Hyppig vannlating hos kvinner årsaker
 Ifølge eksperter, det nøyaktige antallet som bestemmer frekvensen av urineringshyppighet, eksisterer ikke. Hyppigheten av impulser kan være annerledes ikke bare mellom individer, men selv i ulike perioder av livet samme person på grunn av aldersrelaterte endringer, endringer i levekår, kosthold, emosjonell tilstand og andre faktorer.
 Tradisjonelt normalt antall turer på toalettet ment til ti ganger om dagen. Om natten, kan en person sove 6-8 timer uten sporozhnyayuchy blære, men 1-2 tur på toalettet om natten er ikke betraktet som normalt. Denne frisk person kan enkelt kontrollere prosessen med vannlating, undertrykke trangen selv i en overfylt blære.
 Hvis vannlating merkes mer enn ti ganger om dagen, må du først finne ut årsaken til dette fenomenet.
 Hyppig vannlating hos kvinner er ikke alltid et tegn på patologi. Det er normen for:
 - Overdreven drikking;
 - Overdreven bruk av drinker som har vanndrivende egenskaper (for eksempel koffeinholdige eller alkoholholdige drikkevarer og vekttap);

 - Administrasjon av narkotika, diuretika eller urter som har vanndrivende effekt;
 - Graviditet (på grunn av for det første av hormonelle forandringer i kroppen, og for det andre trykket i livmoren på blæren i det tredje trimester);
 - Menopause (i denne periode med store endringer skjer eggstokkene hos kvinner avslutte produksjonen av visse hormoner);
 - Aldring (vanligvis hyppig vannlating feires om natten);
 - State of stress, spenning, angst (såkalt "Bears sykdom").
 Samtidig vannlating hos kvinner kan være et symptom på flere sykdommer (særlig hvis den er ledsaget av en brennende følelse og smerte). Blant dem:
 - Smittsomme inflammatoriske sykdommer i urinveiene (blærekatarr, urinrørsbetennelse, pyelonefritt, etc.);
 - Livmor fibroids (stor svulst kan komprimere blæren);
 - Diabetes mellitus (ledsagende symptomer kan være munntørrhet, tørste, vekttap med økt appetitt, tretthet, svakhet, jenter - vulvitis, dvs. betennelse i ytre genitalia);
 - Diabetes insipidus (unntatt vannlating observert konstant tørst, tap av appetitt, vekttap, tørr hud, mangel på svetting, dysfunksjon i mage-tarmkanalen, irritabilitet);
 - Kronisk nyresvikt (preget av svakhet, hud kløe, betydelig vekttap, nedsatt muskeltonus, manglende appetitt, hodepine og smerter i hjertet);
 - Tilstedeværelse av steiner i nyrene eller blæren (ledsaget av akutte smerter i piggtråd dannelse av steiner, kvalme, oppkast, blod i urinen, brennende følelse ved vannlating, feber, frysninger);
 - Utelatelsen av livmor (sykdommen er ofte asymptomatisk, men annet enn hyppig vannlating kan føre til inkontinens, urin gass og avføring);
 - STI sykdommer: gonoré, trichomoniasis, genital herpes, etc. (avhengig av type sykdom tilhørende symptomer kan tjene som rødhet og hevelse i kjønnsorganer, utslett på vulva, utseendet på ukarakteristisk utflod fra kjønnsorganene, og øker inguinal lymfeknuter).
 Husk at den nøyaktige diagnosen er bare mulig etter skikkelig undersøkelse. Derfor, hvis hyppig vannlating ledsaget av ubehag, smerte, svie eller andre symptomer, bør du kontakte legen din umiddelbart!  
Hva er trost?
 Jenter og kvinner i alle aldre møter ofte dette ubehagelige fenomenet som trost. På den ene siden, bør vi ikke være redd for å oppdage i seg symptomene, så det er ikke en smittsom sykdom, med riktig behandling, er det ikke medfører noen ubehagelige konsekvenser og praktisk talt ingen seksuelt overførbare sykdommer, siden de mannlige reproduktive organer i framkalle sykdom sopp er svært liten sjanse utvikle.
 Men for en full og sunt liv kvinner, fremveksten av problemet det er likevel bedre å forebygge.

