Hvorfor sprenge blodkar i øynene?Skadet fartøy i øyeeplet gir mye ulempe. Og ikke bare estetisk plan. Blodet som renner årsaken svie, kløe og annet ubehag. Hva som utløste dette fenomenet? Hvorfor sprenge blodkar i øynene? Hvordan forebygge problemet? Hvordan takle det? For å besvare disse spørsmålene i denne artikkelen.
Sprengning fartøy i øynene: Årsaker
Veggene er svært tynn sosudykov øyet. Selv lett irritasjon kan forstyrre blodstrømmen og kapillær gap. Folk flest ikke føler blødning. Bare ved å se i speilet, ser rødhet i øyet yabloka.Pochemu sprenge blodkar i øynene?
Spenning og tretthet
Finmasket vaskulær øyeeplet er påvirket av ytre faktorer. Ruptur av fartøyet er
forlenget sitter foran en dataskjerm eller TV-skjermen;
etter en søvnløs natt;
sterk vind og strålende sol;
i røykfylt rom (et rom fullt av røyk og industriell støv);
på travle lese dokumenter, bøker med liten skrift;
under trening;
når du besøker steam room;
under påvirkning av retningsbestemt lys halogenlampe.
Som et resultat av alle disse faktorene slim tørket øyeeplet stammer. Fartøyer ikke stå opp og sprekke.
Svakheten av de vaskulære vegger
Kapillærene er ødelagt på grunn av skjørhet. Problemet kan være medfødt eller ervervet. Helse fartøy undergraver
dårlig ernæring;
røyke;
alkohol;
mangel på blodsukkeret og protrombin;
beriberi;
mottakelighet for ulike allergener.
Kapillær kan skade og fremmedlegemer fanget i øyet. For eksempel, en gnist av brann, mote, tilfeldig kvist, knott. Tapt styrke og elastisitet i blodkarveggene har en tendens til selv små endringer i trykket.
Økt intrakranielt trykk
Hoppe intra press fører til overdreven fylde okulær blodkar. Samtidig forstyrret venøs utstrømning. Veggene av kapillarene blir komprimert og på innsiden og utsiden. De trenger ikke stå opp og revet.
Infeksjoner
Bakteriell og viral natur. De opphisse konjunktiva, forårsaker hevelse, ødeleggelse av fartøy vegger. Samtidig er det andre tegn på inflammasjon: purulent utflod, kløe, svie, muligens feber. Når rennende øyne, fører også til infeksjoner.
Diabetiker mikroangiopati
Denne komplikasjon av diabetes der de berørte ødelagte blodkar og blodsirkulasjonen. Det flyter over i det omkringliggende vev. Ikke alle pasienter vises mikroangiopati.
Risikofaktorer:
hormonelle forstyrrelser;
arvelighet;
høyt blodtrykk;
regelmessig bruk av alkohol og røyke lenge;
arbeide i farlige situasjoner.
Vaskulitt
Multippel vaskulær inflammasjon. I den patologiske prosessen kan innebære en rekke fartøyer som spenner fra store arterier og små kapillærer som slutter. Inkludert samlet i øyeeplet.
Som du kan se, gapet forårsaker en rekke fartøy. Hvordan du kan forhindre dette ubehagelige fenomenet? Hvordan å behandle den?
Sprengte blodkar i øyet, behandling
Dersom fartøyet har sprukket, gjøre noe. Det er ingen penger som kan lappe revet kapillær. Og det er ingen kur, samle rastekshuyusya blod. Alle normale tolv dager.
Hvis blodårene i øynene ofte sprekke, sjekk nivåer av glukose og protrombin blod. Grunner regelmessige pauser øye kapillarer kan være forbundet med alvorlige sykdommer i ulike systemer. Du må kontakte institusjonen å identifisere patologi og behandle den.
De fleste skip utvinnes brast gjennom følgende virkemidler:
tilskudd av vitamin C (akselererer vev gjenfødelse og styrker veggene i blodårene);
nype infusjon med honning (ta fire ganger om dagen for en halv kopp);
lotion sterk brygge grønn te;
En diett rik på rutin (sitrus, pepper).
For å unngå senere kapillærruptur i øyet, må du gi myndigheter i hvile, overvåke deres helse, forebygge infeksjoner.  
Hvorfor røde øyne?Rødhet Eye proteiner - en faktisk problem som møter hvert sekund. Spesielt i en alder av datateknologi, når øynene er i konstant spenning. Og knapt noen av oss tenker om resten av øyet for så lenge, inntil de synlige problemer. Grunnen rosa proteiner ikke bare overdreven tretthet. La oss se på hvorfor de røde øynene.
