Hvorfor skade hårrøttene?Mange av oss blir møtt med ubehag i hodet, spesielt i hårrøttene, de er spesielt smertefullt etter blomst hår med stramme frisyrer eller hale. Det finnes lignende følelse etter søvn eller hodet av en lue. Denne artikkelen vil avdekke de vanligste årsakene til at skade hårrøttene.
Hvis du skader røttene av hår.
Uansett hva årsaken til smertene er, i røttene av håret selv ikke kan være syk. Den vanligste årsaken er skader på huden på hodet. Nå la oss ta en nærmere titt, hvilke faktorer som har en negativ innvirkning på selve røttene av håret og hodebunnen:
Lengsel frisyre (styling). Hestehale eller stramme koblings bjelker (flettene) kan lett skade huden farge: dannelsen av sprekker og mikropauser. Bor stadig gjenopprette en tilstand reagerer negativt på hodebunnen.
For å bli kvitt dette problemet, er å ta fri fra veving kosychok og haler. Og om en måned (hvis du så elske slike hår) kan gjøre det igjen, men ikke mer enn 1-2 ganger i uken til hodebunnen og håret kan få hvile.
Ved feilbehandling. Du risikerer å bli skadet på hodet i sin faste følgesvenn, hvis du skal ta vare på håret ditt. I dette tilfellet, smerte - en hudreaksjon til upassende balsam eller shampoo (maske).
Hvis du merker at etter påføring noen sjampo eller skyll, såre deg hårrøttene, bør du umiddelbart forlate deres bruk og søke andre virkemidler. Vær oppmerksom på at for å smerte kan føre en normal kam plast, som det kan sterkt naelektryzuvaty hår, noe som igjen kan føre til smerter i hårfestet.
Tørr hodebunn. Ruler blandet og tørre hårtyper er mest utsatt for problemer fra roten. De fleste av kosmetikk har tørket virkning som bidrar til "stramme" av huden og forårsaker smerte.
For å takle dette problemet, kan du bruke kremer for hodet, som godt kan vidluschyty hud (yzbavyvshyh av gamle og sprø deler). Også er det nødvendig å bruke spesielle sjampo og balsam (masker) for tilleggskraft hår.
Problemer med blodsirkulasjonen i hodebunnen. Av denne grunn er et resultat av sykdommer i det vaskulære system, særlig med sine kjente personer som har dystoni. Også, problemer med blodsirkulasjonen kan skyldes nedkjøling i vinter på grunn av de lave temperaturene forstyrret blodtilførselen til hårsekkene.
Få håret klippet. Hvis du er en lang tid hadde samme frisyre og deretter besluttet å radikalt endre det, så gjør deg klar for at du blir nødt til å skade hårrøttene. Siden hår "brukes til å" bo i en posisjon og reagere på endringer i skråningen så her. Men etter en stund smertene vil passere av seg selv.
Nerver. Stressende situasjoner kan føre til smerter i hårfestet. For å bli kvitt smertene på denne måten du vil hjelpe lett massasje av hodet.
Hvordan man skal håndtere smerter i hårfestet.
Smerter i røttene av hår - er et uventet problem, så ikke bli overrasket over at folk rundt deg ikke kan forstå deg. Men ifølge statistikk, nesten én av fem kvinner står overfor dette problemet.
I moderne forhold håret vårt lider ikke bare av mangel på vitaminer, men også fra det aggressive miljøet. Derfor trenger de vår hjelp:
Kjøp en hårbørste med naturbust (helst tre).
Slitasje hårpleieprodukter designet nettopp for din hårtype.
Unngå stress, mer hvile.
Prøv å holde seg til å sove (minst 7 timer).
Ta vitaminer og mineraler for hår.
Mest oppløse håret (spesielt om natten).
Ikke bruk for trange pins og gummistrikk.
Ikke endre ofte frisyre.
Gjøre kvelden avslappende hodemassasje.
Hvis du klatrer hår, hva du skal gjøre i dette tilfellet tror jeg ikke trenger å forklare, og det presserende behovet for å besøke trichologist som kan finne ut den eksakte årsaken og foreskrive behandling.  
Hvorfor håret faller ut?Hvorfor håret faller ut, hvis de blir regelmessig ivaretatt? Kanskje grunnen er mye dypere. Noen ganger en kombinasjon av flere faktorer som gjør en så sterk innflytelse at håret begynner å falle under elendige tall. Når etter hvert trekke på børsten er for mye hår, er det på tide å gjøre noe.
