Hvorfor vondt føttene?Hvorfor verkende føtter i den ene eller den andre personen? Det bør ignorere dette signalet kroppen, håper samovylikuvannya? "Pain - helse vaktbikkje" (Hippokrates). På grunnlag av dette symptomet kan identifisere problemet du har å forholde seg til en pasient.
Dersom muskelsmerter ganske logisk komme etter trening, da deres utseende mange folk rett og slett ikke betaler oppmerksomhet. I alle andre tilfeller er det anbefalt å gjennomgå undersøkelse av en spesialist.
Såre føtter? - Den årsaker ubehag
Mekaniske skader. Fall Slå ben, forslått vev i kontakt med noe, skade av skarpe gjenstander - som alle kan tilskrives mekanisk skade av en av komponentene i beinet.
Ortopedisk Pathology. Problemer kan knyttes direkte til hans føtter og indirekte. For eksempel, med hofteleddsdysplasi eller flate føtter ofte såre føtter når han går, og høyresidig skoliose forårsaker ubehag i venstre ben.
Vaskulær sykdom. Under graviditet smerter i bena kan oppstå på grunn av åreknuter. Fans av sigarettrøyk står i fare for endarteritis, en av funksjonene som har smerter når han går.
Infeksiøs betennelse. Toppen av influensa forårsaker smerter i leddene i armer og ben. Erysipelas vanligvis mer lokalisert, hvilket reduserer ubehag i et bestemt område. Når osteomyelitt pasient kan klage over smerter i midten av foten, men åpenbart verkende bein. Naturen av smerte og noen flere spesialiserte undersøkelser vil bestemme innholdet av smittsomme sykdommer.
Osteochondrose. Deformasjon intervertebral skiveprolaps eller årsaker til smerter i ulike deler av kroppen. Den tingen problemer nerverøtter, som er grunnen til smertene kan stråle ut til noen av de lavere ekstremiteter. Dette er en av de verste muligheter for diagnose og ytterligere behandling for leger og for sine pasienter.
Problemer med det endokrine systemet. For eksempel er diabetes ofte ledsaget av kramper i bena, hevelse og selv pokalыvayuschymy smerter i bena hovedsakelig om natten.
Når det gjelder leddsmerter føtter ...
Blant de vanligste årsakene til smerter i nedre eller øvre ekstremiteter eget punkt skiller seg ut artrose og leddgikt. Disse leddsykdom brakt mye problemer stor del av befolkningen av planeten.
Hovne ben og smerte "været" er ikke bare et ekko av tidligere underekstremitetene brudd, men et tegn på leddgikt. Mangel på tilstrekkelig behandling, da, fører til uførhet. Det er bedre å igjen perevirytys en spesialist enn å gå glipp av begynnelsen av sykdommen.
Hvis en sår tå, kan legen mistenke lesjoner artrose. Oftest denne sykdommen vises i rettferdig sex, selv om den ikke viker unna. Når smerter i fingrene bekymret ikke bare mens du kjører, men også ved hvile, og farge tommelen begynner å endre, og som en årsak til gikt kan handle. Uskyldig ved første tegn - sår tå - kan være begynnelsen på alvorlige problemer i fremtiden ...
Vanlig smerter i beinmuskulaturen
Enhver idrettsutøver helt fortrolig med muskelsmerter under eller etter aktiv trening. Flertallet i klagen mot smerter i leggmusklene tilfelle overspenning på grunn av overdreven fysisk anstrengelse, traumer, langvarig stress.
Det finnes en rekke teknikker for å lette pasientens i dette tilfellet. Veldig effektivt kurs avslappende massasje, men ideelt sett bør også lære å dosere styrketrening for musklene dine.
Utseendet av smerter i bena, behandling uten kirurgi
I tilfelle hvor arten av smerter i beina mine ikke er forbundet med ruptur av vev under fysisk skade, er leger prøver å bruke konservative behandlingsmetoder. Før operasjonen utvei når ikke sett en annen vei.
De fleste uønskede endringer i kroppen er en krenkelse av ulike metabolske prosesser (særlig i sirkulasjonssystemet). Først etter å etablere sin drift kan hjelpe kroppen til å begynne arbeidet med restaureringen av muskel og benvev.
Mest arbeid osteopat er å bruke manuell terapi etter fullstendig diagnose av organismen. Bare oppfatningen av kroppen som et integrert system lar deg finne forholdet mellom, tilsynelatende myndigheter.  
Hvorfor skade hånden?Svaret på spørsmålet hvorfor vondt hånd, ligger i det faktum at en person utfører det meste av arbeidet gjennom dem. Fingre og pensel - er de mest bevegelige deler av hender og under enormt press på dem i noen fysisk trening eller hvis du bare sitter ved datamaskinen. Det er derfor viktig å overvåke statusen for alle soner av hender fra hånden til skulderen.
Hvorfor verkende hender: årsaker og konsekvenser.
De viktigste årsakene til smerter i hendene, vanligvis følgende sykdommer:
Leddgikt. Ledsaget av sterke smerter, rødhet og hevelse uavhengig av belastning. Årsaken til leddgikt er en infeksjon i leddene prynykayuschaya gjennom blod.
