Hvorfor verkende ledd?Jeg lurer på hvorfor de verkende ledd? I de senere årene har mange leger sier at problemet er ikke bare de eldre og overvektige mennesker, men den unge generasjonen er aktiv. Dessverre er det ingen enighet om årsakene til smerter i de bevegelige delene av skjelettet.
Derfor har pasienten til å stole utelukkende på seg selv og profesjonalitet valgt spesialist. Det er bedre å hindre utbruddet senere enn å prøve å bli kvitt smertene i leddhulen.
Smerter i ledd, årsaker
Grundig forskere har ikke satt alle mulige faktorer som kan påvirke sykdommen i leddene. Men mange observasjoner å gjøre en kvalifisert gjetning for en eller annen grunn. Hver av dem kan forenkles som generelle metoder som passer for de fleste, og spesielt enkelte anbefalinger.
Smerte i ledd som dannes av flere grunner:
Skader. Slag, fall, løfte vekter, ekstra belastning under trening kan forklare forekomsten av smerter i leddene. Skader er den utløsende faktor som kan føre til betennelse eller infeksjon.
Smittsomme prosesser. Det er mange patogener som er overført fra den primære brennpunkter av sykdommen ved blod- og lymfekar til leddene. En rekke patogener tvunget leger å diagnostisere sykdommen nærmere å tildele effektiv behandling.
Hormonelle endringer i kroppen. Barn og tenåringer ofte klager over ubehag i ben og armer på grunn av et kraftig hopp i sin utvikling. Ganske ofte såre føtter hos gravide kvinner tvunget "til å bære" ekstra vekten fra tid til annen.
Arvelighet. Du kan ikke si at joint sykdom er gått fra generasjon til generasjon. Ikke overse det faktum at mange typer leddgikt og slitasjegikt oppstår i en viss form for familie 2-3 ganger mer sannsynlig enn andre grupper. Snarere kan vi snakke om en tendens til felles problemer, manifestert ikke hvert medlem av familien.
Svikt i nervesystemet. Stressende situasjoner på jobben, brudd på søvn og våkenhet, økt emosjonalitet i stand til å undergrave menneskers immunforsvar. I svekket kroppen noen sykdom begynner å utvikle seg i en akselererende modus ...
Sterke smerter i leddene, behandling basert på diagnose
Eliminere årsakene smerte. For den mest effektive i behandling. I det lange løp, bedre ivareta forebygging av fremtidige normbrudd i leddene enn å kjøre for å prøve å bli kvitt sykdommen.
Bruk av smertestillende medikamenter. En grundig studie av de instrukser og kontraindikasjoner lette utvalg av det beste produktet for den enkelte sak. Den rette for leddsmerter er anbefalt å sette på huden i problemområdet med et tynt jevnt lag 2-3 ganger om dagen. Lov liten rubbing narkotika massert.
Gir ro. Rett til sengs er ikke alltid den beste løsningen, siden du trenger en lokal tilnærming til problemet. Det er best å bruke en elastisk bandasje som fester betent ledd i en posisjon. Ikke bare gjør dette rette en mye smerte, men også fremskynde helbredelsesprosessen. Det er ønskelig å fjerne stress på smertefulle ledd, som gir muligheten til å slappe av for en full gjenoppretting.
En varm varmeflaske eller en mild massasje. Den brukes i tilfelle av "vekst smerte" som forekommer i barn og ungdom. Dersom legen bekrefter at det ikke finnes andre grunner til fremveksten av smerter, da massasje vil gagne den raskt voksende kropp.
Hvordan søke salve mot leddsmerter
Apotek industrien tilbyr daglig denne mengden narkotika som folk langt fra medisin vanskelig å sortere ut alle navnene. De fleste av salver vises følgende navn:
Voltaren;
Dyklozan Forte;
Diclofenac;
Dolobene;
Ibuprofen;
Indometacin;
Kapylar;
Fastum gel;
Fynalhon;
Эspol;
Efkamon.
Det anbefales ved valg av salve konsultere med en medisinsk faglig. I tillegg er det nødvendig å undersøke kontraindikasjoner mot bruk og listen over mulige bivirkninger.
Før påføring av stoffet er ønskelig å gni huden med et håndkle, som er pre-fuktet med varmt vann. Etter en lett rød verkebyll tørkes, og bare da brukt salve.
Disse opplæringsaktiviteter stimulere metabolske prosesser i huden, noe som forbedrer resultatet av å bruke noen krem. For ytterligere å forsterke effekten best behandles område å dekke med en plastpose og deretter vikle ulltøy. Dette skjemaet kan la vonde ledd i 2-3 timer.
Hvorfor vondt i magen?Hver av oss minst en gang i livet følte ubehag i magen. Hvorfor vondt i magen? Årsakene til dette fenomenet er kjent ikke for alle, slik at pasienter ofte begynne å ta piller helt unødvendig, og styrker dermed sin posisjon.
Kramper magesmerter som oppstår ved sykdommer i kroppen, nevroser og andre plager, legene kaller "hastralhyey."