Hvorfor håret falle:
Naturlige oppdateringer. Natur unnfanget slik at nye celler erstatte gammel, hans yzzhyvshye. Håret er intet unntak fra regelen. Normalt "miste" en dag ca 100-150 stykker.
Vanligvis 90-160000 hode. Hair, så naturlig fornyelse uten at det berører den vanlige hår tetthet. Firing langt hår mer synlig enn kort. Derfor korte frisyrer fans klage mindre problemer med hår.
Naturlige sesongvariasjoner. Klimaendringer innvirkning på håret på samme måte som i resten av kroppen som en helhet. Vinterkulda er veldig bra for håret generelt, svekke de beskyttende funksjoner i kroppen.
Hormonelle endringer. Legemet er svært følsom for DHT, som samler seg på hodebunnen. Over en viss verdi av dette hormonet fører til aktiv hårtap.
Menn i denne forbindelse er ikke veldig heldig, fordi en viss mengde av dihydrotestosteron passert dem arvet fra sin far. I denne forbindelse, tidlig skallethet slektninger i den mannlige linjen indikerer en høy sannsynlighet for gjentakelse av deres skjebne yngre arvinger.
Men kvinner lider av hårtap når det er en hormonell krasj i starten av seksuell aktivitet under graviditet og overgangsalder.
Forringelse av miljøet. Skadelige utslipp fremskynde aldringsprosessen av hår. Dette fører til forringelse og tap i mer enn opprinnelig planlagt natur.
Stress. Kontakt med en stressende situasjon forlater eneste negative preg på hele kroppen. Vanligvis håret begynner å falle ut mer om seks måneder etter alvorlig stress.
Mangel på mat. Et sunt kosthold bør inneholde naturlige matvarer rike på fiber og mikronæringsstoffer. Økt satsing på baking, søtsaker og stekt påvirker ikke bare figuren, men tilstanden til håret.
Delvis økningen falt hår om vinteren på grunn av inkludering i dietten av fet salat, bakverk, termisk behandlet frukt og grønnsaker. I den varme sommeren, når det tiltrekker seg mange frodige planter, mat automatisk endret på en positiv måte.
Ved feilbehandling. Det som teller hver eneste detalj knyttet til hår. Hyppig sjamponering håret renere, men bidrar ikke til deres helse. I tillegg har tørrlufttørker en skadelig effekt på håret.
Det er ikke best for den fremtidige status påvirker alle typer hår lakk, skum og mousse. Selv sammensetningen av vann kan føre til økt hårtap, for å si noe om kvaliteten på sjampo!
Hudsykdommer. Seborrhea (flass formasjon, flassende hodebunn) i seg selv er et problem. Hvis du ignorerer de første varselklokkene begynner følgende flass å øke mengden av håret falle.
Det er mer alvorlig sykdom som bør behandle spesielle forberedelser, ikke "flush" moderne sjampo.
Hva gjør du når håret faller ut bjelker:
Plukke gode verktøy for håret. I dette tilfellet er viktigere enn kostnaden for en sjampo eller balsam og dens individuelle tilpasnings hår. Som næringsrike masker kan bruke ulike blandinger utarbeidet i henhold til populære oppskrifter.
Studere reglene for hårpleieprodukter. Vått hår er bedre ikke å kjemme igjen, mindre skade hårsekkene. Tre kammer og børster laget av tøy eller plast bedre jern kolleger.
Lett hodebunnsmassasje øker blodsirkulasjonen i huden, noe som resulterer i ekstra strømforsyning til hårsekkene. Hold det bør være hver dag i 5 minutter med hodet ned. Men det må bli husket at moderne hårføner gledelig mode "tørking kaldt." Så bør punge ut og velge seg en virkelig god modell av apparatet.
Søke trichologist eller hudlege. Det meste av håret vet nøyaktig trikologi, men noen ganger i klinikken er det ingen profesjonelle, slik at den kan erstatte en dermatolog. Mest håret falle nært knyttet til problemet med hårsekker som ligger i de øvre lag av huden.
Når hår Shedding at vitamin drikke det forteller trikologi. Det er viktig å stole spesialisten, fordi de samme vitaminer kan hjelpe en person, samt skade på en annen.
Justere din livsstil. Trygghet selv i stressende situasjoner - en vitenskap som er nyttig å lære. Et stort antall av utendørs trening og et sunt kosthold kan forbedre håret.
Viktig!
Hvis enkle råd og fuktighetsgivende maske ikke reduserer mengden av håret falle, er det best å se en spesialist for råd. I noen tilfeller, problemet med indre organer blir følt på denne måten.  