Rødmet hvite: ytre årsaker
Overflod øyne ofte forårsaket av eksterne faktorer:
1) Økt belastning på øynene.
Det skaper lenge sitter ved datamaskinen, se på TV, lese i dårlig opplyst rom, en kronisk mangel på søvn.
Hva gjør jeg?
Først, hvile, søvn. Spesielt viktig er en hel natts søvn. I den mørke legeme mest avslappende. Øyne en pause fra dagslys.
For det andre, hvis du arbeider på en datamaskin eller leser mye, gjør øye øvelser hver førti minutter. Her er et eksempel trening:
A) Lukk øynene. Ikke zhmurtes. Dekk dem med hendene, men ikke trykk. Lene seg tilbake i stolen og sitte stille et øyeblikk eller to.
B) fast prymruzhtesya, og åpne øynene dine. Gjenta flere ganger.
B) Trekk frem penn, blyant eller andre gjenstander. Fokusere titt på stedet, og deretter se forbi ham i det fjerne. Igjen sette perspektiv på faget og igjen - avstand. Gjenta fem til ti ganger.
D) Se opp, ned, venstre, høyre. Gjør sirkelbevegelser. Først - en vei, så en annen. Gjenta flere ganger.
Disse øvelsene løse opp spenninger fra øynene og forbedre blodsirkulasjonen.
Tredje, behandle øynene nyttige komprimerer. Raskt fjerne rødhet kule gadgets. For å gjøre dette, cellofan vikle isbiter (med kokende vann), pakk dem med en ren klut. Sett på øynene i tjue minutter. Kulde reduserer effektivt fartøyet som rødhet går unna.
God hjelp urtekompresser. Spesielt, kamille, mynte.
2) microtrauma.
Det kan være på grunn av støv, sigarettrøyk, fremmedlegeme. Rengjort bad pulver og deretter gned seg i øynene. Her og proteiner var røde.
Hva gjør jeg?
Skyll øynene med rent kaldt vann. Prøv å fjerne gjenstanden. Hvis en kjemisk stoffet har kommet inn i øynene, ta kontakt med en øyelege. Det kan forekomme brenne konjunktiva. Hvis på grunn av skade en brukket fartøy i øyet, bør behandlingen utføres sammen med spesialist.
3) kontaktlinser.
Skjerpende rødhet i tilfelle at de er riktig tilpasset. Eller utløpt slitasje. Linser etter hvert mister sin elastisitet og akkumuleres på overflaten av bakterier.
Hva gjør jeg?
Sørg for å fjerne linsen før sengetid. Tid for å endre dem og behandle.
Dessverre, dette er ikke de farligste årsaker. Hvorfor røde øyne? Om sykdommer som indikerer lunger?
Hvite i øynene blir røde, de interne årsaker
Røde øyne kan være på grunn av sykdom. I dette tilfellet fjerne årsaken, eliminerer man rødhet. Om patologi snakker vi om?
Konjunktivitt. Betennelse i konjunktiva smittsom natur. I røde øyne flyter med tårer utskilt pus øyevipper holde sammen i morgen, følte kløen og spenning. Problemet kan bare fjernes medikamenter.
Det økte trykket. En tilstand der blodårene utvider seg. Inkludert de som ligger i øyeeplet. Forsiktighet bør utvises for å dens trykk. Spesielt hos eldre. Og tidsriktig måte å kontrollere hypertensjon.
Allergi. Rødhet proteiner kan være forårsaket av en allergisk reaksjon på støv, hår og ekskrementer fra dyr, pollen, kosmetikk. Fjerne allergenet - alt går.
Migrene. Intens hodepine, lokalisert i fronto-orbital-temporal del. Det er lysfølsomhet, rødhet i øynene.
Tørre øyne syndrom. Svikt kjertlene produserer tårer. Øynene røde, slitne, kutt, redd for lyset. Ved slutten av dagen redusert syn. Tørre øyne syndrom hjelp kunstige tårer.
Glaukom. Preget av økt intraokulært trykk. Under angrepet rød øyeeplet, eleven utvider, tar feil form, mutniye hornhinnen og visjon faller kraftig. Tilstand farlig, krever øyeblikkelig legehjelp.
Bygg. Smittsom betennelse i kjertelen århundre land eller i sin spalte. Sykdommen vanligvis ikke bryter den menneskelige tilstand. Og lett behandles. Men selv etter forsvinningen av bygg effekten av "røde øyne" kan vedvare i flere dager.
Rødhet øyeepler forklares med problemer i de ulike systemene. Følgelig vil behandlingen være forskjellig.  
