Hygienisk manikyr

 Hvordan og når man skal bruke hygienisk manikyr polsk.
 Hygienisk manikyr - Det er ikke bare neglepleie, men også grunnlaget for alle etterfølgende prosedyrer for sin dekorasjon.
 Det kan eliminere ulikhet og forurensning nevыchyschaemыe negler og neglebånd og ekstra fortykkelse av huden på kantene. Takket være den vanlige prosedyren negler ser sunn, glatt og skinnende. Enkel manikyr hygiene bør utføres minst en gang i uken.
 Det er to fundamentalt forskjellige typer hygienisk manikyr, trimming og skarpkantet. Deres største forskjellen - en måte å fjerne skjellaget. Når kuttet, eller klassiske manikyr saks kutte hud eller spiker pinsett. Dette alternativet er kun mulig dersom sterke hender kjører.
 Manikyr kan du holde lange negler velstelt utseende, men det er svært smertefullt. Med hans prestasjoner bør følge alle forholdsregler for å unngå smitte forhåndsinnstilt som man det ofte fører til spredning av grader.
 I dag mer og mer populært kjøper brett (europeisk) manikyr. Med hans prestasjoner hårstråene ikke er kuttet av, men bare presset til kanten av neglen ved hjelp av pinner med appelsintre med slikkepott eller rosentre. Denne manikyr er mye tryggere enn klassiske samt muligheten for infeksjon praktisk talt eliminert. Imidlertid kan europeisk manikyr bare gjøres med en myk, tynn hud.
 En annen form for hygienisk manikyr - hardware, hvor alle prosedyrer for utjevning av negler, fjerning av grove partikler av hud og ujevnheter og fjerne neglebåndene skjer gjennom spesielle dyser elektriske apparater.  
Hvordan du velger form av negler

 Hvordan velge en stil for korte negler
 Før du slutter valg i en eller annen form hygienisk manikyr, bestemme hvilken form for negler du ønsker å ha. Utseendet til selv svært korte negler er avhengig av hvordan landet vil bli utstedt gratis. Mange kvinner tror ikke på å velge riktig form av negler og drives utelukkende motetrender. Men det er en form spiller en viktig rolle i å skape din individuelle stil. Det bør ta hensyn til ikke bare smaken, men også naturlige gaver - en form for hender, negl, lange fingre, den generelle tilstanden av negler.
 Som ville være den typen ikke behandlet naturlig form på neglene (trapetsyevydnomu, rektangulær, firkantet eller rund), mentalt forestille meg hvor en eller annen form for den frie kanten vil se på fingrene. For bedre å visualisere sluttresultatet, prøve å kutte ut den ønskede formen av papir og fest den til neglene. Husk: ikke blindt stole på en måte - selv de mest aktuelle manikyr i stand til å ødelegge skjønnheten i dine hender hvis det ikke passer deg.
 Det er fem grunnleggende former som du kan gi neglene: firkantet, avrundet firkantet, rund, oval og pekte. Ideelt sett bør form av den frie kant av spiker speil for å reflektere formen på bunnen av spiker, er minimumslengden anbefalt å la i det minste 1 mm.
Hvordan du velger form av negler

 Firkantet form. Hvis du ønsker å legge neglene firkantet form, bør den frie kanten kuttes og raspe strengt rett, uten avrunding. Dette skjemaet er populært i lang tid, men er ikke for alle. Firkantspiker ser stilig og attraktiv bare å tynne fingre med lang negl. Hvis du har bred pensel og svært lange fingre, bedre forkaste dette alternativet - korte firkantspiker visuelt forkorte lengden på fingrene.
 Square avrundet. Dette er en klassisk versjon i forhold til den forrige, men her må vi vurdere de ovennevnte anbefalinger. Hvis du er lykkelig eier av en lang og ganske smale negler, kan du trygt velge en form - det er minst berørt av ytre påvirkninger.
 Den avrundede formen. Universal og mest passende for korte negler. Å skape en avrundet spiker gratis kanten skal raspe i form av en halvmåne.
Hvordan du velger form av negler
 Oval
. Negler ovale se bra ut bare på sofistikerte hender. Det kan ikke begrense seg selv i et utvalg av farger - de ovale negler vil se like attraktiv og klar, nesten fargeløs lakk belegg saftige og lyse farger.
 Forverret skjema. Ikke det beste alternativet for korte negler. Obpylyani i spiss vinkel, negler er mer utsatt for ytre påvirkninger og rask kontring. Men hvis du har skjøre grasiøs hånd, spisse negler vil se veldig fin, gjør hendene mer attraktivt. Ennå å gi en form for korte negler anbefales bare i unntakstilfeller, for eksempel når du utfører kveld eller bryllup manikyr.
Hvordan du velger form av negler