Hvorfor blåser magen?Tarm problemer kan forekomme med hver person. Men flatulens - et meget sensitivt tema som ikke er å si høyt. De fleste mennesker bare kjøpe apoteket verktøy som vil hjelpe for sikker. Men om tarmen er stadig gjør seg gjeldende, er det nødvendig å tenke på hva kroppen prøver å sende et signal, og som trenger hjelp.
Hvorfor alltid blåser magen
Det er flere svar på dette spørsmålet. La oss prøve å forstå hver av dem:
Magen blåser fra maten fortært. Imidlertid kan maten være den skyldige bare midlertidig oppblåsthet. Hvis puchit alltid, er det en mye mer alvorlige grunner.
Svelge luft under rask måltid. Dette skjer ofte når tygget raskt hvis snakk under måltider eller når lang tygge tyggegummi. En stor mengde luft komme inn i fordøyelseskanalen, kan forårsake oppblåsthet. I en slik situasjon, vanligvis luft i magen umiddelbart etter at ekstra luft ut av kroppen.
Merkelig nok, men svaret på spørsmålet om hvorfor mage slag kan være stressende. Under stresset oppstå muskelkramper tarmen. Mat og gasser kan ikke bevege seg gjennom tarmen som normalt. Som et resultat av en person føler smerte, tarm ofte blåst bort.
Ta antibiotika. Antibiotika er kraftige stoffer som dreper ikke bare bakterier, men tarmen. Når antibiotika er noen produkter rett og slett uutholdelig, fordi de får er svært dannelsen av gass og forstoppelse.
Flatulens er en av de vanligste effekter etter operasjoner utført under narkose. Fordi anestesi fører til en endring av tarmmikroflora. I denne situasjonen, hjelpe med luft i magen velkomstdrinker som inneholder bifidobakterier.
De mest alvorlige grunner til at magen blåser hele tiden, er en sykdom i mage-tarmkanalen: gastritt, pankreatitt, kolecystitt. I nærvær av slike sykdommer kan ikke være normal fordøyelse, og tarmene er matrester som streifer og forårsake konstant flatulens.
Hvilke produkter blåser magen
Den vanligste svaret på spørsmålet om opprinnelsen til luft i magen - en mat som folk spiser. Mange produkter som herjer i magen etter å ha spist, kan også føre til oppblåsthet. Først av alt - det er bønner, ost og syltet kål, druer og epler (som disse typer juice), kullsyreholdige drikker.
Ofte oppblåsthet - en reaksjon på frisk frukt og grønnsaker. Selvfølgelig, disse produktene ikke trenger å gi opp helt. Men ikke å tenke som blåser magen etter å ha spist, bør begrense forbruket av disse produktene.
Det er gøy! Mange kvinner trekker underlivet etter menstruasjon og blåser magen. Dette er på grunn av svingninger i hormoner. I oppblåsthet og luft i magen klager ofte om kvinner før overgangsalderen.
Forebygging av oppblåsthet:
Sakte spise eller svelge luft;
Tygge. På fordøye store biter av kroppen er lengre og styrke;
Bør spise med munnen lukket og prøv å ikke lange samtaler;
Du kan ikke drikke veldig varme drikker fordi å bli avkjølt før jafs svelget mye luft;
Redusere forbruket av øl, vin kullsyreholdige drikker;
Ikke drikke gjennom et sugerør;
Melde deg ut av tyggegummi;
Ingen røyking umiddelbart etter et måltid;
Blåser magen: hva du skal gjøre
Men hvis du har mage puchit, er det nødvendig å treffe tiltak for å dette ubehagelig tilstand gått så snart som mulig. Det finnes medisiner og populære måter å bekjempe flatulens.
Folk rettsmidler:
Anstrøk av Valerian rot, peppermynte blader, fennikel frukt i like proporsjoner. Spoon samlingen er fylt med kokt vann og la stå i en halv time. Etter dette tidspunktet te er klar til bruk. Du må drikke en tredje kopp tre ganger om dagen;
Det hjelper også infusjon av timian eller dill. En teskje tørkede urter hell 250 ml vann og la stå i en time. Deretter drikke te infusjon;
Exercise Bike: ligge på ryggen og vri imaginære pedal;
Iron magen i klokkens retning;
Ligg på ryggen og alltid tegne og slappe magemusklene;
Medisinering:
Med hjelp av medisiner er beste adsorbenter og defoamers;
Før du kjøper visse medisiner, er det best å ta kontakt med legen din. Dette kan spare tid og penger og forkorte behandling av flatulens. Etterlevelse mat, drikke og mat hendelser i de fleste tilfeller bidrar til å kvitte seg med oppblåsthet gang for alle.  
Яндекс.Метрика