Hvorfor sår hals?Vurdere interessen til mange mennesker spørsmålet hvorfor sår hals? I dag er dette problemet kjent en av tre voksne på planeten. Interessant, med smerter legene behandlet ganske sjelden. Men halsen - svært sårbare for skader og andre sykdommer sted.
Hun er i konstant bevegelse, holder trykket hodet. En dag vi minst fem hundre ganger satt i gang denne kroppen. Her er de viktigste nerver og blodkar som forsyner hjernen signaler hvert punkt av kroppen.
Hvorfor sår nakke muskler?
Mest nakkesmerter er muskel:
stige,
trapezius,
muskel, løfte skulderen.
Disse musklene er involvert ikke bare i hodet, men hendene. Mest halsmuskelsmerter vises mot trekk når produlo nakken. Kan verke av muskler og ubekvemme stillinger, for eksempel under søvn.
Vanligvis i slike tilfeller hjelpe ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler. Du kan også gni halsen oppvarming krem ​​eller salve med smertestillende effekt. Disse tiltakene vil bidra til å bedre blodsirkulasjonen i nakken, noe som gjør det enklere for hodepine i ryggen. Hvis ingen spesielle salver kan brukes vodka komprimere eller calendula skjær. I tillegg bruker mild varmt skjerf.
Men smerte i musklene i halsen kan være forårsaket av andre sykdommer. Den vanligste av dem - osteoporose og artrose. Disse sykdommene som krever langvarig behandling.
Smerter i nakkemusklene kan være ledsaget av andre symptomer: hodepine, nummenhet i fingrene, svimmelhet, kvalme og andre. Sørg for å finne ut årsaken til smerte og begynne behandlingen.
Hvorfor sår hals bakfra?
Smerter i nakken bakfra i de fleste tilfeller assosiert med muskelkramper. I økende grad disse smertene oppstår hos unge mennesker på grunn av den lange sittende ved datamaskinen og fortsatt i en ubehagelig stilling.
Det ser ut til å være i orden, strekker halsen, slappe av og alt vil passere ... Men ofte muskelspasmer kan føre til alvorlige konsekvenser. Det knuste muskler kan ikke fullt ut gi hjernen med oksygen. Og peredavlennыe feil nerver overføre signaler fra alle av hodet.
Det er andre grunner som fører til smerter i nakken bakfra:
skade på mellomvirvelskive;
herniated plate;
dysts disken;
mellomvirvelskive utvekst;
hovne lymfeknuter;
эpyduryt;
myelitt;
traume, infeksjoner, tumorer av nakkesøylen og andre sykdommer.
Hva er årsakene til ømme lymfeknuter i halsen?
Lymfeknuter i menneskekroppen er meget viktig. De beskytter oss mot infeksjoner. Hvis kroppen oppsto noen problemer, misbruk, den første føle sine lymfeknuter.
Lymfeknuter beskytte blodkar fra ulike virus, infeksjoner, bakterier som er avsatt og ødelagt. Når skadedyr er for mange lymfeknuter kan ikke takle problemet, øker i størrelse og bli smertefullt.
Smerter i lymfeknuter ofte ledsaget av andre symptomer: feber, frysninger, hodepine, smerter i ørene, generell svakhet i kroppen, utseende fester. Kanskje sykdommen når en hel gruppe av lymfeknuter.
Utseendet til smerter i lymfeknuter bør varsle deg og rask handling. Ellers kan kjøre en alvorlig sykdom. En hovne lymfeknuter bytter kronisk. I noen tilfeller kan du trenger kirurgi.
Behandling av nakkesmerter, generelle anbefalinger
Når smertene i nakken er vanligvis anbefales:
Bare prøv å sitte på jobb eller skole, for å overvåke lageret;
ikke press nakkemusklene;
sovende puter ortopedisk bruk;
sove på pasientsiden av halsen;
nakkemassasje krem ​​med smertestillende flere ganger om dagen;
holder halsen behagelig varm i;
massasje (profesjonell only).
Hvorfor ikke?
kaster hodet bakover kraftig;
bøye hodet når du løfter noe;
snu hodet i den retningen der det gjør vondt halsen;
bruke lang krage dekk;
lese dårlig bøyd;
sover for høy og myk pute.
Hvis smertene ikke går lang tid, i tillegg oppnevnt:
antidepressiva;
akupunktur;
hydroterapi;
denervering intervertebral ledd;
stimulering av nerver;
kortikosteroid injeksjoner etc.
Folk rettsmidler for smerter i nakken
I like proporsjoner å Solbær blader, estragon, lavendel og hyllebær, hogge. Hell kokende vann i en termos over natten. Drikke te i stedet.
Brygge en kopp vann 20 gram sikori. Ta dagen.
Hjelper Echinacea tinktur. Du kan kjøpe på et apotek eller klar til å lage mat selv. Fortynne 10 dråper skjær i et glass vann. Ta fire ganger om dagen.
