Hvorfor skade nyrene?På spørsmålet "Hva skade nyrer 'gitte pasient urologiske avdelinger er ikke sjeldne. Selvfølgelig, den viktigste grunnen - i helsen til disse organene. Statistisk nyresykdom observert i 3% av befolkningen, men fortsatt det samme problemet som mange i det, men de betaler ikke oppmerksomhet på en riktig måte. Tross alt, hvis du kjenner de viktigste årsakene til nyreproblemer, kan du organisere korrekt og tidsriktig forebygging av smerte.
Når nyresmerter, symptomer.
For ikke å forvirre smerter i nyrene, er det nok å sammenligne sine symptomer med disse:
skarp eller verkende smerter i området der nyrene (tilbake, tilbake);
ulike unaturlige endringer i vannlating (smerte, svie, for hyppig eller for sjelden ønske om å gå på toalettet, urin misfarging);
hevelse og hevelse i hender og føtter (dette beviser at nyrene rett og slett ikke kan takle uttak av store mengder væske fra kroppen);
hudutslett (viser at høye konsentrasjoner av giftstoffer i blodet);
dårlig ånde (som ammoniakk) eller endring i smak;
feber, tretthet og rask tretthet, kvalme eller oppkast;
noe tap av syn.
De viktigste årsakene til smerter i nyrene.
Svar med presisjon på dette spørsmålet kan bare være en lege. Her er de viktigste grunnene:
Pyelonefritt (nyre infeksjon betennelse). I dette tilfellet, nyrer skade noe. Smerten er beskrevet som "klemme." Vanligvis gjør vondt noen en av sine nyrer.
Glomerulonefritt (betennelse i glomeruli).
Nyresykdom (uvanlig når deponert i nyrene kalkulus - steiner eller sand).
Kronisk nyresvikt (nyrefunksjonen er redusert på grunn av en alvorlig mangel på drifts nephron masse).
Nyresvulster (både godartede og ondartede) kreft, adenom, fibrom.
Nephroptosis (dårlig mobilitet nyrer vanligvis høyre).
Hydronephrosis nyre (sykdom assosiert med anemi og nyrevev vinn på grunn av ekspansjonen av hulrommet i nyrene).
Hvis de såre nyrer: hvordan å behandle.
Hvis de første symptomene på nyre smerte, ikke forsinkelse kampanjen til urolog. Den tidligere legen vil finne problemet og foreskrive behandling, jo mindre blir konsekvensene av sykdommen, og jo lettere og smertefri behandling vil være.
Det er strengt forbudt å selv: det er en smerte i nyrene kan snakke om noe annet, mer alvorlig sykdom. Infeksjonen kan spre seg til andre organer og årsak, for eksempel, er en smerte i milten eller leveren.
I spesielle medisiner, kan legen forskrive diuretika mottak urter: bearberry og blomster hyllebær, kjerringrokk og bjørk knopper, einer frukt eller urt knotweed. Imidlertid er det viktig at alle ekstrakter ble fremstilt fullstendig. Overdose nyre te, kan påvirke helsen din.
Merk: Når smerter i nyrene i noe tilfelle være engasjert oppvarming. Hvis du har nyrebetennelse, kan programmer stimulere utseendet på pus.
Den beste måten å behandle nyresykdom forebygging er vurdert. Det er nødvendig å overvåke helsen til disse organer og følge noen anbefalinger (i god helse).
På dagen bør drikke 1, 5 - 2 liter rent vann (te, juice, melk regnes ikke).
Gi opp røyking.
Bringe vekten til det normale.
Jevnlig overvåke blodtrykket og tilstanden til blod og urin (du kan hvert halvår for å gjøre en generell analyse av blod og urin).
Utøve mer tur i frisk luft.
Hvis de såre nyrer under svangerskapet.
Dessverre, 7% av gravide kvinner i denne perioden vises pyelonefritt. Hans såkalte - "pyelonefritt gravid." Det oppstår vanligvis i siste halvdel av svangerskapet. Det var i denne perioden forverret alt skjult.
Symptomer på sykdommen omfatter:
plutselige forringelse av generell helse,
noen svakhet og tretthet,
hodepine,
feber (40 ° C)
sterke nok frysninger,
smerter i nyrene (rygg eller rygg)
hyppige eller smertefull vannlating.
Ved første symptomer bør umiddelbart ta kontakt med lege, fordi bakgrunnen av denne sykdommen hos gravide kvinner kan oppstå abort eller for tidlig fødsel (hvis smittsomme prosessen er forsinket).
Så ikke risikere det. Urolog og gynekolog vil bidra til å avsløre den egentlige årsaken til dårlig helse og sikkerhet (mor og barn) bli kvitt det.
For å bidra til å forhindre nyreproblemer, bør gravide ta visse forebyggende tiltak.
Forebygging av nyresykdom i svangerskapet.
Tranebærjuice (en stor hjelper for å forebygge sykdommer i nyrer og blære, og behandling).
Avkall på visse produkter eller restriksjoner (fettstoffer og krydret, stekt og røkt for salt og søtt, og bønne og hvitt brød).
Riktig væskeinntak (1, 5-2 liter om dagen).
Rettidig turer på toalettet (i denne stillingen er svært skadelig å lide).
Forbehold altfor trange klær, velge bare bomullsstoff.
Motta mer sjel, minst - bad.
Øvelse: stødig på alle fire i 10-15 minutter flere ganger om dagen).  
Hvorfor skade tennene dine?Få av oss uten engstelse og frykt kan besøke tannlegekontor, så svaret på spørsmålet "hvorfor tenner vondt" interessant for alle. Tross alt, hvis det er mulig å liksom påvirke tannhelsen, alle av oss - for. Tannverk er kanskje en av de mest forferdelige. Og at hun forlot deg i lang tid, smertestillende nok - du må behandle tann lege.