Hvorfor høyre øye rykninger?Er det et klart svar på hvorfor høyre øye rykninger? Eller det kan være flere grunner? TEC er alltid nervøs? Rykninger øye bringer liv mye ulempe, så du kan ikke bare ignorere problemet.
I tillegg finnes det en rekke alvorlige brudd som raskt kan oppdage en svikt i nervesystemet. Hvis rykninger øye, bør årsakene være først. Og bare så utviklet løsninger for å kvitte seg med rykninger øyelokkene.
Årsaker til teak i området av øyet:
Konsumpsjon av visningen.
Uavhengig av alder, er langvarig belastningen på øynene tydelig ubehagelige konsekvenser. Det kan ikke være bare en nervøs tic, men rødhet i sclera eller total smerte i øynene. For eksempel blir barn bedt mye på skolen, og fortsatte å lese eller arbeide med bærbare PCer fører til tretthet. Barnet rykninger århundre etter en kort hvile går så fort som starter igjen etter tretthet.
Til stress fører mange timer for å sitte ved PC-spill på telefonen eller iPoden min, fange e-bok, lese en bok med liten skrift, ser på TV, etc. En spesiell poeng å fremheve kvaliteten på lyset i rommet. Mangel på lys fører til større tretthet i øynene, noe som øker sannsynligheten for en nervøs tic i fremtiden.
Stressende situasjoner.
Sterk følelsesmessig uro påvirker alltid den generelle tilstanden av nervesystemet. Noen ganger den siste dråpen blir uhøflighet transport, refset på jobb, problematisk klient krangel med sin mann, barn ugagn. Ikke langt unna er genuint overrasket: "Hvorfor høyre øye rykninger til deg? ".
Men få folk til å innse at det hele i siste før hendelsen. Nervesystemet er svært vanskelig å bli gjenopprettet, og det er feil oppstår med jevne mellomrom i form av en nervøs tic høyre øye.
Beriberi.
Med varm vårdag etter vinteren tretthet oppstår, er det en mangel på vitaminer. Mangel på mat fører til lav ledningsevne i synapsene av øyet muskler. Som et resultat, kan svært raskt utvikle kronisk eller akutt nevrose, der det er muskelrykninger øyet.
Somatisk sykdom.
I overflaten fører til en rekke farlige problemer som lurer på teak eller senke den øvre øyelokket. Denne gruppen omfatter en stor liste over sykdommer som starter fra den vanlige nevritt av ansikts eller trigeminal nerve og endte det verste - en hjernesvulst.
Derfor anbefaler vi på det sterkeste, selv på de første utseende rykninger øyne til å se en spesialist på sykehuset. Det er bedre å igjen sørge for at alt er i orden, begynnelsen av vekst enn kjøre et alvorlig problem. Du kan knapt finne noe verdifullt i livet deres helse.
Hva de skal gjøre, når rykninger i øyelokkene:
Slå seg ned. Uansett hva de virkelige årsakene til teak, vil freden kun nytte kroppen.
Slapp helt av. Det er ønskelig for å redusere belastningen på legemet. Den etterlengtede drøm, friluftsliv, en tur til sjøen rettmessig påvirke nervesystemet. Eye rykninger kan gjennomføres umiddelbart, så snart folk slappe av i et støttende miljø.
Juster livsstil. Det er ønskelig å redusere belastningen på øynene: forlate broderi eller sy, begrense tid på datamaskinen, ofte ta pauser i å se filmer eller lese bøker. For hver 30-40 minutter last må være minst 10-15 minutters hvile. Alltid sørge for at rommet var godt opplyst. Menyen er anbefalt å inkludere frisk frukt og grønnsaker. Vil være av betydning for å studere praksisen med avslapning. For eksempel, gjør yoga. Dette vil lette nervesystemet i fremtiden.
Gjør en avtale med en spesialist. Internett - et flott sted for alle detaljer. Men du må forstå: deltids diagnose resulterer i et stort antall feil. Noen ganger er de dødelige. Så noen råd på internett vil ikke erstatte et besøk til en god lege. En detaljert undersøkelse vil identifisere problemet og løse det med minimal innsats og tid.
Hvilken rett øye rykninger (nasjonale tegn):
Russerne - til glede for gode nyheter, suksess i næringslivet. De på et stramt budsjett, må du vente en rask bedring i deres økonomiske situasjon.
Tyrkerne - dessverre, mulig død et sted i nærheten.
I Slaviske jenter - til ønsket møte med en søt hjerte.
Grekerne - fin til tårer, en mulig separasjon.  
Яндекс.Метрика