Ihtiolovoyi hals smurt med salve, salve Vishnevsky eller gjøre komprimerer infusjon av mynte.
Klem saften av bete, hold den i kjøleskapet i ca to timer. Tilsett litt juice gulrøtter. Ta 100 ml per dag.
Bland 100 gram fett og honning, legge til et glass varm melk. Ta en spiseskje tre ganger om dagen.
Når du treffer effektivt nakkemassasje med olivenolje.
Bruken av disse verktøyene fritar deg ikke fra å måtte søke legehjelp. Og husk: alltid lettere å følge forebyggende tiltak enn å håndtere sykdommen.  
Hvorfor ringing i ørene?Hvorfor ringing i ørene? Hvorfor stillheten vi hører støy som kommer ut om hodene våre? Denne lyden minner om en high-støy mottaker konfigurert, knirkende eller summende. Legene kaller dette fenomenet "tynnytus."
Dette øresus, som oppstår av seg selv, uten at effekten av ytre stimuli. Oftest det skjer i rolige omgivelser ved sengetid eller etter en travel dag. Slike følelser har grunn til å referere til ØNH lege.
Av seg selv, er tinnitus ikke en sykdom, men kan være et symptom på en alvorlig sykdom. Utidige sin behandling kan redusere og hørselstap. Så ikke frata gå til legen, spesielt hvis støyen er ledsaget av svimmelhet, kvalme, brekninger, smerter i hjertet, problemer med koordinering.
De viktigste årsakene til tinnitus.
Disse inkluderer:
Hypertensjon (høyt blodtrykk). Når tinnitus bør være sikker på å måle blodtrykket. Når det er hevet, må du ta kontakt med terapeut og behandle kardiovaskulære systemet. Dersom tinnitus er ledsaget av hodepine, ubehag i hjertet, flyr oppstyr foran øynene mine, betyr det at utviklingen av hypertensive krise. I dette tilfellet, umiddelbart ringe en ambulanse.
Migrene - en sykdom som viktigste symptomet er en vanlig hodepine. Smertefulle fornemmelser pulserer i naturen, ledsaget av tinnitus og ofte dekker bare den ene siden av hodet. Denne sykdommen rammer oftest kvinner.
Når støyen er ledsaget av rødhet ørebetennelse øregangen, kløe, smerte når du trykker på øret. Det kan også skje hørselstap, utflod fra øret purulent utflod. Betennelse i øret utvikler etter treffer ham væske etter en infeksjon, skade øregangen.
Otosklerose - en sykdom som årsak er fortsatt ikke klart. Han er ledsaget av veksten av bein mellom den midtre og indre øret. Otosklerose er mer vanlig hos kvinner og krever kirurgisk behandling, som årsaker til hørselstap.
Aterosklerose er ledsaget av dannelsen av plakk i blodkar. Arteriene i hjernen slutter å pulsere i takt med blodstrømmen, som fører til tinnitus. Zakuporyuvatysya kan plakk og blodårer i det indre øret.
Multippel sklerose - er en alvorlig autoimmun sykdom hvor det er skade på membranene av nervefibrene. Det er ledsaget av øresus, svimmelhet, tap av koordinasjons i verdensrommet inkontinens. Sykdommen kan slå en mann på funksjonshemmede.
Akustisk neuroma lang tid kan være asymptomatiske. Smertene oppstår bare når svulsten når en betydelig størrelse. De viktigste symptomene på sykdommen innebærer følgende: tinnitus, hørselstap, svimmelhet, prikking person. Neurinoma behandles raskt.
Influensa og forkjølelse føre til hevelse i øret og støy i den.
Av visse legemidler: streptomycin, gentamicin, furosemid, aspirin, koffein, kinin.
Hvis vann eller fremmedlegemer i øret.
Forskjeller i atmosfærisk trykk, for eksempel når du flyr i et fly, dykke til store dyp.
Stress.
Forgiftning.
Hodeskader.
Hold deg i støyende omgivelser, for eksempel en konsert, en nattklubb. Høye lyder forårsake skade på celler i det indre øret. Normalt de reagerer på lyder og sende impulser til hjernen, så vi hører. Skadede celler sender signaler til hjernen uten irritasjonen av lydbølger. Så vi hører rare ringing i ørene, noe som ofte skjer etter en natts søvn.
Øresus, hva du skal gjøre?
Først av alt, bør du kontakte en otolaryngologist å avklare årsakene ringing. I nærvær av infeksjon legen vil foreskrive antibiotika. Hvis du hører ringing i venstre øre eller høyre øre, er det flere teknikker som hjelper dempe støy:
Ikke ta store doser av medisiner som forårsaker tinnitus, slik som aspirin.
Redusere inntaket av kaffe og alkohol.
Begrense salt, som det bidrar til å redusere hevelse i øret.
Unngå unødig støy. I støyende omgivelser, slitasje hodetelefoner.
Regelmessig rengjøring øret av ørevoks.
Choke tinnitus kan bruke lyden av rennende vann.