Slitasjegikt. Det er en progressiv misdannelse i leddene. Akkompagnert av symmetrisk leddsmerter fingrene, nummenhet. I de siste stadier av deformasjonen av børsten og fortynning av hud og muskler.
Gikt. Det er ledsaget av leddsmerter, alvorlig brenning, rødhet i huden. De fleste såre knoker.
I tillegg til disse årsaker har flere og flere mennesker fant den såkalte tunnel syndrom forårsaket av hyppig og regelmessig gjentagelse av de samme bevegelser (som arbeider med en mus). Syndrom manifestert som prikking, nummenhet, smerter punkt, bevegelsesforstyrrelser, samt trofiske lidelser:
reduksjon av børste
"Dips" i musklene,
begrensning av bevegelse.
Også smerter i hendene kan være forårsaket av andre grunner:
strekk eller rive leddbånd,
frakturer eller sprekker i benet,
muskel belastning,
ubehagelig posisjon av hender.
Hvis du mistenker hånden smerter forårsaket av disse grunner, bør du begrense mobiliteten av hånden. Ofte smerter i hender kan tjene som tegn på andre sykdommer i muskel-skjelettsystemet, eller bli assosiert med nevrologiske lidelser.
Smerter i hendene kan gis i de øvre ekstremiteter. Hvis du har smerter i skulderen, kan årsaken til dette, spesielt med hensyn til venstre være å ha et hjerteinfarkt eller hjerteinfarkt.
Hvis det er en stor del av symptomene, er det anbefalt å umiddelbart ring for nødhjelp. Vanligvis, bortsett fra smerte børster problemer i dette området ledsaget av følgende funksjoner:
skarp blekhet,
kvalme,
kortpustethet,
brystsmerter,
kald svette.
Bakgrunnen for anken til en spesialist kan være en hvilken som helst symptom på denne listen:
hånd smerter ikke gå bort i løpet av to dager;
smertene øker med fysisk aktivitet;
nedsatt følsomhet av nerver pensel;
håndholdt deformasjon (manglende evne til å fungere normalt);
hevelse i ansiktet lem.
Hvorfor verkende leddene i fingrene.
Smerter i leddene i fingrene forekomme i mange mennesker, men oftere problemet for kvinner (ikke så sjelden, og unge). Etter knoker, kanskje den mest rørende rundt strukturen i muskel-skjelettsystemet av mannen.
Symptomer medfølgende smerter i leddene i fingrene:
rødhet i huden rundt leddet,
feber.
Årsakene til dette smerte kan omfatte:
1. Trauma.
I alle fingerskade (f.eks zaschemyly dør) ser vi oftere:
blåaktig eller rød hud,
hevelse eller hematom,
såret.
Hvis skaden er ubetydelig, kald og knytte noen salve for blåmerker. Hvis du har et åpent sår eller en sterk smerte, bør du likevel se en lege. Du kan ha infeksjon eller brudd.
2. leddgikt.
Vi husker at leddgikt oppstår ikke bare smerte, men også hevelse eller ødem og rødhet obligatorisk.
3. Artrose.
Smerte i dette tilfelle mer symmetrisk, mens det er en viss stivhet og nummenhet.
4. Revmatoid artritt.
For denne typen leddgikt preget av en skarp og plutselig smerte i samme begrunnelse fingrene. Andre symptomer:
rødhet i huden på fingrene,
hevelse,
bryter mulighet for bevegelse av børsten,
feber,
rødlig utslett.
5. gikt.
Gitt at denne sykdommen - en kronisk, være klar over at leddgikt er ikke konstant, men med jevne mellomrom. Den aller første angrepet vanligvis påvirker den felles baser tommelen. Denne plutselige smerter, vanligvis om morgenen eller om kvelden. Denne betennelsen med alle funksjonene er i seg selv etter en stund.
6. Ryzartroz.
Sykdommen begynner med leddsmerter er tommelen. Slike smerter kan oppstå i de som er stadig navantazhuvav eller noe mye overbelastning tommelen. Deformerte rør pasientslåsshansker som er synlige for det blotte øye og undersøkelse og røntgen.
Behandling av smerter i hender og ledd.
Hvis du i tillegg til smerter, ingen andre symptomer, som hevelse, felles misdannelse, er det tilstrekkelig å sette en elastisk bandasje og prøve å skape en tilstand av hvile for hånden. Når mekaniske traumer påføres en kald komprimere (opptil en halv time), og dermed unngår dannelsen av ødem. Du kan også bruke salve med smertestillende effekt.
Viktigst - husk: i tillegg til smerte var også andre symptomer som betennelse i blodårene i hendene, ikke bare skade fingrene, men andre områder hånd, er det nødvendig med økt kroppstemperatur for å se en lege. Selvmedisinering kan være farlig for helsen din.
Hvorfor skade kneet?En av de svært hyppige lege spørsmål - hvorfor verkende knær? Ofte, selv friske mennesker opplever noe ubehag i kneledd. Det er kneet høyt med daglig stress, og ofte overbelastning.
