Hvorfor sår venstre?Jeg lurer på hvorfor venstre side gjør vondt? Det bør stille spørsmål når på spill kan være liv? I de fleste tilfeller må du ringe en ambulanse og beskrive i detalj symptomene til pasienten.
Noen ganger kontoen går på et minutt, så du kan ikke utsette! Det beste er om opplysningene i artikkelen er innført for å selv. Bedre helse literacy vil skape bedre kommunikasjon "pasient-lege" for å bekjempe sykdom.
Hva gjør vondt på venstre side:
Hjerte. Hvis smertene er gitt i venstre hånd, det er kortpustethet, svakhet, svetting, kan det hele være et hjerteinfarkt.
Lunge venstre. I venstre-sidig lungebetennelse smerter i overkroppen festet hoste.
Venstre nyre. Oftest gir smerter i ryggen, blokkerer muligheten for menneskelig normal flytte og bøye.
Del av andre organer (bukspyttkjertel, milt, mage, tarm, ureter, venstre eggstokk). Betennelse i bukspyttkjertelen er som opoyasыvanye tilbake og forlot en skarp smerte ledsaget av oppkast og feber fulgt. I mage noen ganger får følelsen som treffer en kniv inne, men ofte er de verkende i naturen og forekommer etter å ha spist. Men gapet er bestemt ved å kutte milten smerter på venstre side av kroppen.
Når et sår venstre side under ribbeina?
I sjeldne tilfeller, gjør det vondt høyre side under ribbeina, så legene vanligvis fokuserer konsentrert på venstre side av kroppen. For mange viktige organer som ligger i denne delen av kroppen til utseendet av smerte slett ignoreres.
Faktorer som forårsaker smerter i øvre del av magen:
Sykdommer i magen (magesår, gastritt). Leger kan knytte ubehagelig følelse av å spise (etter måltider eller på tom mage) og tid på døgnet (natt smerte). Naturen av manifestasjon av smerte i sykdommer i mage kan være stikkende, skjærende, trykk eller kramper.
Ruptur av milt. I skarp magesmerter sprukket milt er karakterisert ved blåaktig navlen, fordi i dette området samler blod.
Diafragmabrokk. Øke blenderåpning provoserer svulmende gjennom brystet hans inn i bukhulen av magen. Når magen klemmes, kommer en skarp smerte.
Ondartede svulster i tykktarmen. I noen tilfeller kan problemet med tykktarmen ikke bare gi smerter i nedre del av kroppen, men på toppen.
Pyelonefritt. I skarp smerte kan være frysninger, verkende muskler, "ryggsmerter" i ryggen.
Venstre-sidig lungebetennelse. Smertene øker med pusting, ledsaget av en våt hoste med slim slim, kvalme, alvorlige frysninger og svakhet. Det kan føre til bevisstløshet eller hodepine.
Hjerteinfarkt. Smerte ofte lokalisert bak brystbenet (men kan stråle til arm, skulder, hals), inneholder mer enn 15 minutter, ledsaget av kortpustethet og økt svetting.
Pankreatitt eller kreft i bukspyttkjertelen. Betennelse i bukspyttkjertelen fører til alvorlig smerte zoster karakter i den øvre del av magen (dette er på grunn av den anatomiske plassering av kreft). I tillegg opplever en person kvalme (muligens oppkast), feber.
Når et sår venstre side av magen?
I venstre nedre del av magen smerte utseende kan skyldes flere årsaker:
Patologi av tarmen (intestinal obstruksjon, flatulens, tykktarmskreft, divertikulitt). Vanligvis smerte i tillegg til pasientens klager synes å endre seg i avføring (forstoppelse, diaré), kvalme eller oppkast, oppblåsthet, feber. Hvis kreft i mage-tarmkanalen kan være et sterkt vekttap pasient med samme diett som før.
Betennelse (adnexitis salpingo). På palpasjon av abdomen følte økt smerte. Mulig feber på bakgrunn av akutte smerter i nedre del av magen.
Sykdommer i reproduktive system i kvinner (torsjon ben ovarialcyste brudd). Krever umiddelbar legehjelp. Det er ledsaget ikke bare av sterke smerter, men et kraftig fall i blodtrykk, temperaturstigning og oppkast.
Svangerskap utenfor livmoren. For noen tid kan kvinnen oppleve kramper med en tendens til å gradvis styrke. Hvis du ignorerer disse symptomene, avslutter svangerskap utenfor livmoren revner egglederen. Veldig skarp smerte fører til en kraftig forverring av pasienten, anbefales det umiddelbart ringe medisinsk hjelp.
Når det er smerte, bør det undersøkes av en spesialist. Det er bedre å si at alt er greit, ville alt være "verre". Opptak alene eller foran fortelle oss hvem det er bedre å konsultere. Dette kan være en kirurg, traumer, gastroenterolog, smittsom sykdom spesialist, en gynekolog.  