Årsakene til tannpine.
Således, den første og viktigste grunnen tannpine betraktes karies.
I den innledende fasen ødelegger det bare vår emalje, men når infeksjonen har nådd den dypere sjikt (dentin og masse), er det en pulpit. I denne tilstanden virker på nerve infeksjon og ser sterk og uutholdelig tannpine (beskrevet som "bankende").
Hvis denne smerten permanent undertrykke ulike smertestillende, så en eller annen måte periodontal infeksjon når gapet. Det ser ut til periodontitt - en tilstand der betent den allerede omgivende vev. Og smerten (beskrivelsen av "verkende") vil ikke passere.
Hvis du kommer til tannlegen, og han sa etter å ha undersøkt at tennene er i orden, du vet, kan en rekke sykdommer være "maskert" av fungerer som tannpine.
Her er noen av dem:
Trigeminusnevralgi. Det følger trigeminusnerven følsomhet og enkeltpersoner i hele munnen. Og når den starter betennelse smerte, tilsvarende tann. I dette tilfellet må du gå til en nevrolog.
Cluster hodepine. Dens manifestasjoner - akutte anfall av smerter, oftest hos menn 30-60 år. I mange ser det ut etter å ha drukket. Den manifesterer seg på den ene side, vanligvis i overkjeven og oppover.
Betennelse i mellomøret (otitis media). Denne sykdommen er ofte bekymret for barn. Det er forårsaket av streptokokker. Verkende tenner og små ører. Besøk denne saken, en otolaryngologist.
Bihulebetennelse. Typisk kan allergisk sinusitt form under inflammasjon gi smerte lik tann. Kommer til å trenge den samme otolaryngologist.
Sykdommer i bihulene. Ofte de er i en kronisk stadium og er allergisk. Men gjør de ikke avhenger av sesong. Det hjelper ikke bare otolaryngologist, allergolog mye.
Hjertesykdom. Sjelden, men smerten av angina oppstår ikke bare i venstre bryst, men også i det venstre hjørnet av underkjeven. I dette tilfellet bidra kardiolog eller indremedisiner.
Skader eller uønskede musklene i nakken, hodet eller kjeve. I dette tilfellet, kan smerten oppstå i tennene, kinnene, tinningene, nakke og rygg.
Atypisk smerte tilstand. Årsakene til denne smerten forankret i nevrovitenskap, psykologi og psykiatri. Atypisk smerte er vanligvis kronisk og griner. Pasienter sjelden kan fortelle nøyaktig hvor det gjør vondt. Hvis alt av undersøkelsen viste at det er ingen grunn for smerten, betale en psykolog.
Hvorfor etter tann extraction såre tannkjøttet?
Det er greit hvis etter at du har fjernet tann, mens såre tannkjøttet rundt den. Legen anbefalte i slike tilfeller spesiell gel eller skyll infusjons å forbedre helbredelsesprosessen.
Men hvis tannkjøttet fortsetter å skade mer enn en uke, deretter i munnen er ikke alt bra. Smerte gir noen komplikasjoner:
1. Tørr hull.
Hvis tanntrekking nettstedet ikke hadde tid til å danne en blodpropp eller den ble slettet, hullet på dette punktet - tørr. Som et resultat - bakteriene kommer inn i det, og det er betennelse i tannkjøttet, ledsaget av smerte.
Tannleger behandling er enkel: på sårstedet anvendt medikamenter.
2. alveolitt.
Fortsettelse av den første sykdom. I dette tilfellet ikke bare forårsaker skade tann hull, men de omkringliggende områdene tannkjøtt. Vanligvis er det en mislykket alveolitt fjerning av nedre visdomstennene.
Denne sykdommen er vanligvis behandles med utskrapning hull. Det er behandlet med antiseptiske midler og plassert inne i medisin.
3. osteomyelitt.
En mer alvorlig stadium av sykdommen før. I dette tilfelle viser seg ikke bare smerter, men også
feber,
hevelse i tannkjøttet, kinn,
svekke immunforsvaret.
I dette tilfellet, må kirurgen hjelp. Etter kirurgisk inngrep, mens pasienten er på sykehuset. Osteomyelitt - en svært alvorlig sykdom, selv om sjeldne.
Derfor, hvis smerter i tannkjøttet er ikke i 5-7 dager, må du ta kontakt med tannlegen din.
Hvis du har en tannpine etter fylling kanaler.
En slik tannpine kan skje på to måter:
noen følsomhet for kulde og bitt (press på kjeven). Grunnen er enkel - tann forseglet, noe som betyr potryvozhyly og det må bli vant til å ikke innfødt å forsegle det. Smertefull følelse skal passere i løpet av få dager.
sterk og langvarig smerte som vises av seg selv, ofte om natten. Grunnen - brukket tann nerve. I dette tilfellet, fjern forseglingen, sette på ukentlig medisiner, og satte en midlertidig fylling. Hvis det i løpet av denne perioden tannen igjen bekymret for smerte, må nerve fjernes.
Kan tannlegen uten smerte?
Tannpine ikke blir et mareritt for deg, bør du regelmessig (hver sjette måned) tannlege besøk.
Dessverre er mange av oss gå til ham for aksept bare hvis vi har en smerte (og vanligvis en god del). Tross alt, hvis vi begynner å bare behandle tann da de første manifestasjoner av karies, vil det ikke være noen smerte.
Heldigvis moderne tannbehandling kan gjøre pasienten følte ingen smerte mens du tar eller etter. Hvis tennene og droppet, bare en drøm.  
Яндекс.Метрика