Magesmerter, årsaker.
Den viktigste årsaken til smerter i magen gastritt er - er en betennelsessykdom i slimhinnen i kroppen.
Av hensyn til utvikling innebærer følgende typer gastritt: Bakteriell (nestleder - Helicobacter pylori), stress, erosive (bruk av medisiner, alkohol, krydret mat), eosinofile (allergisk reaksjon), sopp eller virus (utviklet på bakgrunn av lavt immunforsvar), atrofisk (atrofi av slimhinnen i kroppen under påvirkning av ulike faktorer).
Ulcerøs lesjoner i magesekken og tolvfingertarm. Denne sykdommen er ledsaget av dannelsen av defekter slimhinnen under påvirkning av saltsyre, galle og fordøyelsesenzymer. Det er preget av tilbakevendende kurs med vekslende perioder med forverring og remisjon.
Ondartet svulst i magen (kreft).
Polypper i magen - en godartet svulst, som har skjema utvekster av slimhinnen.
Forgiftning. De er ledsaget av kvalme, oppkast, diaré, feber.
Smittsomme sykdommer, som for eksempel lungebetennelse eller betennelse i mandlene.
Skader i magen.
Andre sykdommer i fordøyelseskanalen, mage funksjonelt relatert (galleblæren, leveren, bukspyttkjertelen, tarm, spiserør).
Blindtarmbetennelse vanligvis begynner med smerter i midten av magesekken, som deretter spredt over hele magen. Den er karakterisert ved muskelspenning fremre abdominalvegg. Hvis du har noen av disse symptomene pasienten trenger umiddelbar sykehusinnleggelse.
Stress og fysisk utmattelse.
Overspising, dårlig fordøyelse, forstoppelse.
Matallergier er ofte ledsaget av smerter i magen forårsaket av å spise mat allergener.
Personer med laktoseintoleranse oppstår smerte etter å ha spist melkeprodukter.
Naturen av smerte i forskjellige sykdommer i magen.
For kronisk gastritt er preget ikke så mye smerte, slik at pasientene ofte ikke søker legehjelp for en lang tid. Hun har verking i naturen, ledsaget av vekt og fylde i midten av magesekken.
Mer intens smerte karakteristisk for duodenitt, magesår og duodenalsår, spesielt i perforasjon av et sår. I magesmerter skjæring, knivstikking, og perforering - kniv. Snakk om kraften av ubehag er alltid vanskelig, ettersom deres oppfatninger påvirke individuell følsomhet av pasienten.
Viktig diagnostisk verdi er avhengig av forekomsten av ubehag måltidene. Hvis du umiddelbart etter å ha spist magesmerter, betyr det at tilstedeværelsen av kronisk gastritt. Smerte magesår oppstår ikke senere enn en halv time etter å ha spist, duodenalsår - to timer etter måltider.
Produkter med alkalisk (meieriprodukter), forårsaker de senere angrep av smerte og grov mat, pickles, hermetisert - tidligere. Noen ganger pasienter er så redd for ubehag de føler frykt mat.
For pasienter med duodenitis og duodenalsår er preget av "sult" smerter som oppstår om natten og på tom mage. Denne ubehag reduseres etter at væsken og myk mat (korn eller melkeprodukter).
Hva gjør vondt i magen?
Når smertene i magen er nødvendig, først av alt søke en gastroenterolog. Det er bare av kvalifisert personell etter en inspeksjon kan gjøre riktig diagnose og gi beskjed om at drikke for magesmerter. For å hindre forverring av mage plager bør:
ikke overspise, spise fem ganger om dagen i små porsjoner;
bite maten i små biter og tygge grundig;
diett;
for forebygging av halsbrann anbefale å sove med hevet overkropp og ikke før sengetid;
kvitte seg med dårlige vaner.
Magesmerter, behandling.
Behandling av smerter i magen justeres individuelt. Det inkluderer kosthold og medisinering. Du må helt forlate stekt og røkt mat, krydder, pickles, pickles, hermetisert, pølser, alkohol.
Maten bør være forberedt dampet, bakt i ovn eller kokk. Under akutt sykdom den nøye knust og gå av. Også ønskelig å bruke kjøtt og fisk buljong, kaffe, grønnsaker, bakervarer, godterier.
Hva til smerter i magen, piller eller potions?
Hovedgruppene av legemidler for mageknip:
Medikamenter som reduserer surheten (Almagel, ranitidin, omeprazol).
Antibakterielle midler (amoxicillin, klaritromycin).
Legemidler som beskytter mageslimhinnen (neosmektyn, hvit leire).
Verktøy som forbedrer bevegeligheten kroppen (metoklopramid).
Enzym preparater (mezim).  
Hvorfor vondt Mr mynte?Noen smerte er ganske vanskelig å forklare, for eksempel, hvorfor såret fem eller hvorfor vi føler smerte i føttene? Faktisk er det på foten og den femte største byrden faller når han går.