Kløe i hudenDe sier som klør noen ganger vanskelig å bære enn smerten. De som møtte dette problemet personlig - kan ikke uenig. Faktisk lenge tåle knallhard kløe er vanskelig. Det bør heller ikke lide, men å finne ut årsaker og fikse det. Og ekkel utrolig følelsen vil forsvinne av seg selv. For kløe - ikke en sykdom, men bare sin manifestasjon. Så, fjerne årsaken, og du eliminere konsekvensene. Men først må finne ut av hvorfor huden kløende.
Det er to typer av kløe, lokalisert, hvor det er lokalisert i en hvilken som helst del av kroppen, eller på samme hudområde, og generalisert, som innebærer i menneskekroppen og ikke sover eller bor i fred. La oss prøve å forstå hva som kan forårsake lokalisert og generalisert kløe.
Årsakene lokalisert kløe kroppen
Faktisk årsakene til lokal kløe - mye. Dette og ulike infeksjoner som forårsaker utslett på kroppen og forårsake kløe, allergisk eksem, tørr hud og elementær. Vurdere de vanligste årsakene til denne tilstanden.
Dermed kan årsaken lokalisert kløe bli overdreven soling som forårsaker tørr hud, og hvis du vmudrytesya brenne - og til og med sin peeling. I dette tilfellet, skrape huden ikke kan unngås. Vanligvis kan tørr hud forårsake kløe og ubehagelig lenge kroppsdeler, og hele huden.
Men ofte ledsaget av kløe hud og infeksjonssykdommer som er preget av ulike utslett og flassende hud. Disse inkluderer smittsomme sykdommer som meslinger, vannkopper, røde hunder, impetigo, follikulitt, og andre. Blant hudsykdommer som forårsaker kløe, husk atopisk eksem, psoriasis og eksem. De blir ledsaget av endringer i huden og kløe. Det er svært like i sine manifestasjoner av hudsykdommer og allergisk dermatitt, atopisk og kontakt der huden er også svært kløende.
Utmattende kløe bære med seg og bitende insekter og skadedyr infestation.
Disse parasittiske infeksjoner, så lus, kan kløe midd og pinworms ødelegge levetid ganske anstreng kløe, som er lokalisert i habitater parasitter i menneskekroppen. Hvis Barnemark infeksjon kløende nese og området rundt anus, med skabb - hud nær håndleddet, mellom fingrene og navlen, som først får kløe midd. Hodelus er ofte bekymret for pasienten i hodebunnen og seng - i kjønnsorganene og armhulene.
Lokalisert kløe kan også følge visse typer kreft, så i alle fall kløe - og lokalisert og generalisert, bør være et signal til å besøke klinikken.
Årsakene til generalisert kløe kroppen hud
Ganske intens kløe over hele kroppen kan føre til sykdommer i fordøyelsessystemet, mage, tarmer, lever og nyrer. Akkompagnert av kløe og endokrine sykdommer i kroppen, for eksempel diabetes, hypotyreose og hypertyreose, og blodsykdommer, inkludert jernmangel og polycytemi vera.
Ganske ofte generalisert pruritus følger psykiske lidelser og svikt i det menneskelige nervesystemet.
Samme tilstand kan føre til og allergier, inkludert medisiner, syntetiske stoffer, litt mat, husholdningskjemikalier og kosmetikk.
I tillegg, leger si i dag om den såkalte senil kløe, som oppstår uten åpenbar grunn hos eldre over en alder av sytti år.
Behandling av hud kløe kroppen
Gitt at kløe ikke er årsak, men bare et symptom på en sykdom, er dens behandling for å behandle sykdommen. Og her er for hvert enkelt tilfelle - deres valg. Men det er mange måter å lindre lidelsene til pasienten, mens prosessen med utvinning.
For dette formålet kan du bruke kraften til kaldt vann, ta en kald dusj eller gjør kjøle komprimerer. Stor kjøler og beroliger huden mentol. Derfor betydelig vil gjøre bruk av ulike virkemidler for innholdet. Ikke verre enn å handle på huden og kjøretøyer som inneholder kamfer.
Hvis utmattende generalisert kløe kan ta antihistaminer og bruke salver og kremer som inneholder steroider, men gjør det uten resept er ikke nødvendig.  
Hvorfor kløende ører?En merkelig tilstand klør i øret inne har møtt i oss alle, men ikke alle vet hvorfor kløende ører og hvordan du behandler den. Eller er det bare om peresudzhuye hvem du er allergisk mot det som vanligvis er et tegn på alvorlig sykdom. Det finnes mange alternativer, en annen interessant. Vi vil forstå mer med alle.
Årsakene kløe ørene, eller hva de skal gjøre.
Så mange mulige årsaker tilstand når kløende ører, tilsynelatende, er ikke i noen av de kjente "hvorfor".