 Symptomer på gjær infeksjon og dens årsaker
 Så hva er en gjær infeksjon og hvordan det manifesterer? I vitenskapelige termer er en sykdom relatert til betennelse i slimhinnen kalt candidiasis, som er forårsaket av overaktiv reproduksjon av vagina og vulva sopp Candida albicans. Utad ser det ut som en melkehvit utflod, likner ostemasse og gjær gjør seg ganske konstant kløe og skarpe smerter ved vannlating og samleie.
 Faktisk, de ovennevnte sopp er stadig på våre slimhinner, men deres vekst er vanligvis begrenset av naturlige midler, med "gode" melkesyrebakterier. I det tilfelle hvor antallet av gunstige bakterier reduseres, provoserer den raske veksten av soppen betennelse.
 Redusere antall laktobasiller, på grunn av dysbiosis kan skyldes flere grunner: tar antibiotika eller p-piller, graviditet og immunsvikt og diabetes.
 Men det skjer ofte at en gjær infeksjon i kvinner gjentas mange ganger, selv om de ikke tar noen medisiner, og som, ikke har alvorlige helseproblemer. Eksperter kan ikke gi et klart svar på spørsmålet, hvor kommer den intensiv utvikling av soppen, som det fortsatt ikke har avslørt alle sine hemmeligheter til forskere.
 Blant de mulige årsakene til gjær kalt, i tillegg til ovennevnte, svikt i personlig hygiene og iført stramme syntetiske klær.
 Hva bør jeg gjøre for å beskytte deg mot gjær? Man må huske på at soppen elsker fuktig miljø, så du trenger så ofte som mulig for å endre pads, selv daglig (ideelt sett - hver 3-4 time), unngå bruk syntetisk undertøy og regelmessig utføre hygieneprosedyrer etter trening og i varmt vær .
 En mulig årsak til trost finne og bruke dezodoryrovannыh hygieneprodukter (pads, tamponger, toalettpapir, ulike kremer og lotions).
 Behandling av trost
 I dette øyeblikket, som engasjere seg i selv trost i alle fall umulig, kan både utad ufarlige symptomer skjule hlamidoz, bakteriell vaginose, trichomoniasis og andre ulykker.
 Etter å identifisere symptomer på trøske kvinne bør avstå fra samleie, nøye observere hygiene og så snart som mulig ta kontakt med din gynekolog. Dersom bekreftelse av diagnosen "candidiasis" lege, som hensiktsmessig, vil plukke opp behandling. Det involverer vanligvis anvendelsen av antifungale midler i form av vaginale kremer, suppositorier eller tabletter for oral administrering. Tablettene lindrer symptomene umiddelbart, fordi de brukes i tilfeller der mer effektive i form av enkel kløe lokale agenter (kremer og stearinlys) ikke ødelegge selve årsaken til sykdommen.
 Strukturen av tabletter for oral flukonazol eller vanligvis består av itrakonazol. Det bør bemerkes at gravide kvinner kan kun bruke lokale medier, som de ovennevnte stoffene kan påvirke fosterets utvikling. I tillegg kan pillene føre dysbiose, så du må kanskje etter medisinsk behandling gjør "settling" slimhinne gunstige bakterier. Snakk om dette med legen din.
 Merk også at selv etter forsvinningen av symptomer bør behandles gjær til slutten av kurset, designet gynekolog for å unngå ny antennelse. Sex partner foreskrive soppdrepende midler bare hvis det også manifestert symptomer på genital candidiasis eller den er mistenkt som årsak reinfeksjon kvinner.  
Hvordan føre til en forsinkelse månedlig
 Forsinket menstruasjon kan ikke holde stille enn en jente. Selvfølgelig umiddelbart har tanker om graviditet, men dette er ikke den vanligste årsaken til forsinkelsen.
 Nervesammenbrudd og stress, sykdom, flytting til en annen region, klimaendringer og mer kan utløse forsinkelsesperiode. I tillegg er det er tilfeller hvor en jente ønsker å fremskynde ankomsten av menstruasjon eve tidig ferie. Derfor spørsmålet om føre til en forsinkelse i måneden, bekymrer mange.

 Hva er den tapte tid anses normalt?
 Hvis menstruasjonen er forsinket for en kort periode, opp til seks dager, regnes det som normalt. Forsinkelse intervall over en uke bør varsle jenta og få henne til å se en lege. I dagens hektiske livsstil for å få en avtale med gynekologen er ikke alltid mulig, slik at du kan bruke tradisjonell medisin eller reseptbelagte legemidler, slik at måne årsaken en forsinkelse.
 Tradisjonelle metoder kaller for en forsinkelse menstruasjon
 Ved forsinket menstruasjon komme til unnsetning gress. Dev'yatysyl gi god effekt, brennesle, ryllik, merian. Urter bør du kjøpe på apoteket. Du kan samle dem selv, men du må være sikker på ektheten av en medisinplante, og velger å samle rent sted vekk fra byen.
 Vanligvis kjøttkraft er forberedt på å bli vedtatt så lenge månen ikke kommer. Ta Valerian rot, peppermynte og kamille i like proporsjoner (vendelrot mindre), bland. Spoon blandingen helles en kopp kokende vann, la stå i femten minutter, deretter protsezhyvaete.
 Ta et avkok bør bare varmt. Halv kopp om morgenen og samme kveld.
 Drevet effekt av infusjon av løk skrelle. Å gjøre en sterk infusjon, straks drikke et glass. Etter denne prosedyren, månen dukket opp så tidlig som neste dag.
 For forebygging av forsinket menstruasjon inkludere i kostholdet regelmessig persille. Er det mulig i en hvilken som helst mengde. Hvis det var en forsinkelse start å legge den i alle rettene, spise hele store bunter for å akselerere utbruddet av menstruasjon.
 Medisiner som forårsaker menstruasjon
 Hvis du ikke ønsker å bruke metoder for tradisjonell medisin kan også være brukt narkotika. Månedlige årsaken piller kalt "Duphaston" og "Pulsatyll." Først må du ta noen dager, effekten av den andre kommer nesten umiddelbart. Du kan imidlertid ikke bli involvert i tabletter. Regelmessig Menstrual uorden bør ikke drukne medisin, fordi det signaliserer at kroppen er ikke så glatt og ønskelig rådgivning gynekolog.
 Sikker årsaken månedlig kunstig?
 Selvfølgelig kan en hvilken som helst interferens med sykluser av kroppen ikke forbli ubemerket. Hormonelle systemet kan gi enda større svikt. Gang i måneden forårsaker kunstig, hun ingen risiko. Men hvis forsinkelser er konstant, ved hjelp av tradisjonelle metoder eller tabletter for godhet beviser.
 Spesielt, ikke bruk denne metoden som den primære metoden for prevensjon. Ferie, viktige datoer, sex uten beskyttelse - alt dette rettferdiggjør ikke de månedlige utfordring ulike kunstige midler. Det var en forsinkelse - ikke en grunn til å få panikk bare så lenge det ikke blir en vanlig. I dette tilfelle er årsaken til forsinkelsen sette legen og foreslå en behandling som fullstendig eliminere problemet.  
Яндекс.Метрика