Hvorfor tilbake verke etter epidural
 Epiduralanestesi brukes ikke bare i obstetrikk og gynekologi, men også i urologi, kirurgi av abdominal eller thorax, plastisk kirurgi. Infusjoner (brukt flere arter) i epiduralrommet for å redusere følsomheten gjør visse områder av kroppen, avhengig av injeksjonsstedet innen ryggraden - fra cervical til sakral. For eksempel, under fødsel må fjernes følsomhet bekkenområdet som bedøvelse injiseres i den lumbale ryggraden mellom ryggvirvlene.
 Ofte pasienter, særlig kvinner i arbeid, vondt i ryggen etter epidural anestesi.

 Hvorfor tilbake verke etter epidural Kortsiktig (flere dager) svakt uttrykt smerte etter anestesi av området er et resultat av en nål eller kateter irritasjon av omkringliggende vev.

 Av infeksjon - abscess, suppurative эpyduryt (finnes vanligvis på å finne kateter over fire dager).

 Forverring smerteanfall forårsaket av tidligere tilstede i pasientens ryggvirvel brokk.

 LØSNING lokalbedøvelse kan gi irritasjon av nerven.

 Det finnes tilfeller der pasienten har en sår tilbake etter epidural anestesi på grunn av unøyaktig medisinsk punktering. Det bør være klart at denne type anestesi anestesilegen krever lang erfaring, samt komme inn i epiduralrommet er ganske enkelt. Vurdere følgende tilfeller.

 Når utilbørlig punktering epidural venøs plexus plass dannet hematom. Sjeldent tilfelle (en stor andel av pasienter med koagulopati utdanning eller brukte legemidler som øker blodstrømmen) og ikke alltid ledsaget av smerter i ryggen.

 Uønsket nål nerverot skader kan føre til ulike konsekvenser avhengig av naturen og stikkstedet. I tilfelle av nevrologiske lidelser, parestesier, ledsaget av ulike symptomer, vondt i ryggen etter epidural anestesi.

 Utilsiktet skade på leddbånd i ryggraden.

 Det var også tilfeller som å føle smerter i ryggen på et psykologisk nivå, på grunn av en epidural.
 Ofte en kvinne som fødte til å tro at ryggen gjør vondt etter epidural anestesi. Men i de fleste tilfeller er ryggsmerter resultatet av graviditet og fødsel og øke belastningen på ryggraden. Men tur til legen som er nødvendig i ethvert tilfelle.  
Rød kaviar - en delikatesse for huden

 Masker med rød kaviar


 Kaviar - en anerkjent spesialitet - i tillegg til god smak har flere fordeler, spesielt verdsatt i kosmetikk.
 Først er kaviar i stand til å aktivere produksjonen av kollagen, og dermed gir huden til å bli lenger ung og smidig.
 Selvfølgelig, dette er ikke billig kosmetikk, men gjøre nyttig maske med kaviar kan være hjemme.

 Oppskrifter med et unikt produkt


 Mask Lifting
 Masken er egnet for alle hudtyper. Du trenger en teskje rød kaviar, en halv teskje olivenolje og en eggeplomme. Mos eggene til glatt slurry, tilsett smør og eggeplomme. Røre. Og la ingredienser blanding kobler, slik at en maske fremstilt ved romtemperatur i 10-15 minutter. Gjelde deretter masken på tidligere renset ansiktet (unngå området rundt øynene) og la stå i 15-20 minutter. Skyll med varmt, så kaldt vann. Kurs - tre masker i uken for en måned.
 Nourishing Mask med rød kaviar hals og bryst
 Ta en spiseskje med rød kaviar, bland eggene og den resulterende slurry tilsett 1 ss av noen nærende krem ​​for ansikt og bryst. Røre. Maskere klink bruke en pre-renset hud. Og la stå i 15-20 minutter. Etter 20 minutter masken forsiktig, uten å strekke huden, fjerner våt bomullsdott og deretter klapp tørr klut.
 Maske med rød kaviar for svak hår
 En teskje rød kaviar blandet med en teskje av lakserolje. Blandingen i 10 minutter, gni inn i hårrøttene. La masken på håret i ytterligere 20-30 minutter, som dekker hodet med plastfolie. Skyll håret med vanlig sjampo.  
Øvelser for fet hud