En femte også fungerer som en støtdemper når han går. Det er ved foten av en av de viktigste funksjonene. Fordi smerte fem årsaken mye bry. Jeg kan ikke ta hensyn til dem, eller å tenke at smertene vil være deg selv.
Hvorfor er hæl smerter? Grunner.
Calcaneus mindre sterk enn andre. Grunnen til dets sammensetning, dens svampaktig vev. Her er mange nerveender, kapillærer. Dette er på grunn av hennes spesielle følsomhet. Årsakene til smerter i hælen leger kan ringe mye.
Hæl spurs - en vanlig årsak til smerte. Dette er en kronisk betennelse i plantar fascia, ledsaget av akkumulering av kalsium i disse stedene. På grunn av den overskytende kalsium bygge-formet ben, som er hælen sporen. De fleste av disse smertene oppstå etter en kort hvile.
Sole fasciitt oppstår overbelastning fots. Dette smerter i hælen når han går ofte skjer uten noen sko på en hæl. Plantarfascien - en tykk bredt bånd of Education, som går fra hælbeinet til metatarsal bein. Ofte smerte oppstår på det punktet av å bli fascia å pyatochnomu bakke.
Skader på sener. De oppstår fra altfor høye hæler, forårsaker stor belastning på senen. Forsterke effekten av tilstedeværelsen av flate føtter og fortsatte å gå.
Slakting calcaneus fører også til hæl smerter. Vanligvis slakte fører til betennelser tilstøtende vev. Disse er veldig sterk smerte, brennende. De øker med gang.
Brudd på akillessene eller betennelse forårsaker sterke smerter over hælen. Hvis de skadede musklene i sålen, smerten føles av sålen.
Årsakene til hæl smerter kan være noen smittsomme sykdommer (gonoré, hlamidoz, etc.) føre til reaktiv betennelse tå. I dette tilfellet fem skade selv i ro, slik som om natten, og ikke bare når man går.
Betennelse i hælen området kan være ledsaget av sykdommer som psoryartycheskyy artritt, gikt, artritt, og andre. Smerter vises som et resultat av sykdom.
Heel Pain Treatment
Selvfølgelig bør enhver behandling håndteres av eksperter. Du må gjøre en x-ray bilde du vil se innholdet av skaden. I noen tilfeller kan du trenger kirurgi.
Vi tilbyr en rekke anbefalinger for å bidra til å avlaste hæl smerter eller brukes som forebygging.
Betale stor oppmerksomhet til valg av sko. Det er viktig at det var den mest praktiske og praktisk. Kvalitet sko vanligvis har støtte supinator og er laget av myke materialer.
Du kan ikke trene hvis du føler smerte i hælen. Ikke løpe, hoppe, bære tunge byrder, mye gåing. Dette vil bare forverre problemet.
Om natten anbefales den femte pakke med grevling fett.
Calm føtter bør gis i løpet av uken. Ikke gå ut og gjøre hardt arbeid. Ved hvile, er mye mer effektiv behandling.
Om nødvendig, gå helt gi opp høye hæler. Setter sko i myke materialer. Du kan også bruke medisinske ortopediske innleggssåler.
Sørg for å kontakte sykehuset hvis smertene i hælene ble hyppig og sterk.
Noen ganger er det anbefalt å kvitte seg med for mye vekt, noe som skaper en uforholdsmessig byrde på musklene i føttene.
Gjøre spesielle øvelser for ben og føtter.
Det vil hjelpe å bli kvitt den skarpe smerten av kald effekt. Masser femte kube isen i fem minutter flere ganger om dagen.
Noen ganger vil du motta smertestillende. Konsultere legen din om det.
Vi behandler hæl smerter: folk rettsmidler
Velprøvde verktøy hjelpe folk kvitte seg med de fleste typer smerter i kroppen. Men i alle fall er det tilrådelig å konsultere en spesialist. Noen folk rettsmidler for å hjelpe kvitte seg med hæl smerter.
Alkoholatet Shabelnik myr. Dette er de mest populære og vanlige hjelp av behandling, spesielt for hælspore. Lettelse Shabelnik bringe anti-inflammatorisk egenskaper. I tillegg, det styrker immunforsvaret og viser kroppen av salt.
For å fjerne salter fra kroppen og kalsium metabolisme ved hjelp te vannmelon skreller eller kjerringrokk.
Det er viktig å øke blodsirkulasjonen i hælen. For å gjøre dette gjentatte ganger å slå lett på femte etasje og gned hælen av støvlene. Sistnevnte gjør også mekanisk ødelegge hælspore.
Du kan bruke en potet grøtomslag. For å gjøre dette, kok potetene i sine skinn, mos den og legge til verkebyll. Pin gasbind. Bruk innen en uke, endre pakker om dagen.
Pakker kan gjøres med svart reddik, riv den på rivjern og sette pasienten om natten til hælen. Gjenta trenger minst tre ganger.
Fra hæl smerter hjelper mange Banan. Han bandt undersiden til stedet for smerte. Påfølgende som tørking ark.
Disse og mange andre folk rettsmidler i stor grad lette din smerte.  
Яндекс.Метрика