Hvorfor sår navlen?Svaret på spørsmålet "Hva gjør vondt navle" kan ikke engang gi den rette legen. Etter utseendet på smerter i magen krever nøye diagnose for definitiv diagnose. Avhengig av hvor alvorlig skadet, og arten av smerte, av andre symptomer og resultatene av ytterligere undersøkelser og prøver, bestemmer legen problemet.
Selvfølgelig, hvis du har piercinger, navle sår for ham av naturlige årsaker. Selv om ikke helbrede, kan smerten oppleves. Men hvis det ikke var noen fysisk skade, og smerte er - du trenger for å håndtere årsaken.
For å starte, finne hvor smerten av forvridning.
Smerte over navlen.
Vanligvis, langvarig smerte i dette området betyr at du trenger en tur til gastroenterolog. Hva er denne sykdommen kan være:
Gastritt (betennelse i mageslimhinnen som er). Behandlingen fjerner årsaken til den eksisterende irritasjon.
Magesår (dvs. defekt slim og noen ganger blodårer og muskler) eller tolvfingertarmen. Behandlingen hindrer blødning og eliminere de faktorene som førte til sår.
Magekreft (dvs., dannelsen av maligne celler i magesekken). Sykdommen krever alltid en fullstendig undersøkelse og behandling. Vanligvis utføres kirurgi og brukt kjemoterapi og strålebehandling.
Smerter under navlen.
Smerter i navlen betyr vanligvis et problem med endetarmen, kvinner - og urogenitale system. Dette kan være følgende sykdommer:
Cystitt (dvs. betennelse i urinblæren hos kvinner). Vanligvis er forårsaket av en infeksjon, og behandlet med antibiotika.
Endometriose (dvs. spredning av endometrial celler utenfor lag). En sykdom som celler av det indre lag av uterus begynner å vokse på feil sted for den. Vanligvis behandling blir utført i henhold til symptomer.
Betennelse i bekkenhulen. Årsaken til sykdommen vises i undersøkelsen. Behandlingen utføres vanligvis ved antibiotika.
Fibroma av livmoren. Dette livmor svulst, men godartet. Behandling - kirurgi for å fjerne livmoren.
Kreft i livmoren eller eggstokkene. Denne sykdommen krever anticancer behandling. De bærer en komplett hysterektomi med vedheng, og mer - kjemoterapi og strålebehandling.
Irritabel tarm. I løpet av undersøkelsen fastslå årsaken til sykdommen. Behandlingen forbedrer blodtilførselen til tarmen.
Aneurisme (dvs. fremspring) på den abdominale aorta. Hvis aorta brudd, deretter én vei ut - død. Derfor påvisning av aneurismer utføre kirurgi.
Smerter i navlen.
Naturen av smerte kan tyde på en helt annen sykdommer:
Akutt blindtarmbetennelse. Behandling - haster kirurgiske inngrep. Smertene kommer plutselig. Det begynner i magen, deretter går til navlen, og deretter - i magen på høyre side.
Enteritt i en kronisk form (dvs. betennelse i tynntarmen). Verkende smerter som vises etter å ha spist. Behandle sykdommen i lang tid. Det viktigste i behandling - tilslutning til anbefalt kosthold.
Divertikulitt (dvs. utstikket av tarmveggen). Sykdommen kan utvikle seg under langvarig forstoppelse. Bare i den akutte fasen begynner betennelse og smerte.
Navlebrokk. Ved navlen synlig overemphasizing. Hvis brokk er stor, kan det komplisere forfremmelse rester av mat gjennom tarmen, og som et resultat - sterke smerter.
Abdominal migrene. Angrepet (ofte hos unge mennesker er ledsaget ikke bare smerte, men blekhet, kvalme, oppkast, diaré, tap av styrke. Varer fra 20 minutter til to dager.
Tarmslyng av tynntarmen. Det forekommer oftest i spedbarn, jenter. Midt i den smerte manifesterer oppkast og forsinkelse stol.
Årsaker til smerter rundt navlen.
I tilfelle at utplassert smerter rundt navlen, kan det være en av følgende sykdommer:
Kolikk (dvs. trekning av musklene i tarmen). Den virkelige årsaken til kramper - forstoppelse eller omvendt, diaré, dårlig fordøyelse og dysbiose.
Umbilical og intervertebral brokk. Om navlebrokk se. ovenfor. En ryggvirvel - vanligvis skjer med alder eller på grunn av lang vandring i høye hæler, bærer tunge poser, samt etter fødselen.
Ut av nyrestein eller galleblæren. Det antas at dette er den sterkeste smerte. Fordi krampe person kan miste bevisstheten.
Smerter i navlen under svangerskapet.
Til enhver smerte gravide kvinner bør være spesielt oppmerksomme på henne og hennes ufødte barn. Noen naturlig smerte kan være på grunn av økningen i magen (fordi huden strekkes).
Hvis smertene i navlen under svangerskapet og fortsatt sterkt behov for øyeblikkelig legehjelp. For alle grunnene tidligere knyttet til graviditet.
Hva gjør du når en mageknip i navlen?
Vi fant ut at magesmerter - en av de farligste smerte med hvilke vitser er ikke verdt det. Her er avgjørende for menneskelige organer: mage, tarmer, lever og bukspyttkjertel, nyre og livmor.
Når magesmerter bør umiddelbart ringe en ambulanse hvis det er nødvendig å ta smertestillende medisiner, men kun etter samråd med legen din.
