Hysterektomi: Konsekvenser for helse
 Forvirring og sjokk eskortert til legen om behovet for kirurgi for å fjerne livmoren. Mange kvinner tror at effekten av hysterektomi kan være katastrofalt for kroppen, og et sted i underbevisstheten nivå arbeid "program" implisitt natur: ingen livmor - du er ikke en kvinne. Men ikke alle så trist. Normal, lykkelig og fullverdig liv i alle mulige planer uten en livmor. Effektene av hysterektomi (hystэroktomyya): tidlig og sent periode


 Det er brukt to hovedtyper av drift: fjerne bare livmoren uten å fjerne eggstokkene og eggstokkene. Avhengig av kvinnens venstre eggstokkene eller ikke, vil noen effekter være annerledes, men alt annet er identisk.
 Når hystэroktomyy leger skille tidlig og sent postoperative perioden. Tidlig varer en måned og er preget av følgende symptomer:
 •  Smerter i livmoren (bør ikke ta mer enn tre dager etter operasjonen);

 •  En liten blødning fra skjeden under den tidlige perioden;

 •  Liten blødning (si, men oftere enn ikke det);

 •  Svimmelhet, endrer hormon kroppen (hovedsakelig skjer når du fjerner eggstokkene).


 • Hysterektomi: Konsekvenser for helse

   Alle de ovennevnte er ganske akseptabelt svar. Det er en uønsket reaksjon når det er absolutt nødvendig å se en lege for råd. Disse skjermer må tas:
 •  Hevelse i nedre ekstremiteter;

 •  Den lange perioden med generell svakhet i kroppen;

 •  Problemer med vannlating;

 •  Smerter i nedre del av magen som varer i mer enn 3 dager;

 •  Alvorlig blødning i urinen etter 1-15 måneder etter histeroektomii;

 •  Temperaturen på 37 og over, som holdes i flere dager.

 •  Det bør bemerkes at suksessen til drift og utvinning perioden er mye bedre er kvinner nøyaktig oppfylle alle ordrer legen forberedelse for kirurgi og holde en positiv mental innstilling.
   For sent rehabilitering periode (måneder gjennom 15-2) er preget av tilpasning til nye forhold, opphør av handlinger utført etter tidligere kirurgisk inngrep, normalisering av seksuell funksjon.
  Hysterektomi: Konsekvenser for helse

   Effektene av hysterektomi for seksuell aktivitet


   I motsetning til det mange tror om mangel på sex i jenter som har opplevd en hysterektomi - det er ikke sant. Den eneste innvendingen - du kan ikke gjøre kjærlighet i første 15-2 måneder etter operasjonen. Ellers ingen restriksjoner eller barrierer å seksuelt aktiv der. Alle nerveender i skjeden og kjønnsleppene, klitoris er følsom og jenter ikke føler noen forskjell mellom livmor og orgasme uten henne.
   En stor og kanskje den eneste barrieren ingen normal seksualliv, tiltrekning til det motsatte kjønn kan være kvinnen som steg og psykologisk føler seg deprimert, ulempe eller psykisk ubehag når du arbeider med en partner.
   Det er noen positive aspekter av seksuell aktivitet etter hysterektomi og hverdag. Selvfølgelig, vil du glemme hva menstruasjon, og ikke bruke prevensjon, gravid, dessverre, kom ikke ut (for noen som er et pluss og et minus for noen).
  Hysterektomi: Konsekvenser for helse

   Effektene av hysterektomi med eggstokkene


   Vi kommer tilbake til de samme "mindre" forskjeller. Kvinner bør huske at eggstokken - hormonoobrazuyuschyy kroppen, så det er fjernet påvirke hormonproduksjon. For at kroppen normalt rekonstruert og tilpasset, vanligvis leger gjennomføre Hormonell substitusjonsbehandling.
   Livet uten en livmor slutter ikke, husk dette kjære dame. Mange synes dette og proffer. I alle fall må leve på, og det ville være bedre å gjøre mens i godt humør i stedet for å bevise seg selv tårer og nervøs utmattelse.  
   Korrigerende undertøy designet for kvinner som ønsker en mer elegant form, samt riktig holdning og gi kroppen mer feminin form.  Korrigerende undertøy figur


   Med riktig valg, vil det skape en silhuett som ønsker å kjøpe. Bryst blir mer frodig, rumpe - avrundet og midje - slank. Undertøy for korreksjon vil umiddelbart miste noen få pounds visuelt hvis det er et presserende behov for å se perfekt.