 Kvinner med fet hud har å stri med en rekke problemer, slik som det nesten alltid dannet akne og kviser, og filmen ikke tillater henne fett mettet med oksygen, så det er dårlig utstyrt med blod. Og dette problemet finnes ikke bare hos unge jenter, men ca 10% av modne kvinner også oppleve det.
 Talgkjertler Fet hud jobbe hardere, og de er årsaken til overflødig talg. Dette er på grunn av den hormonsystemet, det mannlige hormonet testosteron, som øker talgkjertlene, så fet hud hornlaget er mye tykkere enn normalt. Som et resultat av tette hudens porer og talg er ute av stand til å komme seg ut. Dette fører til betennelser.
 Men dette hud pluss er at det er sterk fuktighet hindrer tidlig rynker, som sebum blir en spesiell beskyttende film, som ikke er tilgjengelig gjennom skadelige stoffer.
 Men fet hud trenger spesiell omsorg. Denne innsatsen de fleste kvinner er ment å fjerne overflødig fett sterke rengjøringsmidler, men feil vare fører til et resultat - huden begynner å gjenopprette manglende fett mer aktivt produsere sebum. Som en følge av dette synes huden mer dekket med et tykt lag av fett.
 Dermed omsorg for fet hud bør bruke verktøy mild, bare bruke dem oftere, for eksempel tre ganger om dagen. Dersom dette ikke er mulig, ikke glem om rengjøring i morgen og kveld.
 Hvis det er et presserende behov for å bli kvitt akne, gjør i alle fall ikke gjøre det med skitne hender for å unngå å gå inn i en hudinfeksjon. I tillegg, før du trenger å forberede huden.
 Så, etter at du fjerner det på konvensjonell måte, brygge en håndfull av kamille i 1 liter kokende vann og hold ansiktet over dampbad i 5 minutter til rozm'yakshylasya huden og porene åpnet. Sørg for å vaske hendene, pakk fingeren kosmetisk håndkle og fortsett å fjerne hudormer. Deretter desinfisere huden på stedet av behandlingen, tørke henne toalett vann eller cologne inneholder alkohol.
? Mange kremer må være nedkjølt, så før du bruker på huden bør være varm. Hvorfor bare bruke en liten mengde krem ​​på håndflaten og gni det.
 For fet hud peeling regelmessig nyttig, fordi den bidrar til å fjerne døde hudceller og rense porene. Selvfølgelig kan du ikke bruke skrubb hver dag, fordi talgkjertlene vil produsere mer talg, men du kan gjøre det tre ganger i uken. Til å begynne med ren hud, deretter bruke peeling skrubbe og gni det forsiktig i en sirkulær bevegelse. Hvis huden er betennelse av skallet skal være forlatt, som eksfolierende partikler skade betente områder fordi den helbredende prosessen er tregere.
 For fet og betent hud etter rens kan det være lurt å tørke toalett vann eller lotion, som inkluderer alkohol. Ren alkohol eller vodka kan ikke tørke huden, som det er irriterende. Det finnes også spesielle kremer som inneholder pulver som før du bruker på huden bør riste. Pulver i disse lotions er usynlig, men det absorberer overflødig olje, slik at huden er ikke så mye glans.
 Også egnet lotion med salisylsyre og sink oksid. Salisylsyre er en sterk antibakterielt middel, så takk til henne kviser leges raskere og huden blir øm og myk. Sinkoksid tørker huden, bidrar til innsnevring av porer og fjerner overflødig fett.
 Eiere av fet hud ikke bruke fete kremer, dessuten ble det for dem utviklet lette kremer og hydrogeler der svært lite fett eller mangler i det hele tatt, men det er mye av nødvendig hver hudtype fuktighet. Disse anleggene er anbefalt for bruk i morgen, etter å fjerne huden.
 Omsorg for fet hud er ikke lett, men dette er gjort mulig ved en spesiell kosmetikk for å hjelpe forbedre sitt utseende. Vanligvis under 30 år fet hud er kombinasjon og fet hud for å opprettholde i god stand og eliminere sagging av fremtiden, i tillegg til kosmetikk, må også gjøre spesielle øvelser. Sammen hjelper kvitte seg med mange ubehagelige effekter, for eksempel hud sagging kinn.

 Et sett med øvelser for fet hud


 Øvelse nummer 1
 Flip hodet bakover så langt som mulig. Underleppen for å dekke toppen og sakte senke hodet fremover til haken hvilte ikke på brystet. Øvelse gjenta 4-6 ganger.
 Øvelse nummer to
 Svak hodet først i en retning, så en annen, gjør 4-6 av langsomme svinger, deretter gjenta 8-10 ganger alle, men blir å være skarp.
 Øvelse nummer 3
 Sakte snu hodet mot høyre og plukke den opp, og deretter gjenta den samme retten. Snu hodet til hver side med 4 ganger.
 Øvelse nummer fire
 Ta til høyre og hodet å røre armen haken uten å miste den på det. Kjør samme rett. Øvelse gjenta 4 ganger i hver retning.
 Øvelse nummer fem
 Øynene lukke tett knyttede øyelokkene. Deretter åpner øynene og gjentatte ganger prymruzhytysya. Vidt åpne øyne og hold denne posisjonen i noen sekunder. Øvelsen trener nadlobnыe podlobnыe og ansiktsmusklene.
 Øvelse nummer 6
 Flytt hodebunnen, slik som å trekke øret opp og tilbake. Først bør hvert øre flytte hver for seg, deretter sammen. Hver bevegelse utføre noen få sekunder.
 Øvelse nummer 7
 Tenk deg at haken bundet last som må plukke opp. Hvorfor strekke musklene under haken og prøve å plukke den opp. Nakkemusklene strekke og gjøre dem opptre. Hold musklene i denne tilstanden i et par sekunder, deretter slappe av.
 Øvelse nummer 8
 Komprimere musklene som trekker tilbake huden i pannen, og dermed rozhladyvshy det. Innen noen få sekunder for å holde musklene bet, deretter slappe av.
 Trening hjelper hindre sagging ansikts hud, bidrar til dens elastisitet.
 Øvelse nummer ni
 Komprimere og deretter slappe av musklene i kinnene, som ligger nær nesen under øynene som du podmyhyvaete deretter en annen, deretter en annen øyet. Trening hjelper å strekke musklene nadlobnыe og detaljert.
 Øvelse nummer 10
 Zmorschyty nese og presse musklene slik at ekstern utlы øynene litt senket.
 Dette er en ganske vanskelig øvelse, så jeg må øve, men til slutt vil det bli kvitt "kråketær".
 Etter et sett av øvelser er ønskelig å sette på ansiktsmaske for fet hud, og etter den nødvendige tid til å sette en krem.  
Яндекс.Метрика