Ideell for smertelindring utover ankomst nøds Ligg på ryggen, bøy knærne, legg en pute under hodet høyt.
Og ingen selvtillit! Dette er livstruende.  
Hvorfor sår skulder?Menneskekroppen er unik. Hver av kroppen hans, alle ledd, har hver celle en viss belastning. Og hvis noe går ned, det er smerter. Slik at kroppen signaler om sykdom eller beskytte skadde kroppsdel ​​fra større skade.
For eksempel, en sår kneet når trapper - folk ubevisst prøver å beskytte foten mot lasten; sår kjeve når du åpner munnen - en mann åpner munnen forsiktig. Derfor bør smertene tas som en oppfordring til handling.
Det viktigste - å finne årsaken. I denne artikkelen ser vi på hvorfor det gjør vondt skulder som slike sykdommer kan tyde på smerte.
Skuldersmerter: Årsaker
Faktorer som forårsaker smerter i skulderen kan være forskjellig. I noen tilfeller, kan arten av smerten selv diagnostisere årsaken.
Naturen av smerte Årsak
Akutt, vыkruchyvayuschaya smerter som kom etter en skarp bevegelse eller løfte vekter. Skulderskade
Spontan smerte gradvis forsterket (spesielt i bevegelse bakover). Leddgikt, bursitt eller.
Spontan smerter i nakke og skuldre, verre når du snur hodet, ledsaget av nummenhet i hender, prikking i hånden. Skade til halsen, forvridning av cervical ryggvirvler og disker.
Murrende smerte i et bestemt sted, forverret ved å løfte armene over skulderhøyde. Ruptur av senen, senebetennelse (betennelse i sener).
Smerter i skulderen vises kun når du utfører visse bevegelser (for eksempel løfte hendene opp), har en intens og varig karakter; enhver bevegelse av skulderen er smertefullt. Deponering av kalsium i senen ved kragebeinet og skulderblad.
Sterke smerter, ledsaget av en kraftig nedgang i aktiv og passiv bevegelighet i skulderleddet; ta en hånd i rette vinkler er umulig. Skulder-skulder periarthritis.
Smerten kan stråle til skulderen av ryggraden og indre organer. Dermed nederlag leddgikt eller plate utvekst fører klem bein og nerve smerte kan utstråle til skuldrene. Således er årsaken til smerter i skulderleddet dekket i sykdommer i ryggraden og kropp.
Også, kan smerte være forårsaket av nevrogene lidelser, lidelser av følsomhet, muskel hypotrophy.
Den smerter i venstre skulder: natur og årsaker
Skulder leddsmerter kan utløses av traumer, strekk eller brudd av leddbånd og sener, inflammasjon og visse sykdommer.
Når bør varsle og straks oppsøke lege?
Hvis smertene ledsaget sdavlennostyu, og alvorlighetsgraden av brystsmerter, kan det tyde på et hjerteinfarkt eller angina pectoris. Den smerter i venstre skulder kan også indikere skade på lungene og milten.
Hvordan kan en slik smerte?
Smerten oppstår uten noen åpenbar grunn: mannen falt, gjorde uforsiktig bevegelse, ikke forstuet arm. En skulder følte en kjedelig verkende smerte var intens og svært intensivt, kan være ledsaget av prikking, "maur". Denne bevegelsen ikke styrke hånd smerte.
Smerter i høyre skulder: faktorer av
I hovedsak de ovennevnte grunner (skader, forstuinger, etc.), kan smerter i høyre skulder indikere leversykdom, lunge eller galleblæren. Hvis du lede en håndsopprekning eller smertene øker, men er ledsaget av magesmerter, skarp stikkende smerte i brystet på inspirasjon, urimelig hoste (ikke forbundet med forkjølelse).
Hva gjør jeg?
Analysere nøye natur smerte og et svar på noen spørsmål:
Hvor ofte sår skulder?
Hva en smerte (sterk eller svak, knivstikking eller verkende, knivstikking eller kjedelig)?
Når (etter en hendelse), begynte han å bry seg?
Voksende smerte? Under hvilke omstendigheter?
Hva utløser sitt utseende?
Bekymret for smerter i skulderen om natten?
Denne analysen vil tillate legen å diagnostisere problemet og finne årsaken. Og dette er den riktige skritt mot utvinning.
Vurdere de grunnleggende metoder for behandling avhengig av årsaken til smertene i skulderen.
Traumer. Å bestemme innholdet av sin foreskrevet røntgenundersøkelse. Først deretter bestemt fra behandlinger. Dette kan være ileggelse av stramme bandasjer, kompresser, sårsalve, mottar smertestillende, fysioterapi og avhjelp annet.
Bursitt og senebetennelse. Betennelse i skulderleddet stopp ved hjelp av anti-inflammatoriske medisiner og lokal injeksjon. I noen tilfeller kan antibiotika administreres.
Leddgikt og patologi av mellomvirvelskiver. Behandlingen avhenger av graden av sykdommen. I den akutte perioden foreskrevet smertestillende. Bruke metoder for fysioterapi, manuell terapi teknikker, ryggrad, kirurgi.
Infarkt eller angina pectoris. Emergency sykehusinnleggelse, hjerte narkotika, plastisk kirurgi fartøy.
Uansett hadde forårsaket smerte å pålitelig finne årsaken alene er svært vanskelig. Så du trenger å se en spesialist. Behandler smerter i skulder eller traumer orthopedist, nevrolog (hvis smertene forårsaket av nevrogene lidelser).  
Яндекс.Метрика