   Undertøy for korreksjon er laget av tykt stoff, som inkluderte stede syntetiske og naturlige fibre. Syntetiske fibre er svært strenge og tillate kroppen å gi de nødvendige skjemaer og naturlig la huden puste og gjøre seg mer komfortable klær. Moderne korrigerende undertøy kan også ha effekt av massasje for å forbedre sirkulasjonen, blodstrøm og lymfe flyt i problemområder.


   Korrigerende undertøy kommer i to former:


 •  modellering (Økninger i de rette stedene, for eksempel brystet);


 •  slanking (reduserer volumet og lar deg gjøre figuren mer proporsjonal).


 •  Avhengig av hvilken del av kroppen trenger korreksjon nødvendig stjeler undertøy.


   Hvis du trenger å bruke en liten kiste BH modellere effekten av push-up ". Han vil gjøre en kiste høy, rund og luftig. Hvis problemet er en del av bena og baken er fit shorts, leggings eller bukser med slankende effekt som øker rumpe og lår zmodelyuyut . Med bred midje korsett hjelp, kombidres eller kroppen. De hjelper til å ikke bare gjøre midjen tynnere, men også gi kroppen de nødvendige proporsjoner, noe som er viktig for dem som er av natur utrustet med feminine former.


  Korrigerende undertøy figur   I slankende effekt, er korrigerende undertøy stand til å korrigere holdning. For disse formålene passer visse modellering korsetter, som også avlaste belastningen på musklene i ryggen og justere linjen av skuldrene.


   Det lin, i stand til å løse komplekse problemer. Grace, kombybody, kombidres løse problemet en gang i fire områder (bryst, midje, rumpe, lår). Korsett-skjorte vil bidra til å forme brystet, midje og bedre holdning. Shorts med høy midje støtte rumpe, lår og gjøre smarte midje tynnere.


   Korrigerende undertøy bør velges strengt på størrelsen. Shoot målinger bør umiddelbart før du foretar et kjøp, som kroppen har en tendens til å endre seg. Ved siden av hver produsent dimensjonale grid navigere å velge din størrelse.


   Velge de riktige klærne for korreksjon kan brukes hele dagen. Det trenger ikke begrense mobilitet, presse eller føler ubehag. Korrigerende undertøy bør være et "second skin". Det er helt usynlig på utsiden av øyet, men tallet blir perfekt form. Bare i dette tilfellet vil ikke skuffe undertøy og hjelpe deg til å føle mer attraktiv og trygg i alle situasjoner.  
  Hva ubehag kan forekomme i løpet av svangerskapet

   Vurdere noen ubehag og ubehag forbundet med svangerskapet.
   Svangerskapet - en gledens tid, men det er forbundet med noe ubehag. I de fleste tilfeller er disse følelsene er ubetydelig, men på dette punktet du ikke tror! Tidlig i svangerskapet har mer hyppig vannlating. Ikke hold urinen - det kan føre til urinveisinfeksjoner.
   I de senere stadier av svangerskapet kan du oppleve forstoppelse, hevelse i hender og føtter, halsbrann. La oss snakke om de vanligste problemene og hvordan å overvinne dem.