Det er den største ledd i menneskekroppen. De blir lett skadet, spesielt i sport, og noen ganger i dagligdagse situasjoner. I tillegg til mulige skader og andre årsaker til smerter i knærne.
Knesmerter: Årsaker
1. Som vi har nevnt, den viktigste grunnen for Knee Pain - skade. Det kan være
bryte åpne eller lukket,
nakolennyka eller forstuet kne,
stretching,
belastning forholdet,
skade på menisken og andre.
Smerter vises umiddelbart etter skaden. Vanligvis er det blåmerker, hevelser. Disse skadene kalles akutte skader. De kan oppstå plutselig. Eksempelvis
fra kraftige støt,
unaturlig bøying av lemmer,
i høst, etc.
2. Ofte leddsmerter i bena fra knærne synes høy belastning. Ofte lange trykk eller bevegelse fører til irritasjon av vev i kneleddet. Resultatet er ofte betennelse. Disse smertene vises når:
lang tur;
sykling;
klasser på treningsstudio;
løping, hopping;
overvekt, etc.
Patologi av kneet forårsaket av overdreven belastning kan også være forskjellig:
bursitt (betennelse i ledd poser);
tendyoz eller senebetennelse (betennelse eller sene lesjoner);
syndrom fibrinous film (fortykkelse eller folder relasjoner);
smerter i nadkolenno-femoral komponenter;
syndrom iliaca tibial ligament (fibrøse vev lesjoner).
3. Osteoarthritis fører også til store smerter i knærne. Dette ødelagt strukturen av leddene, forårsaker smerte. På forskjellige tider av dagen kan endre innholdet i smerte. Ofte sykdommen forekommer på bakgrunn av gamle skader.
4. Årsaker til kneet smerte kan også være arvelige sykdommer, kroniske infeksjoner, fedme, endokrine sykdommer, metabolske sykdommer.
5. Andre årsaker smerte, revmatoid artritt, nekrose av tuberosity av tibia, lupus erythematosus, popliteal bursitt, gikt, leddgikt av infeksiøs opprinnelse, osteomyelitt, og mange andre.
Hvorfor er det smerter i kneet når du bøyer?
Plassering kneleddet mellom femur og tibia den store bestemmer dets funksjon: fleksjon og ekstensjon ben. Funksjonsfeil i leddene forårsaker smerte opptreden i å bøye kneet.
Årsaker til knesmerter i bøying kan være:
bursitt, betennelse i ledd poser. Det er sterke smerter når den bøyes, ledsaget av smertefull hevelse;
utvikle leddgikt. Noen ganger smertene går bort etter en kort oppvarming. Gradvis smerten å gå permanent. De gir ikke en person bøy knærne, noen ganger også gå skikkelig;
Osgood Schlatter sykdom, vises vanligvis i gutter etter skade. Smerte sterk bøyning av kneet. Vanligvis er de sjelden blir kronisk;
patella brusk patologi. Smerter vises foran kneet når du sitter, gå opp trappene;
Isjias. Isjias eller isjias kan også være årsaken til smerter i knærne bøyd;
forskjellige forstyrrelser i ryggraden,
betennelse og klemt nerve avslutninger, etc.
Hvis knærne vondt enn å behandle eller redusere smerte?
For kvalitativ diagnose av leddsmerter ved hjelp av en moderne tilnærming - artroskopi. Fremgangsmåten er en liten operasjon under lokalbedøvelse. Gjennom et lite snitt i kneleddet injiseres optisk enhet. Den overfører informasjon til skjermen. Drift ikke forårsaker smerte. Deretter sømmen lukket med sting eller suturer. Pasienten kan gå hjem uten andres hjelp.
Leger foreskrive medisiner og behandlinger for smerter i knærne. Vi tilbyr noen folk rettsmidler.
En av ammoniakk og tre deler vann som brukes for elting. Rulle kake og fest til kneet. Holde kneet varmt.
Kan brukes til kneet wraps friske blader av burdock. Egnet som en ekstrakt av burdock rot. For å gjøre dette, burdock juice blandet med honning 1: 1. Insister om en uke. Drikk en spiseskje tre ganger om dagen.
Bland 100 gram kamfer olje og sennep, tilsett to fersk protein. Dette betyr rubbing ledd. Pakk med cellofan og varm klut over natten.
Samle bodyaga (svamp), tørket, pulverisert. I pulver legge litt vegetabilsk olje. Smør leddene. Mulig brennende følelse. Dette er normalt.
Kalanchoe blomst male i en kjøttkvern. For å legge til en halvliter av masse liter vodka. Sette mot i uken. Gni inn i leddene.
Forebygging Tips for knesmerter
styrke musklene gjennom mild trening;
Bli kvitt overflødig vekt, hver ekstra 10 kg gi ekstra stress på knærne til 60 kg;
under intens stress på føttene slitasje knebeskyttere som beskytter leddene fra slag, skader;
ta kalsiumtilskudd og matvarer rike på det;
drikker mer vann, er det nødvendig for brusk.
Det er viktig å huske på at hvis det var smerter i knærne, de endret form, var rød eller blå, hoven eller det var andre uvanlige symptomer, bør du ta kontakt med klinikken.  
Яндекс.Метрика