan ikke bare pynte neglene, men også endre sin naturlige form. Som du vet, bør formen på platen være i harmoni med den type fingrene, og formen på hendene. For eksempel, hvis fingrene dine er tynne og lenge nok, du bør ikke engang mer forlenge den med ytterligere lengde av negler og deres smal form mens bygningen.
Hvis formen på fingrene kort, vil hoved anbefale å gi dem en firkantet form med glatte hjørner og la midten, moderat lengde. For denne manikyr passe nesten alle maling, slik at du kan eksperimentere med nyanser av lakk. Hvis fingrene er ganske tynn, lang form og spiker plate er bred, det eventuelt kan betraktes trapesfasong negler.
Kunstige negler (Video)

De fleste jentene i jakten på mote tendens til å gi på å øke den maksimale lengden på negler og skarpe skjema. Denne måten, selvfølgelig, er i stand til å visuelt forlenge neglen, men for kvinner som kjører bil med små barn eller foretrekker å føre en aktiv livsstil, er ikke praktisk denne formen for manikyr.
Kunstige negler (Video)


Mest populært nå kjøpt Edge-form spiker.
 Ved å modellere denne form av spiker formede ribber, som løper hele lengden av den kunstige negleplaten. Edge-skjema dukket opp relativt nylig, men fikk raskt popularitet og kjærligheten til fashionistas takket være den spesielle og uvanlige alvorlighetsgrad.
Kunstige negler (Video)

Masters of Design og manikyr i stand til å gi neglene som slike former en stige bølge. Disse skjemaene er mer interessert i vanlige mennesker som har en følelse av stil og levende personlighet. Hvis du bestemmer deg for å eksperimentere og lage negler uvanlig form, ikke gjør det dagen før dagen for høytidelig eller viktige hendelser. Å spikre dette skjemaet for å få brukt, se denne manikyr vil se ryddig og vakkert på dine penner. I tillegg, ikke forsømme tjenester av en erfaren manikyristen til resultatet vil ikke skuffe deg.
Så det ville danne var ikke i neglene, kan du alltid justere ved simulering. Ved å endre den naturlige formen på platene, kan du også visuelt endre formen på hendene. SidenHvis du bestemmer deg for å simulere kunstige negler, ta hensyn til ikke bare design, men også hvilken form tilbyr mester. Erfaren manikyr, bak som er de årene uten mye arbeidskraft vil velge akkurat den formen som er mest egnet til fingeren og spiker plate.
Video negler

Video kapasitet gel negler

Video Akryl negler


Pedagogiske videoer øke gel negler fra scratch

Яндекс.Метрика