 Ved å gjøre de frie kanter bør vurdere ikke bare lengden av fingrene, men de fleste spiker form.
 Her er noen forslag for å hjelpe deg å gjøre det riktige valget.
 • Hvis av natur du flate ovale eller runde negler, har du rett til å gi gratis deler noen favoritt form.
 • Hvis neglene er ovale eller runde, konvekse, ville være den beste firkantet form med avrundede hjørner eller straight.
 • Hvis en naturlig form av firkantspiker, anbefales det å gi en rektangulær form.
 • Hvis de trapesformede negler, prøve obpylyuvaty dem i en sirkel.
 Hvis du velger den frie kanten design bør ta hensyn til den generelle tilstanden til negler. Hvis neglene er svak, er det ønskelig å gi dem den samme form, som er den øvre delen av neglesengen. Oval ser spesielt attraktive og feminine, men negler bør være veldig sterk. Firkantet form - en av de beste alternativene for tynne og sprø negler. I myk spiker gratis kanten kan ha en form som følger konturene av hårstråene.  
Omsorg etter 50

 Til tross for at moderne samfunn har hoppet frem i tekniske termer, folk fortsetter å se på mange ting før. Dette gjelder den gamle kvinnen. De fleste vanlige folk fortsatt tror at etter 40 år av livet stopper, og etter 50 oppstår vanligvis senilitet. I motsetning til opinionen de mange forskere og fakta gjør optimistisk titt på den modne alder kvinnelige.
 Vitenskapelige studier viser at folk i ulike alderstrinn annerledes oppfatter verden rundt og behandler livet. Det er ingen hemmelighet. I 20 år, føler personen rolig optimisme og entusiasme for alt som skjer rundt, og denne holdningen til livet er synkende. Men etter 50 år, er folk igjen begynner å ta et mer positivt lys. Forskere har bevist at det er fra denne alderen er voksende følelse av velvære og selvtillit, og en følelse av frykt og stress permisjon.
 Etter 50 år, folk mer dyktig kontrollere sine følelser hensiktsmessig svare på livets utfordringer, og i vanskelige situasjoner er mer selvsikker. Dette beviser bare at i livet er det flere fordeler.
 Denne alders perioden er preget av utseendet på mer ledig tid indulging seg selv og sin favoritt tidsfordriv. Barn opp til dette punktet har vokse opp og bli selvstendig, problemer med arbeid, vanligvis heller. Men mye gjenstår unspent energi som kunne vært brukt på favoritt hobby eller utvikling av nye horisonter. Studier viser at etter 50 år med hjerneaktiviteten blir mer intens som modne mennesker er kreative i mange situasjoner.
 Ungdom god helse og energi, og det virker som skulle vare livet ut. Men med årene kroppen blir sliten og aldring, men på grunn av en tidlig stige i morgen, kjører rundt arbeider med saker forsinkelser sent på kontoret, vi ofte mangler tid og krefter på å slappe av riktig. Men etter 50 er virkelig en mulighet til å hvile, samle krefter og føle smaken av livet.
 Selvfølgelig er ikke alt like bra som vi ønsker, og det er negativt fordi år - er fortsatt år. Men 50 år - ikke den alders å sette på et kors.
 Ønsket om å være vakker kvinne ligger i hennes natur, men uunngåelig tar tid fra hennes ungdom, rynker, hårfarge fades og personen Beauty fades. Men hvis du holder deg i den rette stemningen og optimismen kan være attraktive i voksen alder.
 For å holde kroppen i god form og ser stort behov for å utvikle en mer nyttige vaner. Dermed hud og hår problemer primært alder. For å holde huden din i god form, opprettholde sin elastisitet og fleksibilitet, men daglig bruker anti-aldring kosmetiske forberedelser kosmetikk og med løfte effekt. Til hud flekker fra å vises, bør du kjøpe verktøy med SPF-filtre og whitening effekt.
 Skjønnheten i denne alderen er ikke en luksus, men en nødvendighet. Og først av alt krever jevnlig besøker frisøren håret ditt, hvor de bringe i orden, skape en interessant frisyre Riktig farge. Alt dette, selvfølgelig, kan gjøres hjemme, men stole på fagfolk selv noen ganger ikke bare nødvendig, men også veldig hyggelig.
 En sjelden kvinne går med på å ha sett den grå hår rundt håret. Også, etter noen 50 før det er et problem redeyuschey hår. Inne hjelp avtale med hver av disse problemene. For eksempel ved å fremheve ikke bare kan skjule vidrostayuchyh grå røtter, men også visuelt gjøre håret mer tykk.
 Hvis du tillater en ungdom til å bruke lyse makeup, i voksen alder, er det ønskelig å gi opp og justere sine vaner og makeup. Bedre bruk makeup fersken, korall eller rosa toner, som de gir liv til hudfarge.
 Til enhver tid, er det viktig å huske på å elske og sette pris på deg selv, men i dette tilfellet kan vi takle eventuelle problemer og holde seg fine og ønskelig.
 Hudforandringer etter 50 år. Kroppspleie program etter 50 år.
 Les
 Care etter 50 år.
 Les
 Hjem kremer for hudpleie, aldring
 Les
 Kosmetikk for solbrunhet for moden hud
 Les
Яндекс.Метрика