1. Oppbyggingen av svovel i ørene.
Det er harmløse svovel klynger i øregangen kan også harmløs fjerne med en ren bomullspinne. Gjør det bør nøye uten å skade trommehinnen. Hvis WTCA synlig gulaktig eller oransje valg - dette er svovel, hvis alt er rent og er kløe - kanskje problemet er øret stopperen.
Fra den kan du bli kvitt spyle øregangen. Eksperter modige og gjør det med rent vann klyster bruker barn med en gummi spissen. Annet - gå til otolaryngologist.
2. Å få vann i øret.
Noen ganger kløe vises etter ulike vannbehandlinger:
dykking,
heat,
Moro i badeland og svømmebassenget.
I dette tilfelle er selvfølgelig at øret kan få vann. Å kvitte seg med kløe, ligger du på din side og dryppe noen dråper i øret av hydrogenperoksid. Innen minutter kan du få våt øre dott og utvinning.
3. Betennelse i mellomøret.
Hvis kløen kom på bakgrunn av smerte - er det første tegn på betennelse. Ikke kjøre den. Vanligvis leger fore øredråper som inneholder antibiotika. Men i alle fall ikke kjøpe sine egne, uten å konsultere lege. Tross alt, kan en av de bivirkninger av dråper være utvikling av hørsel.
4. Øre midd.
Faktisk kan fremveksten av kløe være forårsaket av ulike skadeinsekter. Dersom du har tilbakevendende øre følelsen av at noen krypende i det, med noen synlige punkt eller rød følte smerte, bør du umiddelbart, ikke fisk eller cut agn, gå til legen. Det vil skraping og sjekke versjonen.
5. allergier.
Allergi - noe uforutsigbart. Det er tilfeller når kløe er vanlig badehette. Bare passer ikke dens eier gummiblanding fra hvilken det er fremstilt. Og noen allergisk mot ull vinter lue. Bare kvitt stimulans, og vil klø.
6. diabetes eller vaskulære trofiske endringer i alderdommen.
Hyppige problemer kløe ørene hos eldre. Kan lette deres lege. I slike tilfeller er det vanligvis foreskrevet øret lys fra propolis.
7. Soppinfeksjon i øregangen.
Vanligvis er denne infeksjon ledsages ikke bare av kløe, rødme av huden, men det er inflammasjon.
Dette er grunnen til at kløende ører. Imidlertid kan kløe være et tegn på stoffskifteforstyrrelser eller hormonelle forstyrrelser, tørr hud, eller omvendt, overdreven svetting eller banalt myggstikk.
Eller kanskje, hvis du tror på folks tegn, ønsker kløende øre du å si noe?!
Folk tegn: hva øre kløe.
Dessverre, de fleste vil kunne forklare oss hvorfor det klør i øret, sier de at det er ikke alle til gode. Men ikke skeptikere ikke tror på det, og de som tror vi skal si, det er ikke så skummelt som du kanskje tror.
Det antas at hvis kløende øre (uansett venstre eller høyre) utenfor, noe som betyr at fremtidig strid eller banne.
Hvis øret klør inne, kan du forvente noen overbevisning.
Hvis zachesalysya øreflippene, forventer været forandrer seg. Denne mannen, som ble født i sommermånedene, bør du forvente varm, og de som er født i kulden - kald.
En rekke av folks tegn si at kløende ører eller Vista eller regn.
Hva venstre øret klør.
Hvis zasverbilo venstre øret (utenfor), så vil det skjelle deg.
Hvis venstre øre klør inne, kan vi forvente fordømt av utenforstående.
Hva høyre øre klør.
Hvis det høyre øret klør (utenfor), så vil du bli dermed initiert en mulig krangel.
Kløe i høyre øre (inne) betyr at du må vente fordømt av slektninger.
Zachesalysya begge ørene? Ikke forvent full overbevisning eller en fryktelig dusj. Kanskje du bære øredobber og metall fra som de er laget, du bare ikke passer?!
Hvorfor tror - du bestemmer!
Hva om konstant kløende ører inne.
Det er viktig å vite at langvarig kløe i ørene - et tegn ganske urovekkende.
I denne manifestasjon kan ikke rense øret pinner, fjerne svovel. Det er tilholdssted for nyttige mikroorganismer og beskytter huden mot ørene av ulike infeksjoner, sopp og dårlige bakterier.
Sørg for å forkynne audiograf til å styre og øremidd og soppinfeksjoner og andre sykdommer i øregangen.
Imidlertid bør alle dine handlinger ikke være panikk. Tross alt, noen ganger årsaken er ganske enkel og krever ingen inngrep av lege eller av hjemme kit.
For eksempel har noen unger det wont pochuhuvaty øye, når de ønsker å sove. Og hvis du ser barnet, kan vi forstå at ingenting plager ham, og marsjere til legen er absolutt nødvendig. Og hvis det var smerter i øret til barnet, så det er et symptom for en tur til legen.  
Яндекс.Метрика