Hypertensjon Behandling folk rettsmidler. Behandling av hypertensjon

 Hvordan å behandle høyt blodtrykk?


 Avkok av røttene av pepperrot


 For dette formålet, 250 g av pepperrot vask (vann ikke holde), gni, rist, hell 3 liter kokende vann, kok i 20 minutter, avløp. Drikk 05 briller tre ganger om dagen for høyt blodtrykk, åreforkalkning.

 Sibirhagtorn


 500g grønne frukter knust tre stampe, tilsett 100 ml vann, oppvarmet til 40 ° C og presse saften. Drikk 1 ss. skje 3 ganger daglig før måltider for å senke blodtrykket, herding av koronar sirkulasjon, eliminering av arytmi og takykardi, økt tone av hjertemuskelen. Spesielt viser bruk av høy alder.

 Te med calendula


 1 ss. av blomster av calendula medisinsk permisjon for to kopper kokende vann i 15 minutter, avløp. Ta 05 kopp 4 ganger om dagen for å senke blodtrykket.  
Behandling av kronisk gastritt tradisjonelle medisiner

 Hvordan å behandle gastritt?
? Kronisk gastritt med lav surhet anbefales å fylle ryllik inflorescences flaske halvdel, hell vodka, sette mot fem dager og ta 2 ss. skjeer før måltider tre ganger om dagen. Behandling gjøres best kurs for 4-6 uker med et intervall på 1-2 måneder, endre naturmidler.
? 2-3 ss. skjeer marshmallow root helle 500 g kokende vann i en termos i 10-12 timer. Drikk infusjon i løpet av dagen i 3 doser halv kopp i 20-40 minutter før måltider.
? 10 g tørre bjørkeknopper helle et glass vann og kok i 15 minutter. Ta 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen.
? 3 g linfrø helle 05 kopper kokende vann og rist i en krukke med lokk i 15 minutter. Belastning. Ta 1 ss. skje 3-4 ganger om dagen. Medikamenter bør være forberedt daglig.
? Gastritt med null surhet nødvendig før frokost og middag gni revet rå poteter med hud, vri ut og drikker 100 gram juice. Drikk to ukers pause uke, og deretter gjenta kurset.
? Gastritt, sår rulle i morgen på tom mage for å drikke protein to rå egg, uten å legge noe. Egg bør være hjemme fra friske kyllinger. Spise så kan ikke tidligere enn to timer. På kvelden, etter middag drikke to protein. Så for en uke. Under behandlingen kan du ikke drikke alkohol, salt og krydret mat.  
Behandling av menstruasjonsforstyrrelser folk metoder

 Tradisjonelle medisiner i strid med menstruasjon


? 1 ss. l. kamille blomster bezъyazыchkovoy hell 300 ml kokende vann, la stå en time i en lukket beholder, belastning og drikke 1/2 kopp 3 ganger om dagen.
? 1 ss. l. knykusa Benedictine gress hell 400 ml kokende vann, la stå i en time. Ta 1/2 kopp 4 ganger om dagen før måltider.
? 20 g rhizome av Polygonum slange (livmorhalskreft) sukker og 1 kopp vann, kok i 20 minutter, avløp. Ta 1 ss. l. 2-3 ganger om dagen 30 minutter før måltider.
? 2 ss. l. hakket tørket ringblomst narkotika helles i en termos 1/2 liter kokende vann i 1-2 timer, belastning og drikke 1 / 4-1 / 3 kopp 2-3 ganger om dagen.
? Bland 4 deler av kamille blomster, mynteblader og tre av Valerian rot. 1 ss. l. blanding hell 200 ml kokende vann, avløp. Drikk varm 1/2 kopp 2-3 ganger om dagen.
? 1 ss. l. salvie blomster helle to kopper kokende vann, drikke før måltider for en st. l. 3 ganger om dagen.
? 20 g rosmarin blader Hell en kopp kokende vann og la det koke i 20 minutter, ta en time. L. 3 ganger før måltider.
? 2 kg løk klare på skallet og koker det i 3 liter vann for så lenge vannet er mørkt - rød. Drikke dette vannet til en kopp på tom mage om morgenen eller kvelden.  
Folk rettsmidler for behandling av anginaHva narkotika kan tilberedes fra urter for å behandle angina
Tradisjonelle medisiner for behandling av angina
Angina - en akutt infeksjonssykdom med alvorlige betennelsesforandringer i halsen. Berørte hovedsakelig mandlene. Smittekilden kan karyoznыe.zubы, betennelse i bihulene. Angina, selv i den milde formen, kan være farlige komplikasjoner.
For behandling av angina har lenge hatt en enkel og pålitelig måte populære. Gjør varm 3% løsning av sitronsyre, og de skylle halsen hver time i løpet av dagen. Vanligvis oppgangen kommer en dag når du starter prosedyren fra begynnelsen av sykdommen. For behandling av angina kjører på denne måten tar lengre tid.
Når sykdommen er anbefalt gurglevann følgende komponenter:
• eplecider eddik, som er fortynnet med varmt kokende vann i et forhold på 1: 1 og gurglevann hver time;
• solbærsaft, fortynnet med vann;
• infusjon av blomster, blader og bær av Viburnum;
• kald eller litt oppvarmet sjøvann;
• August 7-dagers infusjon av te sopp (5-8 minutter);
• infusjon av knuste røtter av pepperrot;
• anstrøk av eukalyptus;
• sterk tilførsel av like deler av celandine og kamille;
• infusjon av kamille blomster og lime blomster (3: 2); 20g samling for å lage et glass med kokende vann og la stå i 20 minutter;
• løk sjy (3 ts løk skrelle, koke en kopp vann, la stå i 4 timer, belastning);
• varm infusjon av eik bark og blomster av lind (forberede en blanding av 2: 1 teskje av blandingen til å gjøre et glass med kokende vann, kjølig, press).
Brew 4 ts bringebær blader eller frukt i to kopper kokende vann, la stå i noen timer i en lukket beholder. Være i form av varme i en halv kopp 4 ganger om dagen.
Riv rødbeter glass, tilsett en spiseskje med eddik, la. Klem saften med eddik og skyll dem munn, svelg, svelge 1-2 ss.
Bland en kopp juice, ryllik og 1 liter varmt øl og drikke et glass 3 ganger om dagen, vel ukutavshys.
Eller denne måten: fersk egg riste opp og hell et glass varmt vann. Gurgle 5-6 ganger om dagen.
Effektiv klok måte: plukke gule mullein blader (populært kalt kongens septer plante) og hell honning. Hvor mange blomster hadde samlet en halv liter bør være nøyaktig den samme add honning. Sette mot i et varmt sted i 8 timer, deretter i kjøleskap. Ta en spiseskje 3 ganger om dagen før måltider. Denne oppskriften er effektive for barn. Når spyles hals, er det nødvendig å gi barnet en teskje av søte urter. For behandling for å ta en teskje 3 ganger om dagen før måltider. Medisinen hjelper i halsen hoste, og i smittsomme laryngitt.
Et utmerket verktøy lenge brukt av folket er gran olje. Røre en teskje olje i 1/2 liter kokt vann. Blandingen brukes for gargling for komprimerer. Vlyvshy vann i olje, raskt røre nødvendig, for å oppnå en emulsjon. Skyll hver halve time til smerten stopper.  
Hvordan å bære armbånd