Det er spesielle enheter for å maskere støy. De produserer "hvit" støy.
Du kan bruke teknikker som er utviklet for å slappe av musklene i pannen, som er redusert i stressende situasjoner. Utlandet, er denne teknikken kalles "biofeedback".
For resept ta beroligende midler.  
Hvorfor stikker hjerte?Hvorfor stikker hjerte? Dette problemet vi lurer hver gang føler ubehag i venstre side av brystet. Stikkende smerte i mitt hjerte - den vanligste årsaken til å søke medisinsk hjelp folk. Hjertet er et viktig organ, så noe ubehag i området for alvorlig bekymring.
Smerter i hjertet er:
naturen, dra, knivstikking, klemme, verkende, brennende;
lokalisering: lokale, som dekker hele brystet, utstrålende til mage, arm, skulder, nakke,
varighet av smerte, kan hjertet rote et par sekunder, minutter eller timer å bry folk;
smerte kan utløses av stress, fysisk aktivitet, noen ganger er det i ro eller etter måltider.
Dessuten kan all smerte deles inn i to grupper:
anhyoznыe som er karakteristisk for koronar hjertesykdom;
cardialgia forårsaket av betennelse, fødselsskader, defekter, dystoni.
Cole hjerte årsaker.
Grunner stikkende fornemmelser kan enten være forandringer i hjertet og andre organer sykdommer. Anhyoznыe smerte (stenokardychni, iskemisk) indikerer et brudd på myokardperfusjonen. De er preget av følgende symptomer:
smerte er paroksysmal i naturen;
Det utløses av fysisk eller følelsesmessig stress;
å lindre ubehag folk bør roe ned og ta medisiner;
Smerte er ofte deprimerende eller klemme natur, der brystet og gir i hånden, skulder;
kan være ledsaget av kortpustethet, respirasjonssvikt;
hvis pasienten bekymret sterke smerter som ikke forsvinner når du tar medisiner, bør du søke akutt legehjelp, så det kan være et hjerteinfarkt.
Oppstå Cardialgias i revmatisk hjertesykdom, betennelse i hjertemuskelen (myokarditt) eller bag (perikarditt). For disse lesjoner preget av smerter i lang tid, har verkende, knivstikking i naturen, som ligger på venstre side av brystbeinet og forverres ved hoste, dyp pusting. Aksept av smertestillende medikamenter lindrer smerte.
Hjerte smerte provosert "neserdechnыmy" grunner:
Sykdommer i mage og bukspyttkjertel kan forårsake ubehag i hjertet. I dette tilfelle ikke oppdage angrep avhengighet av måltidet.
Flatulens trykket provoserer kardiale smerter.
Mannen i doldrums hyppige anfall av smerter i nakke og skulder.
Hos pasienter med nevroser kan forårsake prikking i brystet. Disse angrepene varer ikke lenge. Pasienter kan beskrive i detalj sine følelser.
Ganske mye smerte som sprer seg til interkostalrom mellomrom og ledsages av utslett, oppstår herpes zoster når.
Kribling i brystet kan også forekomme i osteochondrose og skoliose i thorax ryggraden.
Cole hjertet under inspirasjon, hva betyr det?
Dette symptomet er ofte et problem hos pasienter. Men den vanligste årsaken til denne tilstanden er interkostal nevralgi, og ikke sykdommen. Denne sykdommen smerte intensivert når en person beveger hendene, tilbake boliger, hellinger.
Smerten opptrer i form av korte angrep, som har skarpe "skyting" av natur. Også ubehag under inhalering er mulig med pleuritt, lungebetennelse, perikarditt, ribbe frakturer.
Hvis hjertet tunika, hva du skal gjøre?
Det bør snarest kontakte en kardiolog og være skjermet for å identifisere årsakene til smerte. Diagnostisering av hjerteproblemer innebærer følgende prosedyrer:
EKG (EKG) - en metode som brukes til å registrere elektriske potensialer av hjertet ved hjelp av spesielle sensorer. Resultatet vises på en spesiell papir i form av kurven. Noen ganger brukt stress-EKG. Det er utført under trening på en stasjonær sykkel.
Phonocardiography gjør det mulig å vurdere hjertet og dets ventiler, analysere lydene som oppstår i deres arbeid.
Ekkokardiografi - studiet av hjertemuskelen, ventiler og blodstrømningshastigheten i hulrommene av hjertet ved hjelp av ultralyd.
Gjør det mulig å studere koronar angiografi, koronar ved å innføre røntgentett stoff.
Scintigrafi evaluerer blodtilførselen til hjertemuskelen radionuklide metode.
Å utelukke lesjoner i ryggsøylen og andre organer utført X-ray, beregnet og magnetic resonance imaging. Pasienten blir sendt på høring til allierte fagfolk.
Etter innstilling nøyaktig diagnose kardiolog foreskrive et kurs i behandling, som må følges nøye. Hvis du stikk i hjertet, ikke selvmedisinering.  
Яндекс.Метрика