   Smertefulle sammentrekninger


   Under graviditet, strammer livmoren eller redusert (hvis du ikke føler deg, ikke bekymre deg). Når du øker livmoren kan oppleve litt kramper og noen ganger smerter i nedre del av magen. Men hvis anfall er ledsaget av blødning fra skjeden, må du kontakte legen din.
   Sammenstøt Brakstona-Hicks - en smertefri, uregelmessige sammentrekninger som kan gjøres ved å la hendene på magen hans. De kan føle og i livmoren. Disse sammentrekningene kan begynne tidlig i svangerskapet, og forekommer i ulike tidsperioder. De er ikke et tegn på tidlig fødsel.
   Mine pasienter klager ofte over en kriblende følelse i bekkenområdet under graviditet. Denne følelse er assosiert med en økning i trykket i fortrengnings barnet ned gjennom fødselskanalen. Kribling, er nummenhet og press veldig typisk for denne perioden. Å lindre ubehag, ligge på din venstre side - det ville svekke presset på bekkenregionen, gjennom hvilke nerver, vener og arterier.

   Helvetesild smerte


   Langs livmoren er linker. Som økningen i livmor strekker disse koblingene, vokser lenger og potovschuyutsya. I skarpe bevegelser obligasjoner er strukket, forårsaker ubehag. Det vil ikke skade barnet, men kan være frustrerende for deg.
   Prøv å ikke gjøre noen brå bevegelser. Hvis ubehag lene deg tilbake og slappe av. De fleste leger foreskrive sterke smerter i paracetamol (Paracet). Hvis tilstanden forverres, bør du kontakte legen din.

   Urin ubehag felt


   En av de første symptomene på graviditet - hyppig vannlating. Dette problemet er forverret av den svekkede under svangerskapet. Du må kanskje stige til toalettet om natten, noe som ikke har skjedd. I andre trimester normal situasjon, og den tredje igjen forverret fordi den voksne barn gjør mye press på blæren.
   Under graviditet, sjansen for å utvikle en urinveisinfeksjon betydelig økt. Disse Infeksjoner inkluderer blære infeksjoner og blærekatarr, deres viktigste symptomene inkluderer smertefull vannlating, svie etter vannlating, hyppig vannlating, blod i urinen og hyppig vannlating.
   For å unngå slike infeksjoner kan være. Prøv å tømme blæren når det er nødvendig, ikke beherske meg. Drikk rikelig med væske. Tranebærjuice oksyderer urin (dreper bakterier), og reduserer sannsynligheten for infeksjon. Noen kvinner er nyttige for å besøke toalettet etter sex.
   For å spare tid og krefter
   I de tidlige og sene stadier av svangerskapet har betydelig mer hyppig vannlating. Hvis du ønsket å bruke badet utenfor hjemmet, kan du alltid finne det i butikker, narkotika butikker, kafeer og restauranter. Nesten alle toaletter tilgjengelig for besøkende. Hvis du ikke kan finne toalettet, spør butikksjefen ikke vente for deg selv hjemme.

   Utflod


   Under graviditet, vaginale sekreter er sannsynlig å forverres. Dette kalles belyamy er helt normal. Fet er vanligvis hvit eller gul og veldig tykk. Ofte de ikke er forbundet med noen infeksjon, hvis du ikke er det noen symptomer. Det antas at fordelingen forbundet med en økning i blodstrøm til huden og musklene rundt skjeden.
   Isolering av infeksjon ofte har en ubehagelig lukt, grønnlig eller gulaktig farge og forårsake irritasjon rundt og inne i skjeden. Hvis du ser på symptomene, sørg for å snakke om det med legen din. For behandlings bruke kremer og salver som er helt trygt for gravide kvinner.
   Skylling. Under graviditet ikke bør spryntsyuvatysya, spesielt hvis du er aktiv utflod. Bruk avstandsstykker. Ikke ha strømpebukse og nylon undertøy. Bruk bomull undertøy og tights med bomullskile. De fleste leger vurdere skylling farlig under svangerskapet fordi i løpet av denne prosedyren, kan du tildele en infeksjon. Skylling kan forårsake blødninger eller vannavgang. Det er også mulig fremveksten av luftemboli. Luftemboli oppstår når kommer inn i sirkulasjonssystemet av en luftboble. Dette skjer sjelden, men utgjør en alvorlig fare.  
  Яндекс.Метрика