 Siden oldtiden, smykker evaluert for mannen og hans tilstand. Siden da mye har endret seg, men kjærligheten til smykker fortsatt eksisterer. Armbåndet gjelder også for dem.
 Armbånd kan brukes begge hendene og anklene. Sin verdi og verdien har ikke mistet sin betydning, kvinner fortsatt understreke sitt utseende ved hjelp av dekorasjoner. Mange moderne fasjonable kvinner tenker ofte på hvordan å bære smykker som armbånd. I begynnelsen av historien, armbånd brukt som et middel for det onde øyet.
 Det har fått sitt navn. Etter en stund begynte det å bli slitt for å styrke skjønnhet og eleganse av hånden. Likevel, for hvilken hånd å bære et armbånd?
 Klokker, samt armbånd bæres av mange som en dekorasjon, ikke som et middel for å bestemme tiden. Det er en artikkel om hvordan å bære smykker
 Og for å bære en klokke med et armbånd, må du vite hvordan du kan kombinere dem.
Hvordan å bære armbånd
 Tradisjonelt, armbånd klokke laget å bære på forskjellige hender. Det har lenge vært kjent at den venstre hjernehalvdelen er konfigurert til å tenke logisk tenke og huske. Og retten
 halvkule er ansvarlig for orientering, følelser og intuisjon. Fra dette følger det at klokken til å bære på sin høyre hånd, og armbåndene på venstre. La oss ikke glemme at retten
 hjernen styrer venstre side av kroppen. Hvis du bruker et armbånd på sin venstre hånd, vil det forbedre fantasi, intuisjon. Hvis slitt på armbånd
 høyre hånd, vil du øke evnen til å tenke og huske. Vel, de fleste bestemme hvilken hånd å bære armbånd, er det viktig å lytte til din intuisjon og følelse av stil.

 Hvordan å bære armbånd video


To strips for å teste for graviditet

 Neppe nå en kvinne som minst en gang i livet nytes graviditetstest. Hvor riktig testresultater? Betyr to strips for å teste for graviditet graviditet ekte?
 Prinsippet for graviditetstest
 Prinsippet om graviditetstest - urin er av spesiell hormon - human chorionic gonadotropin. Dette hormonet produseres embryoer etter at han prykripyvsya hos kvinner. Inntil da, er dette hormonet hos kvinner mangler.

 I alle testsystemet har to strimler, kontroll og diagnostikk. Teststrimmel indikerer at systemet har mottatt en dose av væske for analyse og kontroll faktisk detekterer tilstedeværelsen av hormonet i urin ved hjelp av spesielle antistoffer.
 Når testen begynner
 Først av alt, trenger du et hormon i blodet og bare noen få dager det kan oppdages i urin. Dermed umiddelbart etter befruktning ved hjelp av testen ikke gir mening. I urin hormon vises bare i den andre uken etter unnfangelsen. Best å vente minst en dag forsinkelse menstruasjonssyklus.
 I tidlige graviditet hCG nivået øker to ganger hver dag, så hvis den første testen ga et negativt resultat, deretter gjenta et par dager kan vise to strips for å teste for graviditet.
 Evaluering av resultater
 Graviditetstest viser positiv, hva betyr det? Dette betyr at urin hormon som finnes nødvendig. Tilstedeværelsen av hormonet i blodet kan skyldes de følgende årsaker: graviditetstest, og gjenkjenner ikke normale og abnormale svangerskap; behandling med legemidler som inneholder humant choriongonadotropin; hormonrester avbrutt etter svangerskapet. Falskt positivt resultat kan brytes dersom prinsippet om testsystem eller den ubrukelig.
 Testen viser negativt resultat. Dette kan bety følgende: Ingen graviditet, graviditet, men en test gjennomført for tidlig graviditet er, men før testing drukket for mye væske er graviditet, truende abort.
 Som du kan se, ikke to strips for å teste for graviditet, nei, ikke gi et entydig svar. Både positiv og negativ test trenger ikke å gå igjen.  
Яндекс.Метрика